| | |
12.04.2016 12:45 -
Re: Centrální zamykání
|
2940237
|
|
violator
|
Město: Detva, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 4 |
|
|
.. písal som, e auto tartuje a kžúč je spárovaný ale auto nereaguje na vysielaný signál z kžúča
.. písal som, e auto tartuje a kžúč je spárovaný ale auto nereaguje na vysielaný signál z kžúča
|
|
12.04.2016 12:51 -
|
2940239
|
|
ivanivan
|
|
|
Chápu. Mě auto startovalo, ale nereagovalo na DO. Po spárování OK . To páruje DO, ne imobilizer.
Chápu. Mě auto startovalo, ale nereagovalo na DO. Po spárování OK :palec . To páruje DO, ne imobilizer.
|
|
17.10.2016 21:21 -
|
3003481
|
|
hopik
|
Město: Ruzomberok, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X Break | Počet příspěvků: 20 |
|
|
Ahoj vsetci.
Dnes sa mi nepodarilo otvorit piate dvere.
Vsetky dvere su v pohode, este aj sklo sa da otvorit len kufor nie a nie
Stisknutim tlacidla na dialkovom ovladani zamknem aj odomknem cvakne to vsade len na kufri nie.
myslim, ze by to mohol byt preruseny privod k zamku.
poradte prosim, co s tym.
Dakujem
Nasiel som vlakno na tuto temu, prestudujem a vyskusam
Ahoj vsetci.
Dnes sa mi nepodarilo otvorit piate dvere.:-((((
Stisknutim tlacidla na dialkovom ovladani zamknem aj odomknem cvakne to vsade len na kufri nie.
Dakujem
|
|
17.10.2016 22:33 -
|
3003501
|
|
Hanz 397
|
|
|
hopik napsal(a): Ahoj vsetci.
Dnes sa mi nepodarilo otvorit piate dvere.
Dakujem
Zámek v pátých dveřích neuslyí-ádnej tam není. Jen elektricky ovládaná západka...
Jinak tady: .link.
Zámek v pátých dveřích neuslyí-ádnej tam není. Jen elektricky ovládaná západka...
Jinak tady: http://www.c5club.cz/diskuze/ostatni-technicka-diskuze/520492-pate-dvere-kufru-c5-i-ii-break/#.WAU1L-WLTIU
|
|
18.10.2016 13:03 -
|
3003601
|
|
hopik
|
Město: Ruzomberok, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X Break | Počet příspěvků: 20 |
|
|
zlomeny kablik, vyriesene
Dakujem, nabuduce budem pozornejsie hladat na strankach.
Dakujem
zlomeny kablik, vyriesene:-)
Dakujem, nabuduce budem pozornejsie hladat na strankach.
Dakujem
|
|
27.08.2017 20:03 -
|
3091670
|
|
Tom84
|
Město: Znojmo, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X Break | Počet příspěvků: 1 |
|
|
C5 II 1.6HDI 16v brake. Prosím o radu, koupil jsem auto u kterého mi bylo pár věci zamleno. Nevím, jestli to je chyba, nebo nějak nastaveno v programu, jak říkal prodávající, ale po odemčení auta klíčem v zámku, se odemčou jen dveře řidiče, zbylé dveře a po otočení klíčku v zapalování, ale zamykání vech dveří jde na otočení klíče ve dveřích. Dále auto má tendenci nulovat hodiny po kadém chcípnutí auta a upadat do eco modu ( po zamčení auta zůstává na nějakou dobu svítit přední obrysové). Je to celé dost otravné. Dálkové se mi nepodařilo napárovat, asi budu muset do autorizovaného servisu na párování (prodávající tvrdil e je ko baterie v ovládání, ale to nebyla nakonec pravda. No a po nastartování někdy jednou setře přední okno, ale ne vdy. Nevím co to ve můe být, nepodařilo se mi v menu nic najít, ani na STK v diagnostice nic nenali.
Prosím o radu, ve vláknech jsem nic takového nenael.
C5 II 1.6HDI 16v brake. Prosím o radu, koupil jsem auto u kterého mi bylo pár věci zamleno. Nevím, jestli to je chyba, nebo nějak nastaveno v programu, jak říkal prodávající, ale po odemčení auta klíčem v zámku, se odemčou jen dveře řidiče, zbylé dveře a po otočení klíčku v zapalování, ale zamykání vech dveří jde na otočení klíče ve dveřích. Dále auto má tendenci nulovat hodiny po kadém chcípnutí auta a upadat do eco modu ( po zamčení auta zůstává na nějakou dobu svítit přední obrysové). Je to celé dost otravné. Dálkové se mi nepodařilo napárovat, asi budu muset do autorizovaného servisu na párování (prodávající tvrdil e je ko baterie v ovládání, ale to nebyla nakonec pravda. No a po nastartování někdy jednou setře přední okno, ale ne vdy. Nevím co to ve můe být, nepodařilo se mi v menu nic najít, ani na STK v diagnostice nic nenali.
Prosím o radu, ve vláknech jsem nic takového nenael.
|
|
27.08.2017 21:19 -
|
3091736
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
to je vse zalezitost nastaveni...diagnostiky
to je vse zalezitost nastaveni...diagnostiky
|
|
|
pavouk77
|
Město: Karlovy Vary, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 18 |
|
|
dobrý večer mám dalí problém pravé zadní dveře nezamykají po výměně zámku (zbytečná práce ) stále stejná závada dveře nezamykaj a po poslechu necvakne motúrek zámku proto scháním schéma poradí mi někdo předem Děkuji C5 2.0hdi r.v. 2001
dobrý večer mám dalí problém pravé zadní dveře nezamykají po výměně zámku (zbytečná práce ) stále stejná závada dveře nezamykaj a po poslechu necvakne motúrek zámku proto scháním schéma poradí mi někdo předem Děkuji C5 2.0hdi r.v. 2001
|
|
22.11.2017 23:25 -
|
3112594
|
|
jumep
|
|
|
schema ti je nanic
skontroluj konektor co ide zo stlpiku a samotne kable co idu do dveri, ci nie je niektory zlomeny
schema ti je nanic
skontroluj konektor co ide zo stlpiku a samotne kable co idu do dveri, ci nie je niektory zlomeny
|
|
23.11.2017 07:05 -
|
3112633
|
|
Nezmar
|
Město: Okříky, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 107 |
|
|
Po otevření dálkovým ovládáním mě nejdou otevřít z venku dveře u řidiče. Po otočení klíčem v zámku otevřít jdou. Zevnitř jdou otevřít normálně. Začalo to dělat v letě, kdy bylo teplo a jenom někdy, ted u to nejde pokadé. Stačí potelovat nějaké táhlo, nebo je potřeba celý zámek?
Po otevření dálkovým ovládáním mě nejdou otevřít z venku dveře u řidiče. Po otočení klíčem v zámku otevřít jdou. Zevnitř jdou otevřít normálně. Začalo to dělat v letě, kdy bylo teplo a jenom někdy, ted u to nejde pokadé. Stačí potelovat nějaké táhlo, nebo je potřeba celý zámek? :nevim
|
|
23.11.2017 07:15 -
|
3112634
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
vetsinou cely zamek,jsou dva druhy,pokud neupadlo tahlo...musis to rozebrat a podivat se
vetsinou cely zamek,jsou dva druhy,pokud neupadlo tahlo...musis to rozebrat a podivat se
|
|
23.11.2017 07:49 -
|
3112640
|
|
jruze
|
|
|
v zámku zatuhne vazelína - buď 100% dobrej zámek a nebo tento pořádně vymejt - jsou zámky na superzamykání a na jednoduché pokud dá jinej nebude chodit .Jestli si někdo nehrál s táhlem k vnitřní klice tam by mohl být problém
v zámku zatuhne vazelína - buď 100% dobrej zámek a nebo tento pořádně vymejt - jsou zámky na superzamykání a na jednoduché pokud dá jinej nebude chodit .Jestli si někdo nehrál s táhlem k vnitřní klice :nevim tam by mohl být problém
|
|
23.11.2017 09:18 -
|
3112647
|
|
Kingluky
|
Město: Zdice, Auto: Citroën C5 II 3.0i 24v Exclusive Break | Počet příspěvků: 26 |
|
|
Můj zámek se superzamykáním v létě fungoval dobře. Výjimečně se stalo e se neodemknul. Nyní kdy se ochladilo, výjimečně se odemkne. Pomůe ho rozebrat a vyčistit vazelínu jak píe jruze?
Můj zámek se superzamykáním v létě fungoval dobře. Výjimečně se stalo e se neodemknul. Nyní kdy se ochladilo, výjimečně se odemkne. Pomůe ho rozebrat a vyčistit vazelínu jak píe jruze?
|
|
23.11.2017 11:14 -
|
3112670
|
|
autodiag
|
|
|
tam jsou dva motorky a ty docela odchazi
tam jsou dva motorky a ty docela odchazi
|
|
23.11.2017 13:36 -
|
3112685
|
|
Kingluky
|
Město: Zdice, Auto: Citroën C5 II 3.0i 24v Exclusive Break | Počet příspěvků: 26 |
|
|
Mým úmyslem není tě urazit nebo si ověřovat tvé rady. Tvá rada se týkala jiného problému a já se pouze ptal, zda na můj problém pomůe tvá rada. O vyběhaných ozubeních jsem tu na fóru četl, ale v souvislosti s tím e zámek vůbec nefungoval. Mě ale funguje kdy se ohřeje nebo je teplo a rád bych ho jak ty píe zkusil zachránit.
Mým úmyslem není tě urazit nebo si ověřovat tvé rady. Tvá rada se týkala jiného problému a já se pouze ptal, zda na můj problém pomůe tvá rada. O vyběhaných ozubeních jsem tu na fóru četl, ale v souvislosti s tím e zámek vůbec nefungoval. Mě ale funguje kdy se ohřeje nebo je teplo a rád bych ho jak ty píe zkusil zachránit.
|
|
15.04.2018 20:41 -
|
3149753
|
|
Majerr
|
Město: Roznov p.R., Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 62 |
|
|
Zdravím vás pánové. Kdyz zabouchnu ridicovy dvere, auto se automaticky zamkne. Zkousel jsem odpojit baterku a nic. Auto vesele zamyká dal. Ale jem ridicovy dveře. Ostatni nemaji vliv. Dekuji
Zdravím vás pánové. Kdyz zabouchnu ridicovy dvere, auto se automaticky zamkne. Zkousel jsem odpojit baterku a nic. Auto vesele zamyká dal. Ale jem ridicovy dveře. Ostatni nemaji vliv. Dekuji
|
|
| |
|
|