| | |
12.10.2011 10:18 -
Re: dodatečné repro+subwoofer do kufru
|
2418507
|
|
tief
|
|
|
A nemas to skorej odfiltrovane ? bud na reprakoch alebo v radiu - mam pocit ze tam bola nejaka volba na to - uz nepamatam ...
A nemas to skorej odfiltrovane ? bud na reprakoch alebo v radiu - mam pocit ze tam bola nejaka volba na to - uz nepamatam ...
|
|
12.10.2011 10:33 -
|
2418508
|
|
Tony_Z
|
Město: Okr. Kladno, Auto: C5 III (X7) Tourer 2.2HDi 125Kw (4HT, 2009); C5 I 2.0HDi 80Kw (RHZ, 2002) | Počet příspěvků: 519 |
|
|
Na reprakach určitě ne. V radiu netuím, jestli tam je nějaké nastavení. nnastavení ( treb 3, bass 5, loud on )
Na reprakach určitě ne. V radiu netuím, jestli tam je nějaké nastavení. nnastavení ( treb 3, bass 5, loud on )
|
|
12.10.2011 11:00 -
|
2418510
|
|
Pablik1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731 |
|
|
zkusme tohle at se dobádáme zdárného konceopros někoho ze známých at ti půjčí kvalitnějí radio,zapoj ho je to práce cca.10min.a prubni jak to bude hrát potom a můem se odrazit k nějakému řeení-pokud nemá nikoho po ruce s radiem zajed do nějaké prodejny kde ti rádi vyjdou vstříc a půjčí ti to rádio na vyzkouení
zkusme tohle at se dobádáme zdárného konce:popros někoho ze známých at ti půjčí kvalitnějí radio,zapoj ho je to práce cca.10min.a prubni jak to bude hrát potom a můem se odrazit k nějakému řeení-pokud nemá nikoho po ruce s radiem zajed do nějaké prodejny kde ti rádi vyjdou vstříc a půjčí ti to rádio na vyzkouení:-)
|
|
12.10.2011 11:20 -
|
2418512
|
|
Pablik1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731 |
|
|
Pablik1 napsal(a): zkusme tohle at se dobádáme zdárného konce opros někoho ze známých at ti půjčí kvalitnějí radio,zapoj ho je to práce cca.10min.a prubni jak to bude hrát potom a můem se odrazit k nějakému řeení-pokud nemá nikoho po ruce s radiem zajed do nějaké prodejny kde ti rádi vyjdou vstříc a půjčí ti to rádio na vyzkouení jetě bych dodal,kámoovi jsem kupoval radio LG-typ přesně nevím-můu zjistit a opravdu lze jen dodat za málo pěněz hooodně muziky 4x55W+mosfet,usb,sd,microsd sice jednobarevný display le 3-řádkový a cena kolem 2,5tis.kč
zkusme tohle at se dobádáme zdárného konce:popros někoho ze známých at ti půjčí kvalitnějí radio,zapoj ho je to práce cca.10min.a prubni jak to bude hrát potom a můem se odrazit k nějakému řeení-pokud nemá nikoho po ruce s radiem zajed do nějaké prodejny kde ti rádi vyjdou vstříc a půjčí ti to rádio na vyzkouení:-) jetě bych dodal,kámoovi jsem kupoval radio LG-typ přesně nevím-můu zjistit a opravdu lze jen dodat za málo pěněz hooodně muziky 4x55W+mosfet,usb,sd,microsd sice jednobarevný display le 3-řádkový a cena kolem 2,5tis.kč
|
|
12.10.2011 11:29 -
|
2418515
|
|
Pablik1
|
|
|
tak jsem ti hodil okem na NETík:autoradio LG LCF 600UR cenová relace 1890-2151Kč bomba,jsem na sebe zlý e jsem koupil panasonika starího na aukru-takhle jsem mohl mít nové ve stejné kvalitě se zárukou.marné asijský tygr se umí poprat o své místo na slunci.pokud ale půjde do nového radia musí si koupit nový rámek kolem něj-je tady někde LINK na ten rámek.taky jsem ho kupoval a pohodička
tak jsem ti hodil okem na NETík:autoradio LG LCF 600UR cenová relace 1890-2151Kč bomba,jsem na sebe zlý e jsem koupil panasonika starího na aukru-takhle jsem mohl mít nové ve stejné kvalitě se zárukou.marné asijský tygr se umí poprat o své místo na slunci.pokud ale půjde do nového radia musí si koupit nový rámek kolem něj-je tady někde LINK na ten rámek.taky jsem ho kupoval a pohodička
|
|
12.10.2011 18:01 -
|
2418533
|
|
Řezník
|
Město: Rodalovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 161 |
|
|
Pablik1 napsal(a): Pablik1 napsal(a): zkusme tohle at se dobádáme zdárného konce opros někoho ze známých at ti půjčí kvalitnějí radio,zapoj ho je to práce cca.10min.a prubni jak to bude hrát potom a můem se odrazit k nějakému řeení-pokud nemá nikoho po ruce s radiem zajed do nějaké prodejny kde ti rádi vyjdou vstříc a půjčí ti to rádio na vyzkouení jetě bych dodal,kámoovi jsem kupoval radio LG-typ přesně nevím-můu zjistit a opravdu lze jen dodat za málo pěněz hooodně muziky 4x55W+mosfet,usb,sd,microsd sice jednobarevný display le 3-řádkový a cena kolem 2,5tis.kč
Ahoj ..sice jsem jen řezník .. ale rádio samo o sobě ze sebe nedostane 4*55 watů...u přesně nevím jak se to počítá.. ale tuím volty krát ampery co odebírá ... tudí12 krát kdy moc tak 15 ampera, vyjdou ti vaty co z toho max dostane .. a to jetě jsou watty hudební a ne RMS..take sice zahraje .. ale na max a to u zkresluje .. v minulém století jsem se autohudbou zabejval take jen málo radii dá větí výkon .. třeba značky alpine, rocford-fosgate,a tuím i sony ale jen vyí třídy ..
Ahoj ..sice jsem jen řezník .. ale rádio samo o sobě ze sebe nedostane 4*55 watů...u přesně nevím jak se to počítá.. ale tuím volty krát ampery co odebírá ... tudí12 krát kdy moc tak 15 ampera, vyjdou ti vaty co z toho max dostane .. a to jetě jsou watty hudební a ne RMS..take sice zahraje .. ale na max a to u zkresluje .. v minulém století jsem se autohudbou zabejval take jen málo radii dá větí výkon .. třeba značky alpine, rocford-fosgate,a tuím i sony ale jen vyí třídy ..:nevim
|
|
13.10.2011 07:51 -
|
2418641
|
|
Pablik1
|
|
|
jj.má pravdu stím výkonem-samozřejmě e rádio vzhledem i k své velikosti nemůe mít tak silný zabudovaný zesák(měl jsem kdysi v F-Tipu 4zasilovače a z toho jeden jen pro výstup na woofer s výkonem 1x1000W a celkový součet výkonů zesilovačů byl:2,2kW a ten litrový zesák byl místo zadních sedadel)ale pokud se nepletu výkon radia je uváděn jako sinusový-hudební zatíení.v kadém případě jak jsem písl tomu kolegovi nejlepí řeení je půjčit si lepí rádio a zkusit-klíďo dám ruku do ohně e bude spokojen ne z pův.rádiem a pak to půjčené rádio nebude chtít vrátit
jj.má pravdu stím výkonem-samozřejmě e rádio vzhledem i k své velikosti nemůe mít tak silný zabudovaný zesák(měl jsem kdysi v F-Tipu 4zasilovače a z toho jeden jen pro výstup na woofer s výkonem 1x1000W a celkový součet výkonů zesilovačů byl:2,2kW a ten litrový zesák byl místo zadních sedadel)ale pokud se nepletu výkon radia je uváděn jako sinusový-hudební zatíení.v kadém případě jak jsem písl tomu kolegovi nejlepí řeení je půjčit si lepí rádio a zkusit-klíďo dám ruku do ohně e bude spokojen ne z pův.rádiem :-d a pak to půjčené rádio nebude chtít vrátit :-))
|
|
14.10.2011 17:35 -
|
2418916
|
|
rocesko
|
Město: Zvolen, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 30 |
|
|
Pablik1 napsal(a): rocesko napsal(a): Dobrý večer, Podelím sa aj ja s mojou výmenou. Mám originál rádio citroen bez MP3. Dal som tam Parrot MK 9100 Potom zosilňovač Alpine KTP-445 Vymenil som vetky ropro za Alpine SPG-17C2 a ete som to doplnil o subwoofer Alpine SWE-1000 Parrot prehráva z USB kžúča, aux aj Iphone tak som vyrieil MP3. Hrá to celé vežmi pekne aj keď sa to dá naozaj nahlas. parrot aj zosilňovač som strčil do priestoru za rádiom, tak to nebola iadna komplikovaná montá. koda e nemá foto,mě by zajímalo to umístění toho zesáku za radio-bdyt tam není místo,já chtěl ho namontovat za přihrádku spolujezdce ale to se mi zdálo nepraktické tak jak ho mám v té přihrádce tak si to pochvaluji:1.můu zasahovat do výkonu zesáku 2.zesák je chlazený z okruhu auta.
Pablik1
No nafotene to nemam. S tym trnom alebo ako to mam nazvat to co trci v zadu z radia som sa trochu natrapil, ale islo len o to aby som kable rozdelil na dve casti a uz to tam bolo. s tym miestom je to tak, ze na lavu stranu na stranu sofera som strcil parrot a na pravo ku kastliku som strcil zosik. Trochu som sa bal ze ten zosik to tam upečie v tom malom pristore, ale clovek co mi to predaval mi povedal potom ze to sa tak nezohreje, ze to nieje taky vykon.
Pablik1
No nafotene to nemam. S tym trnom alebo ako to mam nazvat to co trci v zadu z radia som sa trochu natrapil, ale islo len o to aby som kable rozdelil na dve casti a uz to tam bolo. s tym miestom je to tak, ze na lavu stranu na stranu sofera som strcil parrot a na pravo ku kastliku som strcil zosik. Trochu som sa bal ze ten zosik to tam upečie v tom malom pristore, ale clovek co mi to predaval mi povedal potom ze to sa tak nezohreje, ze to nieje taky vykon.
|
|
17.10.2011 07:03 -
|
2419444
|
|
Pablik1
|
|
|
rocesko napsal(a): Pablik1 No nafotene to nemam. S tym trnom alebo ako to mam nazvat to co trci v zadu z radia som sa trochu natrapil, ale islo len o to aby som kable rozdelil na dve casti a uz to tam bolo. s tym miestom je to tak, ze na lavu stranu na stranu sofera som strcil parrot a na pravo ku kastliku som strcil zosik. Trochu som sa bal ze ten zosik to tam upečie v tom malom pristore, ale clovek co mi to predaval mi povedal potom ze to sa tak nezohreje, ze to nieje taky vykon. tak to nevím ale mi hřeje zesák e by se daly smait vajíčka na něm=to samé rádio ale ten kastlík pokud zesilovač není příli velký tak je to rozumné protoe je klimatizovaný.ale na jaro popekuluju znovu e ho dám a za něj,je tam dost místa a přihrádka bude volná(na druhou stranu ty kastlíky vdycky vedou k tomu e tam člověk háe co se mu nehodí....)
Pablik1 No nafotene to nemam. S tym trnom alebo ako to mam nazvat to co trci v zadu z radia som sa trochu natrapil, ale islo len o to aby som kable rozdelil na dve casti a uz to tam bolo. s tym miestom je to tak, ze na lavu stranu na stranu sofera som strcil parrot a na pravo ku kastliku som strcil zosik. Trochu som sa bal ze ten zosik to tam upečie v tom malom pristore, ale clovek co mi to predaval mi povedal potom ze to sa tak nezohreje, ze to nieje taky vykon. tak to nevím ale mi hřeje zesák e by se daly smait vajíčka na něm=to samé rádio ale ten kastlík pokud zesilovač není příli velký tak je to rozumné protoe je klimatizovaný.ale na jaro popekuluju znovu e ho dám a za něj,je tam dost místa a přihrádka bude volná(na druhou stranu ty kastlíky vdycky vedou k tomu e tam člověk háe co se mu nehodí....)
|
|
17.10.2011 08:42 -
|
2419463
|
|
Tony_Z
|
Město: Okr. Kladno, Auto: C5 III (X7) Tourer 2.2HDi 125Kw (4HT, 2009); C5 I 2.0HDi 80Kw (RHZ, 2002) | Počet příspěvků: 519 |
|
|
Zatím ne, vyzkouím ( rádio nebo zesilovač ), ale a na to příjde řada... není to zrovna to nejdůleitějí
Zatím ne, vyzkouím ( rádio nebo zesilovač ), ale a na to příjde řada... není to zrovna to nejdůleitějí :-)
|
|
17.10.2011 09:54 -
|
2419509
|
|
Tony_Z
|
|
|
MP3, flasky a jiné paměovky mě netankujou, hlavně aby fungovalo ovládání pod volantem a display. Dřív měli magneák a byli spokojení. Mě musí stačit CD bez MP3 . Dnes pojedu k tiefovi, tak asi rovnou vyzkouíme, jestli tomu zesík pomůe.
MP3, flasky a jiné paměovky mě netankujou, hlavně aby fungovalo ovládání pod volantem a display. Dřív měli magneák a byli spokojení. Mě musí stačit CD bez MP3 :-). Dnes pojedu k tiefovi, tak asi rovnou vyzkouíme, jestli tomu zesík pomůe. :-)
|
|
17.10.2011 10:55 -
|
2419540
|
|
jumep
|
|
|
MP3 s origo radiom v pohode podla mna riesi xcarlink ... ale to uz som tu pisal x krat ...
a tuzujte, tuc tuc je dolezite
MP3 s origo radiom v pohode podla mna riesi xcarlink ... ale to uz som tu pisal x krat ...
a tuzujte, tuc tuc je dolezite :-p
|
|
17.10.2011 11:17 -
|
2419551
|
|
Tony_Z
|
|
|
jumep napsal(a): MP3 s origo radiom v pohode podla mna riesi xcarlink ... ale to uz som tu pisal x krat ... a tuzujte, tuc tuc je dolezite
Tak na ten xcarlink se jetě kouknu, snad to tu někde najdu...
Co má doma za telku? LCD nebo plazmu? Vdy stačí klasické stará vakuovka , nač placky? Toto téma přeci není o tom, jestli to je důleité k provozu auta, ale aby měl člověk radost a dalí poitek.
MP3 s origo radiom v pohode podla mna riesi xcarlink ... ale to uz som tu pisal x krat ... a tuzujte, tuc tuc je dolezite :-p
Co má doma za telku? LCD nebo plazmu? Vdy stačí klasické stará vakuovka :-D, nač placky? :-) Toto téma přeci není o tom, jestli to je důleité k provozu auta, ale aby měl člověk radost a dalí poitek. :-)
|
|
17.10.2011 15:51 -
|
2419630
|
|
Pablik1
|
|
|
Tony_Z napsal(a): jumep napsal(a): MP3 s origo radiom v pohode podla mna riesi xcarlink ... ale to uz som tu pisal x krat ... a tuzujte, tuc tuc je dolezite Tak na ten xcarlink se jetě kouknu, snad to tu někde najdu... Co má doma za telku? LCD nebo plazmu? Vdy stačí klasické stará vakuovka , nač placky? Toto téma přeci není o tom, jestli to je důleité k provozu auta, ale aby měl člověk radost a dalí poitek. TAK,TAK SAM BYCH TO NEREKL LIP....
MP3 s origo radiom v pohode podla mna riesi xcarlink ... ale to uz som tu pisal x krat ... a tuzujte, tuc tuc je dolezite :-p Tak na ten xcarlink se jetě kouknu, snad to tu někde najdu... Co má doma za telku? LCD nebo plazmu? Vdy stačí klasické stará vakuovka :-D, nač placky? :-) Toto téma přeci není o tom, jestli to je důleité k provozu auta, ale aby měl člověk radost a dalí poitek. :-) TAK,TAK SAM BYCH TO NEREKL LIP....
|
|
17.10.2011 15:56 -
|
2419632
|
|
Pablik1
|
|
|
Tony_Z napsal(a): MP3, flasky a jiné paměovky mě netankujou, hlavně aby fungovalo ovládání pod volantem a display. Dřív měli magneák a byli spokojení. Mě musí stačit CD bez MP3 . Dnes pojedu k tiefovi, tak asi rovnou vyzkouíme, jestli tomu zesík pomůe. já chápu e peněz není nikdy na zbyt ale dal jsi nějaký obnos za repro a čekal jsi výsledek,který se nedostavil=já se tě snaím navést někam aby ty repra sis uil stím co umí
MP3, flasky a jiné paměovky mě netankujou, hlavně aby fungovalo ovládání pod volantem a display. Dřív měli magneák a byli spokojení. Mě musí stačit CD bez MP3 :-). Dnes pojedu k tiefovi, tak asi rovnou vyzkouíme, jestli tomu zesík pomůe. :-) já chápu e peněz není nikdy na zbyt ale dal jsi nějaký obnos za repro a čekal jsi výsledek,který se nedostavil=já se tě snaím navést někam aby ty repra sis uil stím co umí :-)
|
|
17.10.2011 16:15 -
|
2419637
|
|
jumep
|
|
|
Tony_Z napsal(a): jumep napsal(a): MP3 s origo radiom v pohode podla mna riesi xcarlink ... ale to uz som tu pisal x krat ... a tuzujte, tuc tuc je dolezite
Co má doma za telku? LCD nebo plazmu? Vdy stačí klasické stará vakuovka , nač placky? Toto téma přeci není o tom, jestli to je důleité k provozu auta, ale aby měl člověk radost a dalí poitek.
telku doma nemam ziadnu, radio takisto ... a nasi mali vakuovku, len im odisla tak sa kupilo LCDcko ... tento argument momentalne neobstoji
nehovorim o vymene reprakov .... ale o tuzovani a nacpavani auta reprakmi kade tade a tuc tuc boxom ... niekedy s tym mozete narobit viac skody ako osohu .... nastastie som to tu nemal a nemusel riesit, ale uz som pocul o zblaznenom aute, lebo si tam ujo domontoval subwoofer a zosilovac ...
telku doma nemam ziadnu, radio takisto ... a nasi mali vakuovku, len im odisla tak sa kupilo LCDcko ... tento argument momentalne neobstoji :)
nehovorim o vymene reprakov .... ale o tuzovani a nacpavani auta reprakmi kade tade a tuc tuc boxom ... niekedy s tym mozete narobit viac skody ako osohu .... nastastie som to tu nemal a nemusel riesit, ale uz som pocul o zblaznenom aute, lebo si tam ujo domontoval subwoofer a zosilovac ...
|
|
| |
|
|