| | |
09.05.2010 16:51 -
Re: problémy s parkovacím asistentem
|
2344344
|
|
jumep
|
|
|
neviem ako je to v c5 2, ale moze to byt taznym (vid priloha (uz tu raz niekde je))
neviem ako je to v c5 2, ale moze to byt taznym (vid priloha (uz tu raz niekde je))
Přílohy: tazne.pdf ( 100527b ) - |
|
09.05.2010 19:31 -
|
2344369
|
|
bubakkaja
|
|
|
Ale mozna myslel ze ma jen kouli a ne zapojenou elektriku.Mne to cos mi predtim poradil pomohlo ale ted mi to pipne jednou kratce a pak dlouhy nepretrzity ton.Mam nasazenou kouli ale mym pocit ze to delalo i bez ni.Nevim jestli ty snimace dokazou sejmout i kouli.
Ale mozna myslel ze ma jen kouli a ne zapojenou elektriku.Mne to cos mi predtim poradil pomohlo ale ted mi to pipne jednou kratce a pak dlouhy nepretrzity ton.Mam nasazenou kouli ale mym pocit ze to delalo i bez ni.Nevim jestli ty snimace dokazou sejmout i kouli.
|
|
09.05.2010 20:10 -
|
2344379
|
|
jumep
|
|
|
ne, dlhe pipnutie samostatne je chyba
kratke a potom piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii az do vyradenia spiatocky je
a) chyta gulu
b) vadny senzor ktory ale ma el cast dobru, len repracik zly (jeden taky mam na aute, zatece a pisti)
kratke nasledovane dlhsim je pripojeny prives (zopnuty spinac)
ne, dlhe pipnutie samostatne je chyba
kratke a potom piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii az do vyradenia spiatocky je
a) chyta gulu
b) vadny senzor ktory ale ma el cast dobru, len repracik zly (jeden taky mam na aute, zatece a pisti)
kratke nasledovane dlhsim je pripojeny prives (zopnuty spinac)
|
|
10.05.2010 09:24 -
|
2344447
|
|
jumep
|
|
|
jo a potom buras garaz pri cuvani
teda vlastne ono to nebola garaz ale dalsie auto v rade za vami, vacsina z vas to naburala
ale na to tu mame ine vlakno
jo a potom buras garaz pri cuvani :-p
teda vlastne ono to nebola garaz ale dalsie auto v rade za vami, vacsina z vas to naburala :)
ale na to tu mame ine vlakno
|
|
10.05.2010 10:07 -
|
2344455
|
|
Zmata
|
|
|
No ale mě to ádný tón nezahraje a překáky vzadu neindikuje.Budu muset zajet do servisu, protoe sem pako a nedokáu to spravit sám. Díky vem za rady
No ale mě to ádný tón nezahraje a překáky vzadu neindikuje.Budu muset zajet do servisu, protoe sem pako a nedokáu to spravit sám. Díky vem za rady
|
|
10.05.2010 12:22 -
|
2344459
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Z toho si nic nedělěj, já asistenta nemám a autu za mnou jsem na srazu projel a k přednímu oknu
Z toho si nic nedělěj, já asistenta nemám a autu za mnou jsem na srazu projel a k přednímu oknu :-)
|
|
10.05.2010 20:57 -
|
2344493
|
|
fantomas
|
Město: H.Brod, Auto: Citroën C5 I 2.0HPi Exclusive | Počet příspěvků: 27 |
|
|
Mimochodem...mám jeden vadnej senzor /moc neřeím/ - ale včera jsem narazil na stránky .link. . Je to kompatabilní?? co myslíte?/za ty prachy/
Mimochodem...mám jeden vadnej senzor /moc neřeím/ - ale včera jsem narazil na stránky http://www.dobrealevne.cz/?parkovac%ED-syst%E9my-valeo,7 . Je to kompatabilní?? co myslíte?/za ty prachy/
|
|
10.05.2010 21:44 -
|
2344520
|
|
jumep
|
|
|
obavam sa ze skor nie
obavam sa ze skor nie
|
|
11.05.2010 21:01 -
|
2344572
|
|
Zmata
|
|
|
Jen krytky to vzadu nejsou,ale určitě je to rozbitý
Jen krytky to vzadu nejsou,ale určitě je to rozbitý :-(
|
|
25.07.2010 22:43 -
|
2351082
|
|
jjulko
|
Město: ilina, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX Break | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Pokial mate namontovane tazne zariadenie (gulu) napevno a parkovaci asistent je aktivovany, pri spiatocke bez privesu je signalizovana dlhym tonom bezprostredna prekazka - gula. (Ak je do pripojovacej zasuvky pripojeny 7-polovy konektor privesu, parkovaci asistent je odpojeny cez elektroniku spinacom na obvode zasuvky - takto to funguje s taznym zariadenim Bossal). Gula sa nachadza v "zornom poli" strednych snimacov. Riesenie je jednoduche - staci vtlacit miernym tlakom palca vnutorne senzory o cca 1-3 mm do naraznika, cim sa zmensi ich sledovaci uhol mimo gule. Senzory su pridrziavane zapadnutim do vylisku v narazniku, preto je vhodne ich v "medzipolohe" zapadky zafixovat napr. tmelom.
Pri montazi neodnimatelneho tazneho zariadenia niekedy mechanik odpoji !!! jeden senzor umyselne, aby parkovaci asistent pri cuvani nepiskal trvalo.
Pokial mate namontovane tazne zariadenie (gulu) napevno a parkovaci asistent je aktivovany, pri spiatocke bez privesu je signalizovana dlhym tonom bezprostredna prekazka - gula. (Ak je do pripojovacej zasuvky pripojeny 7-polovy konektor privesu, parkovaci asistent je odpojeny cez elektroniku spinacom na obvode zasuvky - takto to funguje s taznym zariadenim Bossal). Gula sa nachadza v "zornom poli" strednych snimacov. Riesenie je jednoduche - staci vtlacit miernym tlakom palca vnutorne senzory o cca 1-3 mm do naraznika, cim sa zmensi ich sledovaci uhol mimo gule. Senzory su pridrziavane zapadnutim do vylisku v narazniku, preto je vhodne ich v "medzipolohe" zapadky zafixovat napr. tmelom.
Pri montazi neodnimatelneho tazneho zariadenia niekedy mechanik odpoji !!! jeden senzor umyselne, aby parkovaci asistent pri cuvani nepiskal trvalo.
|
|
29.12.2010 19:48 -
|
2367296
|
|
Zmata
|
|
|
Tak u mě byl problém ve zkratu v el. okruhu taného zařízení a pojistce v zavazadlovém prostoru....teď u to funguje bezvadně.
Tak u mě byl problém ve zkratu v el. okruhu taného zařízení a pojistce v zavazadlovém prostoru....teď u to funguje bezvadně.
|
|
29.12.2010 19:55 -
|
2367297
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
pokud se pouzije tazne vcetne vhodne elektroniky (original nebo OEM) neni s park systemem problem
pokud clovek chce usetrit a elektroniku nahradi jinou nevhodnou nebo neda zadnou se pak divi...
tlacit cidlo do narazniku je opravdu "skvele"reseni
pokud se pouzije tazne vcetne vhodne elektroniky (original nebo OEM) neni s park systemem problem
pokud clovek chce usetrit a elektroniku nahradi jinou nevhodnou nebo neda zadnou se pak divi...
tlacit cidlo do narazniku je opravdu "skvele"reseni :nevim
|
|
02.02.2011 20:33 -
|
2371923
|
|
Zlobr
|
Město: Praha 10, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 34 |
|
|
Dnes mi začal zlobit parkovaci asistent, docela mě to natvalo.
Nastartuju auto a ve je ok, a do okamiku kdy senzor (asi levý přední) zaznamená překáku, pak se ozve písknutí, na displeji vypíe hláku ( chyba parkov. asistentu) a chvilku svítí na palubce servis.
Nemá někdo ponětí co to můe být ? ( snímač ??)
Dík
Dnes mi začal zlobit parkovaci asistent, docela mě to natvalo.
Nastartuju auto a ve je ok, a do okamiku kdy senzor (asi levý přední) zaznamená překáku, pak se ozve písknutí, na displeji vypíe hláku ( chyba parkov. asistentu) a chvilku svítí na palubce servis.:-(
Nemá někdo ponětí co to můe být ? ( snímač ??)
Dík
|
|
02.02.2011 20:35 -
|
2371924
|
|
jumep
|
|