| | |
26.09.2014 17:05 -
Re: Výměna árovek - přední halogenová světla
|
2737130
|
|
Ladman
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 III 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer Exclusive | Počet příspěvků: 489 |
|
|
Já tyhle árovky na kufru měním min. 1x ročně
Já tyhle árovky na kufru měním min. 1x ročně
|
|
16.12.2014 12:07 -
|
2765029
|
|
NMC
|
|
|
Nemá někdo zkuenost se árovkami Philips H7/H4 řady X-treme VISION? Mám v autě nějaké bludičky a ty Philipsy inzerují 100% světla navíc, tak by mně zajímala realita a případně i výdr. Stojí docela dost, ale za více světla bych to dal.
Nemá někdo zkuenost se árovkami Philips H7/H4 řady X-treme VISION? Mám v autě nějaké bludičky a ty Philipsy inzerují 100% světla navíc, tak by mně zajímala realita a případně i výdr. Stojí docela dost, ale za více světla bych to dal.
|
|
16.12.2014 12:50 -
|
2765030
|
|
Ladman
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 III 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer Exclusive | Počet příspěvků: 489 |
|
|
Tyhle konkrétní nevím, ale já pouívám PHILIPS Vision, ty mají "jen" 30% světla navíc a svítí jako bejk, e občas zapomínám dávat dálkový. Cena okolo 140,-, ivotnost cca 1 rok
Tyhle konkrétní nevím, ale já pouívám PHILIPS Vision, ty mají "jen" 30% světla navíc a svítí jako bejk, e občas zapomínám dávat dálkový:-). Cena okolo 140,-, ivotnost cca 1 rok;-)
|
|
16.12.2014 14:00 -
|
2765075
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Na těch 100% světla navíc pozor, kamarádi je na svých autech měli a oslňovalo to jako hrom, párkrát jsem jel proti nim a bylo to opravdu jako dálkové, potom je měnili právě za ty s 30% svítivostí navíc.
Na těch 100% světla navíc pozor, kamarádi je na svých autech měli a oslňovalo to jako hrom, párkrát jsem jel proti nim a bylo to opravdu jako dálkové, potom je měnili právě za ty s 30% svítivostí navíc. ;-)
|
|
16.12.2014 14:36 -
|
2765087
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
.link. - .link. - Tady je mají dokonce jetě svítivějí.
Jestli to takhle půjde dál, nebudem potřebovat slunce. Philips nám ho nahradí dvěma parkovačkama.
http://www.nejlepsiautozarovky.cz/autozarovky-h4/autozarovka-x-treme-vision-h4-12v-55w-12342xvb1?utm_source=sklik_NejlepsiAutozarovky_Zarovky+H4_&utm_medium=cpc&utm_campaign=sklik&utm_content=X-treme+Vision+H4+Philips - http://www.nejlepsiautozarovky.cz/x-treme-vision/autozarovka-x-treme-vision-h7-12v-55w-12972xvb1 - Tady je mají dokonce jetě svítivějí. :-))))
Jestli to takhle půjde dál, nebudem potřebovat slunce. Philips nám ho nahradí dvěma parkovačkama.
|
|
28.02.2015 01:00 -
|
2792731
|
|
kubass
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 51 |
|
|
Zeptám se asi hloupě (tak jak větina mejch dotazů tady( ), ale má C5 II s bixemonama vepředu obrysovky? Pokud ano jak se dá vyměnit árovka, u dva a půl roku si říkám e je to divny aby tam nebyly a sem na netu narazil na tuhle fotku .link. , má teda ten matnej prouek slouit jako obrys? Já po tom předtím nikdy nepátral, a zase a tak mi to neva, ale rád bych, pokud to jde tak svítil jak mám .
Dík
Zeptám se asi hloupě (tak jak větina mejch dotazů tady( ;-)), ale má C5 II s bixemonama vepředu obrysovky? Pokud ano jak se dá vyměnit árovka, u dva a půl roku si říkám e je to divny aby tam nebyly a sem na netu narazil na tuhle fotku http://www.autolatest.ro/upl/imgupl/news/2012/popup/stil-fiabilitate-si-rafinament-detalii-despre-citroen-c5-2-0-hdi-facelift--43241.jpg , má teda ten matnej prouek slouit jako obrys? Já po tom předtím nikdy nepátral, a zase a tak mi to neva, ale rád bych, pokud to jde tak svítil jak mám :-).
Dík
|
|
28.02.2015 01:32 -
|
2792737
|
|
jumep
|
|
|
H6W
menia sa hodne blbo
mala diera v rohu svetla (mala gumova krytka)
H6W
menia sa hodne blbo
mala diera v rohu svetla (mala gumova krytka)
|
|
28.02.2015 06:59 -
|
2792740
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Je lepí začít levou stranou, vyndá akumulátor a má tam více místa, je tam i lépe vidět, pořádně si ve prohlédni, na pravé straně je nádrka s hydraulickou kapalinou a víceméně to dělá poslepu a sotva se tam vejde ruka, ale dá se.
Je lepí začít levou stranou, vyndá akumulátor a má tam více místa, je tam i lépe vidět, pořádně si ve prohlédni, na pravé straně je nádrka s hydraulickou kapalinou a víceméně to dělá poslepu a sotva se tam vejde ruka, ale dá se. ;-)
|
|
28.02.2015 11:38 -
|
2792835
|
|
jruze
|
|
|
63zdenda napsal(a): Je lepí začít levou stranou, vyndá akumulátor a má tam více místa, je tam i lépe vidět, pořádně si ve prohlédni, na pravé straně je nádrka s hydraulickou kapalinou a víceméně to dělá poslepu a sotva se tam vejde ruka, ale dá se.
To je sice pravda,ale já je dávám z5 tak e si je rozsvítím a koukám zepředu kam je strkám - to mi s vyndanou aku nějak nejde nedělá se to a tak patně pokud nejsou připečené , vytáhne je za drátky(jen je lepí prstem tomu pomoct , naz5 dám tak e si rozsvítím parkovačky chytnu za drátky a zepředu je vidět kam strkám - potom jen domáčknu aby zacvakla (nejsou v ose auta ale troch ikmo jakoby od blatníku směřuje ke středu auta - cítí jak zacvakne ) Jetě a jí nasadí odmasti jí - jinak zase odejde!! a dej origo halogenky!!!
To je sice pravda,ale já je dávám z5 tak e si je rozsvítím a koukám zepředu kam je strkám - to mi s vyndanou aku nějak nejde:-)))) nedělá se to a tak patně pokud nejsou připečené , vytáhne je za drátky(jen je lepí prstem tomu pomoct , naz5 dám tak e si rozsvítím parkovačky chytnu za drátky a zepředu je vidět kam strkám - potom jen domáčknu aby zacvakla (nejsou v ose auta ale troch ikmo jakoby od blatníku směřuje ke středu auta - cítí jak zacvakne ;-)) Jetě a jí nasadí odmasti jí - jinak zase odejde!! a dej origo halogenky!!!
|
|
28.02.2015 13:33 -
|
2792892
|
|
63zdenda
|
|
|
Pravou halogenku, přiznám se bez mučení, mi tam vdy musela dát ena, díru jsem vdycky jako správný chlap trefil, ale pičkou prstu nemohl domáčknout a zacvaknout.
S tím rozsvícením dobrá vychytávka.
Pravou halogenku, přiznám se bez mučení, mi tam vdy musela dát ena, díru jsem vdycky jako správný chlap trefil, ale pičkou prstu nemohl domáčknout a zacvaknout. :-d
S tím rozsvícením dobrá vychytávka. :palec
|
|
28.02.2015 14:02 -
|
2792906
|
|
jumep
|
|
|
ono original to ma zacvacky ten drziak, cize castokrat to nejde vytiahnut kvoli tomu ....
vtedy pomaha ist podla citroen navodu, sundat naraznik a svetlo a vymenit ziarovku
ono original to ma zacvacky ten drziak, cize castokrat to nejde vytiahnut kvoli tomu ....
vtedy pomaha ist podla citroen navodu, sundat naraznik a svetlo a vymenit ziarovku
|
|
28.02.2015 14:48 -
|
2792926
|
|
kubass
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 51 |
|
|
no pokud bych měl sundávat nárazník, to radi budu jezdit bez nich, tak jak u dva a půl roku...
no pokud bych měl sundávat nárazník, to radi budu jezdit bez nich, tak jak u dva a půl roku... :-D
|
|
28.02.2015 17:18 -
|
2792951
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
I napravo se dá pomoct s místem. Sundám matičky co drí nádr LDS a expanzku, trochu je přizvednu a odsunu dozadu, jetě si je zajistím kouskem drátu, aby se nevracely dopředu a hned je víc místa. A se zrcátkem u pak nasadím přesně a docvaknu prstama.
I napravo se dá pomoct s místem. Sundám matičky co drí nádr LDS a expanzku, trochu je přizvednu a odsunu dozadu, jetě si je zajistím kouskem drátu, aby se nevracely dopředu a hned je víc místa. A se zrcátkem u pak nasadím přesně a docvaknu prstama.
|
|
28.02.2015 18:22 -
|
2792971
|
|
jumep
|
|
|
s tou nadrzou opatrne, poznam par ludi co vytrhli spodnu hadicu z nej ...
s tou nadrzou opatrne, poznam par ludi co vytrhli spodnu hadicu z nej ...
|
|
28.02.2015 18:46 -
|
2792977
|
|
Mikra
|
|
|
Jasně e ne silou. Ona se dá asi 1 cm nadzdvihnout a asi 2 - 3 cm potáhnout dozadu. Víc to nejde. Ale stačí to k lepímu přístupu do světla.
Jasně e ne silou. Ona se dá asi 1 cm nadzdvihnout a asi 2 - 3 cm potáhnout dozadu. Víc to nejde. Ale stačí to k lepímu přístupu do světla.
|
|
28.02.2015 19:58 -
|
2793023
|
|
jumep
|
|
|