| | |
02.03.2012 00:36 -
Re: problémy s parkovacím asistentem
|
2455433
|
|
DrMarvin
|
|
|
Zdravicko....taky mi blbne park. asistent...pri zarazeni zpatecky asistent kratce pipne aale vubec nic nesnima....zadny senzor Tazne vubec na aute nemam ani nikdy nebylo... nevite kde muze byt chyba?
Zdravicko....taky mi blbne park. asistent...pri zarazeni zpatecky asistent kratce pipne aale vubec nic nesnima....zadny senzor:-( Tazne vubec na aute nemam ani nikdy nebylo... nevite kde muze byt chyba?
|
|
02.03.2012 01:03 -
|
2455436
|
|
Klokan
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0i V6 215k | Počet příspěvků: 213 |
|
|
diagnostika ti řekne, který čidlo zemřelo ....
diagnostika ti řekne, který čidlo zemřelo ....
|
|
02.03.2012 08:55 -
|
2455454
|
|
DrMarvin
|
|
|
Jsem laik , ale kdybych dal ruku pred kazdy zvlast tak by melo zacit pipat ne?
Jsem laik , ale kdybych dal ruku pred kazdy zvlast tak by melo zacit pipat ne?
|
|
02.03.2012 09:05 -
|
2455459
|
|
jruze
|
|
|
Teoreticky ano pokud je parkovací asistent funkční - pokud je závada na kterémkoli čidle vyřadí se z činnosti celej systém.Buď jen pípne nebo pípne a potom souvislej tón.Diagnostika ti ukáe kterej je KO a popř. co je patně - můe být závada i na kabelái.(né vdy jsou to čidla - u jsem několikrát řeil závadu na přívodním svazku)
Teoreticky ano pokud je parkovací asistent funkční - pokud je závada na kterémkoli čidle vyřadí se z činnosti celej systém.Buď jen pípne nebo pípne a potom souvislej tón.Diagnostika ti ukáe kterej je KO a popř. co je patně - můe být závada i na kabelái.(né vdy jsou to čidla - u jsem několikrát řeil závadu na přívodním svazku);-)
|
|
02.03.2012 11:28 -
|
2455484
|
|
sanchez
|
Město: Hůry, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0i V6 215k | Počet příspěvků: 113 |
|
|
je teplotní čidlo za 1000kč za dobře??? Myslím jeté čidlo. Koupili jste ho a nebo spíe nové? jo a musím koupit přímo to co odelo nebo stačí jakékoli z těch 8mi?
je teplotní čidlo za 1000kč za dobře??? Myslím jeté čidlo. Koupili jste ho a nebo spíe nové? jo a musím koupit přímo to co odelo nebo stačí jakékoli z těch 8mi?
|
|
02.03.2012 14:18 -
|
2455513
|
|
sanchez
|
Město: Hůry, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0i V6 215k | Počet příspěvků: 113 |
|
|
blbec. Myslel jsem samozřejmě parkovací senzor...
blbec. Myslel jsem samozřejmě parkovací senzor...
|
|
02.03.2012 15:29 -
|
2455521
|
|
DrMarvin
|
|
|
Tak dneska jsem couval a najednou koukam ze asistent funguje....tak nevim kde je chyba....dva dny nesel a ted najednou vysvytlo slunickoa jede normalne a vsechny cidla taky....ale z 10ti pokusu jednou nesel....nevite cim to muze byt?ze by vlhkost?
Tak dneska jsem couval a najednou koukam ze asistent funguje....tak nevim kde je chyba....dva dny nesel a ted najednou vysvytlo slunickoa jede normalne a vsechny cidla taky....ale z 10ti pokusu jednou nesel....nevite cim to muze byt?ze by vlhkost?
|
|
02.03.2012 15:32 -
|
2455525
|
|
jumep
|
|
|
ano, dost bezne to tieto cidla robia ... cize ked naprsi tak ti to prestane chodit
na to ze maju 9 rokov si myslim ze uplne v pohode .. zistit ktore to je a vymenit
ano, dost bezne to tieto cidla robia ... cize ked naprsi tak ti to prestane chodit
na to ze maju 9 rokov si myslim ze uplne v pohode .. zistit ktore to je a vymenit
|
|
02.03.2012 17:52 -
|
2455551
|
|
pista
|
Město: Slepčany, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 270 |
|
|
caute..link.
caute.http://car-navi.autodiagnostika.info/product.php?id_product=65
|
|
02.03.2012 18:54 -
|
2455562
|
|
jumep
|
|
|
pista napsal(a):
toto je faceliftove cidlo, on ma c5 1 podla popisu kde su ine cidla
toto je faceliftove cidlo, on ma c5 1 podla popisu kde su ine cidla
|
|
03.03.2012 00:34 -
|
2455582
|
|
DrMarvin
|
|
|
OK...takze to musim pichnout na diagnostiku a tam mi to zjisti jaky cidlo je v pytli a to musim vymenit ?
Dikes za odpoved:=)
OK...takze to musim pichnout na diagnostiku a tam mi to zjisti jaky cidlo je v pytli a to musim vymenit ?
Dikes za odpoved:=)
|
|
03.03.2012 00:44 -
|
2455584
|
|
jumep
|
|
|
pri c5 1 casto nevypise absolutne ziadnu chybu a treba to preverit meranim hodnot (samozrejme ked to bude fungovat ok, nic nepreveris - ale oprasit cidla wappkou pomohlo na zistenie )
pri c5 1 casto nevypise absolutne ziadnu chybu a treba to preverit meranim hodnot (samozrejme ked to bude fungovat ok, nic nepreveris - ale oprasit cidla wappkou pomohlo na zistenie :) )
|
|
03.03.2012 00:48 -
|
2455585
|
|
DrMarvin
|
|
|
jasny...to snad jeste nejak zvladnu ted jeste dat dohromady tu prastenou klimu,zadni okno a neco mi tam chrasti a je to v klidu
jasny...to snad jeste nejak zvladnu:-) ted jeste dat dohromady tu prastenou klimu,zadni okno a neco mi tam chrasti a je to v klidu:D
|
|
10.03.2012 22:22 -
|
2457716
|
|
stejskli
|
|
|
Z předchozích odpovědí jsem vyrozuměl, e hláka na displeji "Parking assistent system faulty" znamena celkove znefunkcneni systemu, bez ohledu na to, ktere cidlo nebo neco jineho se porouchalo - a resenim je jedine diagnostika, ze? (Nebo pockat na zmenu pocasi...)
Z předchozích odpovědí jsem vyrozuměl, e hláka na displeji "Parking assistent system faulty" znamena celkove znefunkcneni systemu, bez ohledu na to, ktere cidlo nebo neco jineho se porouchalo - a resenim je jedine diagnostika, ze? (Nebo pockat na zmenu pocasi...)
|
|
10.03.2012 22:23 -
|
2457717
|
|
jumep
|
|
|
pri facelifte moc pocasie nepomoze, tu maju problem cidla ktore treba zamazat .. isto to je tu spomenute a ano, potrebujes diagnostiku
pri facelifte moc pocasie nepomoze, tu maju problem cidla ktore treba zamazat .. isto to je tu spomenute a ano, potrebujes diagnostiku
|
|
18.03.2012 08:07 -
|
2459510
|
|
Shakal007
|
Město: Prostějov, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 60 |
|
|
Ahoj vem, mám dotaz ohledně zaměnitelnosti čidel na C5 II Break, mám tam čidla PSA 96 496 141 77 a chci se zeptat zda jdou zaměnit za jiný typ čidel ( bosch např) a případně jaké číslo. Jeliko mi na autě nefunguje parkovací asistent el jsem po čidlech a zjistil jsem e dvě přední čidla mají jednu ze tří noiček zoxidovanou a vyranou solí ze silnic, take bych potřeboval radu odborníků jaký typ mohu pouít případně v jaké cenové hladině. samozřejmě vem ostatním čidlům jsem hned dopřál něco WD spreje aby se trochu zlepila vodivost a tím i funkčnost. Díky vem za pomoc
Ahoj vem, mám dotaz ohledně zaměnitelnosti čidel na C5 II Break, mám tam čidla PSA 96 496 141 77 a chci se zeptat zda jdou zaměnit za jiný typ čidel ( bosch např) a případně jaké číslo. Jeliko mi na autě nefunguje parkovací asistent el jsem po čidlech a zjistil jsem e dvě přední čidla mají jednu ze tří noiček zoxidovanou a vyranou solí ze silnic, take bych potřeboval radu odborníků jaký typ mohu pouít případně v jaké cenové hladině. samozřejmě vem ostatním čidlům jsem hned dopřál něco WD spreje aby se trochu zlepila vodivost a tím i funkčnost. Díky vem za pomoc
|
|
18.03.2012 17:57 -
|
2459644
|
|
bexxx
|
|
|
Tak na mé C5 I podobný problém,u vím e to je pravé vnitřní čidlo,dá se sehnat rozumě druhovýroba nebo tady jen origo?
Tak na mé C5 I podobný problém,u vím e to je pravé vnitřní čidlo,dá se sehnat rozumě druhovýroba nebo tady jen origo?
|
|
| |
|
|