| | |
17.12.2012 22:18 -
Re: Výměna árovek - přední halogenová světla
|
2531322
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
to e si tady kadý nahlásá svůj rekord je k ničemu, zamyslete se nad tím, ne sem něco vloíte!!! Nebylo by lep,í ne ty zbytečné příspěvky, sem vloit foto, krátký návod, na co si dát pozor, vychytávky ap.?????
to e si tady kadý nahlásá svůj rekord je k ničemu, zamyslete se nad tím, ne sem něco vloíte!!! Nebylo by lep,í ne ty zbytečné příspěvky, sem vloit foto, krátký návod, na co si dát pozor, vychytávky ap.????? ;-)
|
|
18.12.2012 05:10 -
|
2531332
|
|
Sindy
|
Město: Nová Role, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X | Počet příspěvků: 192 |
|
|
Děkuji vem za rady, co dálkový ovládání s tím není nic třeba, taky jsem to kdysi někde četl ??
Děkuji vem za rady, co dálkový ovládání s tím není nic třeba, taky jsem to kdysi někde četl ??
|
|
31.12.2012 01:23 -
|
2535527
|
|
Zbyňa
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 459 |
|
|
za ty love by to stálo moná jen vyzkouet a kdytak zahodit.. stejně si myslim, e c5 i s takovou věcí v parabole nebude oslňovat tak, jak 90% fobií... ty kodovky svítěj vechny na stromy, tragédie.. moná je pro srandu zkusim.. jezdim s tim asi nee, ale čistě z akademických důvodů, jestli to opravdu tak svítí, protoe tomu nevěřiim, e by to svítilo víc (líp)
za ty love by to stálo moná jen vyzkouet a kdytak zahodit.. stejně si myslim, e c5 i s takovou věcí v parabole nebude oslňovat tak, jak 90% fobií... ty kodovky svítěj vechny na stromy, tragédie.. moná je pro srandu zkusim.. jezdim s tim asi nee, ale čistě z akademických důvodů, jestli to opravdu tak svítí, protoe tomu nevěřiim, e by to svítilo víc (líp) :-)
|
|
31.12.2012 01:55 -
|
2535537
|
|
vseved
|
Město: Mratín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 636 |
|
|
Re: www.xenonovevybojky.cz/xenonovevybojky/eshop/7-1-HOD-xenonove-zarovky/0/5/363-HOD-zarovky-H1-6000K-12V-55W-2ks-ZDARMA-parkovaci-zarovky
árovky nejsou schváleny pro provoz na pozemních komunikacích.
Re: www.xenonovevybojky.cz/xenonovevybojky/eshop/7-1-HOD-xenonove-zarovky/0/5/363-HOD-zarovky-H1-6000K-12V-55W-2ks-ZDARMA-parkovaci-zarovky
árovky nejsou schváleny pro provoz na pozemních komunikacích.
|
|
28.01.2013 20:32 -
|
2542874
|
|
Henry
|
|
|
Pánové tak u mě taky dola trpělivost. Loni při ujetých 9000 km jsem u potřetí měnil H7, navíc ve dne svítím LEDkama, to mě tak nasr.lo , e jsem chtěl koupit HID sadu. Nakonec jsem dal na radu v AUTOLAMP.cz a koupil H7 PHILIPS long life za 250 Kč/ks a jsem zvědavý na výdr. Dalí u budou HID.
Pánové tak u mě taky dola trpělivost.:-)):-)) Loni při ujetých 9000 km jsem u potřetí měnil H7, navíc ve dne svítím LEDkama, to mě tak nasr.lo , e jsem chtěl koupit HID sadu. Nakonec jsem dal na radu v AUTOLAMP.cz a koupil H7 PHILIPS long life za 250 Kč/ks a jsem zvědavý na výdr. Dalí u budou HID.:-))
|
|
28.01.2013 20:34 -
|
2542875
|
|
jumep
|
|
|
odporucam kupit tie odporove draty, tuto jednemu cloveku ktory menil ziarovky co 3 mesiace uz cerz rok drzia
ps. na hid pouzivam kladivo
odporucam kupit tie odporove draty, tuto jednemu cloveku ktory menil ziarovky co 3 mesiace uz cerz rok drzia
ps. na hid pouzivam kladivo :)
|
|
06.02.2013 10:31 -
|
2545050
|
|
koblih9
|
Město: Prachatice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 14 |
|
|
Zdravím vechny,nesvítí mi pravá potkávačka,árovka OK,pojistka OK,vstupní konektor přímo na světle se zdá OK,pro jistotu jsem očistil i kabel uzemění,co je přiroubován hned vedle světlometu ke karoserii.Připadá mi,e by mohl být problém jetě někde cestou mezi pojistkovou skříní a světlometem.Není tam někde jetě jeden konektor???(kromě výstupu z pojistkové skříňky)Díky za kadý nápad.
Tak u je to vyřeené.Důvod byl otípaná patice světla.Dostala se dovnitř vlhkost.Stačilo prostříknout kontaktolem.Pokud to bude zlobit,bude to na výměnu celého světla.
Zdravím vechny,nesvítí mi pravá potkávačka,árovka OK,pojistka OK,vstupní konektor přímo na světle se zdá OK,pro jistotu jsem očistil i kabel uzemění,co je přiroubován hned vedle světlometu ke karoserii.Připadá mi,e by mohl být problém jetě někde cestou mezi pojistkovou skříní a světlometem.Není tam někde jetě jeden konektor???(kromě výstupu z pojistkové skříňky)Díky za kadý nápad.:nevim
Tak u je to vyřeené.Důvod byl otípaná patice světla.Dostala se dovnitř vlhkost.Stačilo prostříknout kontaktolem.Pokud to bude zlobit,bude to na výměnu celého světla.
|
|
06.02.2013 10:52 -
|
2545055
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Henry napsal(a): Pánové tak u mě taky dola trpělivost. Loni při ujetých 9000 km jsem u potřetí měnil H7, navíc ve dne svítím LEDkama, to mě tak nasr.lo , e jsem chtěl koupit HID sadu. Nakonec jsem dal na radu v AUTOLAMP.cz a koupil H7 PHILIPS long life za 250 Kč/ks a jsem zvědavý na výdr. Dalí u budou HID.
Taky jsem měnil v jednu dobu kadé 3 měsíce (4000 km, přes den svítím H7), pak jsem koupil H7 CDL LongLife od Trify (eshop cena teď 65Kč, loni 140Kč) a u jsou tam přes rok.
Taky jsem měnil v jednu dobu kadé 3 měsíce (4000 km, přes den svítím H7), pak jsem koupil H7 CDL LongLife od Trify (eshop cena teď 65Kč, loni 140Kč) a u jsou tam přes rok.
|
|
06.02.2013 10:56 -
|
2545059
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
koblih9 napsal(a): Zdravím vechny,nesvítí mi pravá potkávačka,árovka OK,pojistka OK,vstupní konektor přímo na světle se zdá OK,pro jistotu jsem očistil i kabel uzemění,co je přiroubován hned vedle světlometu ke karoserii.Připadá mi,e by mohl být problém jetě někde cestou mezi pojistkovou skříní a světlometem.Není tam někde jetě jeden konektor???(kromě výstupu z pojistkové skříňky)Díky za kadý nápad.
Já bych měl nápad - jmenuje se voltmetr (v primitivní verzi drát+árovka), zjistí jestli:
- jde elektřina do patice světla
- jde elektřina na pojistku
- s ostrým hrotem (jehla, pendlík) i jestli je elektřina v drátu po cestě
Zrovna o víkendu jsem řeil zoxidovaný/rozpadlý přívodní drát v zadním světle uvnitř patice árovky, zvenku na pohled bez pokození.
Já bych měl nápad - jmenuje se voltmetr (v primitivní verzi drát+árovka), zjistí jestli:
- jde elektřina do patice světla
- jde elektřina na pojistku
- s ostrým hrotem (jehla, pendlík) i jestli je elektřina v drátu po cestě
Zrovna o víkendu jsem řeil zoxidovaný/rozpadlý přívodní drát v zadním světle uvnitř patice árovky, zvenku na pohled bez pokození.
|
|
06.02.2013 17:10 -
|
2545106
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Koukni se sem, ivotnost H7 jedost nízká 300/500 hodin. Take kdy se jezdí a svítí i ve dne ...
.link.
Koukni se sem, ivotnost H7 jedost nízká 300/500 hodin. Take kdy se jezdí a svítí i ve dne ...
http://www.osram.com/osram_com/products/lamps/automotive-lamps/automotive-cars/halogen-light/osram-original-line/index.jsp
|
|
06.02.2013 18:03 -
|
2545123
|
|
Ladman
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 III 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer Exclusive | Počet příspěvků: 489 |
|
|
dneska jsem zrovna jednu H7 měnil. Byla tam bezmála rok, najeto lehce přes 10.000 km. Svítím furt, denní světla nepouívám. PHILIPS Premium, svítí skvěle (údajně 30% světla navíc) a cena 120,- Kč
dneska jsem zrovna jednu H7 měnil. Byla tam bezmála rok, najeto lehce přes 10.000 km. Svítím furt, denní světla nepouívám. PHILIPS Premium, svítí skvěle (údajně 30% světla navíc) a cena 120,- Kč:palec
|
|
06.02.2013 20:06 -
|
2545138
|
|
C5stepan
|
|
|
Já si myslím, e nejde ani tak o dobu svícení, ale vadí zde četnost rozsvěcení a zháení. To prostě nesnáí ani árovky na WC. Já tam mám toté co Ladman a jsem docela překvapený jejich výdrí.Klepu na čelo.
Já si myslím, e nejde ani tak o dobu svícení, ale vadí zde četnost rozsvěcení a zháení. To prostě nesnáí ani árovky na WC. Já tam mám toté co Ladman a jsem docela překvapený jejich výdrí.Klepu na čelo:palec.
|
|
01.07.2013 12:48 -
|
2594898
|
|
macikm
|
|
|
nemáte někdo, please, tip na to, kde sehnat pérko do předního světla - na H7 ?
u mojeho kočáru jaksi chybí
Brno a nejblií okolí - a zbytečně neprovokuju policajty jízdou bez jedný árovky
C5 kombi, r.v. 2006
díky ...
nemáte někdo, please, tip na to, kde sehnat pérko do předního světla - na H7 ?
u mojeho kočáru jaksi chybí :-(
Brno a nejblií okolí - a zbytečně neprovokuju policajty jízdou bez jedný árovky
C5 kombi, r.v. 2006
díky ...
|
|
01.07.2013 13:01 -
|
2594909
|
|
jumep
|
|
|
bud vrakac, alebo vybrat z druheho svetla a nazohybat si s drotu
bud vrakac, alebo vybrat z druheho svetla a nazohybat si s drotu
|
|
01.07.2013 13:22 -
|
2594910
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1299 |
|
|
Kdy dojede, naohýbáme z 1mm nerez drátu pruného
Kdy dojede, naohýbáme z 1mm nerez drátu pruného ;-)
|
|
01.07.2013 16:40 -
|
2594989
|
|
macikm
|
|
|
Jinak - kdyby někoho zajímali pěkný detailní fotky jak vypadá uchycení H7 ve světle a jak na demontá, mrkněte na .link.
sice píou e je to pro C4, ale moje patice vypadá úplně stejně
co jsem tak zkouel, stačí:
1) odpojit konektor
2) zmáčknout pruinku v místě 2 a vyháknout jí směrem doprava - .link.
3) pruinku odklopit
no a pak u je to jednoduchý ...
Jinak - kdyby někoho zajímali pěkný detailní fotky jak vypadá uchycení H7 ve světle a jak na demontá, mrkněte na http://marcin.floryan.pl/blog/2010/02/changing-headlight-bulb-in-citroen-c4
sice píou e je to pro C4, ale moje patice vypadá úplně stejně
co jsem tak zkouel, stačí:
1) odpojit konektor
2) zmáčknout pruinku v místě 2 a vyháknout jí směrem doprava - http://marcin.floryan.pl/wp-content/uploads/2010/02/citroen-c4-replace-headlight-bulb-instructions.jpg
3) pruinku odklopit
no a pak u je to jednoduchý ...
|
|
01.07.2013 17:06 -
|
2595008
|
|
TomasT
|
|
|
Popis je jednoduchý, ale já se v pravém světle vdycky s tou pruinkou straně peru - zmáčknut ji není problém, ale u s ní nedokáu uhnout mimo háček, aby se povolila (na obrázku pohyb 2) - moná ji mám někde trochu přihnutou.
Ale nakonec ji vdycky nějak ven dostanu, naposled jsem si ji uvolnil z jednoho z pantů dole a pak vyháknout la.
Popis je jednoduchý, ale já se v pravém světle vdycky s tou pruinkou straně peru - zmáčknut ji není problém, ale u s ní nedokáu uhnout mimo háček, aby se povolila (na obrázku pohyb 2) - moná ji mám někde trochu přihnutou.
Ale nakonec ji vdycky nějak ven dostanu, naposled jsem si ji uvolnil z jednoho z pantů dole a pak vyháknout la.
|
|
| |
|
|