| | |
22.12.2015 21:44 -
Re: Ozvučení, reproduktory apod.
|
2899903
|
|
Tridac
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 183 |
|
|
Já se přiznám, e mám rád dobrou hudbu, a ta můe hrát klidně z jedno repráčku uprostřed dlaně.
Já se přiznám, e mám rád dobrou hudbu, a ta můe hrát klidně z jedno repráčku uprostřed dlaně.
|
|
24.02.2018 04:21 -
|
3134338
|
|
Doktor115
|
|
|
Zdravím pani, prečítal som si vetky komentáre a chcem sa spýta či nemá niekto skúsenosti s týmito reprakmy .link. a prípadne či sa vyplatí ich vymeni za originál rádio mám RD4. Mám toti radej výraznejie a hlavne dunive bassy a tie čo mám teraz sú skôr také duté.
Ďakujem za odpoveď.
Zdravím pani, prečítal som si vetky komentáre a chcem sa spýta či nemá niekto skúsenosti s týmito reprakmy http://www.trinasty.sk/auto-hifi/auto-hifi-reproduktory/komponentne/165-160-mm-komponentne-reproduktory/ground-zero-gzic-16x-detail#.WpDP2uko_qA a prípadne či sa vyplatí ich vymeni za originál rádio mám RD4. Mám toti radej výraznejie a hlavne dunive bassy a tie čo mám teraz sú skôr také duté.
Ďakujem za odpoveď.
|
|
09.04.2018 11:26 -
|
3147065
|
|
myneur
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 310 |
|
|
Ahoj, nevíte někdo, jak aktivovat na SMEG subwoofer? Mám borce, který by mi vyměnil RNEG za SMEG, umí nakonfigurovat vechno, kromě toho subwooferu. V autě mám original HIFI se subwooferem, ale ten SMEG je nakódovaný na Philips.
Moc by mi pomohlo, kdybyste někdo dokázal poradit. Díky
Ahoj, nevíte někdo, jak aktivovat na SMEG subwoofer? Mám borce, který by mi vyměnil RNEG za SMEG, umí nakonfigurovat vechno, kromě toho subwooferu. V autě mám original HIFI se subwooferem, ale ten SMEG je nakódovaný na Philips.
Moc by mi pomohlo, kdybyste někdo dokázal poradit. Díky
|
|
10.04.2018 00:18 -
|
3147335
|
|
myneur
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 310 |
|
|
Tak ten subwoofer je na SMEG zapnout taková magie, e se to nevyplatí řeit. Je prý nejdřív potřeba kódovat to v BSI a přes PSA server download pro konfiguraci server coding IIRC.
Take se to asi nevyplatí, koda.
Tak ten subwoofer je na SMEG zapnout taková magie, e se to nevyplatí řeit. Je prý nejdřív potřeba kódovat to v BSI a přes PSA server download pro konfiguraci server coding IIRC.
Take se to asi nevyplatí, koda.
|
|
19.06.2018 15:38 -
Re: Neoriginální autorádio do C5 I
|
3165714
|
|
Matejko22
|
Město: Sereď, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 15 |
|
|
Seruste prosím vás jaký typ reproduktorov sú v C5 2.2hdi 2001 ..A Jake rozmery majú ..Lebo začal mi odchádza zadný reproduktor za vodičom
Seruste prosím vás jaký typ reproduktorov sú v C5 2.2hdi 2001 ..A Jake rozmery majú ..Lebo začal mi odchádza zadný reproduktor za vodičom
|
|
25.10.2019 09:31 -
|
3245223
|
|
Kada92
|
Město: Písek, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v Exclusive | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Ahoj vichni chci se zeptat mám problém se zadními reproduktory kdy mám pustene repro a vemu díru nebo nerovnost začne mi v nich v zadu nějak praskat nevíte čím to můe byt? Někdy mi to přijde to praskání jako kdy by blbnul signál ale bude problém asi v kabeláí si myslím a budu rád za vechny nápady díky
Ahoj vichni chci se zeptat mám problém se zadními reproduktory kdy mám pustene repro a vemu díru nebo nerovnost začne mi v nich v zadu nějak praskat nevíte čím to můe byt? Někdy mi to přijde to praskání jako kdy by blbnul signál ale bude problém asi v kabeláí si myslím a budu rád za vechny nápady díky
|
|
07.11.2019 15:22 -
|
3246720
|
|
jumep
|
|
|
nemas tam nahodou zosilovac (JBL?)
mas vyskace na zadnych dverach?
nemas tam nahodou zosilovac (JBL?)
mas vyskace na zadnych dverach?
|
|
01.04.2020 20:25 -
|
3265165
|
|
Pagvelius
|
|
|
Rád bych jen věděl, jestli pro výměnu výkových reproduktorů pod čelním sklem je potřeba demontovat celou palubní desku, nebo to jde bez toho?
Ty moje hodně umí, ale přeít se to dá.
(Taky jsem si vim, e jejich hlasitost je znatelně vyí ne reproduktorů ve dveřích, kdy je hlasitost daná třeba na 3. Má to tak být normálně u C5 II?
Jinak se mi taky občas stalo, co popisoval uivatel peat na straně 8 a 9 někdy některé nehrály a chytly se a při zvýení hlasitosti, nebo taky po zatahání husího krku.)
Rád bych jen věděl, jestli pro výměnu výkových reproduktorů pod čelním sklem je potřeba demontovat celou palubní desku, nebo to jde bez toho?
Ty moje hodně umí, ale přeít se to dá. :-)
(Taky jsem si vim, e jejich hlasitost je znatelně vyí ne reproduktorů ve dveřích, kdy je hlasitost daná třeba na 3. Má to tak být normálně u C5 II?
Jinak se mi taky občas stalo, co popisoval uivatel peat na straně 8 a 9 někdy některé nehrály a chytly se a při zvýení hlasitosti, nebo taky po zatahání husího krku.)
|
|
02.04.2020 09:54 -
|
3265183
|
|
jumep
|
|
|
su tam v podstate len polozene, staci podpacit a vytiahnut
su tam v podstate len polozene, staci podpacit a vytiahnut
|
|
02.04.2020 10:08 -
|
3265187
|
|
Pagvelius
|
|
|
Děkuju. Tak v tom případě budu nad výměnou uvaovat.
Děkuju. :palec Tak v tom případě budu nad výměnou uvaovat.
|
|
07.04.2020 20:39 -
|
3265761
|
|
Matejko22
|
|
|
Zdravim chcel by som sa spytat jak vymenit pruut anteny na c5 2.2.hdi 2001 exlusive ..Inak zostal tam nejakyy rob v plutve ..Na obrazkoch to je vidiet ..Dakujem za rady 🙂🙂
Zdravim chcel by som sa spytat jak vymenit pruut anteny na c5 2.2.hdi 2001 exlusive ..Inak zostal tam nejakyy rob v plutve ..Na obrazkoch to je vidiet ..Dakujem za rady 🙂🙂
Přílohy: 20200407_195636.jpg ( 2339128b ) - 20200407_195628.jpg ( 2914039b ) - |
|
08.04.2020 07:15 -
|
3265788
|
|
NMC
|
|
|
Podle fotek je to na výměnu antény včetně základny (sundat vevnitř tapecírunk na střee, koupit správný typ se správným konektorem a vyměnit).
Pokud je vak zesilovač v základně antény v pořádku, dalo by se s mení námahou vyzkouet řeení se raločí ploutví, např:
.link.
Já jsem si takovou anténu nechal poslat. Má v sobě malou anténu, vyleptanou na ploném spoji. Nasadí se na tu původní základnu, drát antény se přiroubuje na ten čouhající roub a oboustrannou samolepící páskou se přichytí na střechu. Funguje překvapivě dobře, srovnatelně s původním prutem. Podmínkou je ale funkční zesilovač v základně původní antény.
Ovem uvedený typ v sobě nemá anténu pro GPS nebo mobil, ale dají se najít i takové. Tam u by vak montá byla sloitějí.
Doplněno: ten čudlík, co tam nahoře zbyl je vlastně roub, vylomený z původního prutu, který je dole zaroubován do základny. Myslím, e by mělo jít jej kletěmi vyroubovat a naroubovat tam nový prut.
Podle fotek je to na výměnu antény včetně základny (sundat vevnitř tapecírunk na střee, koupit správný typ se správným konektorem a vyměnit).
Pokud je vak zesilovač v základně antény v pořádku, dalo by se s mení námahou vyzkouet řeení se raločí ploutví, např:
https://www.aliexpress.com/item/33017546813.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.745c10212MAtWd&s=p&ad_pvid=20200407220027236160540382400001333025_11&algo_pvid=7d61deca-bf99-4a03-bc7e-c90b95f0993f&algo_expid=7d61deca-bf99-4a03-bc7e-c90b95f0993f-10&btsid=0be3743615863220270321695e2731&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_
Já jsem si takovou anténu nechal poslat. Má v sobě malou anténu, vyleptanou na ploném spoji. Nasadí se na tu původní základnu, drát antény se přiroubuje na ten čouhající roub a oboustrannou samolepící páskou se přichytí na střechu. Funguje překvapivě dobře, srovnatelně s původním prutem. Podmínkou je ale funkční zesilovač v základně původní antény.
Ovem uvedený typ v sobě nemá anténu pro GPS nebo mobil, ale dají se najít i takové. Tam u by vak montá byla sloitějí.
Doplněno: ten čudlík, co tam nahoře zbyl je vlastně roub, vylomený z původního prutu, který je dole zaroubován do základny. Myslím, e by mělo jít jej kletěmi vyroubovat a naroubovat tam nový prut.
|
|
08.04.2020 10:53 -
|
3265814
|
|
Matejko22
|
|
|
A to je jedno jakuu antenu kupim ? Lebo ja tam mam aj gps ..
A to je jedno jakuu antenu kupim ? Lebo ja tam mam aj gps ..
|
|
08.04.2020 12:54 -
|
3265862
|
|
NMC
|
|
|
Pokud bude kupovat jen prut, tak by to mělo být jedno a GPS by měla jet i bez něj, GPS anténa je zabudována v patce antény. Take u prutu by tě měla zajímat jen velikost závitu roubu.
.link.
Pokud bude kupovat jen prut, tak by to mělo být jedno a GPS by měla jet i bez něj, GPS anténa je zabudována v patce antény. Take u prutu by tě měla zajímat jen velikost závitu roubu.
http://www.c5club.cz/diskuze/single/2492182-re-antena-autoradio/
|
|
09.12.2020 16:16 -
Typy audiosústav c5 mk1 + aux
|
3293717
|
|
agos
|
|
|
Ahojte, chcel by som sa informova o druhoch montovaných audio sústav podža rad, čo je najlepie moné zohna čo sa týka originál audia v jednotkovej c5, máva vyí stupeň audia externý zosilňovač? Poprípade subwoofer?Ako je to zo zástavbou do auta ktoré ma klasické sociál audio? Dalej by som chcel k origo rádiu dopojit výstup na aux, rozhodol som sa o prehrávaní hudby s tel, nakožko je tu vežakrát spomínaný Prevodník typu xcarlink yatour atd no nemám s nimi extra dobre skúsenosti , takze by som ostal pri aux vychode a vyuíval napr spotify ,napr pri starích volvach bol rozdiel v triede audia : Rádio rovnaké , len napr dolný pro logic 2 malo + externý zosilňovač a inú repro sústavu , detto keď som mal dynaudio tam to bolo podobne rieené a dalo sa to jednoducho zastava , no pri citroene netuím čo je v ponuke, no radej by som iiel cestou origo ako aftermarket...aj keď rádio by bodlo lepie (+ repro a vyrieené , ovládanie pod volantom by som oelel ) ale dizajnovo sa mi tam nehodí a som za originál vzhžad . Dakujem
Ahojte, chcel by som sa informova o druhoch montovaných audio sústav podža rad, čo je najlepie moné zohna čo sa týka originál audia v jednotkovej c5, máva vyí stupeň audia externý zosilňovač? Poprípade subwoofer?Ako je to zo zástavbou do auta ktoré ma klasické sociál audio? Dalej by som chcel k origo rádiu dopojit výstup na aux, rozhodol som sa o prehrávaní hudby s tel, nakožko je tu vežakrát spomínaný Prevodník typu xcarlink yatour atd no nemám s nimi extra dobre skúsenosti , takze by som ostal pri aux vychode a vyuíval napr spotify ,napr pri starích volvach bol rozdiel v triede audia : Rádio rovnaké , len napr dolný pro logic 2 malo + externý zosilňovač a inú repro sústavu , detto keď som mal dynaudio tam to bolo podobne rieené a dalo sa to jednoducho zastava , no pri citroene netuím čo je v ponuke, no radej by som iiel cestou origo ako aftermarket...aj keď rádio by bodlo lepie (+ repro a vyrieené , ovládanie pod volantom by som oelel ) ale dizajnovo sa mi tam nehodí a som za originál vzhžad . Dakujem
|
|
10.12.2020 13:23 -
Re: Typy audiosústav c5 mk1 + aux
|
3293860
|
|
jumep
|
|
|
zosilovac sa daval do kufra auta, s tym suvisi aj cela kabelaz, viem si predstavit ho dat nad kastlik ako je uz v C5 2 (jeden som takto dorabal)
so zosilovacom isly ine repro (JBL), do zadnych dveri treba priviest este kable a domontovat vyskac
sub sa tam nedaval
AUX sa neda normalne spravit, ale ked navolis menic a prepnes ho nan a das sa na jeho piny tak to fungovat bude
zosilovac sa daval do kufra auta, s tym suvisi aj cela kabelaz, viem si predstavit ho dat nad kastlik ako je uz v C5 2 (jeden som takto dorabal)
so zosilovacom isly ine repro (JBL), do zadnych dveri treba priviest este kable a domontovat vyskac
sub sa tam nedaval
AUX sa neda normalne spravit, ale ked navolis menic a prepnes ho nan a das sa na jeho piny tak to fungovat bude
|
|
10.12.2020 18:36 -
|
3293883
|
|
agos
|
|
|
jumep napsal(a): zosilovac sa daval do kufra auta, s tym suvisi aj cela kabelaz, viem si predstavit ho dat nad kastlik ako je uz v C5 2 (jeden som takto dorabal)
sub sa tam nedaval
S tou kabelaou ste ma nepoteil , napr Volvo ma predprípravu , nevadí na dlhé letné večery dobrá zábavka , náhodou neviete ako je to s dostupnosou jbl? A hra to dobre? Jbl predsa nie je top značka ale podznacka Harmanu tuím (napr niekto si mysli e prémia v Audi je bose , no prémia v Audi je Bang Olufsen )
S tou kabelaou ste ma nepoteil :( , napr Volvo ma predprípravu , nevadí na dlhé letné večery dobrá zábavka :), náhodou neviete ako je to s dostupnosou jbl? A hra to dobre? Jbl predsa nie je top značka ale podznacka Harmanu tuím (napr niekto si mysli e prémia v Audi je bose , no prémia v Audi je Bang Olufsen )
|
|
10.12.2020 19:54 -
|
3293926
|
|
LukoLVG
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 227 |
|
|
Ja som natrafil na krasny kozeny interier v polsku aj s dvermi a jbl reproduktormi, uz pri rozobrani som cele auto vytlmil hlavne dvere ale aj cely kufor, podbehy atd... motorovu prepazku.
A teraz po rokoch dorobim aktivny subwofer pod sedadlo. Ale pichnem ho do kufra, tak to mam vymyslene aby to netahalo oci.
Inac samotne JBL bez vytlmenia neviem ako hra ale po vytlmeni je to dost fajn az na tie chybajuce bass
agos napsal(a): S tou kabelaou ste ma nepoteil , napr Volvo ma predprípravu , nevadí na dlhé letné večery dobrá zábavka , náhodou neviete ako je to s dostupnosou jbl? A hra to dobre? Jbl predsa nie je top značka ale podznacka Harmanu tuím (napr niekto si mysli e prémia v Audi je bose , no prémia v Audi je Bang Olufsen )
Ja som natrafil na krasny kozeny interier v polsku aj s dvermi a jbl reproduktormi, uz pri rozobrani som cele auto vytlmil hlavne dvere ale aj cely kufor, podbehy atd... motorovu prepazku.
A teraz po rokoch dorobim aktivny subwofer pod sedadlo. Ale pichnem ho do kufra, tak to mam vymyslene aby to netahalo oci.
Inac samotne JBL bez vytlmenia neviem ako hra ale po vytlmeni je to dost fajn az na tie chybajuce bass
|
|
02.03.2021 14:11 -
|
3302373
|
|
LukoLVG
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 227 |
|
|
Páni, viete mi poradi ako so spínaným prúdom od autorádia pre REM do subwoofera?
Mám rádio RD3, ltý konektor je mini iso je zapojene toto:
.link.
zelený nemám nič
Modrý ISO je zapojený YATOR
Môj problém, zo ltého ISO konektora spínany prúd nefunguje - subwoofer nezopne. Na obrazku je to C-1 ltý číslo:6
Take som ho zatiaž na skúku pripojil do konektora A kolík číslo 5. Čo ale robí teraz je e zopína ho stále, otvorim dvere zopne, vypne zhruba po minute. Zatvorím zopne na minutu a tak dalej.
Nechcem to mat takto, bol by som rád ak by subwoofer zopínalo iba po spustení rádia, ako na to?
Ďakujem krásne za pomoc
Páni, viete mi poradi ako so spínaným prúdom od autorádia pre REM do subwoofera?
Mám rádio RD3, ltý konektor je mini iso je zapojene toto:
https://www.alarmshop.sk/iso-rca-redukcia/4445-3250232502-redukcia-mini-iso-samec-rca-samica-8595128217970.html?search_query=redukcia+mini+iso&results=5
zelený nemám nič
Modrý ISO je zapojený YATOR
Môj problém, zo ltého ISO konektora spínany prúd nefunguje - subwoofer nezopne. Na obrazku je to C-1 ltý číslo:6
Take som ho zatiaž na skúku pripojil do konektora A kolík číslo 5. Čo ale robí teraz je e zopína ho stále, otvorim dvere zopne, vypne zhruba po minute. Zatvorím zopne na minutu a tak dalej.
Nechcem to mat takto, bol by som rád ak by subwoofer zopínalo iba po spustení rádia, ako na to?
Ďakujem krásne za pomoc
Přílohy: 156568157_459061195293938_6950096340369732261_n.png ( 492368b ) - iso farby.jpg ( 64039b ) - |
|
27.05.2021 16:29 -
|
3311361
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
Nemate nekdo zkusenosti? .link.
Nemate nekdo zkusenosti? https://www.bestaudio.cz/subwooferova-ozvucnice-do-citroen-c5--2008-2017-/
|
|
| |
|
|