| | |
26.09.2012 20:56 -
Re: Ozvučení, reproduktory apod.
|
2508002
|
|
Hanz 397
|
|
|
karneval napsal(a): Mňa tie repráky u riadne s*rú, pratí u aj basák na pravej strane, a mám pocit e som to počul u aj z žavej strany. Tzn. zdroj problému musí by rádio, či? Vobec neviem ako lokalizova problém.
Tak jsem taky řeil,proč mi rachtají repráky,kdy u jsem měl dveře rozebrané kvůli táhlům od vnitřních klik a zjistil jsem,e,jak je skrz vnitřní izolaci výdech do dveří,tak ta izolace je sice po obvodu přilepená,ale ne třeba uprostřed a jak ten reprák ty dveře skrz ten výdech nafukuje,tak ta izolace zrovna na tom prostředku"plácá"do plechu a zní to,jako e je reprák ko. Take stačí přilepit tu izolaci pořádně ke dveřím a je po problému. Samozřejmě,e né silikonem,nebo jinýma nesmyslama,ale já jsem to vyřeil spel lepidlem,co v práci pouíváme právě na tyhle izolace. Pokusim se najít nějakej volně dostupnej ekvivalent a dal bych sem odkaz...
Tak jsem taky řeil,proč mi rachtají repráky,kdy u jsem měl dveře rozebrané kvůli táhlům od vnitřních klik a zjistil jsem,e,jak je skrz vnitřní izolaci výdech do dveří,tak ta izolace je sice po obvodu přilepená,ale ne třeba uprostřed a jak ten reprák ty dveře skrz ten výdech nafukuje,tak ta izolace zrovna na tom prostředku"plácá"do plechu a zní to,jako e je reprák ko. Take stačí přilepit tu izolaci pořádně ke dveřím a je po problému. Samozřejmě,e né silikonem,nebo jinýma nesmyslama,ale já jsem to vyřeil spel lepidlem,co v práci pouíváme právě na tyhle izolace. Pokusim se najít nějakej volně dostupnej ekvivalent a dal bych sem odkaz...
|
|
27.09.2012 09:12 -
|
2508139
|
|
jumep
|
|
|
ovladanie je digitalne, takze potenciometer zabudni
ovladanie je digitalne, takze potenciometer zabudni :)
|
|
27.09.2012 10:19 -
|
2508147
|
|
tomikku
|
Město: Havířov, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 308 |
|
|
blbne mi rádio, samo od sebe se přehazuje na CD, a u mě to tve protoe mi to udělá i 5x zasebou v rozsahu 15 sekund, řeení vydím jen ve výměně rádia co vy na to??, měl jsem ho několkrát venku konektory jsou O.K. kontroloval jsem i ten plochý vodič mezi ovládacím panelem a zbytkem rádia.
blbne mi rádio, samo od sebe se přehazuje na CD, a u mě to tve protoe mi to udělá i 5x zasebou v rozsahu 15 sekund, řeení vydím jen ve výměně rádia co vy na to??, měl jsem ho několkrát venku konektory jsou O.K. kontroloval jsem i ten plochý vodič mezi ovládacím panelem a zbytkem rádia.
|
|
27.09.2012 12:27 -
|
2508169
|
|
Pablik1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731 |
|
|
tomikku napsal(a): blbne mi rádio, samo od sebe se přehazuje na CD, a u mě to tve protoe mi to udělá i 5x zasebou v rozsahu 15 sekund, řeení vydím jen ve výměně rádia co vy na to??, měl jsem ho několkrát venku konektory jsou O.K. kontroloval jsem i ten plochý vodič mezi ovládacím panelem a zbytkem rádia. má origo?co páčka pod volentem v poho tam je asi taky ovl.cd nemám origo ale ty jsi elektrikář je to jak kdyby otřesem autka se to zaplo do reimu cd-ted jsem si přečetl e má problém v tématu o těch oknech-třeba tady je zakopaný pes kdy dálkáčem zapne radio.to origo je součástí celého systému auta(zřejmě)kup jiné-to origo v jedničce stejně neere mp3 a mi bralo jen origo cd.
blbne mi rádio, samo od sebe se přehazuje na CD, a u mě to tve protoe mi to udělá i 5x zasebou v rozsahu 15 sekund, řeení vydím jen ve výměně rádia co vy na to??, měl jsem ho několkrát venku konektory jsou O.K. kontroloval jsem i ten plochý vodič mezi ovládacím panelem a zbytkem rádia. má origo?co páčka pod volentem v poho tam je asi taky ovl.cd :nevim nemám origo ale ty jsi elektrikář je to jak kdyby otřesem autka se to zaplo do reimu cd-ted jsem si přečetl e má problém v tématu o těch oknech-třeba tady je zakopaný pes kdy dálkáčem zapne radio.to origo je součástí celého systému auta(zřejmě)kup jiné-to origo v jedničce stejně neere mp3 a mi bralo jen origo cd.
|
|
27.09.2012 13:22 -
|
2508174
|
|
tomikku
|
|
|
tlačítko source na ovladači pod volantem je jako jediné nefunkční
tlačítko source na ovladači pod volantem je jako jediné nefunkční
|
|
30.09.2012 21:21 -
|
2509161
|
|
jumep
|
|
|
tomikku napsal(a): tlačítko source na ovladači pod volantem je jako jediné nefunkční
no, tak tam by som videl problem, bude nacaty kontakt v packe a moze to blbnut, najlahsie vyber packu von
ak to prestane robit, radiovych pacok je k dispozicii spusta
(odsrobujes spodny plast pod volantom a zozadu je ta packa zaistena, len odcvaknes a vytiahnes)
no, tak tam by som videl problem, bude nacaty kontakt v packe a moze to blbnut, najlahsie vyber packu von
(odsrobujes spodny plast pod volantom a zozadu je ta packa zaistena, len odcvaknes a vytiahnes)
|
|
01.10.2012 07:35 -
|
2509269
|
|
tomikku
|
|
|
mno tak jsem to včera tj. v neděli vyraboval ven, jak páčku, tak rádio, pačku jsem zkontroloval očistil kontakty, a na rádiu proletoval konektory které spojují panel se zbytkem rádia, a jetě pro jistotu i proletoval mikrák pro CD, a světe div se ve funguje tedy a na to tlačítko SRC na ovladači pod volantem ale to mě netrápí
mno tak jsem to včera tj. v neděli vyraboval ven, jak páčku, tak rádio, pačku jsem zkontroloval očistil kontakty, a na rádiu proletoval konektory které spojují panel se zbytkem rádia, a jetě pro jistotu i proletoval mikrák pro CD, a světe div se ve funguje tedy a na to tlačítko SRC na ovladači pod volantem ale to mě netrápí
|
|
01.10.2012 12:59 -
|
2509313
|
|
tomikku
|
|
|
jumep napsal(a): no, tak tam by som videl problem, bude nacaty kontakt v packe a moze to blbnut, najlahsie vyber packu von
díky za upozornění, toho zajitění jsem si vimnul, mají to hezky vymylené (takový modulový systém)
díky za upozornění, toho zajitění jsem si vimnul, mají to hezky vymylené (takový modulový systém):palec
|
|
01.01.2013 22:51 -
|
2536031
|
|
Nesebr
|
|
|
Rozebral jsem dveře kvůli klíčce, a napadlo mě vyměňit repra. Ty stávající mají proti mé staré Xantii málo basů, a kdy jim přidám tak začnou chrčet.
Opsal jsem títky, jsou to ASK. Jene se mi nedaří vygooglit co jsou zač, z předních dveří jsou jiné ne ze zadních.
Moc se v tom nevyznám, tak se ptám zde. Jsou to středobasy, basy nebo nějaké jiné? Do kterých dveří patří správně které?
Rozebral jsem dveře kvůli klíčce, a napadlo mě vyměňit repra. Ty stávající mají proti mé staré Xantii málo basů, a kdy jim přidám tak začnou chrčet.
Opsal jsem títky, jsou to ASK. Jene se mi nedaří vygooglit co jsou zač, z předních dveří jsou jiné ne ze zadních.
Moc se v tom nevyznám, tak se ptám zde. Jsou to středobasy, basy nebo nějaké jiné? Do kterých dveří patří správně které?
Přílohy: zadni dveře_01.JPG ( 597927b ) - zadni dvere_02.JPG ( 752552b ) - predni dvere_01.JPG ( 887585b ) - predni dvere_02.JPG ( 646368b ) - |
|
16.05.2013 20:31 -
|
2580279
|
|
amirinda
|
Město: Planá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 439 |
|
|
Ahoj vem, prvně se zeptám: jsou tedy přední i zadní rozměrově stejné? A za druhé: jaké repro můete doporučit dopředu a dozadu do dveří - cena za pár cca. 1000,- Kč. Díky
Ahoj vem, prvně se zeptám: jsou tedy přední i zadní rozměrově stejné? A za druhé: jaké repro můete doporučit dopředu a dozadu do dveří - cena za pár cca. 1000,- Kč. Díky
|
|
16.05.2013 20:35 -
|
2580286
|
|
jumep
|
|
|
rozmerovo su rovnake a osobne som tam narval tie original JBL a som spokojny
rozmerovo su rovnake a osobne som tam narval tie original JBL a som spokojny
|
|
16.05.2013 20:36 -
|
2580288
|
|
amirinda
|
|
|
a dají se někde koupit, nepotřebuju ádný zázračný repro, jen aby to sluně hrálo
a dají se někde koupit, nepotřebuju ádný zázračný repro, jen aby to sluně hrálo :-)
|
|
16.05.2013 20:48 -
|
2580311
|
|
jumep
|
|
|
tie JBL - vrakac?
a co sa tyka zvuku, oproti tym original davam 80% zlepsenie
tie JBL - vrakac?
a co sa tyka zvuku, oproti tym original davam 80% zlepsenie
|
|
16.05.2013 20:49 -
|
2580312
|
|
C5stepan
|
|
|
amirinda napsal(a): Ahoj vem, prvně se zeptám: jsou tedy přední i zadní rozměrově stejné? A za druhé: jaké repro můete doporučit dopředu a dozadu do dveří - cena za pár cca. 1000,- Kč. Díky
Na rozměry Ti odpověděl Jumep. Já jen: proč je chce měnit? Myslím, e do 1000,- Kč za pár nic lepího nekoupí. Tedy v novotě určitě ne!
Na rozměry Ti odpověděl Jumep. Já jen: proč je chce měnit? Myslím, e do 1000,- Kč za pár nic lepího nekoupí. Tedy v novotě určitě ne!
|
|
16.05.2013 20:54 -
|
2580316
|
|
amirinda
|
|
|
C5stepan napsal(a): Na rozměry Ti odpověděl Jumep. Já jen: proč je chce měnit? Myslím, e do 1000,- Kč za pár nic lepího nekoupí. Tedy v novotě určitě ne!
no jeliko ty origo u nějakou dobu chrčí a myslím si e i reprák za 500 bude hrát lepí ne to co tam je.
no jeliko ty origo u nějakou dobu chrčí a myslím si e i reprák za 500 bude hrát lepí ne to co tam je.
|
|
16.05.2013 21:00 -
|
2580326
|
|
Jimmivon
|
Město: Blíkovice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 124 |
|
|
Ty repro JBL hraji hodne slusne proti seriovemu low-endu. Bohuzel ve C5II to vsechno zabije radio od Magnety v Prdeli (cti Magneti Mareli), ktery je fakt uplne hroznej kram zvukove.... Jediny mozny zlepseni zvuku C5II s origo JBL je vymena radia... bohuzel pak nejde navi, pulka funkci paluby auta a parkovaci asistent..
Ty repro JBL hraji hodne slusne proti seriovemu low-endu. Bohuzel ve C5II to vsechno zabije radio od Magnety v Prdeli (cti Magneti Mareli), ktery je fakt uplne hroznej kram zvukove.... Jediny mozny zlepseni zvuku C5II s origo JBL je vymena radia... bohuzel pak nejde navi, pulka funkci paluby auta a parkovaci asistent.. :-((((:-((((:-((((:-((((:-((((:-((((:-((((
|
|
| |
|
|