| | |
03.02.2013 21:31 -
Re: problémy s parkovacím asistentem
|
2544369
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Do středy to chodilo bez jediné chyby.Odpoledne to za jízdy napsalo chybu,pak jetě jednou v koloně piplo.Od té doby pořád chyba. Dnes ráno kdy ena la z noční tak jí to prý pipalo. Odpoledne jsem jel já a pořád chyba...
Sám nevím jak se to demontuje a hlavně nevím které to je.
Čekám a prezident bude mít čas
Do středy to chodilo bez jediné chyby.Odpoledne to za jízdy napsalo chybu,pak jetě jednou v koloně piplo.Od té doby pořád chyba. Dnes ráno kdy ena la z noční tak jí to prý pipalo. Odpoledne jsem jel já a pořád chyba...
Sám nevím jak se to demontuje a hlavně nevím které to je.
Čekám a prezident bude mít čas:-))))
|
|
06.03.2013 11:20 -
|
2554303
|
|
zilovi.km
|
Město: Skalná, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 70 |
|
|
zdravím byl jsem na diag. chtěl jsem vypnout předek nebo mám v předu nefunkční čidla a nezdařilo se v programu bosch,nevím tedy co stím nestačilo by třeba jen vytáhnout kablíky z řídící jednotky? nemáte stím někdo zkuenost díky za odpovědi
zdravím byl jsem na diag. chtěl jsem vypnout předek nebo mám v předu nefunkční čidla a nezdařilo se v programu bosch,nevím tedy co stím nestačilo by třeba jen vytáhnout kablíky z řídící jednotky? nemáte stím někdo zkuenost díky za odpovědi
|
|
06.03.2013 13:32 -
|
2554320
|
|
jumep
|
|
|
nie je nutne pisat SZ a aj do fora
ako som uz pisal v SZ, bosch maximalne nacita motor, prevodovku, esp ale nie vybavu a toto sa da len v jednotke asistenta diagnostikou ktora sa tam dostane
nie je nutne pisat SZ a aj do fora
ako som uz pisal v SZ, bosch maximalne nacita motor, prevodovku, esp ale nie vybavu a toto sa da len v jednotke asistenta diagnostikou ktora sa tam dostane
|
|
03.06.2013 22:45 -
|
2586505
|
|
bubakkaja
|
|
|
Já ráno parkoval v práci ke zdi a na displeji se objevilo jen jedno první zelené uprostřed a u jsem byl ve zdi,tak nevím jestli tu zeď neviděli.
Já ráno parkoval v práci ke zdi a na displeji se objevilo jen jedno první zelené uprostřed a u jsem byl ve zdi,tak nevím jestli tu zeď neviděli.:-)
|
|
03.06.2013 22:47 -
|
2586506
|
|
jumep
|
|
|
bezny problem asistenta, po vymene cidla to robi toto a vraj treba nechat upgradnut jednotku PA
bezny problem asistenta, po vymene cidla to robi toto a vraj treba nechat upgradnut jednotku PA
|
|
04.06.2013 09:35 -
|
2586521
|
|
bubakkaja
|
|
|
Ale já ádné čidlo neměnil.
Ale já ádné čidlo neměnil.
|
|
04.06.2013 11:42 -
|
2586538
|
|
jumep
|
|
|
mno, viem o tomto probleme, ale nikdy som ho nemal sancu riesit, nikto mi to tu nenechal na riesenie ... len popisujem co som pocul a kedy sa to isto stane
nehral si sa niekde s diagnostikou okolo toho?
mno, viem o tomto probleme, ale nikdy som ho nemal sancu riesit, nikto mi to tu nenechal na riesenie ... len popisujem co som pocul a kedy sa to isto stane
nehral si sa niekde s diagnostikou okolo toho?
|
|
04.06.2013 12:06 -
|
2586540
|
|
bubakkaja
|
|
|
Ne jediné co se dělalo byl chip.Ale nevím jestli to nelo u předtím nebo a potom.
Ne jediné co se dělalo byl chip.Ale nevím jestli to nelo u předtím nebo a potom.
|
|
04.06.2013 18:40 -
|
2586638
|
|
zilovi.km
|
Město: Skalná, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 70 |
|
|
zdravím vlastním c5 2 asi 4 roky a u jsem vyměnil 6 čidel 2 origo a potom jsem začal schánět p. čidla s číslem 0263013622 byl to opravdu masakr nebyly vyrobeny a po opětovném urgování objednávek je pustily do výroby čidlo je také od bosch take je totoné s orig. za cenu 740 i s dopravou tak je klidně objednávejte já mám na autě 4 a bez chybičky .link.
zdravím vlastním c5 2 asi 4 roky a u jsem vyměnil 6 čidel 2 origo a potom jsem začal schánět p. čidla s číslem 0263013622 byl to opravdu masakr nebyly vyrobeny a po opětovném urgování objednávek je pustily do výroby čidlo je také od bosch take je totoné s orig. za cenu 740 i s dopravou tak je klidně objednávejte já mám na autě 4 a bez chybičky http://rsautodily.cz/search?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=0263013622&submit_search=Hledat
|
|
13.09.2013 12:06 -
|
2617697
|
|
.45acp
|
|
|
U delí dobu mi občas parkovací asistent blbnul. Při couvání celou dobu řval, nebo pípal. Je zajímavý, e se to dělo hlavně doma při couvání přez dvůr do garáe. ádná vysoká tráva, ani čouhající sláma z kufru, ani jiná překáka. Ale ádnou hláku o porue to nepsalo. Kdy se mi konečně podařilo si pod auto lehnout, zjistil jsem, e jakýsi hranatý trychtýřek (asi achta pro zaroubování taného oka) byl vycvaknutý z paciček v nárazníku a opíral se o konektor druhého čidla zprava. Po nasazení na své místo se zatím zdá, e to byla příčina.
U delí dobu mi občas parkovací asistent blbnul. Při couvání celou dobu řval, nebo pípal. Je zajímavý, e se to dělo hlavně doma při couvání přez dvůr do garáe. ádná vysoká tráva, ani čouhající sláma z kufru, ani jiná překáka. Ale ádnou hláku o porue to nepsalo. Kdy se mi konečně podařilo si pod auto lehnout, zjistil jsem, e jakýsi hranatý trychtýřek (asi achta pro zaroubování taného oka) byl vycvaknutý z paciček v nárazníku a opíral se o konektor druhého čidla zprava. Po nasazení na své místo se zatím zdá, e to byla příčina.
|
|
13.09.2013 14:07 -
|
2617716
|
|
jumep
|
|
|
pricina skor bude zatekajuci senzor, alebo "spaleny" od slnka - ked na to dlho prazi slnko tak blbne, alebo ked naprsi a zmokne, tiez blbne
diagnostika nepovie ziadnu chybu a da sa na to prist akurat tak ze sa pozre do meranych parametrov a tam vidno ze ktory ukazuje bludy a ten vymenit
po 11 rokoch ma teoretcky narok haprovat (osobne som takto menil 2)
pricina skor bude zatekajuci senzor, alebo "spaleny" od slnka - ked na to dlho prazi slnko tak blbne, alebo ked naprsi a zmokne, tiez blbne
diagnostika nepovie ziadnu chybu a da sa na to prist akurat tak ze sa pozre do meranych parametrov a tam vidno ze ktory ukazuje bludy a ten vymenit
po 11 rokoch ma teoretcky narok haprovat :) (osobne som takto menil 2)
|
|
03.10.2013 15:47 -
|
2624270
|
|
.45acp
|
|
|
Tak jsem se dlouho z funkčního asistenta neradoval. U zas blbne. Podle diagnostiky prej levé čidlo. Dají se sehnat čidla za nějakou slunou cenu? Čidla pro 1. a 2. generaci asi záměná nejsou a tady jsou odkazy větinou majitelů 2. generace.
Tak jsem se dlouho z funkčního asistenta neradoval. U zas blbne. Podle diagnostiky prej levé čidlo. Dají se sehnat čidla za nějakou slunou cenu? Čidla pro 1. a 2. generaci asi záměná nejsou a tady jsou odkazy větinou majitelů 2. generace.
|
|
03.10.2013 17:17 -
|
2624300
|
|
jumep
|
|
|
mozes kupit aj starsie, prva generacia vie vydrzat v pohode
mozes kupit aj starsie, prva generacia vie vydrzat v pohode
|
|
14.01.2014 19:42 -
|
2657365
|
|
NMC
|
|
|
Po předchozím majiteli jsem zdědil v C5 I neoriginálního parkovacího asistenta. Nějak zlobí a tak jsem jej studoval zblízka. Jak známo, parkovací čidlo je tvořeno kulatou střední částí a vnějím prstencem. A zde je můj dotaz: co má být mezi tím? Na fotografiích podobných výrobků to vypadá, e tam je vzduch, jinými slovy mezera. Já tam mám gumový krouek. V nějakém návodu jsem četl, e guma se tam vkládá při lakování a potom se odstraní. Existují čidla s vloenou pryí? Nebo gumový krouek pouze někdo zapomněl vyjmout? Pocitově bych pry nejraději odstranil, ale není to takový druh čidla e to tam má zůstat? Poraďte...
Po předchozím majiteli jsem zdědil v C5 I neoriginálního parkovacího asistenta. Nějak zlobí a tak jsem jej studoval zblízka. Jak známo, parkovací čidlo je tvořeno kulatou střední částí a vnějím prstencem. A zde je můj dotaz: co má být mezi tím? Na fotografiích podobných výrobků to vypadá, e tam je vzduch, jinými slovy mezera. Já tam mám gumový krouek. V nějakém návodu jsem četl, e guma se tam vkládá při lakování a potom se odstraní. Existují čidla s vloenou pryí? Nebo gumový krouek pouze někdo zapomněl vyjmout? Pocitově bych pry nejraději odstranil, ale není to takový druh čidla e to tam má zůstat? Poraďte...
|
|
15.01.2014 19:31 -
|
2657769
|
|
vseved
|
Město: Mratín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 636 |
|
|
Pokud je to výrobek Jablotronu (dával jsem jej eně na auto), tak je tam v originále tenký gumový krouek jako těsnění.
Pokud je to výrobek Jablotronu (dával jsem jej eně na auto), tak je tam v originále tenký gumový krouek jako těsnění.
|
|
09.02.2014 13:25 -
|
2666058
|
|
Jano
|
Město: Vychodna, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 117 |
|
|
Tak aj mne začala pipat chyba PA. Hneď po natartovaní a potom zhasla a aj PA fungoval. Vetky cidla som vybral vysusil na radiatore a tie fenom. Potom som ich zatmelil silikonom a namontoval. Zatiaž bez chyby uvidíme po čase.
Tak aj mne začala pipat chyba PA. Hneď po natartovaní a potom zhasla a aj PA fungoval. Vetky cidla som vybral vysusil na radiatore a tie fenom. Potom som ich zatmelil silikonom a namontoval. Zatiaž bez chyby uvidíme po čase.;-)
|
|
14.02.2014 19:06 -
|
2668201
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
No mě se stalo,e na mne také začala pípat chyba parkovacího asistenta,bylo to mynulou zimu,sněilo,na silnici rozjeděný sliz,pro jistotu jsem zastavil na odpočívadle a el to okouknout,na čidlech tak půl cenáku oslizlého sněhu,po očitění přestalo hlásit chybu,a se ve mne dítě hnulo,kámen spadl ze srdce a jelo se dál.
No mě se stalo,e na mne také začala pípat chyba parkovacího asistenta,bylo to mynulou zimu,sněilo,na silnici rozjeděný sliz,pro jistotu jsem zastavil na odpočívadle a el to okouknout,na čidlech tak půl cenáku oslizlého sněhu,po očitění přestalo hlásit chybu,a se ve mne dítě hnulo,kámen spadl ze srdce a jelo se dál.
|
|
06.03.2014 21:29 -
|
2675192
|
|
Pawell
|
Město: U Pelhřimova :), Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 97 |
|
|
Přátelé, mně taky přestal fungovat parkovací asistent. Tané nemám.
Umíte to někdo opravit? Neb jsem byl ve dvou servisech a v kadém označili jako vadné jiné čidlo,
take vůbec netuím, které vyměnit.
Přátelé, mně taky přestal fungovat parkovací asistent. Tané nemám.
Umíte to někdo opravit? Neb jsem byl ve dvou servisech a v kadém označili jako vadné jiné čidlo,
take vůbec netuím, které vyměnit. :nevim
|
|
06.03.2014 21:41 -
|
2675202
|
|
jumep
|
|