| | |
05.04.2014 13:42 -
Subwoofer
|
2683862
|
|
Sekáč
|
|
|
Dobrý den jsem laik který se spíe hrabe v autě kde pouiju jen kladívko a roubovák, a proto bych potřeboval poradit,pomoct. Mám autorádio RD4 a chtěl bych vyuít subwoofer co mam doma. Otázka je zda to původní autorádio má vstupy na zesilovač, či budu muset vyměnit autorádio. Dalí otázka jestli jste měnili původní reproduktory a jste spokojeni s tím co tam máte tak nějaký link a se můu inspirovat. A poslední otázka kdy bych potřeboval nové autorádio tak jaké ( bude potřeba redukce? má cenu kupovat i s ovládáním na volant nebo je to zbytečný přepych? Děkuji vem za rady !!!
Dobrý den jsem laik který se spíe hrabe v autě kde pouiju jen kladívko a roubovák, a proto bych potřeboval poradit,pomoct. Mám autorádio RD4 a chtěl bych vyuít subwoofer co mam doma. Otázka je zda to původní autorádio má vstupy na zesilovač, či budu muset vyměnit autorádio. Dalí otázka jestli jste měnili původní reproduktory a jste spokojeni s tím co tam máte tak nějaký link a se můu inspirovat. A poslední otázka kdy bych potřeboval nové autorádio tak jaké ( bude potřeba redukce? má cenu kupovat i s ovládáním na volant nebo je to zbytečný přepych? Děkuji vem za rady !!!
|
|
09.04.2014 14:37 -
Jde na RD4 zesilovač?
|
2685900
|
|
Sekáč
|
|
|
Ahoj mám C5 s autorádiem RD4 a ovládání na volantu a kdy jsem viděl cenu adaptéru hledám jinou monost jak připojit zesilovač k autorádiu je to moné? Děkuji
Ahoj mám C5 s autorádiem RD4 a ovládání na volantu a kdy jsem viděl cenu adaptéru hledám jinou monost jak připojit zesilovač k autorádiu je to moné? Děkuji
|
|
21.06.2014 14:53 -
Re: Ozvučení, reproduktory apod.
|
2707499
|
|
Jarduk
|
Město: Dobřany, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 166 |
|
|
Neřeil někdo, jak se ikovně dostat u C5 II k výkovým repro? Ta krycí mříka se mi toti uvolnila a při nějakých otáčkách vibruje. Zatim to u pár měsíců řeim vloeným kouskem papíru mezi mříku a palubku. Při letmý kontrole jsem toti nenael ádnej přístup, jak bych tohle vyřeil, ani bych musel vyndat půlku auta.
Neřeil někdo, jak se ikovně dostat u C5 II k výkovým repro? Ta krycí mříka se mi toti uvolnila a při nějakých otáčkách vibruje. Zatim to u pár měsíců řeim vloeným kouskem papíru mezi mříku a palubku. Při letmý kontrole jsem toti nenael ádnej přístup, jak bych tohle vyřeil, ani bych musel vyndat půlku auta.
|
|
21.06.2014 22:04 -
|
2707664
|
|
Hanz 397
|
|
|
Jarduk napsal(a): Neřeil někdo, jak se ikovně dostat u C5 II k výkovým repro? Ta krycí mříka se mi toti uvolnila a při nějakých otáčkách vibruje. Zatim to u pár měsíců řeim vloeným kouskem papíru mezi mříku a palubku. Při letmý kontrole jsem toti nenael ádnej přístup, jak bych tohle vyřeil, ani bych musel vyndat půlku auta.
Opatrně vydloubnout. Nejlíp nějakym plastovým dloubátkem. Nic na tom neni,jen je potřeba si dát pozor,abys to moc okolo neoňoupal,nebo neulámal ty packy,co jí drí.
Opatrně vydloubnout. Nejlíp nějakym plastovým dloubátkem. Nic na tom neni,jen je potřeba si dát pozor,abys to moc okolo neoňoupal,nebo neulámal ty packy,co jí drí.
|
|
10.09.2014 19:07 -
|
2731752
|
|
Valdauf63
|
Město: Uherský Brod, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) | Počet příspěvků: 34 |
|
|
Zdravím vechny. Poprosil bych o radu. Koupil jsem subwofer a musím natáhnout 12V přímo od baterie. Potřeboval bych ten nejednoduchí způsob. Třeba to u někdo natahoval. Je to v C5 první řady rok 2003. Děkuji za pomoc.
Zdravím vechny. Poprosil bych o radu. Koupil jsem subwofer a musím natáhnout 12V přímo od baterie. Potřeboval bych ten nejednoduchí způsob. Třeba to u někdo natahoval. Je to v C5 první řady rok 2003. Děkuji za pomoc.
|
|
10.09.2014 20:01 -
|
2731764
|
|
jumep
|
|
|
najlahsie je dostat sa do auta cez dieru na plynove lanko
ale kazdopadne v aute mas hruby kabel na poistkovku sedackovu, tam sa mozes pripojit a nemusis od baterky nic bastlit
najlahsie je dostat sa do auta cez dieru na plynove lanko
ale kazdopadne v aute mas hruby kabel na poistkovku sedackovu, tam sa mozes pripojit a nemusis od baterky nic bastlit
|
|
10.09.2014 20:33 -
|
2731769
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
a co zapalovač v kufru, nemá
a co zapalovač v kufru, nemá ;-)
|
|
10.09.2014 20:38 -
|
2731770
|
|
jumep
|
|
|
tam je dost tenky kabel, ten nezmysel ma velky odber a je lepsie to zapojit na nieco silnejsie, kazdopadne tapoistkovka ak ju tam ma (ak nie je tam len kabel) je idealna volba podla mna, kostra je jasna z karoserie
tam je dost tenky kabel, ten nezmysel ma velky odber a je lepsie to zapojit na nieco silnejsie, kazdopadne tapoistkovka ak ju tam ma (ak nie je tam len kabel) je idealna volba podla mna, kostra je jasna z karoserie
|
|
11.09.2014 17:10 -
|
2731922
|
|
Valdauf63
|
Město: Uherský Brod, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) | Počet příspěvků: 34 |
|
|
Tomu jsem dost dobře nerozuměl. Kde by ta poistkovka sedačková měla být?
Tomu jsem dost dobře nerozuměl. Kde by ta poistkovka sedačková měla být?
|
|
11.09.2014 17:16 -
|
2731924
|
|
jumep
|
|
|
nad bsi .link.
v tom kastliku kde je diagnosticka zasuvka
nad bsi http://img77.xooimage.com/files/f/b/0/img_0152-32d51f2.jpg
v tom kastliku kde je diagnosticka zasuvka
|
|
11.09.2014 17:36 -
|
2731941
|
|
Valdauf63
|
|
|
Dík. Zítra na to vletím a pak napíu.
Dík. Zítra na to vletím a pak napíu. :palec
|
|
24.11.2014 13:20 -
|
2756856
|
|
Simoo
|
Město: Púchov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) | Počet příspěvků: 20 |
|
|
Zdravím vás! Poraďte mi prosím. Pravý výkový reproduktor v palubovke mi nehrá. Akým by som ho mohol nahradi alebo zohnal druhý?!
Zdravím vás! Poraďte mi prosím. Pravý výkový reproduktor v palubovke mi nehrá. Akým by som ho mohol nahradi alebo zohnal druhý?!
|
|
12.01.2015 17:46 -
|
2774267
|
|
BlueSeven
|
Město: Černovice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive | Počet příspěvků: 613 |
|
|
Před chvílí jsem jel z práce a začal chrčet levý přední reprák, nevím jestli ten na palubce nebo ten ve dveřích. Doel jsem si nakoupit a poté jsem si chtěl poslechnout který. Po zapnutí rádia u ádný nechrčel.
Na co bych se měl soustředit, a se to zase objeví, můe to být jen patný kontakt nebo zlomený drátek nebo
Před chvílí jsem jel z práce a začal chrčet levý přední reprák, nevím jestli ten na palubce nebo ten ve dveřích. Doel jsem si nakoupit a poté jsem si chtěl poslechnout který. Po zapnutí rádia u ádný nechrčel.
Na co bych se měl soustředit, a se to zase objeví, můe to být jen patný kontakt nebo zlomený drátek nebo :nevim
|
|
12.01.2015 20:02 -
|
2774311
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Cokoli
Mě to dělalo asi 2.měsíce na nerovnostech - u jsem to tady nedávno popisoval.(výkový na palubce vlevo nahoře)
Při přejezdu hrbolů,zvuk jako kdy vytahuje a zastrkává konektor do zesilovače.Nejdřív jsem je prohodil L/P abych diagnostikoval zda je to v repru.Nebylo , tak jsem el po drátech od repra pod tachometr - nic.
Pak jsem si viml e kdy bouchám do kastlíku u spolujezdce e to chrčí. Vyndal jsem ho ven,kontroloval dráty a taky nic,dal jsem to zpět a od té doby mám klid...
Cokoli :-))))
Mě to dělalo asi 2.měsíce na nerovnostech - u jsem to tady nedávno popisoval.(výkový na palubce vlevo nahoře)
Při přejezdu hrbolů,zvuk jako kdy vytahuje a zastrkává konektor do zesilovače.Nejdřív jsem je prohodil L/P abych diagnostikoval zda je to v repru.Nebylo , tak jsem el po drátech od repra pod tachometr - nic.
Pak jsem si viml e kdy bouchám do kastlíku u spolujezdce e to chrčí. Vyndal jsem ho ven,kontroloval dráty a taky nic,dal jsem to zpět a od té doby mám klid... :nevim
|
|
12.01.2015 20:21 -
|
2774321
|
|
citrus
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 612 |
|
|
Hellmut, tu si doma
Inac ak by niekomu odiiel reprak tak to neni velka poloka. ne-JBL 10 JBL-30 (nepamatam presne) samozrejme za kus
Hellmut, tu si doma :-d :-d
Inac ak by niekomu odiiel reprak tak to neni velka poloka. ne-JBL 10 JBL-30 (nepamatam presne) samozrejme za kus
|
|
13.01.2015 00:33 -
|
2774376
|
|
johnny.m
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 498 |
|
|
Mě zase trápí v levých zadních dveřích rezonující krytky repro, a bude teplo tak to musím doladit. Ale s čím si nevím rady, e, opět v levých zadních dveřích, je slyet vysílání / příjem mobilu, "tydy, tydy,...". Není tam někde izolace? Dveře jsem jetě rozdělané neměl, podle service.citroen.com tam není nic extra... Jo a mám JBL
Mě zase trápí v levých zadních dveřích rezonující krytky repro, a bude teplo tak to musím doladit:-p. Ale s čím si nevím rady, e, opět v levých zadních dveřích, je slyet vysílání / příjem mobilu, "tydy, tydy,...". Není tam někde izolace? Dveře jsem jetě rozdělané neměl, podle service.citroen.com tam není nic extra...:nevim Jo a mám JBL
|
|
13.01.2015 10:03 -
|
2774411
|
|
jumep
|
|
|
nevozis v kastliku nejaky mobil / tablet?
nevozis v kastliku nejaky mobil / tablet?
|
|
13.01.2015 10:09 -
|
2774412
|
|
johnny.m
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 498 |
|
|
Právě e ne, mám ho u ruční brzdy nebo na sedadle spolujezdce. Kastlík je jasnej, tam je to blízko, s tím u jsem se setkal
Právě e ne, mám ho u ruční brzdy nebo na sedadle spolujezdce. Kastlík je jasnej, tam je to blízko, s tím u jsem se setkal :-)
|
|
13.01.2015 11:14 -
|
2774417
|
|
jumep
|
|
|
kabelaz v lavych dverach bola vymenena, jemu sa tam nepozdavalo nieco tiez, ja som bohuzial nemal sancu pocut ze co, vzdy ked som pri tom bol to slo normalne
kabelaz v lavych dverach bola vymenena, jemu sa tam nepozdavalo nieco tiez, ja som bohuzial nemal sancu pocut ze co, vzdy ked som pri tom bol to slo normalne
|
|
| |
|
|