| | |
09.09.2009 15:45 -
Re: Ozvučení, reproduktory apod.
|
1105495
|
|
Růa
|
Město: Horaďovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 281 |
|
|
tief napsal(a): mimochodom original zosilovac a original radio je pekne na prd, po vymene zosiku a zdroja hudby sa original JBL repraky vyrazne zlepsili
Ono to JBL asi dělá jenom ten zesilovač a lepí repro, radio je podle mne úplně standartní a na to, e za nové chtěly takový příplatek to ádný extra sound není. Čekal bych nějaký subwoofer, ekvalizér a podobné kravinky. Pouze to zvládá větí hlasitost, ale jinak ádný rozdíl necítím.
Chce to hold, jak píe tief, poladit lepími komponenty.
Po faceliftu u asi opravdu zesilovač v kufru není, on to nakonec ani ádný krasavec nebyl.
mimochodom original zosilovac a original radio je pekne na prd, po vymene zosiku a zdroja hudby sa original JBL repraky vyrazne zlepsili
Ono to JBL asi dělá jenom ten zesilovač a lepí repro, radio je podle mne úplně standartní :-( a na to, e za nové chtěly takový příplatek to ádný extra sound není. Čekal bych nějaký subwoofer, ekvalizér a podobné kravinky. Pouze to zvládá větí hlasitost, ale jinak ádný rozdíl necítím.
Chce to hold, jak píe tief, poladit lepími komponenty.
Po faceliftu u asi opravdu zesilovač v kufru není, on to nakonec ani ádný krasavec nebyl. :-)
|
|
09.09.2009 15:55 -
|
1105496
|
|
tief
|
|
|
Jj radio je rovnake, dokonca snad ani nepouziva linkovy vystup ale pere to do zosilovaca s VF. Aj ked vzadu na radiu ( aspon podla konektorov a ich popisu co som kdesi nasiel ) by mal byt aj linkovy vystup s radia ( ten mini iso alebo jak sa tomu nadava ).
Jj radio je rovnake, dokonca snad ani nepouziva linkovy vystup ale pere to do zosilovaca s VF. Aj ked vzadu na radiu ( aspon podla konektorov a ich popisu co som kdesi nasiel ) by mal byt aj linkovy vystup s radia ( ten mini iso alebo jak sa tomu nadava ).
|
|
09.09.2009 15:57 -
|
1105497
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
posledni modely C5 II meli zesilovac druhe generace s multiplexem ktere se daji parametrizovat diagnostikou
posledni modely C5 II meli zesilovac druhe generace s multiplexem ktere se daji parametrizovat diagnostikou
|
|
09.09.2009 16:28 -
|
1105498
|
|
Darja
|
|
|
Tak to se omlouvám vem, kdo strčili hlavu do kufru
růa: no právě, jako dát tohle do kufru? Jetě tak vystouplé... přemístěním udělali jedině dobře
Tak to se omlouvám vem, kdo strčili hlavu do kufru :-))
růa: no právě, jako dát tohle do kufru? Jetě tak vystouplé... přemístěním udělali jedině dobře
|
|
10.09.2009 08:43 -
|
1105515
|
|
tief
|
|
|
Ked uz sme pri tych basoch, nemate niekto doma mp3 zvuk na testovanie polarity repraku ?
Ked uz sme pri tych basoch, nemate niekto doma mp3 zvuk na testovanie polarity repraku ?
|
|
11.09.2009 15:17 -
|
1105539
|
|
tomduda
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V Exclusive Break | Počet příspěvků: 3 |
|
|
tief:, nekde bych mohl najit cele CD na testovani aparatur. jsou tam ruzne samply, konkretni frekvence, neupravovane nahravky ruznych nastroju, dokonce letici stihacka. vyborna vec na provereni.
T.
tief:, nekde bych mohl najit cele CD na testovani aparatur. jsou tam ruzne samply, konkretni frekvence, neupravovane nahravky ruznych nastroju, dokonce letici stihacka. vyborna vec na provereni.
T.
|
|
16.10.2009 19:48 -
Subwoofer do C5 II 2006
|
1107591
|
|
PetrXX
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 29 |
|
|
Nemáte někdo pls zkuenost se subwooferem do C5? Mám ve dveřích repro JBel, ale pekuluju nad wooferem do kufru. Netuíte, nejsou někde vzadu vývody na woofer?
Nemáte někdo pls zkuenost se subwooferem do C5? Mám ve dveřích repro JBel, ale pekuluju nad wooferem do kufru. Netuíte, nejsou někde vzadu vývody na woofer?
|
|
16.10.2009 20:40 -
Re: Subwoofer do C5 II 2006
|
1107598
|
|
Mistrtwist
|
Město: Prágl, Auto: | Počet příspěvků: 41 |
|
|
Pokud mas JBL, tak vzadu v kufru mas zesilovac(po leve strane). z nej se da vzit vse co potrebujes, ale chce to bud mensi baterku do zadu, nebo poradnej kondenzator. Kdyby jsi chtel videt moji instalaci, ozvi se na PM
Pokud mas JBL, tak vzadu v kufru mas zesilovac(po leve strane). z nej se da vzit vse co potrebujes, ale chce to bud mensi baterku do zadu, nebo poradnej kondenzator. Kdyby jsi chtel videt moji instalaci, ozvi se na PM
|
|
16.10.2009 21:27 -
|
1107604
|
|
tief
|
|
|
jbl II ma zosik vpredu nad kastlikom, vyvody na woofer to nema, budes musiet odfiltrovat ...
jbl II ma zosik vpredu nad kastlikom, vyvody na woofer to nema, budes musiet odfiltrovat ...
|
|
18.10.2009 15:17 -
|
1107648
|
|
Mistrtwist
|
|
|
No jo no, uz to vim. sice jsem jel v C5II s jbl, ale zesilovac jsem tam nemel duvod hledat... instalace I. modelu je trosku smysluplnejsi, alespon pro instalaci wooferu. Tahat kabely od kastliku az do kufru by se mi opravdu nechtelo a asi bych to vyresil podstatne lepsimi repro, na kterych v JBL pro Ciutroen pekne setrili a vystlanim dveri aby nerezonovali.. prijde mi to lepsi reseni, nez natahovat draty od kastliku do zadu... ale jak pro koho, co?
No jo no, uz to vim. sice jsem jel v C5II s jbl, ale zesilovac jsem tam nemel duvod hledat... instalace I. modelu je trosku smysluplnejsi, alespon pro instalaci wooferu. Tahat kabely od kastliku az do kufru by se mi opravdu nechtelo a asi bych to vyresil podstatne lepsimi repro, na kterych v JBL pro Ciutroen pekne setrili a vystlanim dveri aby nerezonovali.. prijde mi to lepsi reseni, nez natahovat draty od kastliku do zadu... ale jak pro koho, co?
|
|
18.10.2009 20:51 -
|
1107660
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
no hadat se nechci ale smyslu plnejsi mi prijde tahnout jeden 2x vodic po kazde strane dozadu nez 8 vodicu dozadu a dalsich 10 zpatky dopredu
no hadat se nechci ale smyslu plnejsi mi prijde tahnout jeden 2x vodic po kazde strane dozadu nez 8 vodicu dozadu a dalsich 10 zpatky dopredu ;)
|
|
18.10.2009 21:00 -
|
1107664
|
|
Mistrtwist
|
|
|
Ja to myslel z pohledu uzivatele, ktery to ma uz vzadu tak jak to ma jednickova rada a chce instalovat woofer. samozrejme ze je lepsi mit kabely co nejkratsi a ty co vedou na vstup tuplem... Nevim kdo navrhoval rozmisteni komponentu v aute...
Ja to myslel z pohledu uzivatele, ktery to ma uz vzadu tak jak to ma jednickova rada a chce instalovat woofer. samozrejme ze je lepsi mit kabely co nejkratsi a ty co vedou na vstup tuplem... Nevim kdo navrhoval rozmisteni komponentu v aute...
|
|
18.10.2009 21:03 -
|
1107666
|
|
autodiag
|
|
|
nevim ja taky rad na ceste posloucham muziku ale neprijde mi JBL nejak spatne...mel jsem i CI i C5II...nemam potrebu dodatecne montaze masazniho pristroje
nevim ja taky rad na ceste posloucham muziku ale neprijde mi JBL nejak spatne...mel jsem i CI i C5II...nemam potrebu dodatecne montaze masazniho pristroje
|
|
18.10.2009 21:10 -
|
1107667
|
|
Poffa
|
Město: Spiská Belá, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 282 |
|
|
Mal by to da do C1 tam by to bolo cítit lepie
Mal by to da do C1 tam by to bolo cítit lepie:-)))):-))))
|
|
18.10.2009 22:07 -
|
1107668
|
|
Mistrtwist
|
|
|
autodiag napsal(a): nevim ja taky rad na ceste posloucham muziku ale neprijde mi JBL nejak spatne...mel jsem i CI i C5II...nemam potrebu dodatecne montaze masazniho pristroje
me prijde JBL v porovnani cena/vykon naprosto priserne. jel jsem take v obou, dokonce jednou primo za Tebou do Olmiku a nejake vyrazne zlepseni oproti I ve II jsem nezaznamenal, ale je fakt, ze spousta mych kamaradu me radi do jinaci posluchacske kategorie. a SW nemusi byt vzdy jen jako masazni pristroj, na to mam svoje usi opravdu rad. Dal se rozepisovat nebudu, neni to k tematu montaze SW.
me prijde JBL v porovnani cena/vykon naprosto priserne:-((((. jel jsem take v obou, dokonce jednou primo za Tebou do Olmiku a nejake vyrazne zlepseni oproti I ve II jsem nezaznamenal, ale je fakt, ze spousta mych kamaradu me radi do jinaci posluchacske kategorie. a SW nemusi byt vzdy jen jako masazni pristroj, na to mam svoje usi opravdu rad. Dal se rozepisovat nebudu, neni to k tematu montaze SW. ;-)
|
|
18.10.2009 22:25 -
|
1107669
|
|
tief
|
|
|
Mistrtwist: ze ta ten pomer trapi, ved si to nove nekupoval a keby si to kupoval nove tak pri cene noveho auta by ta nejakych 40 000,- netrapilo - to je logika citroenu
Mistrtwist: ze ta ten pomer trapi, ved si to nove nekupoval :-D a keby si to kupoval nove tak pri cene noveho auta by ta nejakych 40 000,- netrapilo - to je logika citroenu :-)
|
|
18.12.2009 22:10 -
|
1429523
|
|
Mařena
|
Město: Nýřany, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 15 |
|