| | |
20.07.2008 08:26 -
autoradio s menicem
|
168289
|
|
SaraXM
|
Město: Troskotovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 130 |
|
|
ahoj chtel jsem se zeptat jestli nekdo nema zkusenosti s radiem a menicem na cd protoze kdyz vlozim cd do radia tak to nejde spustit jde prepinani jen mezi menicem a radiem ale cd v radiu nejde a to by melo prekousnout i mp3 ale nemam tuseni jak se do toho dostat musis se to nejak nastavit nebo to nejde vubec ???
ahoj chtel jsem se zeptat jestli nekdo nema zkusenosti s radiem a menicem na cd protoze kdyz vlozim cd do radia tak to nejde spustit jde prepinani jen mezi menicem a radiem ale cd v radiu nejde a to by melo prekousnout i mp3 ale nemam tuseni jak se do toho dostat musis se to nejak nastavit nebo to nejde vubec ???
|
|
20.07.2008 22:32 -
Re: autoradio s menicem
|
168290
|
|
alud
|
Město: Litomyl, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 151 |
|
|
Nemám sice měnič, ale taky mi to v rádiu nehrálo. Zkus to vyčistit. Pouil jsem čistící CD a funguje to... Třeba se ti to taky podaří.
Nemám sice měnič, ale taky mi to v rádiu nehrálo. Zkus to vyčistit. Pouil jsem čistící CD a funguje to... Třeba se ti to taky podaří.
|
|
23.07.2008 21:47 -
|
168291
|
|
citrous
|
Město: Kaplice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive Break | Počet příspěvků: 24 |
|
|
Mám podobnej problém. CD mi v rádiu funguje pouze, kdy vyndám z měniče zasobník s CD. Pak mi začne přehrávat po vloení CD v rádiu. Jinak mp3 mi nefungujou taky ani v rádiu ani v měnici. Vůbec to CD s mp3 nenačte.
Mám podobnej problém. CD mi v rádiu funguje pouze, kdy vyndám z měniče zasobník s CD. Pak mi začne přehrávat po vloení CD v rádiu. Jinak mp3 mi nefungujou taky ani v rádiu ani v měnici. Vůbec to CD s mp3 nenačte.
|
|
24.07.2008 19:39 -
|
168292
|
|
SaraXM
|
Město: Troskotovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 130 |
|
|
no ja jsem zjistil ze menic mp3 neumi ale radio by to umet melo jaknze to vubec nereaguje but v nem je navigace s tou to beha a nebo radio ale cd to nenacte ani bez menice (
no ja jsem zjistil ze menic mp3 neumi ale radio by to umet melo jaknze to vubec nereaguje but v nem je navigace s tou to beha a nebo radio ale cd to nenacte ani bez menice :-((
|
|
02.07.2012 09:40 -
|
2489411
|
|
kubas64
|
Město: Hředle, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V Exclusive Break | Počet příspěvků: 3 |
|
|
na radiu mam knoflik menic cd ale v celem aute jsem ho nenasel nevi nekkdo kde ho mam hledat
na radiu mam knoflik menic cd ale v celem aute jsem ho nenasel nevi nekkdo kde ho mam hledat:-((((
|
|
02.07.2012 09:42 -
|
2489415
|
|
jumep
|
|
|
pod sedackou spolujazdca, ale nemusi tam byt
pod sedackou spolujazdca, ale nemusi tam byt
|
|
02.07.2012 09:43 -
|
2489416
|
|
kubas64
|
Město: Hředle, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V Exclusive Break | Počet příspěvků: 3 |
|
|
podle manualu pisou ze je v kufru
podle manualu pisou ze je v kufru
|
|
02.07.2012 09:45 -
|
2489417
|
|
jumep
|
|
|
mas C5 1, v kufri byva maximalne zosilovac
ak mas navigaciu tak relativne by si ho mohol mat, ale tusim standartne tam bol len v pripade RT3 (ktora sa davala po 2003) alebo ak tam mas RT2 radio (radio s velkou simkartou)
mas C5 1, v kufri byva maximalne zosilovac
ak mas navigaciu tak relativne by si ho mohol mat, ale tusim standartne tam bol len v pripade RT3 (ktora sa davala po 2003) alebo ak tam mas RT2 radio (radio s velkou simkartou)
|
|
02.07.2012 09:59 -
|
2489422
|
|
kubas64
|
|
|
mam radio be telefonu
mam radio be telefonu
|
|
02.07.2012 10:20 -
|
2489425
|
|
milek
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 23 |
|
|
Taky ho mám pod sedačkou spolujezdce. Teda ten měnič .
Taky ho mám pod sedačkou spolujezdce. Teda ten měnič :-).
|
|
12.10.2013 12:25 -
|
2626327
|
|
libor
|
|
|
Ahoj, přestalo mi fungovat přehrávání CD z měniče. Kdy tam strčím kazetu s CD, tak si ji to prohledá, ale nic se nespustí, jako kdyby to disky vůbec nenalo, a na dipleji se přehrávání CD vůbec neobjeví, jen radio. Nevíte někdo co by to mohlo být?
Ahoj, přestalo mi fungovat přehrávání CD z měniče. Kdy tam strčím kazetu s CD, tak si ji to prohledá, ale nic se nespustí, jako kdyby to disky vůbec nenalo, a na dipleji se přehrávání CD vůbec neobjeví, jen radio. Nevíte někdo co by to mohlo být?
|
|
12.10.2013 12:38 -
|
2626328
|
|
jumep
|
|
|
laser v menici?
laser v menici?
|
|
12.10.2013 12:39 -
|
2626329
|
|
libor
|
|
|
A dokáe to někdo někde opravit bez výměny celého měniče?
A dokáe to někdo někde opravit bez výměny celého měniče?
|
|
12.10.2013 12:53 -
|
2626332
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Moná hloupost,co zkusit čistící CD,nebo ty co hrály,hrajou nebo ne.
Moná hloupost,co zkusit čistící CD,nebo ty co hrály,hrajou nebo ne.
|
|
12.10.2013 12:56 -
|
2626334
|
|
libor
|
|
|
Právě je zkouím v PC a normálně hrajou.
Právě je zkouím v PC a normálně hrajou.
|
|
12.10.2013 21:44 -
|
2626445
|
|
jumep
|
|
|
zozen si starsi menic a vymen ho, alebo sa rovno nan vykasli daj si tam xcarlink
opravovat laser moc nejde, len vymenit za iny laser - co bude taka palka a nikto sa s tym nebude paprat
zozen si starsi menic a vymen ho, alebo sa rovno nan vykasli daj si tam xcarlink
opravovat laser moc nejde, len vymenit za iny laser - co bude taka palka a nikto sa s tym nebude paprat
|
|
12.10.2013 22:16 -
|
2626459
|
|
libor
|
|
|
OK dobrý typ, te jetě zvolit ten správný.
OK dobrý typ, te jetě zvolit ten správný. :-d
|
|
12.10.2013 22:26 -
|
2626469
|
|
igok
|
Město: Pezinok, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 517 |
|
|
Na niektorych CD prehravacoch sa da este laser nastavit pokial nieje uplne vypaleny. Mam skusenosti s prenosnymi CD playermi a nejaky prenosny kazetak som tiez riesil. Musis vsak najst spravny trimer, ktorym sa ten laser nastavuje a samozrejme musis mat stastie ze trafis spravne nastavenie. Netusim co sa tym meni, zmenu intenzity svietenia laseru som nepostrehol, mozno sa tym meni uhol pod ktorym svieti. Ale upesnost je tak 50/50 a vydrz ? To som sa uz nikdy nedozvedel lebo majitelia tych zariadeny ich uz asi pri dalsom zlyhani najskor vyhodily Ale myslim ze aspon jeden rok to este potiahlo. Ale aj samotne ocistenie cocky obcas pomoze. Riesil som to cistiacimi CD ale aj ked viem ze to vyrobcovia neodporucaju najlepsie je vatička na palicke a alkohol, samozrejme na tej vate, nie pit
Na niektorych CD prehravacoch sa da este laser nastavit pokial nieje uplne vypaleny. Mam skusenosti s prenosnymi CD playermi a nejaky prenosny kazetak som tiez riesil. Musis vsak najst spravny trimer, ktorym sa ten laser nastavuje a samozrejme musis mat stastie ze trafis spravne nastavenie. Netusim co sa tym meni, zmenu intenzity svietenia laseru som nepostrehol, mozno sa tym meni uhol pod ktorym svieti. Ale upesnost je tak 50/50 a vydrz ? To som sa uz nikdy nedozvedel lebo majitelia tych zariadeny ich uz asi pri dalsom zlyhani najskor vyhodily :) Ale myslim ze aspon jeden rok to este potiahlo. Ale aj samotne ocistenie cocky obcas pomoze. Riesil som to cistiacimi CD ale aj ked viem ze to vyrobcovia neodporucaju najlepsie je vatička na palicke a alkohol, samozrejme na tej vate, nie pit :-p
|
|
12.10.2013 22:39 -
|
2626484
|
|
libor
|
|
|
Ten alkohol, paličku a vatičku bych jetě zvládl, dostat se do toho taky,ale vzhledem k tomu, e to večer hrálo a ráno u ani uk, tak myslím, e to nemá význam. Asi zkusím ten xcarlink.
Ten alkohol, paličku a vatičku bych jetě zvládl, dostat se do toho taky,ale vzhledem k tomu, e to večer hrálo a ráno u ani uk, tak myslím, e to nemá význam. Asi zkusím ten xcarlink.
|
|
| |
|
|