| | |
18.11.2008 19:14 -
dálkový start
|
168615
|
|
abla
|
Město: Nový Jičín, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 13 |
|
|
Ahoj vem, dnes při krábání skla jsem málem umrzl a proto jsem se rozhodl si pořídit dálkové startování tak a se mi auto vyhřeje. Má s tímto někdo nějakou zkuenost?
Ahoj vem, dnes při krábání skla jsem málem umrzl a proto jsem se rozhodl si pořídit dálkové startování tak a se mi auto vyhřeje. Má s tímto někdo nějakou zkuenost?
|
|
18.11.2008 20:08 -
Re: dálkový start
|
168616
|
|
jumep
|
|
|
ja to riesim sprayom na okna, nastartujem, nastriekam, sadnem, zotrem stieracmi, chvilu pockam a idem, prihrievanie bufikom znamena ze za chvilocku teplo
ja to riesim sprayom na okna, nastartujem, nastriekam, sadnem, zotrem stieracmi, chvilu pockam a idem, prihrievanie bufikom znamena ze za chvilocku teplo
|
|
18.11.2008 20:32 -
|
168617
|
|
jenyk
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 48 |
|
|
Mam svoje auto u elektrikare a montuje mi tam MAGICAR.Az to bude dam vedet.
Mam svoje auto u elektrikare a montuje mi tam MAGICAR.Az to bude dam vedet.
|
|
18.11.2008 20:55 -
|
168618
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
C5 neni Xantie Jenyku
Rekl bych ze instalace se pomerne lisi diky pritomnosti datove sbernice v aute a dalsi elektroniky.
Osobne okladam montaz Magicaru jiz rok Ne a ne se k tomu dokopat
C5 neni Xantie Jenyku :)
Rekl bych ze instalace se pomerne lisi diky pritomnosti datove sbernice v aute a dalsi elektroniky.
Osobne okladam montaz Magicaru jiz rok :( Ne a ne se k tomu dokopat :(
|
|
18.11.2008 20:58 -
|
168619
|
|
abla
|
Město: Nový Jičín, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 13 |
|
|
Take by to mělo byt v pohodě... instalaci bych určitě svěřil někomu kdo tomu rozumí... máte nějaký tip?
Take by to mělo byt v pohodě... instalaci bych určitě svěřil někomu kdo tomu rozumí... máte nějaký tip?
|
|
19.11.2008 16:58 -
|
168620
|
|
Darja
|
|
|
Resil to uz nekdo? Nekdo se superzamykanim? Dalkovy start by fakt bodnul.. zacina prituhovat...
Resil to uz nekdo? Nekdo se superzamykanim? Dalkovy start by fakt bodnul.. zacina prituhovat...
|
|
19.11.2008 22:11 -
|
168621
|
|
abla
|
|
|
U to pomalu začínám řeit dám vědět hned jak to bude hotovo
U to pomalu začínám řeit dám vědět hned jak to bude hotovo
|
|
20.11.2008 00:34 -
|
168622
|
|
tief
|
|
|
Montaz samotneho startovani neni problem, problem je integrace s existujicim alarmem/imobolizerem.
Montaz samotneho startovani neni problem, problem je integrace s existujicim alarmem/imobolizerem.
|
|
20.11.2008 23:31 -
|
168623
|
|
zdenek1214
|
|
|
Koupil jsem auto s nezávislým topením Webasto. Odmáčknu z kuchyně a za 15 minut je v autě teplo. Ohřeje interiér i motor. Umí si pustit ventilátor topení. Uvádějí dosah dálkového ovládání do 1 km. Nevím ale cenu.
Koupil jsem auto s nezávislým topením Webasto. Odmáčknu z kuchyně a za 15 minut je v autě teplo. Ohřeje interiér i motor. Umí si pustit ventilátor topení. Uvádějí dosah dálkového ovládání do 1 km. Nevím ale cenu.
|
|
21.11.2008 08:43 -
|
168624
|
|
Růa
|
Město: Horaďovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 281 |
|
|
Éééééé ..... já jsem si pořídil teplou gará. Je to příjemné sednout ráno do vyhřátého auta. Pouze a se začne solit, tak stejně budu parkovat venku, protoe nehodlám podporovat korozi, které se bohuel v takové garái daří.
Jinak si myslím, e ideální je jenom nezávislé topení.
Dálkový start mi nepřijde moc efektní. Hlavně diesely se při volnoběhu moc nezahřívají (ikdy ty dnení mají jakési pomocné topné členy), nezapomenout u manuálu vyřadit (a to znamená i v mraze zatáhnout ručku) a dále pokud nejsem osobně u startování,nemohu ovlivnit, kdy se něco po..re.
Pokud to takhle chci řeit a mám auto před barákem, tak ho dojdu dopředu natočit, aby se zahřálo a jetě si na chvilku vlezu do vyhřátého pelíku. Potom vylezu ven a zjistím, e mi mezitím s autem někdo odjel. To mne tak rozpálí, e úplně zapomenu, e je venku - 20. )))))))))))))
Éééééé ..... já jsem si pořídil teplou gará. Je to příjemné sednout ráno do vyhřátého auta. Pouze a se začne solit, tak stejně budu parkovat venku, protoe nehodlám podporovat korozi, které se bohuel v takové garái daří.
Jinak si myslím, e ideální je jenom nezávislé topení.
Dálkový start mi nepřijde moc efektní. Hlavně diesely se při volnoběhu moc nezahřívají (ikdy ty dnení mají jakési pomocné topné členy), nezapomenout u manuálu vyřadit (a to znamená i v mraze zatáhnout ručku) a dále pokud nejsem osobně u startování,nemohu ovlivnit, kdy se něco po..re.
Pokud to takhle chci řeit a mám auto před barákem, tak ho dojdu dopředu natočit, aby se zahřálo a jetě si na chvilku vlezu do vyhřátého pelíku. Potom vylezu ven a zjistím, e mi mezitím s autem někdo odjel. To mne tak rozpálí, e úplně zapomenu, e je venku - 20. :-)))))))))))))))))
|
|
23.11.2008 10:30 -
|
168625
|
|
jenyk
|
|
|
Ja vim ze Xantie neni C5 uz jsme to preci resili Jinak Start je uz hotovy a je to pohodicka.To startovani je jisteny ze nenastartujes s rychlosti a auto je stale zamceno a alarm je pusteny.
Ja vim ze Xantie neni C5 uz jsme to preci resili ;-) Jinak Start je uz hotovy a je to pohodicka.To startovani je jisteny ze nenastartujes s rychlosti a auto je stale zamceno a alarm je pusteny.
|
|
23.11.2008 11:47 -
|
168626
|
|
Darja
|
|
|
Kdyby byl dalkovys tart o tom, ze se ti behem toho i otevre auto, nikdo by si ho nenamontoval.
No, me prijde, ze V6 taky netopi jako blazen na volnobeh, ale je fakt podstatnej rozdil sednout hned do vymrzleho auta a nebo do 2 minuty nastartovaneho
Kdyby byl dalkovys tart o tom, ze se ti behem toho i otevre auto, nikdo by si ho nenamontoval.
No, me prijde, ze V6 taky netopi jako blazen na volnobeh, ale je fakt podstatnej rozdil sednout hned do vymrzleho auta a nebo do 2 minuty nastartovaneho :-D
|
|
23.11.2008 13:53 -
|
168627
|
|
jaara
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 38 |
|
|
a jak je to vyřeený s imobilizérem? ten přeci nepustí palivo. nebo blokuje něco jiného? mě přijde, e ne v zimě okrábu okna, pokud neparkuji v garái, tak u fouká flaný vzduch
a jak je to vyřeený s imobilizérem? ten přeci nepustí palivo. nebo blokuje něco jiného? mě přijde, e ne v zimě okrábu okna, pokud neparkuji v garái, tak u fouká flaný vzduch
|
|
23.11.2008 14:31 -
|
168628
|
|
tief
|
|
|
na imobilizer sa pouzije bypas modul ...
na imobilizer sa pouzije bypas modul ...
|
|
23.11.2008 16:09 -
|
168629
|
|
jenyk
|
|
|
Presne tak.Je to takova krabicka kam das cip imobiliseru.
Presne tak.Je to takova krabicka kam das cip imobiliseru.
|
|
23.11.2008 16:48 -
|
168630
|
|
jaara
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 38 |
|
|
tak to je dobrý vědět. ale přijde mi, e C5 hned topí (2,2HDI). jak to mají řeený, nějakým el. topením?
tak to je dobrý vědět. ale přijde mi, e C5 hned topí (2,2HDI). jak to mají řeený, nějakým el. topením?
|
|
15.01.2009 20:07 -
|
386622
|
|
Růa
|
Město: Horaďovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 281 |
|
|
Zde jsem nael odkaz na firmu, která se v Praze věnuje montáí nezávislých topení a jejich dovybavováním i do dieselových C5.
.link.
Zde jsem nael odkaz na firmu, která se v Praze věnuje montáí nezávislých topení a jejich dovybavováním i do dieselových C5.
http://www.autoklimatizace.cz/cz/nt_prihrivace.php
|
|
15.01.2009 20:16 -
|
386625
|
|
jumep
|
|
|
niektore nemaju nic, niektore bufik a niektore el ohrievac
niektore nemaju nic, niektore bufik a niektore el ohrievac
|
|
15.01.2009 20:51 -
|
386629
|
|
máca
|
|
|
Já teda nevím,mám 2,2 Hdi a ne okrábu přední okno,je v autě teplo.Ne začnu krábat pustím vyhřívání sedačky a fukar na okna a v autě je hned teplo.Dokonce,kdy jsem si okna přikryla plachtou,/nemusela jsem se zdrovat krabáním/tak se mi brouček během kratičké doby zahřeje.Během 10min.je u na sundání bundy.Mám stabilně nastavenou teplotu 22 st.
Já teda nevím,mám 2,2 Hdi a ne okrábu přední okno,je v autě teplo.Ne začnu krábat pustím vyhřívání sedačky a fukar na okna a v autě je hned teplo.Dokonce,kdy jsem si okna přikryla plachtou,/nemusela jsem se zdrovat krabáním/tak se mi brouček během kratičké doby zahřeje.Během 10min.je u na sundání bundy.Mám stabilně nastavenou teplotu 22 st.
|
|
| |
|
|