14.12.2007 11:54 -
Oprava vyhrievania sedacky
|
167994
|
|
tief
|
|
|
Zdar, riesil ste niekto opravu vyhrievania sedacky ? Sedak vodica sa vyhreje zhruba za 2nasobok casu ako sedak spolujazdca. Predtym nez to rozoberem zbieram teoriu. Dik
Zdar, riesil ste niekto opravu vyhrievania sedacky ? Sedak vodica sa vyhreje zhruba za 2nasobok casu ako sedak spolujazdca. Predtym nez to rozoberem zbieram teoriu. Dik :)
|
|
06.12.2008 22:53 -
Re: Oprava vyhrievania sedacky
|
167995
|
|
assasin
|
|
|
Momentálne mám s týmto problém aj ja, sedadlo spolujazdca sa vyhrieva normálne, vodičové nehreje. Tief opravoval si to? Hodil by sa mi nejaký návod.
Momentálne mám s týmto problém aj ja, sedadlo spolujazdca sa vyhrieva normálne, vodičové nehreje. Tief opravoval si to? Hodil by sa mi nejaký návod.
|
|
25.01.2009 19:04 -
|
386800
|
|
assasin
|
|
|
Dnes som skúsil zisti či nie je problém len v spínači vyhrievania sedačky. ial nie, vyzerá e problém je priamo s výhrevným telesom. Sedák vodiča vôbec nehreje. Spolujazdcové hreje ale musí by natartovaný motor a musí sa na sedačke sedie, zrejme je tam aj nejaký tlakový snímač. Zdemontoval som aj celú sedačku aby som lepie videl na spodok sedačky, ale ani som nevedel identifikova čo je výhrevné teleso. Aj na webe citroenu .link. som nenaiel informácie. Má s tým niekto skúsenosti? Hodila by sa rada ako to opravi, poprípade kde sa dá zohna potrebný diel.
Dnes som skúsil zisti či nie je problém len v spínači vyhrievania sedačky. ial nie, vyzerá e problém je priamo s výhrevným telesom. Sedák vodiča vôbec nehreje. Spolujazdcové hreje ale musí by natartovaný motor a musí sa na sedačke sedie, zrejme je tam aj nejaký tlakový snímač. Zdemontoval som aj celú sedačku aby som lepie videl na spodok sedačky, ale ani som nevedel identifikova čo je výhrevné teleso. Aj na webe citroenu http://service.citroen.com/ som nenaiel informácie. Má s tým niekto skúsenosti? Hodila by sa rada ako to opravi, poprípade kde sa dá zohna potrebný diel.
|
|
25.01.2009 22:05 -
|
386802
|
|
Darja
|
|
|
vyrhivani sedacky a jejo opraveni vidim velmi blede. Calouneni je k vyplni lepene, tudiz se tam neda dostat bez nejakeho poskozeni calouneni nebo vyplne.
Proto ani neni mozne do C5 dodatecne vyhrivani zabudovat... Potvrzeno nejen u firmy, co dela vyhrivani, ale na zahranicnim citroen klubu, kde jsme resili calouneni sedacek
vyrhivani sedacky a jejo opraveni vidim velmi blede. Calouneni je k vyplni lepene, tudiz se tam neda dostat bez nejakeho poskozeni calouneni nebo vyplne.
Proto ani neni mozne do C5 dodatecne vyhrivani zabudovat... Potvrzeno nejen u firmy, co dela vyhrivani, ale na zahranicnim citroen klubu, kde jsme resili calouneni sedacek :-(
|
|
25.01.2009 22:07 -
|
386803
|
|
jumep
|
|
|
aj ja som pocul ze najjednoduchsia a asi jedina mozno oprava je natiahnut vyhrievany potah
aj ja som pocul ze najjednoduchsia a asi jedina mozno oprava je natiahnut vyhrievany potah :)
|
|
25.01.2009 22:13 -
|
386804
|
|
tief
|
|
|
dobre hnusna oprava
dobre hnusna oprava :-D
|
|
25.01.2009 22:18 -
|
386806
|
|
jumep
|
|
|
pravda, vymena sedacky je tiez riesenie, alebo nepouzivat vyhrievanie
pravda, vymena sedacky je tiez riesenie, alebo nepouzivat vyhrievanie :)
|
|
26.01.2009 11:34 -
|
386809
|
|
assasin
|
|
|
smutné...
smutné...:-(
|
|
07.02.2013 07:58 -
|
2545240
|
|
dulo1
|
Město: Plieovce, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 24 |
|
|
Ahojte vetci.
Potrebujem kúpi vodičovu sedačku v elektrike aj s vyhrievaním na C5 I. Mám konkrétnu ponuku, ale chcel by som si pred kúpou skontrolova (premera) funkčnos ohrevu a neviem ktorý pin je ohrev. Prosím o radu. Ďakujem vetkým.
Ahojte vetci.
Potrebujem kúpi vodičovu sedačku v elektrike aj s vyhrievaním na C5 I. Mám konkrétnu ponuku, ale chcel by som si pred kúpou skontrolova (premera) funkčnos ohrevu a neviem ktorý pin je ohrev. Prosím o radu. Ďakujem vetkým.;-);-)
|
|
07.02.2013 11:32 -
|
2545278
|
|
jumep
|
|
|
potrebujes zapojit vsetky kable
v skratke hrube su + pre posuv a vyhrievanie, kostra je spolocna
a tenke su na aktivaciu, vecer ak nikto iny neda, pozrem do schem a napisem co je co
potrebujes zapojit vsetky kable
v skratke hrube su + pre posuv a vyhrievanie, kostra je spolocna
a tenke su na aktivaciu, vecer ak nikto iny neda, pozrem do schem a napisem co je co
|
|
| |