| | |
13.04.2012 19:14 -
Re: Výměna árovek - přední halogenová světla
|
2469555
|
|
flyteSVK
|
|
|
Vymena parkovaciek na 2ke je v klidku, dokonca uz to mam tak vymakane, ze ani baterku netreba von. A pred spolujazcom sa len treba vediet postavit. A to si nemyslim, ze mam ruky ako cinska hadia zena.
Vymena parkovaciek na 2ke je v klidku, dokonca uz to mam tak vymakane, ze ani baterku netreba von. A pred spolujazcom sa len treba vediet postavit. A to si nemyslim, ze mam ruky ako cinska hadia zena.
|
|
13.04.2012 19:15 -
|
2469556
|
|
jardalpg
|
|
|
Ahoj,díky návodu dobrých duí jsem před časem měnil P árovku za 20 min a dnes jsem se netěil na L,páč tam je aku. Za 10 min jsem neměl co dělat,bez vyndání aku,bez zrcátka...velký dík za to,e jste to tu tak podrobně popsali. Musím dodat,e mám poměrně tíhlou ruku. Jen jsem zjistil,e je K.O i parkovačka,výměna je na 2 min,jen jí musím koupit. Pokud by někdo z okolí Mo,cv,lit chtěl vyměnit árovky a máte silnějí packy,tak se ozvěte,rád pomůu
Ahoj,díky návodu dobrých duí jsem před časem měnil P árovku za 20 min a dnes jsem se netěil na L,páč tam je aku. Za 10 min jsem neměl co dělat,bez vyndání aku,bez zrcátka...velký dík za to,e jste to tu tak podrobně popsali. Musím dodat,e mám poměrně tíhlou ruku. Jen jsem zjistil,e je K.O i parkovačka,výměna je na 2 min,jen jí musím koupit. Pokud by někdo z okolí Mo,cv,lit chtěl vyměnit árovky a máte silnějí packy,tak se ozvěte,rád pomůu;-)
|
|
13.09.2012 20:48 -
|
2505249
|
|
Berry
|
Město: Zbiroh, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 18 |
|
|
Ahoj vem,
a rovnou díky za spoustu celkem vyčerpávajících popisů postupu výměny árovek ...
Koupil jsem si v úterý v "nejmenovaném"Aazaru krásného kompíka C5 II 1,6HDI 2006 - mimochodem dám pak tady někde k lepímu celou tuhle story (kdy se mi nebudete smát) - jako velké varování pro vechny, kdo by tohle chtěli absolvovat ... a s pečlivostí sobě vlastní jsem snad dvě hodiny prolézal celéauto z jednoho konce na druhý, nechal si dofouknout klimu, slíbit nové gumy, ... ale myslíte, e v tom krásném letním odpoledni jsem se podíval, jak auto svítí?
take pravé přední světlo, obě parkovačky, osvětlení SPZ - vechno kaput - zjitěno druhý den večer, kdy jsem si chtěl jet zamachrovat.
Prostudoval jsem si tohle fórum, dostatečně vyděený ale teoreticky připravený a odhodlaný jsem dneska el na to.
Musím ale říct, e největí (asi půlhodinový) problém pro mně bylo sundat ten levý plastový dekl, ty černé čudly prostě nely ven a ulomit jsem je nechtěl - ten přední jsem nevyndal vůbec, dekl jsem kolem něj prostě točil podle potřeby...
to ostatní ale byla a překvapivě celkem brnkačka, a to moje tělesné rozměry nejsou nijak podprůměrné.
Výměna vech árovek a zpětná montá cca 15 minut.
Hodně se mi osvědčil zahnutý peán (rybáři znají) a roubovák na bity s vysunovacím magnetem ve pičce (kdy mi hupsla stará H7 při vyndavání dovnitř).
V kadém případě poděkování vem, kteří se zaslouili o tuhle mou přípravu, bez toho by to trvalo určitě mnohem déle...
Berry
Ahoj vem,
a rovnou díky za spoustu celkem vyčerpávajících popisů postupu výměny árovek ...
Koupil jsem si v úterý v "nejmenovaném"Aazaru krásného kompíka C5 II 1,6HDI 2006 - mimochodem dám pak tady někde k lepímu celou tuhle story (kdy se mi nebudete smát) - jako velké varování pro vechny, kdo by tohle chtěli absolvovat ... a s pečlivostí sobě vlastní jsem snad dvě hodiny prolézal celéauto z jednoho konce na druhý, nechal si dofouknout klimu, slíbit nové gumy, ... ale myslíte, e v tom krásném letním odpoledni jsem se podíval, jak auto svítí? :-p
take pravé přední světlo, obě parkovačky, osvětlení SPZ - vechno kaput - zjitěno druhý den večer, kdy jsem si chtěl jet zamachrovat.
Prostudoval jsem si tohle fórum, dostatečně vyděený ale teoreticky připravený a odhodlaný jsem dneska el na to.
Musím ale říct, e největí (asi půlhodinový) problém pro mně bylo sundat ten levý plastový dekl, ty černé čudly prostě nely ven a ulomit jsem je nechtěl - ten přední jsem nevyndal vůbec, dekl jsem kolem něj prostě točil podle potřeby...
to ostatní ale byla a překvapivě celkem brnkačka, a to moje tělesné rozměry nejsou nijak podprůměrné.
Výměna vech árovek a zpětná montá cca 15 minut.
Hodně se mi osvědčil zahnutý peán (rybáři znají) a roubovák na bity s vysunovacím magnetem ve pičce (kdy mi hupsla stará H7 při vyndavání dovnitř).
V kadém případě poděkování vem, kteří se zaslouili o tuhle mou přípravu, bez toho by to trvalo určitě mnohem déle...
Berry
|
|
22.09.2012 16:29 -
|
2507044
|
|
Losapa
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 18 |
|
|
Ahoj, tak dnes výměna H7 vpravo, po prostudování návodu a fotek bylo hotovo za 20min. Díky
Ahoj, tak dnes výměna H7 vpravo, po prostudování návodu a fotek bylo hotovo za 20min. Díky:)
|
|
30.09.2012 17:56 -
|
2508963
|
|
DaveLbc
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 422 |
|
|
Musím říct,e podle návodu to lo super asi 2min. Jenom jsem udělal blbost nejdřív perko a pak konektor. To ne chce to konektor a pak perko a je to o.k.
A to nemám hubenou ruku a lo to. Jetě musím koupit H7,protoe jsem zásobenej jetě s Xantie H1čkama
Musím říct,e podle návodu to lo super asi 2min. Jenom jsem udělal blbost nejdřív perko a pak konektor. To ne chce to konektor a pak perko a je to o.k.
A to nemám hubenou ruku a lo to. Jetě musím koupit H7,protoe jsem zásobenej jetě s Xantie H1čkama:-p
|
|
03.10.2012 16:42 -
|
2509869
|
|
jezek
|
Město: Choteč, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Nevíte zda pérko, které drí H7 u C5 II je stejné i u jiných Citroenů např. Xantia, Xsara, XM..... Případně poraďte, kde ho sehnat. Dík
Nevíte zda pérko, které drí H7 u C5 II je stejné i u jiných Citroenů např. Xantia, Xsara, XM..... Případně poraďte, kde ho sehnat. Dík
|
|
03.10.2012 16:47 -
|
2509873
|
|
jumep
|
|
|
vrakovisko alebo vyrobit podla druhej strany
vrakovisko alebo vyrobit podla druhej strany
|
|
16.12.2012 11:35 -
|
2531061
|
|
Sindy
|
Město: Nová Role, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X | Počet příspěvků: 192 |
|
|
Pře 14 dny mi v servisu měnily H6 v předním světle a praskla, nebyla toti nasazená a jen tak tam v prostoru lítala na drátkách.
Mám novou, ale je to nějaký hluboký, nevím jak na to ??
Je to levé světlo po faceliftu.
Pře 14 dny mi v servisu měnily H6 v předním světle a praskla, nebyla toti nasazená a jen tak tam v prostoru lítala na drátkách.
Mám novou, ale je to nějaký hluboký, nevím jak na to ??
Je to levé světlo po faceliftu.
|
|
16.12.2012 12:21 -
|
2531073
|
|
Sindy
|
|
|
Nazdar praáku
Baterka se mi vyndavat nechce, prý kabely dosáhnou, kdy jí poloí nad světlo, tak to asi zkusím.
Na tak malou árovka, je tam nějak moc místa, se mi zdá a nevidím nic, kam by jako měla pasovat, zkusím zrcátko, jestli uvidím víc.
Nazdar praáku :-d
Baterka se mi vyndavat nechce, prý kabely dosáhnou, kdy jí poloí nad světlo, tak to asi zkusím.
Na tak malou árovka, je tam nějak moc místa, se mi zdá a nevidím nic, kam by jako měla pasovat, zkusím zrcátko, jestli uvidím víc.
|
|
16.12.2012 12:24 -
|
2531074
|
|
mravcek1
|
|
|
Sindy napsal(a): Nazdar praáku
Na tak malou árovka, je tam nějak moc místa, se mi zdá a nevidím nic, kam by jako měla pasovat, zkusím zrcátko, jestli uvidím víc
.skus pozriet manual a ak mas foto pamat tak si to zapamatas a pojde to len trosicku malo miestaa len prstami to zvladnes,horsie je ten konektor potom tam nasadit ale 5 min a je to
.skus pozriet manual a ak mas foto pamat tak si to zapamatas a pojde to len trosicku malo miestaa len prstami to zvladnes,horsie je ten konektor potom tam nasadit ale 5 min a je to;-)
|
|
16.12.2012 15:53 -
|
2531103
|
|
Sindy
|
|
|
V manuálu je to patně vydět, chtělo by to kvalitnějí fotku.
V manuálu je to patně vydět, chtělo by to kvalitnějí fotku.
|
|
16.12.2012 16:05 -
|
2531105
|
|
kolo
|
Město: Ostrava, Auto: octavie rs | Počet příspěvků: 14 |
|
|
vdycky vyndavám aku jinač se tam nedostanu proto se to na leve straně mění lépe ne na prave
kdy si rosviti to světlo tak se ti ta árovka bude lépe nasazovat a najdě to správne místo ale stejně vdycky nadávam jak ji tam dávam musí se trfit do těch dráek
vdycky vyndavám aku jinač se tam nedostanu proto se to na leve straně mění lépe ne na prave
kdy si rosviti to světlo tak se ti ta árovka bude lépe nasazovat a najdě to správne místo :-) ale stejně vdycky nadávam jak ji tam dávam musí se trfit do těch dráek:-)
|
|
16.12.2012 18:33 -
|
2531125
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
a ja pouívám upravený dřevěný kolíček na prádlo a zrcátko, na L straně aku vyndávám a na P straně sundám plast. kryt a rozpojím konektor světel a v poho
a ja pouívám upravený dřevěný kolíček na prádlo a zrcátko, na L straně aku vyndávám a na P straně sundám plast. kryt a rozpojím konektor světel a v poho ;-)
|
|
16.12.2012 21:51 -
|
2531190
|
|
jumep
|
|
|
ked vam spravne niekto nasadi tu parkovacku tak ju nevytiahnete ... uz som sa par krat s tym tak hrajkal ... vie krasne zapadnut a potom tam 2 prsty na stlacenie cuplikov nestrcite a vytiahnut sa nebude dat
inak ako bolo napisane, aku von a zasunut spravne
ked vam spravne niekto nasadi tu parkovacku tak ju nevytiahnete ... uz som sa par krat s tym tak hrajkal ... vie krasne zapadnut a potom tam 2 prsty na stlacenie cuplikov nestrcite a vytiahnut sa nebude dat
inak ako bolo napisane, aku von a zasunut spravne
|
|
17.12.2012 17:36 -
|
2531274
|
|
Sindy
|
|
|
Kdy budu muset odpojit tu baterku, co budu muset po připojení zpět udělat, kromě seřízení hodin a nastavení rádia ??
Poprosím rovnou o popis jak na to.Četl jsem něco o dálkovém ovládání a otevírání oken.
Díky
Kdy budu muset odpojit tu baterku, co budu muset po připojení zpět udělat, kromě seřízení hodin a nastavení rádia ??
Poprosím rovnou o popis jak na to.Četl jsem něco o dálkovém ovládání a otevírání oken.
Díky
|
|
17.12.2012 19:01 -
|
2531286
|
|
kolo
|
Město: Ostrava, Auto: octavie rs | Počet příspěvků: 14 |
|
|
a jetě naučí okna bude mačkat zavřeni okna dokud se uplně nezavře a pak přidri zavřeni okna a bude je mít naučeny
a jetě naučí okna bude mačkat zavřeni okna dokud se uplně nezavře a pak přidri zavřeni okna a bude je mít naučeny :-)
|
|
17.12.2012 21:10 -
|
2531311
|
|
pepik8888
|
Město: Rudňany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 BlueHDi 150k (110kW) | Počet příspěvků: 79 |
|
|
Výmena iaroviek na C5 III jedna báseň.5 minút a nieje čo robi.Netreba nič rozobera ani nič podobné.Keď som to zvládol ja z mojímy ručiskami tak to zrobí kadý.
Výmena iaroviek na C5 III jedna báseň.5 minút a nieje čo robi.Netreba nič rozobera ani nič podobné.Keď som to zvládol ja z mojímy ručiskami tak to zrobí kadý.
|
|
17.12.2012 21:47 -
|
2531317
|
|
Ladman
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 III 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer Exclusive | Počet příspěvků: 489 |
|
|
X7 potvrzuji, výměna je tak 1-2 min. na kadou árovku
X7 potvrzuji, výměna je tak 1-2 min. na kadou árovku:palec
|
|
| |
|
|