| | |
17.10.2011 15:03 -
Re: Výměna árovek - přední halogenová světla
|
2419626
|
|
tief
|
|
|
zdenoc5: podla vybavy nemas xenony, ono xenony, parkovacky a celkove C5 II je dost vopruz
zdenoc5: podla vybavy nemas xenony, ono xenony, parkovacky a celkove C5 II je dost vopruz :-D
|
|
17.10.2011 15:32 -
|
2419629
|
|
JardaK
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 8 |
|
|
tak tak, s xenony je to potí. Dálkové jdou vytáhnout normálně, ale jinak je fakt lepí shodit nárazník.
tak tak, s xenony je to potí. Dálkové jdou vytáhnout normálně, ale jinak je fakt lepí shodit nárazník.
|
|
17.10.2011 16:12 -
|
2419633
|
|
jumep
|
|
|
pri xenonoch je to dost jasne, tam by som sa s tym nekafral a naraznik dole .. pri H7 to je v pohode, hlavne H7 oproti xenonom vydrzia hodne malo a kazdy polrok / rok zhadzovat naraznik tiez neni zdrave
pri xenonoch je to dost jasne, tam by som sa s tym nekafral a naraznik dole .. pri H7 to je v pohode, hlavne H7 oproti xenonom vydrzia hodne malo a kazdy polrok / rok zhadzovat naraznik tiez neni zdrave
|
|
03.11.2011 11:46 -
|
2423349
|
|
dlavem
|
|
|
Právě jsem dokončil výměnu výbojky /lp/ u mého abíka jde to relativně dobře ale bez zrcátka ani ránu.Díky vem kdo se tomuto tématu věnovali pouze bych dodal e ta pruinka se musí vyháčknout do boku.
Právě jsem dokončil výměnu výbojky /lp/ u mého abíka jde to relativně dobře ale bez zrcátka ani ránu.Díky vem kdo se tomuto tématu věnovali pouze bych dodal e ta pruinka se musí vyháčknout do boku.:-d
|
|
27.01.2012 21:24 -
|
2444904
|
|
písař
|
Město: Cheznovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 28 |
|
|
Nazdar vichni.Tak jsem včera vyměnil H7 na právé straně.Po zkuenosti z asi před měsíce,kdy jsem se s tím trápil asi hodinu a skončil s rozřízlím bříkem na prstu,jsem se poučil a výměnu uskutečnil bezbolestně do 10min.Světlo svítí,ale při výměně jsem zjistil,e plastovej konektor je pěkně vyhřátej a začal na něm poločas rozpadu!Hledal jsem na netu kde koupit novej,ale nějak jsem zatím nepochodil!Máte někdo nějakej tip,kde ho sehnat?Dík za rady
Nazdar vichni.Tak jsem včera vyměnil H7 na právé straně.Po zkuenosti z asi před měsíce,kdy jsem se s tím trápil asi hodinu a skončil s rozřízlím bříkem na prstu,jsem se poučil a výměnu uskutečnil bezbolestně do 10min.Světlo svítí,ale při výměně jsem zjistil,e plastovej konektor je pěkně vyhřátej a začal na něm poločas rozpadu!Hledal jsem na netu kde koupit novej,ale nějak jsem zatím nepochodil!Máte někdo nějakej tip,kde ho sehnat?Dík za rady :-)
|
|
12.02.2012 14:59 -
|
2450129
|
|
řepák
|
Město: Praha 6, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 105 |
|
|
Tak sem v pátek po práci zael u nás naproti za klukama z pneu servisu jestli bych si mohl u nich v ,,teple,, - měli tam asi 12*C - vyměnit PP H7 .
Za pomoci zrcátka , asi 5 cigaret se po 2 hod povedlo . Hotový netěstí , ta levá str. jde sama to sem měnil někdy v létě , no nic teď u to mám nacvičený ....
Tak sem v pátek po práci zael u nás naproti za klukama z pneu servisu jestli bych si mohl u nich v ,,teple,, - měli tam asi 12*C - vyměnit PP H7 .
Za pomoci zrcátka , asi 5 cigaret se po 2 hod povedlo . Hotový netěstí , ta levá str. jde sama to sem měnil někdy v létě , no nic teď u to mám nacvičený .... :-))))
|
|
12.02.2012 16:48 -
|
2450231
|
|
Ladman
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 III 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer Exclusive | Počet příspěvků: 489 |
|
|
v týdnu jsem taky měnil obě potkávací H7 a úplně v poho, práce na 2 minuty. Ale slyel jsem, e u starích modelů je to "porod".
v týdnu jsem taky měnil obě potkávací H7 a úplně v poho, práce na 2 minuty:palec. Ale slyel jsem, e u starích modelů je to "porod".
|
|
15.02.2012 21:37 -
|
2451764
|
|
milavasi
|
Město: Plzen, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Potřeboval bych pomoct, vyměnoval jsem tlumenou přední árovku a vypadla mi pruinka. Jak to mam vyměnit ?
Potřeboval bych pomoct, vyměnoval jsem tlumenou přední árovku a vypadla mi pruinka. Jak to mam vyměnit ?
|
|
16.02.2012 16:19 -
|
2451988
|
|
vos.pe
|
|
|
já jsem jí zatím vdy vylovil magnetem nebo tou prunou chňapkou,ve světle se hluboko nedostane,aspoň u mě
já jsem jí zatím vdy vylovil magnetem nebo tou prunou chňapkou,ve světle se hluboko nedostane,aspoň u mě
|
|
12.04.2012 19:27 -
|
2469432
|
|
jardalpg
|
|
|
ahoj pravou stranu jsem podle zdejího návodu měnil na poprve asi 10 min...je pravda,e mám poměrně tíhlou ruku a i tak jsem ji sedřel,ale teď mě čeká levá...,nejprve to zkusím bez vyndání baterie a kdy ji budu muset vyndat neblokne mi to něco...třeba rádio?
ahoj pravou stranu jsem podle zdejího návodu měnil na poprve asi 10 min...je pravda,e mám poměrně tíhlou ruku a i tak jsem ji sedřel,ale teď mě čeká levá...,nejprve to zkusím bez vyndání baterie a kdy ji budu muset vyndat neblokne mi to něco...třeba rádio?
|
|
12.04.2012 23:43 -
|
2469467
|
|
troll
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 269 |
|
|
pravá je celkem v pohodě, levá ale ne, nevim jak kdo ale já tam prostě ruku nedostanu dokud nevyndám baterku. poté ji taky v pohodě. a neboj neblokne se nic. jen se radi ujisti, e má klíčky u sebe a ne v zapalování...nedavno se tu něco takového řeilo, e se auto po zapojení baterky tak nějak samo zamklo....
pravá je celkem v pohodě, levá ale ne, nevim jak kdo ale já tam prostě ruku nedostanu dokud nevyndám baterku. poté ji taky v pohodě. a neboj neblokne se nic. jen se radi ujisti, e má klíčky u sebe a ne v zapalování...nedavno se tu něco takového řeilo, e se auto po zapojení baterky tak nějak samo zamklo....
|
|
12.04.2012 23:47 -
|
2469468
|
|
Kulda
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX Break | Počet příspěvků: 209 |
|
|
No jo, borci, potkávačky jsou v pohodě, ale parkovačky - tak to byl boj! Svině jedny pravý! skoro hodina na jednu, na podzim!!!
No jo, borci, potkávačky jsou v pohodě, ale parkovačky - tak to byl boj! Svině jedny pravý! skoro hodina na jednu, na podzim!!!:nevim
|
|
13.04.2012 00:05 -
|
2469472
|
|
troll
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 269 |
|
|
parkovačky u tam mam rok ledkový NONAME z globusu za cca 80kč/pár a zatim spokojenost (kadá 4xLED)
parkovačky u tam mam rok ledkový NONAME z globusu za cca 80kč/pár a zatim spokojenost (kadá 4xLED)
|
|
| |
|
|