| | |
19.05.2013 22:02 -
Re: Ozvučení, reproduktory apod.
|
2581060
|
|
Hanz 397
|
|
|
amirinda napsal(a): dobře a dokáe mi teda někdo říct, zda má smysl ta magnáty kupovat nebo ne? víc do toho nehodlám investovat tak nevím
Jak jsem psal-zkus někde sehnat někoho,kdo jetě prodává nový Tesly(asi docela nereálný),nebo já jsem tak před pěti lety kupoval do P309 tyhle: .link. (teda v jinym rozměru) a úplně super...
Hlavně je dost bezpředmětný dávat si ke kolenům koax repro-uslyí akorát více-méně basy a bude mít plný auto středů... .Zdá se mi docela divný,e by C5 neměla přípravu na repro v palubě,kdy jí má C3 bez rádia...
Jak jsem psal-zkus někde sehnat někoho,kdo jetě prodává nový Tesly(asi docela nereálný),nebo já jsem tak před pěti lety kupoval do P309 tyhle: http://www.alza.cz/alpine-sxe-1750s-d110045.htm (teda v jinym rozměru) a úplně super...
Hlavně je dost bezpředmětný dávat si ke kolenům koax repro-uslyí akorát více-méně basy a bude mít plný auto středů...:-( .Zdá se mi docela divný,e by C5 neměla přípravu na repro v palubě,kdy jí má C3 bez rádia...
|
|
19.05.2013 22:31 -
|
2581066
|
|
amirinda
|
Město: Planá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 439 |
|
|
tak to co píe u přelo moji max. hodnotu, budu je kupovat 2x jak dopředu tak dozadu. Jasně u kolen bude hrát / slyet bas, ale proto mám v předu jetě výky.
tak to co píe u přelo moji max. hodnotu, budu je kupovat 2x jak dopředu tak dozadu. Jasně u kolen bude hrát / slyet bas, ale proto mám v předu jetě výky.
|
|
20.05.2013 22:26 -
|
2581390
|
|
Hanz 397
|
|
|
amirinda napsal(a): tak to co píe u přelo moji max. hodnotu, budu je kupovat 2x jak dopředu tak dozadu. Jasně u kolen bude hrát / slyet bas, ale proto mám v předu jetě výky.
Tak jestli tam má výky(buď jsem blbě četl,nebo to tam nemá napsaný),tak je zbytečný kupovat koaxy a je lepí koupit třeba středobas: .link. ,nebo rovnou basy: .link. ,ale na ty pořádně upevnit ve,co je na dveřích,aby to neznělo,jako od vietnamců...
Tak jestli tam má výky(buď jsem blbě četl,nebo to tam nemá napsaný),tak je zbytečný kupovat koaxy a je lepí koupit třeba středobas: http://www.reproobchod.cz/stredobasove-reproduktory-a795 ,nebo rovnou basy: http://www.reproobchod.cz/basove-reproduktory-a793 ,ale na ty pořádně upevnit ve,co je na dveřích,aby to neznělo,jako od vietnamců...
|
|
29.05.2013 15:16 -
|
2584385
|
|
mravcek1
|
|
|
dnes mi dosli hertz DSK 165,3 kompaky a 2pasma.2pasma som supol do zadnych dveri a tie kompy chcem dat do prednych a vyskac na palubovku, len mam otazku ci v povodnej kabelazi je nejaka vyhybka?
dnes mi dosli hertz DSK 165,3 kompaky a 2pasma.2pasma som supol do zadnych dveri a tie kompy chcem dat do prednych a vyskac na palubovku, len mam otazku ci v povodnej kabelazi je nejaka vyhybka?
|
|
29.05.2013 16:00 -
|
2584411
|
|
Roozena
|
Město: Pragl, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 375 |
|
|
výhybka vkabelái nebývá - respektive - jetě sem se s ní takto nainstalovanou nesetkal (pokud se ovem nejedná o dodatečnou instalaci hifistou) Téměř vdy je u originální instalace realizována pouze seriovám kondíkem někde na výkovém reproduktoru. Basák je uplně bez korekce. Pokud bude pouívat výrobcem reproduktorů dodávanou výhybku, tak začni přemýlet, jak ji zapojí a kam ji nainstaluje...
výhybka vkabelái nebývá - respektive - jetě sem se s ní takto nainstalovanou nesetkal (pokud se ovem nejedná o dodatečnou instalaci hifistou) Téměř vdy je u originální instalace realizována pouze seriovám kondíkem někde na výkovém reproduktoru. Basák je uplně bez korekce. Pokud bude pouívat výrobcem reproduktorů dodávanou výhybku, tak začni přemýlet, jak ji zapojí a kam ji nainstaluje... ;-);-);-)
|
|
29.05.2013 19:15 -
|
2584513
|
|
zhrado
|
Město: Zh, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 767 |
|
|
výku odstrihni a nezapoj. Basak odstrihni a napoj na výhybku. A z výhybky potiahni kabel na výku.
výku odstrihni a nezapoj. Basak odstrihni a napoj na výhybku. A z výhybky potiahni kabel na výku.
|
|
29.05.2013 23:09 -
|
2584735
|
|
jumep
|
|
|
ja by som nic nestrihal a radsej pouzil konektor z povodneho repraku a za nim si dorobil cokolvek, ak to raz budem predavat a nahodou to budem chcet dat do povodneho stavu tak len precvakam konektori ....
ja by som nic nestrihal a radsej pouzil konektor z povodneho repraku a za nim si dorobil cokolvek, ak to raz budem predavat a nahodou to budem chcet dat do povodneho stavu tak len precvakam konektori ....
|
|
30.05.2013 09:15 -
|
2584819
|
|
mravcek1
|
|
|
tak a je to zapojene a mozem povedat,ze je to hrozne pocuvat!Ziadny dobry vysledok a mozem potvrdit,ze vyhodene peniaze za repro!tak musim dosetrit a nejaky zosilovac dat nato aby bol vysledok dobry aj ked nepotrebujem aby to hucaalo v aute.no a teraz otazka,aky zosik by som mal poriesit k tym reprakom?je toho na trhu dost!Magnat?Hertz?Kenwood?atd....
tak a je to zapojene a mozem povedat,ze je to hrozne pocuvat!Ziadny dobry vysledok a mozem potvrdit,ze vyhodene peniaze za repro!tak musim dosetrit a nejaky zosilovac dat nato aby bol vysledok dobry aj ked nepotrebujem aby to hucaalo v aute.no a teraz otazka,aky zosik by som mal poriesit k tym reprakom?je toho na trhu dost!Magnat?Hertz?Kenwood?atd....
|
|
30.05.2013 11:42 -
|
2584838
|
|
Roozena
|
Město: Pragl, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 375 |
|
|
Kvalita zvuku nejni v tomto případě o zesíku!. Pořádně si to tu pročti. Origo rádio stojí zvukově ze vylikapsu. Je potřeba alespoň trochu vytlumit dveře a věnovat pozornost instalaci. Zesík přichází na řadu v prvním případě jako driver pro SW a pak někdy daleko po té jako zdroj pro standartní repro. Pohnat na to tekonc zesík by byly vyhozený prachy...
Kvalita zvuku nejni v tomto případě o zesíku!. Pořádně si to tu pročti. Origo rádio stojí zvukově ze vylikapsu. Je potřeba alespoň trochu vytlumit dveře a věnovat pozornost instalaci. Zesík přichází na řadu v prvním případě jako driver pro SW a pak někdy daleko po té jako zdroj pro standartní repro. Pohnat na to tekonc zesík by byly vyhozený prachy...
|
|
30.05.2013 21:20 -
|
2584977
|
|
Jimmivon
|
Město: Blíkovice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 124 |
|
|
Presne tak. Vyhod radio a budes mrkat, jak hraje poradne obyc radio bez zesiku v C5!!! Mazec!
Presne tak. Vyhod radio a budes mrkat, jak hraje poradne obyc radio bez zesiku v C5!!! Mazec!
|
|
30.05.2013 21:30 -
|
2584978
|
|
zhrado
|
Město: Zh, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 767 |
|
|
To je pravda. Ale aj tak to bude bieda pokiaž to nepôjde cez externý zosilňovač.
To je pravda. Ale aj tak to bude bieda pokiaž to nepôjde cez externý zosilňovač.
|
|
30.05.2013 22:24 -
|
2585003
|
|
Mefisto
|
Město: Rajec, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 38 |
|
|
Podla mojho nazoru na repraky co su vo dverach davat ext zosiky zbytocne vyhodene peniaze a to doslova. Treba zacat od zakladu a to je poriadne radio .link. vyskusane v mojej a zvuk a podanie basov a vysok ze by to aj hluchy rozoznal a to myslim doslovne a ked to niekto chce posunot na vyssi level tak nesetrit na reprakoch
Podla mojho nazoru na repraky co su vo dverach davat ext zosiky zbytocne vyhodene peniaze a to doslova. Treba zacat od zakladu a to je poriadne radio http://www.alpine.sk/p/Products/digital-media-receiver21/ida-x311 vyskusane v mojej a zvuk a podanie basov a vysok ze by to aj hluchy rozoznal a to myslim doslovne a ked to niekto chce posunot na vyssi level tak nesetrit na reprakoch
|
|
30.05.2013 22:27 -
|
2585004
|
|
jumep
|
|
|
je velky rozdiel C5 1 a C5 2 ...
je velky rozdiel C5 1 a C5 2 ...
|
|
31.05.2013 00:30 -
|
2585011
|
|
DrMarvin
|
|
|
vyhodit radio....dej tam pioneer a nebo alpine....nejlepe uz z vystupem ciste pro zesik...vymenit repro ve dverich..nekupovat shitky...repro ktere zkousne wataz ze zesiku nebude z levnyho kraje:=)plus k zesiku hodit slabej woofer do kufru....alespon lepsi kombo z reprem...plus prihodit repro do kufru mozna...podle mne lepsi reseni je vymenit radio...repro ve dverich zkusit nechat a pak pokud bude malo hodit do kufru aktivni woofer
ostatne ja mam vymeneny akorat radio a repro a hraje to super:=)
vyhodit radio....dej tam pioneer a nebo alpine....nejlepe uz z vystupem ciste pro zesik...vymenit repro ve dverich..nekupovat shitky...repro ktere zkousne wataz ze zesiku nebude z levnyho kraje:=)plus k zesiku hodit slabej woofer do kufru....alespon lepsi kombo z reprem...plus prihodit repro do kufru mozna...podle mne lepsi reseni je vymenit radio...repro ve dverich zkusit nechat a pak pokud bude malo hodit do kufru aktivni woofer:-)
ostatne ja mam vymeneny akorat radio a repro a hraje to super:=)
|
|
31.05.2013 07:19 -
|
2585012
|
|
Dutch
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 480 |
|
|
Sam mam Alpine, zvazoval jsme i to radio co na nej daval odkaz Mefisto, ale tam mi dost vadily maly pismena displaye a navic myslim, ze byl i dost spatne citelnej z uhlu. Jinak designove je moc pekny.
Sam mam Alpine, zvazoval jsme i to radio co na nej daval odkaz Mefisto, ale tam mi dost vadily maly pismena displaye a navic myslim, ze byl i dost spatne citelnej z uhlu. Jinak designove je moc pekny.
|
|
31.05.2013 08:45 -
|
2585015
|
|
mravcek1
|
|
|
napad je dobry vymenit radio ale potom pridem o vsetky funkcie!Napadla ma moznost, ze povodne radio supnut niekam za kastlik a poprepajat to aby isli aspon nejake funkcie a neoriginalne autoradio napojit na repro a zohnat nejaky ten ramik autoradia aby slo na povodne miesto?Je to len napad a bastlenie ale povolanejsi majstri hadam poradia alebo ma roznesu v zuboch
napad je dobry vymenit radio ale potom pridem o vsetky funkcie!Napadla ma moznost, ze povodne radio supnut niekam za kastlik a poprepajat to aby isli aspon nejake funkcie a neoriginalne autoradio napojit na repro a zohnat nejaky ten ramik autoradia aby slo na povodne miesto?Je to len napad a bastlenie ale povolanejsi majstri hadam poradia alebo ma roznesu v zuboch;-)
|
|
31.05.2013 09:43 -
|
2585016
|
|
jumep
|
|
|
vsetci co mate C5 1 a X7 sa k tomu moc nevyjadrujte, ako uz napisal, v C5 2 ktoru ma vymenit radio neni len vymenit radio, v radiu je panel na ovladanie palubneho pocitaca atd, vyradenim ktoreho by vlastne prisiel o display
ake radio tam inak mas? MP3 alebo este stare?
vsetci co mate C5 1 a X7 sa k tomu moc nevyjadrujte, ako uz napisal, v C5 2 ktoru ma vymenit radio neni len vymenit radio, v radiu je panel na ovladanie palubneho pocitaca atd, vyradenim ktoreho by vlastne prisiel o display
ake radio tam inak mas? MP3 alebo este stare?
|
|
31.05.2013 12:31 -
|
2585059
|
|
Roozena
|
|
|
U c5 III výměnou rádia čék nepřichází prakticky o nic z ovládání PP. Ten se nastesti da cely ovladat z volantu. Ovládání základních transportních funkcí rádia se dá řeit CAN převodníkem - pokd se tedy pouije někaý normální rádio typu Alpine, Pio, Sony... Já jsem místo původního 1DIN rádia dal 2DIN, take mám sluný display pro couvací kameru, Navi, TV ale hlavně - koncáky v 2DIN rádiích u dnes mají díky kvalitním MOSFET polovodičům velkou účinnnost a tolik nehřejí a veliký chladič stíhá uchladit koncáky a výkon je opravdu dostatečný a pro 90% případů není zesík potřeba.
U c5 III výměnou rádia čék nepřichází prakticky o nic z ovládání PP. Ten se nastesti da cely ovladat z volantu. Ovládání základních transportních funkcí rádia se dá řeit CAN převodníkem - pokd se tedy pouije někaý normální rádio typu Alpine, Pio, Sony... Já jsem místo původního 1DIN rádia dal 2DIN, take mám sluný display pro couvací kameru, Navi, TV ale hlavně - koncáky v 2DIN rádiích u dnes mají díky kvalitním MOSFET polovodičům velkou účinnnost a tolik nehřejí a veliký chladič stíhá uchladit koncáky a výkon je opravdu dostatečný a pro 90% případů není zesík potřeba.
|
|
31.05.2013 12:43 -
|
2585062
|
|
jumep
|
|
|
lenze C5 2 neni X7 ako mas ty .. znova opakujem v C5 2 to neni take jednoduche
lenze C5 2 neni X7 ako mas ty .. znova opakujem v C5 2 to neni take jednoduche
|
|
31.05.2013 13:34 -
|
2585084
|
|
Roozena
|
|
|
sorry - patně jsem si přečetl Jumepe tvůj komentář - "nevyjadřujte / nevyjadřujete"... Jako bych nic nenapsal...
sorry - patně jsem si přečetl Jumepe tvůj komentář - "nevyjadřujte / nevyjadřujete"... Jako bych nic nenapsal...
|
|
| |
|
|