| | |
05.10.2012 15:55 -
Re: Centrální zamykání
|
2510161
|
|
amirinda
|
Město: Planá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 439 |
|
|
a nebude patná baterka, kdy se do rána spustí ekonm mode? Pak by bylo jasné, e při příjezdu, kde se baterka trochu doouchá tak to funguje.
a nebude patná baterka, kdy se do rána spustí ekonm mode? Pak by bylo jasné, e při příjezdu, kde se baterka trochu doouchá tak to funguje.
|
|
05.10.2012 16:33 -
|
2510162
|
|
troll
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 269 |
|
|
a baterku v klíčku si měnil?
a baterku v klíčku si měnil?
|
|
05.10.2012 20:32 -
|
2510170
|
|
jumep
|
|
|
ak je auto v economy mode, znamena to ze nieco sa v nom neuspi az ho nakonec da do economy mode
pricinu takto tazko hladat ... skus ze zostanes v aute, zamknes sa a co ostane akoby ist .... (tazne nemas?)
pri economy mode neblikaju smerovky pri odomknuti / zamknuti
ak je auto v economy mode, znamena to ze nieco sa v nom neuspi az ho nakonec da do economy mode
pricinu takto tazko hladat ... skus ze zostanes v aute, zamknes sa a co ostane akoby ist .... (tazne nemas?)
pri economy mode neblikaju smerovky pri odomknuti / zamknuti
|
|
31.01.2014 18:19 -
|
2663506
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Poprvé mám u auta dva originál klíče oba s dálkovým ovládáním. Teď kdy je zima, tak jsem si říkal, jaká to bude pohoda. Auto na ulici nastartuju a nechám elektrické topení vyčistit vechna skla, druhým klíčem zamknu a vrátím se za pět minut.
Ale kulové. Auto s běícím motorem nejde z venku druhým klíčem zamknout. Kdy otočím v zámku ručně, tak se zamknou dveře u řidiče, ale ve ostatní zůstane odemčeno.Takhle z gauče mne jetě napadlo zkusit po nastartování zamknout celé auto zevnitř tím tlačítkem u rádia a pak si otevřít u řidiče a po vystoupení zamknout klíčem dveře řidiče. Nebo trochu sloitěji v uvítacím menu auta nastavit odemykání jen u řidiče a pak za sebou zamknout u řidiče.
Nemáte to někdo vyzkoueno?
Poprvé mám u auta dva originál klíče oba s dálkovým ovládáním. Teď kdy je zima, tak jsem si říkal, jaká to bude pohoda. Auto na ulici nastartuju a nechám elektrické topení vyčistit vechna skla, druhým klíčem zamknu a vrátím se za pět minut.
Ale kulové. Auto s běícím motorem nejde z venku druhým klíčem zamknout. Kdy otočím v zámku ručně, tak se zamknou dveře u řidiče, ale ve ostatní zůstane odemčeno.Takhle z gauče mne jetě napadlo zkusit po nastartování zamknout celé auto zevnitř tím tlačítkem u rádia a pak si otevřít u řidiče a po vystoupení zamknout klíčem dveře řidiče. Nebo trochu sloitěji v uvítacím menu auta nastavit odemykání jen u řidiče a pak za sebou zamknout u řidiče.
Nemáte to někdo vyzkoueno?
|
|
31.01.2014 20:59 -
|
2663528
|
|
jumep
|
|
|
to je dost logicke ze sa to tym druhym klucom pri nastartovanom aute neda zamknut (dokonca myslim ani ked je kluc v spinacke)
jedine co teoreticky mozes je otvorit okno
zabuchnut dvere, cez okno zamknut tlacitkom v aute
a tuknut zatvaranie okna
a potom tym klucom otvorit, ale len tak ze ho das do zamku
to je dost logicke ze sa to tym druhym klucom pri nastartovanom aute neda zamknut (dokonca myslim ani ked je kluc v spinacke)
jedine co teoreticky mozes je otvorit okno
zabuchnut dvere, cez okno zamknut tlacitkom v aute
a tuknut zatvaranie okna
a potom tym klucom otvorit, ale len tak ze ho das do zamku
|
|
23.09.2014 23:29 -
|
2736185
|
|
lstp
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 14 |
|
|
Zdravím, něco z jiného soudku, odemknu auto dálkáčem a vdycky se mi otevře kufr. Netuíte někdo proč?
Díky.
Zdravím, něco z jiného soudku, odemknu auto dálkáčem a vdycky se mi otevře kufr. Netuíte někdo proč?
Díky.
|
|
24.09.2014 00:22 -
|
2736190
|
|
jumep
|
|
|
zlomene kable v krku do kufra alebo skratovane tlacitko (stale zmacknute) na otvaranie kufra
zlomene kable v krku do kufra alebo skratovane tlacitko (stale zmacknute) na otvaranie kufra
|
|
24.09.2014 21:50 -
|
2736336
|
|
lstp
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 14 |
|
|
Díky, dneska jsem na to mrkal a je furt zmačklé tlačítko na kufru. Take se omlouvám, za zbytečný dotaz.
Díky, dneska jsem na to mrkal a je furt zmačklé tlačítko na kufru. Take se omlouvám, za zbytečný dotaz.:-(:-(
|
|
25.09.2014 21:05 -
|
2736918
|
|
personz
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 32 |
|
|
zdravím,
mám malý problém u centrálu....zamčení funguje bez problému,ale občas u odemčení se mi neodemknou přední dveře u řidiče....objevuje se to nepravidelně.Nějaký tip? díky...
zdravím,
mám malý problém u centrálu....zamčení funguje bez problému,ale občas u odemčení se mi neodemknou přední dveře u řidiče....objevuje se to nepravidelně.Nějaký tip? díky...
|
|
25.09.2014 21:10 -
|
2736923
|
|
lubco
|
Město: , Auto: CITROEN BERLINGO Shine BlueHDI 130 S&S | Počet příspěvků: 76 |
|
|
Mam to iste, zacalo to nepravidelne, skoncilo to trvale, u mna je nutny novy zamok, radsej uz to neriesim
Mam to iste, zacalo to nepravidelne, skoncilo to trvale, u mna je nutny novy zamok, radsej uz to neriesim
|
|
26.09.2014 17:53 -
|
2737137
|
|
personz
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 32 |
|
|
take mrkout na zámek,eventuelně ho promazat a nebo nový....?
take mrkout na zámek,eventuelně ho promazat a nebo nový....?
|
|
04.11.2014 21:52 -
Centrální zamykání/odemykání
|
2748155
|
|
Drexxy
|
Město: Krasová, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 7 |
|
|
Ahoj, potřeboval bych poradit. Před časem sem dovezl C5 z Německa, bohuel s nefunkčním dálkovým ovládáním. Vyměnil sem baterie v ovladači, nakódoval klíček s autem ( klíč do 1. polohy a zmáčknout tlačítko). Stále nic. Hledal jsem inspiraci ve ji existujících tématech jene bez úspěchu. Předem děkuji za kadou radu
Ahoj, potřeboval bych poradit. Před časem sem dovezl C5 z Německa, bohuel s nefunkčním dálkovým ovládáním. Vyměnil sem baterie v ovladači, nakódoval klíček s autem ( klíč do 1. polohy a zmáčknout tlačítko). Stále nic. Hledal jsem inspiraci ve ji existujících tématech jene bez úspěchu. Předem děkuji za kadou radu :-)
|
|
05.11.2014 10:25 -
Re: Centrální zamykání/odemykání
|
2748192
|
|
jumep
|
|
|
moja skusenost je ze aj ta guma byva nevodiva, cize sa to potom neda sparovat lebo sa ti to nepodari drzat 10s
moja skusenost je ze aj ta guma byva nevodiva, cize sa to potom neda sparovat lebo sa ti to nepodari drzat 10s
|
|
06.11.2014 19:10 -
|
2748429
|
|
Drexxy
|
Město: Krasová, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 7 |
|
|
Guma je vodivá 100 % jeliko kdy jsem zkousel sladit klíčky s autem tak po stisknutí tlačítka na ovladači cvakl zámek ve dveřích. Jetě otázka, tu diagnostiku (část s učením ) zvládnou v obyčejném servisu nebo musím do citroenu? K autu mám 2 klíče, jaká je pravděpodobnost, ze ani jeden z ovladačů není k centrálu?
Guma je vodivá 100 % jeliko kdy jsem zkousel sladit klíčky s autem tak po stisknutí tlačítka na ovladači cvakl zámek ve dveřích. Jetě otázka, tu diagnostiku (část s učením ) zvládnou v obyčejném servisu nebo musím do citroenu? K autu mám 2 klíče, jaká je pravděpodobnost, ze ani jeden z ovladačů není k centrálu?
|
|
06.11.2014 23:42 -
|
2748573
|
|
jumep
|
|
|
tak teraz nechapem o co ti ide
keby bol kluc nenaparovany tak toto " po stisknutí tlačítka na ovladači cvakl zámek " sa ti nestane
popis presne co si robil a co chces spravit, lebo ked je kluc v zapalovani tak zamok necvakne
rovnako nemozes mat jeden kluc v zapalovani a druhy parovat
tak teraz nechapem o co ti ide
keby bol kluc nenaparovany tak toto " po stisknutí tlačítka na ovladači cvakl zámek " sa ti nestane
popis presne co si robil a co chces spravit, lebo ked je kluc v zapalovani tak zamok necvakne
rovnako nemozes mat jeden kluc v zapalovani a druhy parovat
|
|
07.11.2014 13:12 -
|
2748629
|
|
Drexxy
|
|
|
Dobře tak od začátku: Vloím klíč do zapalování, chvilku počkám potom stisknu tlačítko na dálce, v zámku dveří to cvakne, ale kdy vylezu z auta tak dálka nereaguje. To stejný to udělá pokud postup zopakuji s druhým ovladačem.
Dobře tak od začátku: Vloím klíč do zapalování, chvilku počkám potom stisknu tlačítko na dálce, v zámku dveří to cvakne, ale kdy vylezu z auta tak dálka nereaguje. To stejný to udělá pokud postup zopakuji s druhým ovladačem.
|
|
| |
|
|