| | |
11.10.2011 12:07 -
Re: dodatečné repro+subwoofer do kufru
|
2418356
|
|
tief
|
|
|
No napriklad nejaky lepsi equalizer ? Otazka je samozrejme co od toho ocakavas ... ale jak som napisal vyplnou len eliminujes pazvuky
No napriklad nejaky lepsi equalizer ? Otazka je samozrejme co od toho ocakavas ... ale jak som napisal vyplnou len eliminujes pazvuky
|
|
11.10.2011 12:14 -
|
2418362
|
|
Tony_Z
|
Město: Okr. Kladno, Auto: C5 III (X7) Tourer 2.2HDi 125Kw (4HT, 2009); C5 I 2.0HDi 80Kw (RHZ, 2002) | Počet příspěvků: 519 |
|
|
No chtěl bych, aby to mělo alespoň z poloviny takový projev, jaký maj bedničky, co mám u počítače Logitech Z-2300, víc nic . A nechce se mi do toho strkat moc peněz, přeci jen to není nijak extra důleitá věc. U takhle jsem si nadával, e jsem vyhodil peníze za ty repráky a hrát to nezačalo ( sice byly levnějí ne na odkazu, ale stejnak je to dost... )
No chtěl bych, aby to mělo alespoň z poloviny takový projev, jaký maj bedničky, co mám u počítače Logitech Z-2300, víc nic :-). A nechce se mi do toho strkat moc peněz, přeci jen to není nijak extra důleitá věc. U takhle jsem si nadával, e jsem vyhodil peníze za ty repráky a hrát to nezačalo ( sice byly levnějí ne na odkazu, ale stejnak je to dost... )
|
|
11.10.2011 12:18 -
|
2418363
|
|
Pablik1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731 |
|
|
nevím jaký výkon má origo radio to letělo za týden do popelnice ale vzhledem k tvé repro výbavě to chce aspon zesilovač ale mám ten dojem e origo nemá výstup pro zesák!Take má asi krapet problém-kvalitnějí radio aspon 4x50W s koncovým výstupem mosfet
nevím jaký výkon má origo radio to letělo za týden do popelnice ale vzhledem k tvé repro výbavě to chce aspon zesilovač ale mám ten dojem e origo nemá výstup pro zesák!Take má asi krapet problém-kvalitnějí radio aspon 4x50W s koncovým výstupem mosfet
|
|
11.10.2011 12:24 -
|
2418364
|
|
jumep
|
|
|
origo radio sa da nastavit ze je zanim zosik ...
origo zosik bol JBL a repro JBL, uz som to tu raz pisal, nedaval som zosik, len na origo radio som povesil origo JBL repro, zvuk siel o 100% k lepsiemu a mne dostacuje
origo radio sa da nastavit ze je zanim zosik ...
origo zosik bol JBL a repro JBL, uz som to tu raz pisal, nedaval som zosik, len na origo radio som povesil origo JBL repro, zvuk siel o 100% k lepsiemu a mne dostacuje
|
|
11.10.2011 12:29 -
|
2418365
|
|
Tony_Z
|
Město: Okr. Kladno, Auto: C5 III (X7) Tourer 2.2HDi 125Kw (4HT, 2009); C5 I 2.0HDi 80Kw (RHZ, 2002) | Počet příspěvků: 519 |
|
|
jumep napsal(a): origo radio sa da nastavit ze je zanim zosik ... origo zosik bol JBL a repro JBL, uz som to tu raz pisal, nedaval som zosik, len na origo radio som povesil origo JBL repro, zvuk siel o 100% k lepsiemu a mne dostacuje
Take jsi jen vyměnil repro? Nebo jsi vyměnil repro + nastavil rádio tak, aby si myslelo, e je za tím zesík?
origo radio sa da nastavit ze je zanim zosik ... origo zosik bol JBL a repro JBL, uz som to tu raz pisal, nedaval som zosik, len na origo radio som povesil origo JBL repro, zvuk siel o 100% k lepsiemu a mne dostacuje
Take jsi jen vyměnil repro? Nebo jsi vyměnil repro + nastavil rádio tak, aby si myslelo, e je za tím zesík?
|
|
11.10.2011 12:30 -
|
2418366
|
|
Pablik1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731 |
|
|
Tony_Z napsal(a): No chtěl bych, aby to mělo alespoň z poloviny takový projev, jaký maj bedničky, co mám u počítače Logitech Z-2300, víc nic . A nechce se mi do toho strkat moc peněz, přeci jen to není nijak extra důleitá věc. U takhle jsem si nadával, e jsem vyhodil peníze za ty repráky a hrát to nezačalo ( sice byly levnějí ne na odkazu, ale stejnak je to dost... ) jediný důvod proč ti nehrajou dobře je ten e koncový výstup radia je slabý a nedokáe je budit do výkonu který umí ty repra.
No chtěl bych, aby to mělo alespoň z poloviny takový projev, jaký maj bedničky, co mám u počítače Logitech Z-2300, víc nic :-). A nechce se mi do toho strkat moc peněz, přeci jen to není nijak extra důleitá věc. U takhle jsem si nadával, e jsem vyhodil peníze za ty repráky a hrát to nezačalo ( sice byly levnějí ne na odkazu, ale stejnak je to dost... ) jediný důvod proč ti nehrajou dobře je ten e koncový výstup radia je slabý a nedokáe je budit do výkonu který umí ty repra.
|
|
11.10.2011 12:43 -
|
2418367
|
|
Pablik1
|
|
|
Tony_Z napsal(a): No chtěl bych, aby to mělo alespoň z poloviny takový projev, jaký maj bedničky, co mám u počítače Logitech Z-2300, víc nic . A nechce se mi do toho strkat moc peněz, přeci jen to není nijak extra důleitá věc. U takhle jsem si nadával, e jsem vyhodil peníze za ty repráky a hrát to nezačalo ( sice byly levnějí ne na odkazu, ale stejnak je to dost... ) zbytečně sis nadával es utratil peníze za nové repro ty staré s papírovými membránamy byly po těch letech stejně asi na odpis take dřív nebo později bys kupoval stejně repra.neumím udělat "LINK"tak klikni na Lidé.cz-profil:tunningman1 a snad najde inspiraci-ostetně jsou tam i pěkné fota veteránu citroen sm.
No chtěl bych, aby to mělo alespoň z poloviny takový projev, jaký maj bedničky, co mám u počítače Logitech Z-2300, víc nic :-). A nechce se mi do toho strkat moc peněz, přeci jen to není nijak extra důleitá věc. U takhle jsem si nadával, e jsem vyhodil peníze za ty repráky a hrát to nezačalo ( sice byly levnějí ne na odkazu, ale stejnak je to dost... ) zbytečně sis nadával es utratil peníze za nové repro ty staré s papírovými membránamy byly po těch letech stejně asi na odpis take dřív nebo později bys kupoval stejně repra.neumím udělat "LINK"tak klikni na Lidé.cz-profil:tunningman1 a snad najde inspiraci-ostetně jsou tam i pěkné fota veteránu citroen sm.:palec
|
|
11.10.2011 12:45 -
|
2418368
|
|
tief
|
|
|
Ja myslim ze tie repraky su podla popisu dost citlive takze do nich nemusis pustat tolko stavy aby hrali ... ale papier znenie vsetko takze tazko povedat ... problem bude inde ...
Ja myslim ze tie repraky su podla popisu dost citlive takze do nich nemusis pustat tolko stavy aby hrali ... ale papier znenie vsetko takze tazko povedat ... problem bude inde ...
|
|
11.10.2011 16:33 -
|
2418397
|
|
jumep
|
|
|
Tony_Z napsal(a): jumep napsal(a): origo radio sa da nastavit ze je zanim zosik ... origo zosik bol JBL a repro JBL, uz som to tu raz pisal, nedaval som zosik, len na origo radio som povesil origo JBL repro, zvuk siel o 100% k lepsiemu a mne dostacuje
ak si radio bude mysliet ze je tam zosik, pusti von len linkovy vystup ...
toto je nastavitelne diagnostikou
ak si radio bude mysliet ze je tam zosik, pusti von len linkovy vystup ...
toto je nastavitelne diagnostikou
|
|
11.10.2011 20:52 -
|
2418461
|
|
rocesko
|
Město: Zvolen, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 30 |
|
|
Dobrý večer,
Podelím sa aj ja s mojou výmenou.
Mám originál rádio citroen bez MP3.
Dal som tam Parrot MK 9100
Potom zosilňovač Alpine KTP-445
Vymenil som vetky ropro za Alpine SPG-17C2 a ete som to doplnil o subwoofer Alpine SWE-1000
Parrot prehráva z USB kžúča, aux aj Iphone tak som vyrieil MP3.
Hrá to celé vežmi pekne aj keď sa to dá naozaj nahlas. parrot aj zosilňovač som strčil do priestoru za rádiom, tak to nebola iadna komplikovaná montá.
Dobrý večer,
Podelím sa aj ja s mojou výmenou.
Mám originál rádio citroen bez MP3.
Dal som tam Parrot MK 9100
Potom zosilňovač Alpine KTP-445
Vymenil som vetky ropro za Alpine SPG-17C2 a ete som to doplnil o subwoofer Alpine SWE-1000
Parrot prehráva z USB kžúča, aux aj Iphone tak som vyrieil MP3.
Hrá to celé vežmi pekne aj keď sa to dá naozaj nahlas. parrot aj zosilňovač som strčil do priestoru za rádiom, tak to nebola iadna komplikovaná montá.
|
|
12.10.2011 07:31 -
|
2418490
|
|
Pablik1
|
|
|
rocesko napsal(a): Dobrý večer, Podelím sa aj ja s mojou výmenou. Mám originál rádio citroen bez MP3. Dal som tam Parrot MK 9100 Potom zosilňovač Alpine KTP-445 Vymenil som vetky ropro za Alpine SPG-17C2 a ete som to doplnil o subwoofer Alpine SWE-1000 Parrot prehráva z USB kžúča, aux aj Iphone tak som vyrieil MP3. Hrá to celé vežmi pekne aj keď sa to dá naozaj nahlas. parrot aj zosilňovač som strčil do priestoru za rádiom, tak to nebola iadna komplikovaná montá. koda e nemá foto,mě by zajímalo to umístění toho zesáku za radio-bdyt tam není místo,já chtěl ho namontovat za přihrádku spolujezdce ale to se mi zdálo nepraktické tak jak ho mám v té přihrádce tak si to pochvaluji:1.můu zasahovat do výkonu zesáku 2.zesák je chlazený z okruhu auta.
Dobrý večer, Podelím sa aj ja s mojou výmenou. Mám originál rádio citroen bez MP3. Dal som tam Parrot MK 9100 Potom zosilňovač Alpine KTP-445 Vymenil som vetky ropro za Alpine SPG-17C2 a ete som to doplnil o subwoofer Alpine SWE-1000 Parrot prehráva z USB kžúča, aux aj Iphone tak som vyrieil MP3. Hrá to celé vežmi pekne aj keď sa to dá naozaj nahlas. parrot aj zosilňovač som strčil do priestoru za rádiom, tak to nebola iadna komplikovaná montá. koda e nemá foto,mě by zajímalo to umístění toho zesáku za radio-bdyt tam není místo,já chtěl ho namontovat za přihrádku spolujezdce ale to se mi zdálo nepraktické tak jak ho mám v té přihrádce tak si to pochvaluji:1.můu zasahovat do výkonu zesáku 2.zesák je chlazený z okruhu auta.
|
|
12.10.2011 09:50 -
|
2418505
|
|
tief
|
|
|
Myslim ze chrcat budu bud vyseptane repraky alebo koncak co bezi naplno ... Ked som na velke repraky zapojil male radio hralo to pekne ale proste potichu, neni dovod aby slaby ale spravne modulovany signal sposobil nekontrolovatelne vibracie membrany - to robi poskodena membrana, rusenie pripadne koncak co mele s posledneho ... a je fakt rozdiel ci mas 89db repraky alebo 92 ...
Myslim ze chrcat budu bud vyseptane repraky alebo koncak co bezi naplno ... Ked som na velke repraky zapojil male radio hralo to pekne ale proste potichu, neni dovod aby slaby ale spravne modulovany signal sposobil nekontrolovatelne vibracie membrany - to robi poskodena membrana, rusenie pripadne koncak co mele s posledneho ... a je fakt rozdiel ci mas 89db repraky alebo 92 ...
|
|
12.10.2011 10:10 -
|
2418506
|
|
Tony_Z
|
|
|
Hrajou pěkně, bez chrchlání ( pokud to tedy příli nevosolim, kde je jasné, e nezvládá rádio ), ale prostě nezahrajou nízké frekvence a je jedno, jak hlasitě to hraje. Nízké frekvence potřebují daleko vyí výkon, není spí moné, e to rádio má úmysleně odřízlé tyto frekvence u z výroby kvůli jeho nízkému výkonu?
Hrajou pěkně, bez chrchlání ( pokud to tedy příli nevosolim, kde je jasné, e nezvládá rádio ), ale prostě nezahrajou nízké frekvence a je jedno, jak hlasitě to hraje. Nízké frekvence potřebují daleko vyí výkon, není spí moné, e to rádio má úmysleně odřízlé tyto frekvence u z výroby kvůli jeho nízkému výkonu?
|
|
| |
|
|