14.11.2019 17:05 -
Re: Centrální zamykání
|
3247696
|
|
LadesFCB
|
Město: Pňovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 52 |
|
|
Super, díky
Super, díky :-)
|
|
06.04.2020 15:19 -
|
3265611
|
|
LadesFCB
|
Město: Pňovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 52 |
|
|
Zdravím, tak furt zámek blbne a u blbne více i řidičův. Take bych koupil nový zámek řidiče a spolujezdce, ale kde se dají koupit? V service.citroen.cz nic nekoupím kdy nejsem firma. Nevíte kde bych to koupil?
Zdravím, tak furt zámek blbne a u blbne více i řidičův. Take bych koupil nový zámek řidiče a spolujezdce, ale kde se dají koupit? V service.citroen.cz nic nekoupím kdy nejsem firma. Nevíte kde bych to koupil?
|
|
10.11.2020 22:19 -
|
3290135
|
|
Kenny00
|
Město: Rudná, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Break | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Ahoj vem, přečetl jsem celé vlákno ale mám toho troku víc.
Včera jsem přijel z práce domů, asi po dvou hodinách jsem chtěl odjet ale auto hlásilo immobilizer fault, po různém zkouení veho moného (reset BSI) tam jetě skočil economy mode. Baterku jsem dnes v práci nabil, má 12,8V, dal jsem novou baterku do klíče a zkusil spárovat ale dálka nereaguje . Po otočení klíčku hlásí economy mode a auto nenastartuje. Kdy chci zamknout normálně klíčem tak zablikaji blinkry ale zamknou se jen řidičovi dveře. Zítra jetě jednou projdu pojistky, můe být patná jednotka? U v létě mi občas nela dálka ale klíčem se auto odemklo a vdy jsem nastartoval, nekdy v září u mi immo chybu hlásilo ale po pár hodinách chytlo.
Díky za odpověď
Ahoj vem, přečetl jsem celé vlákno ale mám toho troku víc.
Včera jsem přijel z práce domů, asi po dvou hodinách jsem chtěl odjet ale auto hlásilo immobilizer fault, po různém zkouení veho moného (reset BSI) tam jetě skočil economy mode. Baterku jsem dnes v práci nabil, má 12,8V, dal jsem novou baterku do klíče a zkusil spárovat :nevimale dálka nereaguje . Po otočení klíčku hlásí economy mode a auto nenastartuje. Kdy chci zamknout normálně klíčem tak zablikaji blinkry ale zamknou se jen řidičovi dveře. Zítra jetě jednou projdu pojistky, můe být patná jednotka? U v létě mi občas nela dálka ale klíčem se auto odemklo a vdy jsem nastartoval, nekdy v září u mi immo chybu hlásilo ale po pár hodinách chytlo.
Díky za odpověď
|
|
| |