| | |
30.12.2010 11:39 -
Re: autoalarm - zabezpeceni C5
|
2367367
|
|
DanV
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 153 |
|
|
Tak e by to mohlo být záměné?
Tak e by to mohlo být záměné?
|
|
30.12.2010 11:46 -
|
2367368
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
100% ..nevim jestli i konektory ale to uz je malickost
100% ..nevim jestli i konektory ale to uz je malickost
|
|
30.12.2010 13:45 -
|
2367408
|
|
jumep
|
|
|
osobne si myslim ze to bude zamenne ...
osobne si myslim ze to bude zamenne ...
|
|
30.12.2010 19:44 -
|
2367504
|
|
DanV
|
|
|
No a pak nevím jak na origo alarm připojim GSM Pager.
No a pak nevím jak na origo alarm připojim GSM Pager.
|
|
30.12.2010 19:57 -
|
2367509
|
|
jumep
|
|
|
k teme alarm
.link.
ako ti funguje pager / co ho iniciuje?
k teme alarm
http://halbot.haluze.sk/?id=5277
ako ti funguje pager / co ho iniciuje?
|
|
30.12.2010 20:03 -
|
2367511
|
|
DanV
|
|
|
Čeká na signál plus, nebo mínus.
Čeká na signál plus, nebo mínus.
|
|
30.12.2010 20:17 -
|
2367512
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
zjisti jestli sirena je ovladana datove nebo jen napetim
zjisti jestli sirena je ovladana datove nebo jen napetim
|
|
30.12.2010 20:45 -
|
2367517
|
|
jumep
|
|
|
presne na to som narazal
podla mna to bude impulz z riadiacky, nakolko podla schemy je tam +12 z BSI, kostra a 1 drat z riadiacky (pin 2) - teda ak hovorime o origo alarme
presne na to som narazal
podla mna to bude impulz z riadiacky, nakolko podla schemy je tam +12 z BSI, kostra a 1 drat z riadiacky (pin 2) - teda ak hovorime o origo alarme
|
|
30.12.2010 21:03 -
|
2367523
|
|
DanV
|
|
|
To jsem měřil, ale není to tak. V dokumentaci se píe, e signál do sirény je číslicový, ale nevím co je tim myleno. Take asi datově. A to jsem pěkne v lesíčku.
To jsem měřil, ale není to tak. V dokumentaci se píe, e signál do sirény je číslicový, ale nevím co je tim myleno. Take asi datově. A to jsem pěkne v lesíčku.
|
|
30.12.2010 21:13 -
|
2367526
|
|
autodiag
|
|
|
datove je to proto aby se predeslo vypnuti sireny cizim zasahem
jedine co tak merak a omerit ten modul alarmu ...
datove je to proto aby se predeslo vypnuti sireny cizim zasahem
jedine co tak merak a omerit ten modul alarmu ...
|
|
30.12.2010 23:12 -
|
2367550
|
|
DanV
|
|
|
Tak jediná monost je rozebrat sirénu a napojit se uvnitř a nebo odposlouchat kód do sirény.
Tak jediná monost je rozebrat sirénu a napojit se uvnitř a nebo odposlouchat kód do sirény.
|
|
30.12.2010 23:25 -
|
2367551
|
|
autodiag
|
|
|
druha moznost je rozebrat alarm a napojit se do nej
debugovat komunikaci mi neprijde prilis dobre reseni
druha moznost je rozebrat alarm a napojit se do nej ;)
debugovat komunikaci mi neprijde prilis dobre reseni :):)
|
|
08.02.2012 20:34 -
|
2449256
|
|
Ladman
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 III 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer Exclusive | Počet příspěvků: 489 |
|
|
Zdravím, vae fórum sleduji u víc jak měsíc, ale a dnes jsem se dokopal k registraci. U 2 týdny jsem astným majitelem X7-čky, která je v plné palbě krom xenonů, zadních airbagů a alarmu. A zrovna ten mi citelně schází. Na předchozím voze (Peugeot 406) jsem si nechával dodělávat Foxe s náklonovým čidlem od Jablotronu a dodnes lape jako hodinky. Tak jsem si ho nedávno sehnal po internetu, i kdy se u nevyrábí, abych si ho mohl nechat dodělat do X7. Ale ouha. Dnes jsem měl auto v servisu, který se zabývá pouze zabezpečením vozidel, ale auto mi vrátili s tím, e se jim alarm nepodařilo namontovat, nebo se sběrnicí CAN komunikuje pouze jednostranně a signál z blinkrů je k ničemu, nebo ty blikají i při odemknutí klíčem bez pouití dálk. ovladače (jak popisuje na předchozí straně DanV). Nevíte někdo co s tím? Nedá se to blikání při odemykání klíčem bez pouití dálk. ovladače nějak vypnout v diagnostice?
Zdravím, vae fórum sleduji u víc jak měsíc, ale a dnes jsem se dokopal k registraci. U 2 týdny jsem astným majitelem X7-čky, která je v plné palbě krom xenonů, zadních airbagů a alarmu. A zrovna ten mi citelně schází. Na předchozím voze (Peugeot 406) jsem si nechával dodělávat Foxe s náklonovým čidlem od Jablotronu a dodnes lape jako hodinky. Tak jsem si ho nedávno sehnal po internetu, i kdy se u nevyrábí, abych si ho mohl nechat dodělat do X7. Ale ouha. Dnes jsem měl auto v servisu, který se zabývá pouze zabezpečením vozidel, ale auto mi vrátili s tím, e se jim alarm nepodařilo namontovat, nebo se sběrnicí CAN komunikuje pouze jednostranně a signál z blinkrů je k ničemu, nebo ty blikají i při odemknutí klíčem bez pouití dálk. ovladače (jak popisuje na předchozí straně DanV). Nevíte někdo co s tím? Nedá se to blikání při odemykání klíčem bez pouití dálk. ovladače nějak vypnout v diagnostice?
|
|
09.02.2012 09:20 -
|
2449303
|
|
Pablik1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731 |
|
|
Ladman napsal(a): Zdravím, vae fórum sleduji u víc jak měsíc, ale a dnes jsem se dokopal k registraci. U 2 týdny jsem astným majitelem X7-čky, která je v plné palbě krom xenonů, zadních airbagů a alarmu. A zrovna ten mi citelně schází. Na předchozím voze (Peugeot 406) jsem si nechával dodělávat Foxe s náklonovým čidlem od Jablotronu a dodnes lape jako hodinky. Tak jsem si ho nedávno sehnal po internetu, i kdy se u nevyrábí, abych si ho mohl nechat dodělat do X7. Ale ouha. Dnes jsem měl auto v servisu, který se zabývá pouze zabezpečením vozidel, ale auto mi vrátili s tím, e se jim alarm nepodařilo namontovat, nebo se sběrnicí CAN komunikuje pouze jednostranně a signál z blinkrů je k ničemu, nebo ty blikají i při odemknutí klíčem bez pouití dálk. ovladače (jak popisuje na předchozí straně DanV). Nevíte někdo co s tím? Nedá se to blikání při odemykání klíčem bez pouití dálk. ovladače nějak vypnout v diagnostice? ten samý problém:3typy alarmů a ani jeden nefungoval.tak jsem kůpil bezdrátový samostatný s otřesákem a pohyb.čidlem+dálkáč navíc ale po měsíci mě to přestalo bavit pouívat dva ovladače tak el do světa(odprodej)pro mě snad jen sehnat citronácký z vraku...
Zdravím, vae fórum sleduji u víc jak měsíc, ale a dnes jsem se dokopal k registraci. U 2 týdny jsem astným majitelem X7-čky, která je v plné palbě krom xenonů, zadních airbagů a alarmu. A zrovna ten mi citelně schází. Na předchozím voze (Peugeot 406) jsem si nechával dodělávat Foxe s náklonovým čidlem od Jablotronu a dodnes lape jako hodinky. Tak jsem si ho nedávno sehnal po internetu, i kdy se u nevyrábí, abych si ho mohl nechat dodělat do X7. Ale ouha. Dnes jsem měl auto v servisu, který se zabývá pouze zabezpečením vozidel, ale auto mi vrátili s tím, e se jim alarm nepodařilo namontovat, nebo se sběrnicí CAN komunikuje pouze jednostranně a signál z blinkrů je k ničemu, nebo ty blikají i při odemknutí klíčem bez pouití dálk. ovladače (jak popisuje na předchozí straně DanV). Nevíte někdo co s tím? Nedá se to blikání při odemykání klíčem bez pouití dálk. ovladače nějak vypnout v diagnostice? ten samý problém:3typy alarmů a ani jeden nefungoval.tak jsem kůpil bezdrátový samostatný s otřesákem a pohyb.čidlem+dálkáč navíc ale po měsíci mě to přestalo bavit pouívat dva ovladače tak el do světa(odprodej)pro mě snad jen sehnat citronácký z vraku...
|
|
09.02.2012 09:52 -
|
2449309
|
|
Dutch
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 480 |
|
|
Pablik1 - to ti nesel dat alarm na C5 I ??? Ja si koupil Phantom Voyager, nechal namontovat a zadny problem, odemykam dalkacem z alarmu....
Pablik1 - to ti nesel dat alarm na C5 I ??? Ja si koupil Phantom Voyager, nechal namontovat a zadny problem, odemykam dalkacem z alarmu....
|
|
09.02.2012 11:44 -
|
2449348
|
|
Dutch
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 480 |
|
|
Nevim jak to zapojil, ale funguje to dobre
Nevim jak to zapojil, ale funguje to dobre
|
|
09.02.2012 17:17 -
|
2449424
|
|
Mamlas
|
|
|
U sireny je zalozni baterie jestli jsem to spravne pochopil. Co se stane kdyz odejde? Me alarm nefunguje a hlasi chybu - chyba komunikace s jednotkou alarmu. Muze ta baterie na to mit vliv?
U sireny je zalozni baterie jestli jsem to spravne pochopil. Co se stane kdyz odejde? Me alarm nefunguje a hlasi chybu - chyba komunikace s jednotkou alarmu. Muze ta baterie na to mit vliv?
|
|
09.02.2012 18:13 -
|
2449435
|
|
Mamlas
|
|
|
Jo jo uz jsme se o tom spolu bavili. Chtel jsem vedet jestli to neresil jeste nekdo jiny. Pripadne Jumep jestli by k tomu neco nevedel.
V tom zadnim podbehu je jen ta sirena podle servisni dokumentace. V ty sirene je jen baterie nebo v tom je jeste dalsi jednotka?
Jo jo uz jsme se o tom spolu bavili. Chtel jsem vedet jestli to neresil jeste nekdo jiny. Pripadne Jumep jestli by k tomu neco nevedel.
V tom zadnim podbehu je jen ta sirena podle servisni dokumentace. V ty sirene je jen baterie nebo v tom je jeste dalsi jednotka?
|
|
| |
|
|