| | |
20.08.2010 15:17 -
Re: Výměna árovek - přední halogenová světla
|
2353560
|
|
myneur
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 310 |
|
|
Zlobr napsal(a): Napi jak svítí, uvauji o nich te, nechce se mi platit za jednu H6W 115,- peněz
Koupil jsem tyto za 10 dolarů i s potovnym:
.link.
Svítí lépe, hezčim bílym světlem, ne árovky. Jsou to směrový diody, tedy krom dopředné diody, mají 4 dalí do stran po obvodu, take to světlo vypadá jako z árovky, jenom je bílé. Z tohoto pohledu jsou určitě lepí.
Jestli se vyplatí ty peníze se ale pozná a podle toho, jak dlouho vydrí.
koda, e do oblasti, kde má C5 II parkovačky, nejde namontovat diodové denní svícení - ten horní okraj světlometu jako by na to skoro i byl dělanej, kdyby tam pro to měl díry. Bylo by to pak podobný jako u nových Audin.
Koupil jsem tyto za 10 dolarů i s potovnym:
http://www.benzworld.org/forums/w208-clk-class/1453826-fs-2pcs-bax9s-h6w-64132-5-a.html
Svítí lépe, hezčim bílym světlem, ne árovky. Jsou to směrový diody, tedy krom dopředné diody, mají 4 dalí do stran po obvodu, take to světlo vypadá jako z árovky, jenom je bílé. Z tohoto pohledu jsou určitě lepí.
Jestli se vyplatí ty peníze se ale pozná a podle toho, jak dlouho vydrí.
koda, e do oblasti, kde má C5 II parkovačky, nejde namontovat diodové denní svícení - ten horní okraj světlometu jako by na to skoro i byl dělanej, kdyby tam pro to měl díry. Bylo by to pak podobný jako u nových Audin.
|
|
19.09.2010 16:21 -
|
2356022
|
|
myneur
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 310 |
|
|
tak se zdá, e se LED kvůli ivotnosti nevyplatí Včera mi najednou přestala svítit potkávačka i LED parkovačka vpravo.
Tedy ivotnost namontované jedné LED parkovačky byla úchvatný jeden měsíc.
Udivuje mne, e parkovačka i potkávačka přestala svítit najednou..:/
tak se zdá, e se LED kvůli ivotnosti nevyplatí:( Včera mi najednou přestala svítit potkávačka i LED parkovačka vpravo.
Tedy ivotnost namontované jedné LED parkovačky byla úchvatný jeden měsíc.
Udivuje mne, e parkovačka i potkávačka přestala svítit najednou..:/
|
|
21.10.2010 07:00 -
|
2359189
|
|
Růa
|
Město: Horaďovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 281 |
|
|
Před rokem a půl jsem u svého HDI namontoval H7 OSRAM LIGHT DAY, které by měly vydret 3 krát déle ne obyčejné H7 a dnes mi jedna, po té době a najetých 35 000 km, praskla. Take ta výdr asi odpovídá, protoe obyčejné H7 mi větinou vydrí tak půl roku.
Mám aktivované denní svícení, take ty árovky svítí prakticky pořád (pokud běí motor, samozřejmě)
Před rokem a půl jsem u svého HDI namontoval H7 OSRAM LIGHT DAY, které by měly vydret 3 krát déle ne obyčejné H7 a dnes mi jedna, po té době a najetých 35 000 km, praskla. Take ta výdr asi odpovídá, protoe obyčejné H7 mi větinou vydrí tak půl roku.
Mám aktivované denní svícení, take ty árovky svítí prakticky pořád (pokud běí motor, samozřejmě)
|
|
21.10.2010 08:31 -
|
2359220
|
|
C5stepan
|
|
|
No a o tom to je! Těm árovkám ani tak nevadí svícení, ale to věčné rozsvěcení a zhasínání. Proto se tak rozmáhá denní svícení ledkovými svítilnami. Ledky jsou pro tyto případy odolnějí.
No a o tom to je! Těm árovkám ani tak nevadí svícení, ale to věčné rozsvěcení a zhasínání. Proto se tak rozmáhá denní svícení ledkovými svítilnami. Ledky jsou pro tyto případy odolnějí.
|
|
03.12.2010 23:17 -
|
2365210
|
|
Mesik
|
Město: Praha 9-Čakovice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 19 |
|
|
Před chvilkou jsem dokončil operaci výměny obou H7 za Osram night braker plus, čekal jsem to na první pokus o něco horí, no nakonec jsem si to zavařil sám svojí blbostí, kdy jsem si odjistil tu pruinku na opačné straně a tim ji vypojil úplně a samo mi potom zapadla do světla, s pomocí magnetické podkovy na drátu jsem to asi hodinu a čtvrt doloval ven (povedlo se přestoe ta pruinka nebyla magnetická ), no jakmile jsem zjistil kde jsem zakopal pudla (díky Jumepe za fotky světla v tvém profilu ), tak to u pak lo docela snadno, montá pruinky zpět bylo snadný, jen sem se trochu zapotil při vycvaknutí pruinky u řidiče, no ale na konec se operace povedla a pacient přeil, jen mám trochu pokrábané ruce. Celý mi to zabralo cca 3 hodiny s malou zkuební projíďkou a výměnou baterky, na poprvé to neni nic moc, ale přítě u to bude pohodička.
Před chvilkou jsem dokončil operaci výměny obou H7 za Osram night braker plus, čekal jsem to na první pokus o něco horí, no nakonec jsem si to zavařil sám svojí blbostí, kdy jsem si odjistil tu pruinku na opačné straně a tim ji vypojil úplně a samo mi potom zapadla do světla, s pomocí magnetické podkovy na drátu jsem to asi hodinu a čtvrt doloval ven (povedlo se přestoe ta pruinka nebyla magnetická :-d ), no jakmile jsem zjistil kde jsem zakopal pudla (díky Jumepe za fotky světla v tvém profilu :palec ), tak to u pak lo docela snadno, montá pruinky zpět bylo snadný, jen sem se trochu zapotil při vycvaknutí pruinky u řidiče, no ale na konec se operace povedla a pacient přeil, jen mám trochu pokrábané ruce. Celý mi to zabralo cca 3 hodiny s malou zkuební projíďkou a výměnou baterky, na poprvé to neni nic moc, ale přítě u to bude pohodička. :-))
|
|
04.12.2010 00:05 -
|
2365212
|
|
gembo1
|
Město: Zilina, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 34 |
|
|
naposledy ked som to robil ja tak som po hodine cerveny rozzureny nahadzal plasty do kufra na hmlovkach som dosiel k servismanovi a ten to spravil za 10 minut a to sme stihli aj pofajcit.
naposledy ked som to robil ja tak som po hodine cerveny rozzureny nahadzal plasty do kufra na hmlovkach som dosiel k servismanovi a ten to spravil za 10 minut a to sme stihli aj pofajcit.:-))))
|
|
04.12.2010 08:44 -
|
2365214
|
|
DOUFAK
|
|
|
Tak to byl amatér,nebo to flákal.10 min.je moc. Jsou tady lidi,co vyndají ventilátor topení za 10 min. a před tímto já u smekám!(autodiag.)...
Tak to byl amatér,nebo to flákal.10 min.je moc. Jsou tady lidi,co vyndají ventilátor topení za 10 min. a před tímto já u smekám!(autodiag.)... :-o:palec:-)):nevim
|
|
04.12.2010 09:19 -
|
2365215
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
to ja smekam na tech 10 munut i s cigarem ..kdo menil zarovku v pravem svetle vi o cem je rec
xenon je o 100% rychlejsi a jednodussi
to ja smekam na tech 10 munut i s cigarem ..kdo menil zarovku v pravem svetle vi o cem je rec :)
xenon je o 100% rychlejsi a jednodussi :-d
|
|
04.12.2010 10:12 -
|
2365217
|
|
DOUFAK
|
|
|
Tak to je nějaká divočina.Jetě kdy jsem neměl denní svícení,tak jsem se jich NĚCO navyměnoval a měnil jsem je i na taflu cca během max.5 minut - levá i pravá. Nevím jak C5 II - já mám C5 I a byl to u grif.........
Tak to je nějaká divočina.Jetě kdy jsem neměl denní svícení,tak jsem se jich NĚCO navyměnoval a měnil jsem je i na taflu cca během max.5 minut - levá i pravá. Nevím jak C5 II - já mám C5 I a byl to u grif......... ;-)
|
|
04.12.2010 11:37 -
|
2365220
|
|
Dutch
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 480 |
|
|
Taky souhlasim s tim, ze 10 minut je hodne....i s vyndanim pruzinky-pojistky v pohode do 5 min prave svetlo.
Chce to strkat tam ruku zboku svetla - od chladice /ne zezhora/ a koukat horem...
Taky souhlasim s tim, ze 10 minut je hodne....i s vyndanim pruzinky-pojistky v pohode do 5 min prave svetlo.
Chce to strkat tam ruku zboku svetla - od chladice /ne zezhora/ a koukat horem...
|
|
04.12.2010 14:49 -
|
2365228
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
pardon,upresnim ze jsem psal o C5 po faceliftu
pardon,upresnim ze jsem psal o C5 po faceliftu
|
|
04.12.2010 19:48 -
|
2365237
|
|
Petr72
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 850 |
|
|
Souhlasím s autodiagem . Na C5 II je to fakt maso , vzlá pro ty kdo mají ruku jak lední medvěd.
Souhlasím s autodiagem . Na C5 II je to fakt maso , vzlá pro ty kdo mají ruku jak lední medvěd. ;-)
|
|
04.12.2010 23:37 -
|
2365276
|
|
pista
|
Město: Slepčany, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 270 |
|
|
tenké ruky a trpezlivost,potom o.k.
tenké ruky a trpezlivost,potom o.k.
|
|
10.01.2011 16:35 -
|
2369117
|
|
boza
|
Město: Slaný, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 89 |
|
|
Chci se zeptat,zda mohu pouít H7 100W?Teď jsem tam dal 55W a svítí to nějak málo!!!
Chci se zeptat,zda mohu pouít H7 100W?Teď jsem tam dal 55W a svítí to nějak málo!!!:nevim
|
|
10.01.2011 18:29 -
|
2369125
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Zajezdi si pár nocí v Xantii, pak si přesedni zpět, a u se ti bude zdát, e to svítí dost
A jetě mi není jasné - v hlavičce má "C5 I 2.2HDi Exclusive Break" - to nemá Xenony??
Zajezdi si pár nocí v Xantii, pak si přesedni zpět, a u se ti bude zdát, e to svítí dost :-)
A jetě mi není jasné - v hlavičce má "C5 I 2.2HDi Exclusive Break" - to nemá Xenony??
|
|
10.01.2011 21:04 -
|
2369142
|
|
pista
|
Město: Slepčany, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 270 |
|
|
100W sú zakazané,mou sa pouit,len na portové účely!
100W sú zakazané,mou sa pouit,len na portové účely!
|
|
10.01.2011 21:05 -
|
2369144
|
|
jumep
|
|
|
ja by som povedal skontrolovat nasadenie ziarovky a cistotu svetla, ktore ma byt cire
ja by som povedal skontrolovat nasadenie ziarovky a cistotu svetla, ktore ma byt cire
|
|
11.01.2011 12:54 -
|
2369212
|
|
Martin
|
Město: Vlaim, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 297 |
|
|
Já jsem na podzim koupil u pumpy nějakou "noname", protoe jiné neměly, a taky si mi zdálo, e málo svítí. Kdy po 2 měsících odela, tak jsem tam dal Bosch a rozdíl byl poměrně značný.
Já jsem na podzim koupil u pumpy nějakou "noname", protoe jiné neměly, a taky si mi zdálo, e málo svítí. Kdy po 2 měsících odela, tak jsem tam dal Bosch a rozdíl byl poměrně značný.
|
|
11.01.2011 17:43 -
|
2369251
|
|
Mamlas
|
|
|
Docela velky problem 100W zarovek je ze hodne topi. Ja kdysi mel na jednom aute a teplem mi popraskali skla svetel. Zajimavy by bylo, co by to udelalo s plastovym krytem svetla, treba pri popojizdeni v kolone, kdyz se svetlo nechladi.
Docela velky problem 100W zarovek je ze hodne topi. Ja kdysi mel na jednom aute a teplem mi popraskali skla svetel. Zajimavy by bylo, co by to udelalo s plastovym krytem svetla, treba pri popojizdeni v kolone, kdyz se svetlo nechladi.
|
|
| |
|
|