| | |
05.06.2008 11:10 -
Ovládání autorádia
|
168552
|
|
Macc
|
Město: Praha, Auto: | Počet příspěvků: 9 |
|
|
Zdravím vechny Chtěl bych Vás poprosit o radu. Mám C5 2002 2,2 HDi, Exclus. Nefunguje mi při jízdě přehrávání CD a je jedno jestli to přepínám pravou páčkou pod volantem nebo přímo manulálně na rádiu. Na display vidím, e CD přehrává, ale nic neslyím Kdy ale vypnu motor tak přehrávání funguje jak má. Díval jsem se do manuálu jestli nesprávně ovládám rádio,ale myslím si e ne. Jednou se mi to povedlo za jízdy zprovoznit, ale kdy jsem znova nastartoval tak to zase nefungovalo.Třeba dělám nějakou blbost při ovládání,ale nevím o ní. Také jsem vyzkouel pustit CD a potom nastartovat. Po nastartování se přehrávání nefungovalo. Rád poslouchám CD, ale takhle mám smůlu. Prosím o pomoc.Díky moc.
Zdravím vechny:) Chtěl bych Vás poprosit o radu. Mám C5 2002 2,2 HDi, Exclus. Nefunguje mi při jízdě přehrávání CD a je jedno jestli to přepínám pravou páčkou pod volantem nebo přímo manulálně na rádiu. Na display vidím, e CD přehrává, ale nic neslyím:( Kdy ale vypnu motor tak přehrávání funguje jak má. Díval jsem se do manuálu jestli nesprávně ovládám rádio,ale myslím si e ne. Jednou se mi to povedlo za jízdy zprovoznit, ale kdy jsem znova nastartoval tak to zase nefungovalo:(.Třeba dělám nějakou blbost při ovládání,ale nevím o ní. Také jsem vyzkouel pustit CD a potom nastartovat. Po nastartování se přehrávání nefungovalo. Rád poslouchám CD, ale takhle mám smůlu. Prosím o pomoc.Díky moc.
|
|
08.06.2008 21:45 -
Re: Ovládání autorádia
|
168553
|
|
alud
|
Město: Litomyl, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 151 |
|
|
Mám úplně stejný problém a taky nevím, jak to vyřeit. Bez běícího motoru CD hraje, po nastartování (i kdy je načtené) nejde.
Mám úplně stejný problém a taky nevím, jak to vyřeit. Bez běícího motoru CD hraje, po nastartování (i kdy je načtené) nejde.
|
|
16.06.2008 12:37 -
|
168554
|
|
pepa
|
Město: Břeclav, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Zdravím mám tentý problém.Je to zajímavé ale je to tak.Nemohl by někdo poradit?
Zdravím mám tentý problém.Je to zajímavé ale je to tak.Nemohl by někdo poradit?
|
|
26.06.2008 10:01 -
|
168555
|
|
Macc
|
Město: Praha, Auto: | Počet příspěvků: 9 |
|
|
Ahojky, byl jsem se na nefunkční CD přehrávač poradit v servisu v Holetine .Buď je pinavá čočka u laseru, nebo nějaká chyba s rádiem. Vyzkouel jsem čistící CD, ale nepomohlo to.Tak jsem rádio rozebral a nael jsem čočku laseru a ručně vyčistil) Sice to trochu trvá,ne se cd načte ale funguje to lépe.Není to vdy na 100 %, ale můu poslouchat CD za jízdy Jetě se budu informovat u Citroenu osobně. Jak jsem dopadl dám vědět.
Jinak V Holetine super servis, profesionální práce a kvalita, vstřícný přístup.Mohu jen doporučit
Ahojky, byl jsem se na nefunkční CD přehrávač poradit v servisu v Holetine .Buď je pinavá čočka u laseru, nebo nějaká chyba s rádiem. Vyzkouel jsem čistící CD, ale nepomohlo to.Tak jsem rádio rozebral a nael jsem čočku laseru a ručně vyčistil) Sice to trochu trvá,ne se cd načte ale funguje to lépe.Není to vdy na 100 %, ale můu poslouchat CD za jízdy :) Jetě se budu informovat u Citroenu osobně. Jak jsem dopadl dám vědět.
Jinak V Holetine super servis, profesionální práce a kvalita, vstřícný přístup.Mohu jen doporučit:)
|
|
14.07.2008 14:47 -
|
168556
|
|
alud
|
Město: Litomyl, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 151 |
|
|
Konečně jsem se dostal ke zkouce vyčitění CD přehrávače. Pouil jsem čistící CD Philips a pro jistotu jetě Hama. Nic jsem nerozdělával. Po vyčitění ve funguje jak má. (Asi znečitění nebylo velké)
Konečně jsem se dostal ke zkouce vyčitění CD přehrávače. Pouil jsem čistící CD Philips a pro jistotu jetě Hama. Nic jsem nerozdělával. Po vyčitění ve funguje jak má. (Asi znečitění nebylo velké)
|
|
21.10.2013 12:55 -
|
2628696
|
|
Jimmivon
|
Město: Blíkovice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 124 |
|
|
Ahoj
Chtěl bych se zeptat, jestli se dá nějak rozebrat ovládání radia pod volantem?
Nějak mi začínají zatuhávat tlačítka pro hlasitost a ne něco ulomit...
Díky
Jimmi
Ahoj
Chtěl bych se zeptat, jestli se dá nějak rozebrat ovládání radia pod volantem?
Nějak mi začínají zatuhávat tlačítka pro hlasitost a ne něco ulomit...
Díky
Jimmi
|
|
21.10.2013 13:00 -
|
2628697
|
|
jumep
|
|
|
radiovych pacok je habadej, takze obavu packu nemaj aj keby si ju poskodil / mal poskodenu
rozobrat sa da vsetko, idealne ale nie v aute, ked das dole ten plast pod packami (2x TX20 srob) tak zozadu je len zacvaknuta (zatlacis a vytiahnes)
radiovych pacok je habadej, takze obavu packu nemaj aj keby si ju poskodil / mal poskodenu
rozobrat sa da vsetko, idealne ale nie v aute, ked das dole ten plast pod packami (2x TX20 srob) tak zozadu je len zacvaknuta (zatlacis a vytiahnes)
|
|
11.11.2013 18:12 -
|
2636613
|
|
koucky
|
Město: Babice u Rosic, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 9 |
|
|
Dobrý den. Potřeboval bych pomoci. Koupil jsem C5 I, r.v.2002 a nejde rádio (ani nesvítí). Nevím co s tím. Jak se dá k rádiu dostat (demontovat?). Děkuji za případnou pomoc. Ota.
Dobrý den. Potřeboval bych pomoci. Koupil jsem C5 I, r.v.2002 a nejde rádio (ani nesvítí). Nevím co s tím. Jak se dá k rádiu dostat (demontovat?). Děkuji za případnou pomoc. Ota.
|
|
11.11.2013 18:22 -
|
2636615
|
|
vseved
|
Město: Mratín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 636 |
|
|
Pro demontá:
.link. -
Pro demontá:
http://www.c5club.cz/profiles/alx%26gal-20009279%23pc+-%0A%3C%2Fcitace%3E%0A%3C%2Fspan%3E%3Cbr%2F%3E%0A%09%09%3C%2Ftd%3E%3C%2Ftr%3E%3Ctr%3E%0A%09%09%09%09%3Ctd+bgcolor-.html'#efefef' align='right' style='height:10px;' height='1%' class='discussDetail'>
|
11.11.2013 18:30 -
|
2636625
|
|
koucky
|
Město: Babice u Rosic, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 9 |
|
|
Nějak nerozumím.
Nějak nerozumím.
|
|
11.11.2013 18:40 -
|
2636631
|
|
vseved
|
Město: Mratín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 636 |
|
|
Omlouvám se, ztratila se příloha. Take: Krytka u tlačítka zamykání - zasunout nahoru tenký roubovák a lehkým zapáčením vyklopit poté vyndat z dolního pantíku. Toté na levé straně u tlačítka pro osvětlení. Poté vyroubovat na kadé straně 1 roub (v originále torx) a rádio vytáhnout. Odpojit zezadu kabely.
Omlouvám se, ztratila se příloha. Take: Krytka u tlačítka zamykání - zasunout nahoru tenký roubovák a lehkým zapáčením vyklopit poté vyndat z dolního pantíku. Toté na levé straně u tlačítka pro osvětlení. Poté vyroubovat na kadé straně 1 roub (v originále torx) a rádio vytáhnout. Odpojit zezadu kabely.
|
|
11.11.2013 18:57 -
|
2636636
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Jen poupravím, pantíky jsou nahoře, tudí vyklopit nahoru..
A nebo .link.
Jen poupravím, pantíky jsou nahoře, tudí vyklopit nahoru.. ;)
A nebo http://www.youtube.com/watch?v=Ti95fknjhtM
|
|
11.11.2013 19:11 -
|
2636649
|
|
jumep
|
|
|
.link.
http://c5.jumep.com/panelklimatizacie/P1070444.JPG
|
|
13.11.2013 17:11 -
|
2637653
|
|
koucky
|
|
|
Zdravím. Ve jsem vymontoval a zjistil, e se v tom ji někdo hrabal. Nejsou tam roubky. Chtěl bych sehnat jiné starí orig.rádio. Dá se jednodue vyměnit, nebo je nějak kódováno. Děkuji za odpověď. Ota.
Zdravím. Ve jsem vymontoval a zjistil, e se v tom ji někdo hrabal. Nejsou tam roubky. Chtěl bych sehnat jiné starí orig.rádio. Dá se jednodue vyměnit, nebo je nějak kódováno. Děkuji za odpověď. Ota.
|
|
13.11.2013 17:30 -
|
2637659
|
|
jumep
|
|
|
je v nom treba naprogramovat VIN, diagnostikou to ide najjednoduchsie ... (kym nema spravny vin tak pipa)
je v nom treba naprogramovat VIN, diagnostikou to ide najjednoduchsie ... (kym nema spravny vin tak pipa)
|
|
13.11.2013 17:32 -
|
2637666
|
|
koucky
|
|
|
Jsem z Babic u Rosic (30km od Brna). Nevíte kde, kdo a jak to udělat. Ota.
Jsem z Babic u Rosic (30km od Brna). Nevíte kde, kdo a jak to udělat. Ota.
|
|
| |
|
|