| | |
16.08.2011 19:38 -
Re: Výměna árovek - přední halogenová světla
|
2407585
|
|
VEVERAK
|
|
|
TheOne napsal(a): mylím e jo, zkus vytáhnout, mělo by to tam být napsané. Jaky to je přesně typ.
od kud to mam vytahnout...
od kud to mam vytahnout...
|
|
16.08.2011 20:23 -
|
2407600
|
|
jumep
|
|
|
origo su tam (boli) philips
a mam dojem ze 6000k, ale to nejsom si isty
origo su tam (boli) philips
a mam dojem ze 6000k, ale to nejsom si isty
|
|
16.08.2011 21:33 -
|
2407629
|
|
Mamlas
|
|
|
Origo jsou neco kolem 4300K. Myslim ze uz to tu nekdo psal. tech 6000K jsou uz do modra.
Origo jsou neco kolem 4300K. Myslim ze uz to tu nekdo psal. tech 6000K jsou uz do modra.
|
|
16.08.2011 22:03 -
|
2407633
|
|
TheOne
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 373 |
|
|
jumep napsal(a): origo su tam (boli) philips a mam dojem ze 6000k, ale to nejsom si isty
original se davaji 43OO (nebo 5000 malokdy) 6000 je nadych modrej.
origo su tam (boli) philips a mam dojem ze 6000k, ale to nejsom si isty
original se davaji 43OO (nebo 5000 malokdy) 6000 je nadych modrej.
|
|
16.08.2011 22:13 -
|
2407641
|
|
jumep
|
|
|
tak som si to zle myslel ...
tak som si to zle myslel ...
|
|
22.08.2011 10:09 -
|
2408438
|
|
cimbal
|
Město: Jihlava, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 13 |
|
|
Tak jsem se stal novým členem a koukám kolik dobrých lidí je tu z BX klubu (vechny zdravím a jetě jednou děkuji za mnoství uitečných rad)
Řeil jsem oblíbenou výměnu árovek v pravém předním světle (C5 II rv 2005). Po prostudování příspěvků, asi hodinovém lámání ruky a úplném vcvaknutí pojistky (nezapadla, ale dostat ji zpět se mi nedařilo), jsem přistoupil k demontái předního nárazníku a najednou lo ve krásně a rychle, myslím e přítě to budu dělat během 10 min. (bez hledání vhodných roubováků).
Tak jsem se stal novým členem a koukám kolik dobrých lidí je tu z BX klubu (vechny zdravím a jetě jednou děkuji za mnoství uitečných rad:palec)
Řeil jsem oblíbenou výměnu árovek v pravém předním světle (C5 II rv 2005). Po prostudování příspěvků, asi hodinovém lámání ruky a úplném vcvaknutí pojistky (nezapadla, ale dostat ji zpět se mi nedařilo), jsem přistoupil k demontái předního nárazníku a najednou lo ve krásně a rychle, myslím e přítě to budu dělat během 10 min. (bez hledání vhodných roubováků). ;-)
|
|
22.08.2011 10:57 -
|
2408489
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
cimbal napsal(a): Jetě mám dotaz, při sundání světel jsem zjistil, e jsou asi připraveny na natáčení během jízdy, měl bych dotaz co ve je potřeba pořídit a kam případně ze světel napojit (předpokládám, e se napojí někde lanka k tyči od volantu?), aby se natáčely. přikládám fota světel. Díky.
Výborný vtip
Ty čudlíky jsou na seřízení světel, aby svítily kam mají a nedrbali tě na technické.
Kdyby si pomocí těhle plastových převodů chtěl světly hýbat v kadé zatáčce, tak bys do týdne kupoval nová světla (nebo aspoň někde sháněl ty převody za strené).
Natáčecí světla jsou jen v kombinaci s xenony.
:-d:-d Výborný vtip :-d:-d
Ty čudlíky jsou na seřízení světel, aby svítily kam mají a nedrbali tě na technické.
Kdyby si pomocí těhle plastových převodů chtěl světly hýbat v kadé zatáčce, tak bys do týdne kupoval nová světla (nebo aspoň někde sháněl ty převody za strené).
Natáčecí světla jsou jen v kombinaci s xenony.
|
|
24.08.2011 07:14 -
|
2409207
|
|
Belfour
|
Město: Jihlava, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Ahoj vem.Mám jednu otázku koupil jsem ted C5 combi r.v 2006 2.0 HDI,100 kw a chtěl bych zjistit jaký tam mám árovky anich bych musel jí vyndávat potom co sem se tady dočetl jaký s tím jsou problémy někdy.Světlo nemá čočky ale má ostřikovače světel tak nevím co tam bude za árovky.Díky za odpověď
Ahoj vem.Mám jednu otázku koupil jsem ted C5 combi r.v 2006 2.0 HDI,100 kw a chtěl bych zjistit jaký tam mám árovky anich bych musel jí vyndávat potom co sem se tady dočetl jaký s tím jsou problémy někdy.Světlo nemá čočky ale má ostřikovače světel tak nevím co tam bude za árovky.Díky za odpověď
|
|
24.08.2011 09:23 -
|
2409239
|
|
jumep
|
|
|
alx sa nechal nachytat, on potrebuje c5 2 manual
.link.
.link.
ale v jednoduchosti
ak mas xenony tak D1S vybojky, ak mas klasicke ziarovky tak H7
parkovacky H6W
a dialkove su tusim oznacene ako H1
alx sa nechal nachytat, on potrebuje c5 2 manual :)
http://www.c5club.cz/files/pdf/c5_2006_1.pdf
http://www.c5club.cz/files/pdf/c5_2006_2.pdf
ale v jednoduchosti
ak mas xenony tak D1S vybojky, ak mas klasicke ziarovky tak H7
parkovacky H6W
a dialkove su tusim oznacene ako H1
|
|
24.08.2011 21:04 -
|
2409351
|
|
.45acp
|
|
|
Moná trochu mimo, ale před časem jsem byl poučen, e ostřikovače a tím pádem díry v nárazníku jsou jen u Xenonů. Já teda mám I a vy II tak tam to je moná jinak, nebo byl měněn bouraný nárazník za Xenonový?
Moná trochu mimo, ale před časem jsem byl poučen, e ostřikovače a tím pádem díry v nárazníku jsou jen u Xenonů. Já teda mám I a vy II tak tam to je moná jinak, nebo byl měněn bouraný nárazník za Xenonový?
|
|
24.08.2011 21:09 -
|
2409353
|
|
jumep
|
|
|
2jka tam ma napevno zalepene uchytky na ostrekovace, 1tka nema dieru v naraniku vobec
2jka tam ma napevno zalepene uchytky na ostrekovace, 1tka nema dieru v naraniku vobec
|
|
25.08.2011 13:58 -
|
2409400
|
|
jumep
|
|
|
jj, prilepene som povedal len obrazne
jj, prilepene som povedal len obrazne
|
|
29.08.2011 09:14 -
|
2410211
|
|
stejskli
|
|
|
Včera nastal přelomový moment, povedlo se mi náhle nainstalovat H7 do pravého světlometu - a fígl je přiblině v tomhle! Několikrát se tu u řeklo, e je třeba jít rukou ze strany a nikoli shora, coz je svatá pravda. Klíčový vak byl nápad netlačit na pérko ukazovákem nebo prostředníkem, protoe jejich pičkou ho prostě dost nezmáčknu - palec to ale zvládnul hravě! Tudí kdo má problém s vyháknutím přítlačného drátěného pérka, a ho zkusí vymáčknout zpoza zobáčku palcem, jde to tisíckrát snáz...
Včera nastal přelomový moment, povedlo se mi náhle nainstalovat H7 do pravého světlometu - a fígl je přiblině v tomhle! Několikrát se tu u řeklo, e je třeba jít rukou ze strany a nikoli shora, coz je svatá pravda. Klíčový vak byl nápad netlačit na pérko ukazovákem nebo prostředníkem, protoe jejich pičkou ho prostě dost nezmáčknu - palec to ale zvládnul hravě! Tudí kdo má problém s vyháknutím přítlačného drátěného pérka, a ho zkusí vymáčknout zpoza zobáčku palcem, jde to tisíckrát snáz... ;-)
|
|
04.10.2011 22:03 -
|
2417165
|
|
jumep
|
|
|
tak dnes som sa vcelku pobavil ... vid. priloha
ps. pri facelifte sa to uz neuvadza pre istotu
tak dnes som sa vcelku pobavil ... vid. priloha
ps. pri facelifte sa to uz neuvadza pre istotu :)
Přílohy: vymena_ziarovky_c51..pdf ( 374798b ) - |
|
05.10.2011 07:46 -
|
2417244
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
To je příerný! A při plnění kapaliny do ostřikovače vyndat celý motor nejlépe horem i s poloosama
To je příerný! A při plnění kapaliny do ostřikovače vyndat celý motor nejlépe horem i s poloosama :-p
|
|
17.10.2011 13:22 -
|
2419590
|
|
JardaK
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 8 |
|
|
Zdravím, dovolil bych si přidat svou zkuenost - pokud chcete dělat cokoliv kolem světel, včetně výměny nepřístupných árovek/výbojek (alespoň u C5 I a II), nevyplatí se lámat a dřít si ruku a dělat to na slepo. Skutečně se vyplatí shodit nárazník a odmontovat světla. Je to pár roubů, popř. roubům podobných příchytech a vytáhnutí nárazníku kupředu. Zanedlouho to budu (opět) dělat, take pokud někdo neví a má zájem, můu to nafotit. U xenonů akorát pozor na hadičky ostřikovačů světel - netahat - urval jsem si hrdlo u ostřikovače a spojku hadic.
Celá práce je na 10 minut i s flákáním
Zdravím, dovolil bych si přidat svou zkuenost - pokud chcete dělat cokoliv kolem světel, včetně výměny nepřístupných árovek/výbojek (alespoň u C5 I a II), nevyplatí se lámat a dřít si ruku a dělat to na slepo. Skutečně se vyplatí shodit nárazník a odmontovat světla. Je to pár roubů, popř. roubům podobných příchytech a vytáhnutí nárazníku kupředu. Zanedlouho to budu (opět) dělat, take pokud někdo neví a má zájem, můu to nafotit. U xenonů akorát pozor na hadičky ostřikovačů světel - netahat - urval jsem si hrdlo u ostřikovače a spojku hadic.
Celá práce je na 10 minut i s flákáním :)
|
|
| |
|
|