| | |
02.10.2011 11:21 -
Re: zadní brzdová světla
|
2416734
|
|
jumep
|
|
|
tak to je cisty blud
1. vypnuty motor, neznamena vypnute zapalovanie
2. na zeleznicnom priecesti nestojim stale na brzde, skor dam rucnu a cakam
3. pouzijem parkovacky, ktore svietia aj bez zapateho klucu
tak to je cisty blud
1. vypnuty motor, neznamena vypnute zapalovanie
2. na zeleznicnom priecesti nestojim stale na brzde, skor dam rucnu a cakam
3. pouzijem parkovacky, ktore svietia aj bez zapateho klucu
|
|
02.10.2011 20:28 -
|
2416828
|
|
.45acp
|
|
|
e při vypnutém klíčku nesvítí ani brzdová světla není nic a tak nového (aspoň u Citroenu), u ZX mi to taky tak fungovalo. Ze začátku jem tím byl taky překvapen.
e při vypnutém klíčku nesvítí ani brzdová světla není nic a tak nového (aspoň u Citroenu), u ZX mi to taky tak fungovalo. Ze začátku jem tím byl taky překvapen.
|
|
02.10.2011 20:33 -
|
2416829
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Dokonce znám případ, e brzdovky vytloukly baterku, kdy visel brzdový spinač celý týden v garái. Na Fiatu.
Dokonce znám případ, e brzdovky vytloukly baterku, kdy visel brzdový spinač celý týden v garái. Na Fiatu. :-)
|
|
08.12.2012 16:21 -
|
2529156
|
|
usbéčko
|
Město: Strakonice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 41 |
|
|
DOUFAK napsal(a): Tak to nebude ádná pojistka,ale prasklý drát brzdového světla v tom svazku v ohybu (ČERNÝ OBAL) dveří pokud má breaka.U se to tady řeilo a i já sám jsem si to musel najít a drát nastavit jiným - prodlouit.Zvednout,obnait,sundat obal a je to ten bílý drát ... Jak se to stále zvedá a otvírá,tak ten drát praskne a pozor - zustane v buírce a je třeba jej HMATEM najít,kde je úplně volný a rozpojený - je to na levé brzdové a třetí brzdové - spojí a svítí...
Čus doufak,myslím e mám přesně ten samý problěm:svítí pravá zadní brzda i tlumený,levá tlumený ano brzda ne plus to třetí brzdový,pojisty o.k. árovky o.k.prosím nemohl by jsi mi to jetě trochu popsat,dal jsi tam svorky nebo jsi to letoval?kde to tak přiblině bylo přeruený?ten černý krkál musí asi rozříznout né?díky za ve co napíe ty nebo jiní!
Tak to nebude ádná pojistka,ale prasklý drát brzdového světla v tom svazku v ohybu (ČERNÝ OBAL) dveří pokud má breaka.U se to tady řeilo a i já sám jsem si to musel najít a drát nastavit jiným - prodlouit.Zvednout,obnait,sundat obal a je to ten bílý drát ... Jak se to stále zvedá a otvírá,tak ten drát praskne a pozor - zustane v buírce a je třeba jej HMATEM najít,kde je úplně volný a rozpojený - je to na levé brzdové a třetí brzdové - spojí a svítí...;-)
Čus doufak,myslím e mám přesně ten samý problěm:svítí pravá zadní brzda i tlumený,levá tlumený ano brzda ne plus to třetí brzdový,pojisty o.k. árovky o.k.prosím nemohl by jsi mi to jetě trochu popsat,dal jsi tam svorky nebo jsi to letoval?kde to tak přiblině bylo přeruený?ten černý krkál musí asi rozříznout né?díky za ve co napíe ty nebo jiní!;-)
|
|
18.02.2014 12:50 -
|
2669839
|
|
vacharadek
|
Město: Holice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 6 |
|
|
Prosím, můe mi někdo poradit, kdy má svítit obrysové světlo označené, na přiloeném obrázku, černým kroukem (jsou to obrysovky na víku kufru)? (vdy?, jen s denním svícením?) Bohuel mi svítí jen obrysová světla na karoserii a toto na víku kufru ne, tak ne začnu měnit árovky a tak abych věděl.
Protoe po pořízení vozu jsem zjistil, e v předních denních chybí árovky, říkám si zda i tyto "vnitřní" obrysovky nemají svítit jen ve spojení s denním předním svícením. Nevím a nechápu, proč ty árovky někdo vyndával.
Díky za radu
Prosím, můe mi někdo poradit, kdy má svítit obrysové světlo označené, na přiloeném obrázku, černým kroukem (jsou to obrysovky na víku kufru)? (vdy?, jen s denním svícením?) Bohuel mi svítí jen obrysová světla na karoserii a toto na víku kufru ne, tak ne začnu měnit árovky a tak abych věděl.
Protoe po pořízení vozu jsem zjistil, e v předních denních chybí árovky, říkám si zda i tyto "vnitřní" obrysovky nemají svítit jen ve spojení s denním předním svícením. Nevím a nechápu, proč ty árovky někdo vyndával.
Díky za radu
Přílohy: c5zsv.jpg ( 9569b ) - |
|
18.02.2014 13:33 -
|
2669856
|
|
flyteSVK
|
|
|
A mas C5 II alebo III? V profile mas II a obrazok je z III, tak som zmateny.
A mas C5 II alebo III? V profile mas II a obrazok je z III, tak som zmateny.
|
|
18.02.2014 13:42 -
|
2669861
|
|
vacharadek
|
Město: Holice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 6 |
|
|
Aha omluva, iji v domnění, e to co mám a co je na obrázku je II .... ale já jsem jetě taková Citroení lama
Mám rok výroby 2009, konkrétně viz foto.
Aha omluva, iji v domnění, e to co mám a co je na obrázku je II .... ale já jsem jetě taková Citroení lama :)
Mám rok výroby 2009, konkrétně viz foto.
Přílohy: 2013-08-15 15.16.32.jpg ( 553074b ) - |
|
19.02.2014 11:22 -
|
2670176
|
|
Ladman
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 III 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer Exclusive | Počet příspěvků: 489 |
|
|
nevím jak s denním svícením, ale rozhodně mají svítit, pokud má rozsvícená klasická světla. Současně s těmi na karoserii. Vyměň si árovky, budou prasklý, já u je taky obě měnil. Nic na tom není, práce maximálně na 10 minut. Jinak jsem u viděl pár X7, kterým svítí světla pouze na karoserii a tyhle ne. Buď to tak u koupili a ijou v domnění, e ve je OK anebo si to nehlídaj.
nevím jak s denním svícením, ale rozhodně mají svítit, pokud má rozsvícená klasická světla. Současně s těmi na karoserii. Vyměň si árovky, budou prasklý, já u je taky obě měnil. Nic na tom není, práce maximálně na 10 minut. Jinak jsem u viděl pár X7, kterým svítí světla pouze na karoserii a tyhle ne. Buď to tak u koupili a ijou v domnění, e ve je OK anebo si to nehlídaj.
|
|
19.02.2014 11:26 -
|
2670181
|
|
vacharadek
|
|
|
Super, děkuji za radu. Ano i já bych si toho v podstatě neviml, pokud bych si neproel celý manuál.
Díky
Super, děkuji za radu. Ano i já bych si toho v podstatě neviml, pokud bych si neproel celý manuál.
Díky
|
|
07.06.2014 14:46 -
|
2702686
|
|
starjazz
|
|
|
Zdravím , potřeboval bych mení radu ikdy podle veho co sem pročetl to bude jasné...Dnes jsem si viml e mi nesvítí Led pás pro brzdy..Leva + pravá strana OK bez problémů , take nejspí uhnilé kontakty přímo na vstupu ploňáku e?bohuel je tam k tomu přístup jak penězům jeliko zatím nemám opravený spínač na zadní sklo :/
Díky za info
Zdravím , potřeboval bych mení radu ikdy podle veho co sem pročetl to bude jasné...Dnes jsem si viml e mi nesvítí Led pás pro brzdy..Leva + pravá strana OK bez problémů , take nejspí uhnilé kontakty přímo na vstupu ploňáku e?bohuel je tam k tomu přístup jak penězům jeliko zatím nemám opravený spínač na zadní sklo :/
Díky za info ;)
|
|
01.07.2014 11:29 -
|
2711459
|
|
josicune
|
Město: Klatovy, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 20 |
|
|
Ahoj prosím Vás kde seenu nějakej návod na rozebrání zadních světel u C5 II kombi ? Zkouel jsem to a nemůu přijít na to, jak to vyndat jsem prostě netechnický typ Děkuji
Ahoj prosím Vás kde seenu nějakej návod na rozebrání zadních světel u C5 II kombi ? Zkouel jsem to a nemůu přijít na to, jak to vyndat jsem prostě netechnický typ :nevim Děkuji
|
|
01.07.2014 12:23 -
|
2711462
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
V návodu na auto.
Ke staení třeba zde .link.
V návodu na auto.
Ke staení třeba zde http://www.c5club.cz/clanky/ke-stazeni/manualy/servisni-manualy-a-dokumentace-ke-stazeni
|
|
01.07.2014 14:42 -
|
2711477
|
|
Lovec
|
Město: Frýdek-Místek, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 64 |
|
|
starjazz napsal(a): Zdravím , potřeboval bych mení radu ikdy podle veho co sem pročetl to bude jasné...Dnes jsem si viml e mi nesvítí Led pás pro brzdy..Leva + pravá strana OK bez problémů , take nejspí uhnilé kontakty přímo na vstupu ploňáku e?bohuel je tam k tomu přístup jak penězům jeliko zatím nemám opravený spínač na zadní sklo :/
Díky za info
Taky mi přestalo svítit 3. brzdové světlo. Po demontái a rozloupnutí jsem zjistil, e na ploném spoji jsou kromě LED diod uhnilé noičky u odporů i diod. Ve jsem odletoval a nalepil na holý ploný spoj prouek s LED diodama na 12V , připojil kabel s konektorem a svítím jako na novém autě.
|
|
01.07.2014 20:39 -
|
2711541
|
|
josicune
|
Město: Klatovy, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 20 |
|
|
vilous napsal(a): V návodu na auto.
Ke staení třeba zde .link.
Děkuji za odpověď, ale nikde jsem to tam nenael
Děkuji za odpověď, ale nikde jsem to tam nenael
|
|
01.07.2014 20:46 -
|
2711545
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
strana 125 zde: .link. jinak je to tam naraené jakoby kuličky do gumy, take zabrat...
strana 125 zde: http://www.c5club.cz/files/pdf/c5_2005_2.pdf jinak je to tam naraené jakoby kuličky do gumy, take zabrat... ;-)
|
|
05.07.2014 17:13 -
|
2712717
|
|
josicune
|
|
|
najk napsal(a): strana 125 zde: .link. jinak je to tam naraené jakoby kuličky do gumy, take zabrat...
Moc dekuji
Moc dekuji
|
|
22.02.2015 00:18 -
|
2790126
|
|
Buchta
|
Město: Praha 3, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 445 |
|
|
Hleďte co se mi děje, zamknu auto a nějakou dobu mi hne 3. brzdový světlo. Nezail ste to někdo? Nějak to zhasnout musí, páč i třeba po 5. dnech natočím.
Hleďte co se mi děje, zamknu auto a nějakou dobu mi hne 3. brzdový světlo. Nezail ste to někdo? Nějak to zhasnout musí, páč i třeba po 5. dnech natočím.:nevim
Přílohy: WP_20150220_011.jpg ( 2070753b ) - |
|
22.02.2015 09:24 -
|
2790181
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Buchta - to je normalni u brejku, zhasne to s uspanim auta.. nee ze bych to vedel, ale nekde.jsem to tu cet..
Buchta - to je normalni u brejku, zhasne to s uspanim auta.. nee ze bych to vedel, ale nekde.jsem to tu cet.. :-)
|
|
| |
|
|