| | |
13.01.2015 14:33 -
Re: Ozvučení, reproduktory apod.
|
2774534
|
|
johnny.m
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 498 |
|
|
Problém 1: rezonuje kryt nějakého repráku, a bude teplo sundám tapecírunk a vytlumím to. Snad to bude ono.
Problém 2: z repro se ozývají interference signálu mobilního telefonu, ale jen občas. A bude teplo, zkusím si s tím pohrát a vysledovat.
edit: podle kolegy co se zabývá testováním elektrických zařízení, by to mohla být kostra antény nebo rádia, pořeím to a bude teplo
Problém 1: rezonuje kryt nějakého repráku, a bude teplo sundám tapecírunk a vytlumím to. Snad to bude ono.
Problém 2: z repro se ozývají interference signálu mobilního telefonu, ale jen občas. A bude teplo, zkusím si s tím pohrát a vysledovat.
edit: podle kolegy co se zabývá testováním elektrických zařízení, by to mohla být kostra antény nebo rádia, pořeím to a bude teplo :-)
|
|
13.01.2015 17:52 -
|
2774577
|
|
malik
|
Město: Chvaletice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 22 |
|
|
Jestli má JBL, tak mě osobně rezonoval ten odznak co je na krytkách, byl na půl odpadlej. Stačilo přilepit a je po problému. I kdy to zní blbě, ale je to tak.
Jestli má JBL, tak mě osobně rezonoval ten odznak co je na krytkách, byl na půl odpadlej. Stačilo přilepit a je po problému. I kdy to zní blbě, ale je to tak.
|
|
13.01.2015 18:01 -
|
2774585
|
|
johnny.m
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 498 |
|
|
I to je monost, lepidlo není věčný
I to je monost, lepidlo není věčný :palec
|
|
13.01.2015 18:33 -
|
2774598
|
|
BlueSeven
|
Město: Černovice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive | Počet příspěvků: 613 |
|
|
HELLMUT napsal(a): Cokoli
Mě to dělalo asi 2.měsíce na nerovnostech - u jsem to tady nedávno popisoval.(výkový na palubce vlevo nahoře)
Při přejezdu hrbolů,zvuk jako kdy vytahuje a zastrkává konektor do zesilovače.Nejdřív jsem je prohodil L/P abych diagnostikoval zda je to v repru.Nebylo , tak jsem el po drátech od repra pod tachometr - nic.
Pak jsem si viml e kdy bouchám do kastlíku u spolujezdce e to chrčí. Vyndal jsem ho ven,kontroloval dráty a taky nic,dal jsem to zpět a od té doby mám klid...
Ten zvuk nebyl jako kdy vytahuje konektor ze zesíku, ale jako kdy má patný signál na rádiu, první co mě napadlo bylo nastavit jinou stanici, ale bylo to stejné.
No zatím se mi to znovu neozvalo, tak budu čekat na dalí projev a pak s tím teprve něco dělat, jinak je to JBL.
Ten zvuk nebyl jako kdy vytahuje konektor ze zesíku, ale jako kdy má patný signál na rádiu, první co mě napadlo bylo nastavit jinou stanici, ale bylo to stejné.
No zatím se mi to znovu neozvalo, tak budu čekat na dalí projev :-(((( a pak s tím teprve něco dělat, jinak je to JBL.
|
|
03.05.2015 19:07 -
|
2816951
|
|
vlkr
|
Město: Dub nad Moravou, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 204 |
|
|
HELLMUT napsal(a): Cokoli
Mě to dělalo asi 2.měsíce na nerovnostech - u jsem to tady nedávno popisoval.(výkový na palubce vlevo nahoře)
Při přejezdu hrbolů,zvuk jako kdy vytahuje a zastrkává konektor do zesilovače.Nejdřív jsem je prohodil L/P abych diagnostikoval zda je to v repru.Nebylo , tak jsem el po drátech od repra pod tachometr - nic.
Pak jsem si viml e kdy bouchám do kastlíku u spolujezdce e to chrčí. Vyndal jsem ho ven,kontroloval dráty a taky nic,dal jsem to zpět a od té doby mám klid...
Dobrý večer,
tak mám ten samý problém, po přejetí větích nerovností mi začne prskat levé zadní repro. Po poklepání na "strop" kastlíku u spolujezdce to přestane. Co se tam nachází a co s tím?
vlkr
Dobrý večer,
tak mám ten samý problém, po přejetí větích nerovností mi začne prskat levé zadní repro. Po poklepání na "strop" kastlíku u spolujezdce to přestane. Co se tam nachází a co s tím?
vlkr
|
|
03.05.2015 20:32 -
|
2816989
|
|
jumep
|
|
|
vybrat kastlik a prebehnut konektory na zosilovaci
vybrat kastlik a prebehnut konektory na zosilovaci
|
|
05.05.2015 16:39 -
|
2817625
|
|
shalafi
|
|
|
tak aby som sa z hudby moc netesil, odchadza mi pre zmenu lavy reprak (zacina byt utlmeny a chrcavy ako vyssie popisujem pravy, co menili v zaruke). Rozmyslam, ci tam nedat rovno JBL .. potreboval by som menit este nieco ine, cize maju napriklad rovnaku impedanciu a podobne?
tak aby som sa z hudby moc netesil, odchadza mi pre zmenu lavy reprak (zacina byt utlmeny a chrcavy ako vyssie popisujem pravy, co menili v zaruke). Rozmyslam, ci tam nedat rovno JBL .. potreboval by som menit este nieco ine, cize maju napriklad rovnaku impedanciu a podobne?
|
|
05.05.2015 17:57 -
|
2817638
|
|
jumep
|
|
|
pokial viem tak staci len presrobovat, vsetko je rovnake
pokial viem tak staci len presrobovat, vsetko je rovnake
|
|
10.05.2015 15:09 -
|
2819420
|
|
Max7
|
|
|
Zdravím osazenstvo
Mám dotaz,zda někdo zvás u řeil mríky reproduktorů? (ve dveřích).
Chtěl bych si dát repro,ale i s okrasnejma mříkama,ale jak tak koukám po vybrání repra ze dveří neni díra po celém obvodu stejně hluboká.Jediný co mě napadá je MDF podloka a nějak ji upravit do ikma,nebo zda li máte někdo zkuenost nebo lepí nápad,rád se nechám poučit.
Zdravím osazenstvo :-)
Mám dotaz,zda někdo zvás u řeil mríky reproduktorů? (ve dveřích).
Chtěl bych si dát repro,ale i s okrasnejma mříkama,ale jak tak koukám po vybrání repra ze dveří neni díra po celém obvodu stejně hluboká.Jediný co mě napadá je MDF podloka a nějak ji upravit do ikma,nebo zda li máte někdo zkuenost nebo lepí nápad,rád se nechám poučit.
|
|
28.05.2015 21:29 -
|
2826364
|
|
michal
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 249 |
|
|
Zdravím, mám repráky JBL můu je vyměnit za originál co mám teďka v autě kdy nemám zesilovač namontovaný? děkuji. Sorry odpověď jsem u nael
Zdravím, mám repráky JBL můu je vyměnit za originál co mám teďka v autě kdy nemám zesilovač namontovaný? děkuji. Sorry odpověď jsem u nael
|
|
08.12.2015 22:08 -
|
2895772
|
|
Marsiano
|
Město: Sokolov, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 90 |
|
|
Ahoj, dá se někde koupit origo repro do C5 II pravé přední dveře? Případně za kolik?
Ahoj, dá se někde koupit origo repro do C5 II pravé přední dveře? Případně za kolik?
|
|
08.12.2015 22:28 -
|
2895789
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Originál v Citroenu za 230,- Kč
Originál v Citroenu za 230,- Kč
|
|
09.12.2015 12:20 -
|
2895865
|
|
Marsiano
|
Město: Sokolov, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 90 |
|
|
To se jeste vyrábí a prodava a jen za tak malo.
To se jeste vyrábí a prodava a jen za tak malo.
|
|
09.12.2015 15:32 -
|
2895908
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Asi u se to nevyrábí. Ale tenkrát při prvovýrobě jim 3 kusy zbyly a protoe to nikomu do teď neodelo, tak leí na skladě dodnes.
Asi u se to nevyrábí. Ale tenkrát při prvovýrobě jim 3 kusy zbyly a protoe to nikomu do teď neodelo, tak leí na skladě dodnes. :-o
|
|
09.12.2015 17:30 -
|
2895913
|
|
johnny.m
|
|
|
Kadý výrobce musí dodávat náhradní díly několik let po ukončení sériové výroby. Myslím e to je 15 let, ale nemůu to teď nikde najít, tak ty roky jsou bez záruky...
Kadý výrobce musí dodávat náhradní díly několik let po ukončení sériové výroby. Myslím e to je 15 let, ale nemůu to teď nikde najít, tak ty roky jsou bez záruky...
|
|
09.12.2015 21:14 -
|
2895989
|
|
jumep
|
|
|
je to 10 rokov a repro je kupovdivu skratka pomerne lacna vec
je to 10 rokov a repro je kupovdivu skratka pomerne lacna vec
|
|
22.12.2015 14:18 -
|
2899794
|
|
NMC
|
|
|
Jeliko jsem si udělal radost novým autorádiem s devitipásmovým parametrickým ekvalizérem, bylo to třeba vyuít. Pro upřesnění - parametrický ekvalizér umoňuje změny středního kmitočtu kadého regulovaného pásma i ířku regulovaných kmitočtů kolem tohoto pásma. Pomocí notebooku, kvalitního kondenzátorového mikrofonu a souborů s růovým a bílým umem na CD jsem nahrál testovací nahrávky v interiéru C5. Z těchto nahrávek jsem zobrazil harmonickou analýzu (v podstatě zobrazení kmitočtové charakteristiky poslechového prostoru). Tu jsem vyuil pro nastavení parametrů ekvalizéru a můu říci, e výsledek byl vynikající - něco podobného jsem nikdy v autě neslyel. Na ve stačí kromě výe zmíněného jen software Audacity v.2. Doporučuji vem, kdo mají rádi dobrou reprodukci v autě.
Jeliko jsem si udělal radost novým autorádiem s devitipásmovým parametrickým ekvalizérem, bylo to třeba vyuít. Pro upřesnění - parametrický ekvalizér umoňuje změny středního kmitočtu kadého regulovaného pásma i ířku regulovaných kmitočtů kolem tohoto pásma. Pomocí notebooku, kvalitního kondenzátorového mikrofonu a souborů s růovým a bílým umem na CD jsem nahrál testovací nahrávky v interiéru C5. Z těchto nahrávek jsem zobrazil harmonickou analýzu (v podstatě zobrazení kmitočtové charakteristiky poslechového prostoru). Tu jsem vyuil pro nastavení parametrů ekvalizéru a můu říci, e výsledek byl vynikající - něco podobného jsem nikdy v autě neslyel. Na ve stačí kromě výe zmíněného jen software Audacity v.2. Doporučuji vem, kdo mají rádi dobrou reprodukci v autě.
|
|
22.12.2015 21:18 -
|
2899900
|
|
Mikra
|
|
|
Reprodukci v autě jsem míval rád. Ale to bylo jetě v dobách, kdy jsem neměl kombíka. Take to někdy bylo o zlámání končetin. Dneska, kdy mám za zády celou lonici, u mě to reprodukování tolik nebere.
Reprodukci v autě jsem míval rád. Ale to bylo jetě v dobách, kdy jsem neměl kombíka. Take to někdy bylo o zlámání končetin. Dneska, kdy mám za zády celou lonici, u mě to reprodukování tolik nebere. :nevim
|
|
| |
|
|