| | |
10.02.2016 18:17 -
Re: problémy s parkovacím asistentem
|
2917759
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Kdy má nastartováno a vypne přední senzory, chcípne, nastartuje, tak to hodí chybu taky?
Kdy má nastartováno a vypne přední senzory, chcípne, nastartuje, tak to hodí chybu taky?
|
|
10.02.2016 18:46 -
|
2917781
|
|
mufikus
|
Město: Semily, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 5 |
|
|
Tak jo, opraveno auto v profilu, omlouvám se a děkuji BleuSeven.
Tak jo, opraveno auto v profilu, omlouvám se a děkuji BleuSeven.
|
|
10.02.2016 19:04 -
|
2917801
|
|
jumep
|
|
|
predny senzor bude snimat blud, tie sa nedaju deaktivovat a pri pohybe do 10km/h su aktivne a snimaju
cize je jedno co je zaradene, system je aktivny (ak by bol zly zadny tak to chybu hodi len po zaradeni spiatocky)
kazdopadne bez diagnostiky je to velke hadanie - ta povie konkretne ktory je zly, pozret k nemu kabelaz a ak ta bude ok, vymenit senzor (u X7 sa uz par krat stalo ze bol prasknuty kabel a nie zly senzor)
predny senzor bude snimat blud, tie sa nedaju deaktivovat a pri pohybe do 10km/h su aktivne a snimaju
cize je jedno co je zaradene, system je aktivny (ak by bol zly zadny tak to chybu hodi len po zaradeni spiatocky)
kazdopadne bez diagnostiky je to velke hadanie - ta povie konkretne ktory je zly, pozret k nemu kabelaz a ak ta bude ok, vymenit senzor (u X7 sa uz par krat stalo ze bol prasknuty kabel a nie zly senzor)
|
|
10.02.2016 19:17 -
|
2917815
|
|
mufikus
|
Město: Semily, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 5 |
|
|
děkuji,zajdu tedy na diag. a budeme moudřejí,
děkuji,zajdu tedy na diag. a budeme moudřejí,
|
|
10.02.2016 19:25 -
|
2917817
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
starsi verze sw v BSI umoznovala predni senzory vypnout,je to kud od kusu..ja to na sve C5 II i C5 X7 predky vypnul
starsi verze sw v BSI umoznovala predni senzory vypnout,je to kud od kusu..ja to na sve C5 II i C5 X7 predky vypnul
|
|
26.02.2016 21:01 -
|
2922645
|
|
jhonzatko
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 108 |
|
|
Ahoj!
Zacaly mi nejak blaznit parkovaci senzory. Vcera mi najednou znicehonic pri couvani vyskocila chyba parkovaciho asistenta. Pak to nejak zmizelo, pri dalsim couvani se to zase chovalo tak, ze zadna chyba nevyskocila, ale nepipalo to a nefungovalo to.
Dneska pri couvani najednou vse fungovalo jak ma.
Evidentne je tam neco spatne a ja bych rad poprosil o radu. Je mozne, co bych mohl zkusit zkontroloval/poresit sam, nez to odvezu do servisu?
K dispozici mam wifi modul do obi konektoru a nejakou app na tabletu, ktera snad zvladne neco vycist z diagnostiky.
Diky za pripadne rady!
Ahoj!
Zacaly mi nejak blaznit parkovaci senzory. Vcera mi najednou znicehonic pri couvani vyskocila chyba parkovaciho asistenta. Pak to nejak zmizelo, pri dalsim couvani se to zase chovalo tak, ze zadna chyba nevyskocila, ale nepipalo to a nefungovalo to.
Dneska pri couvani najednou vse fungovalo jak ma.
Evidentne je tam neco spatne a ja bych rad poprosil o radu. Je mozne, co bych mohl zkusit zkontroloval/poresit sam, nez to odvezu do servisu?
K dispozici mam wifi modul do obi konektoru a nejakou app na tabletu, ktera snad zvladne neco vycist z diagnostiky.
Diky za pripadne rady!
|
|
26.02.2016 21:06 -
|
2922660
|
|
jumep
|
|
|
ta kvazidiagnostika ti je nanic
uz som riesil zlomeny kabel v narazniku vzadu, alebo odchadzajuce cidlo / zavlhnute
ta kvazidiagnostika ti je nanic
uz som riesil zlomeny kabel v narazniku vzadu, alebo odchadzajuce cidlo / zavlhnute
|
|
26.02.2016 21:09 -
|
2922664
|
|
jhonzatko
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 108 |
|
|
Vsak ja si taky od toho zazraku nic neslibuju. Je mi jasne, ze plnohodnotnou diagnostiku to v zadnem pripade nahradit nemuze
Myslel jsem to spis tak, zda by se pres to treba dalo precist, jake konkretni cidlo zlobi a pak po nem jit?
Ale chapu to tak, ze nejlepsi bude to proste neresit a odvezt do servisu?
Vsak ja si taky od toho zazraku nic neslibuju. Je mi jasne, ze plnohodnotnou diagnostiku to v zadnem pripade nahradit nemuze
Myslel jsem to spis tak, zda by se pres to treba dalo precist, jake konkretni cidlo zlobi a pak po nem jit?
|
|
26.02.2016 21:13 -
|
2922670
|
|
jumep
|
|
|
pokial viem tak tieto kvazidiagnostiky vedia vycitat tak motor a abs
ostatne veci su uz niekde inde
pokial viem tak tieto kvazidiagnostiky vedia vycitat tak motor a abs
ostatne veci su uz niekde inde
|
|
26.02.2016 21:26 -
|
2922689
|
|
BlueSeven
|
Město: Černovice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive | Počet příspěvků: 613 |
|
|
jhonzatko napsal(a): Vsak ja si taky od toho zazraku nic neslibuju. Je mi jasne, ze plnohodnotnou diagnostiku to v zadnem pripade nahradit nemuze
Je to marný, je to marný, je to marný. Před koupí jsem ti radil vezmi si na to Jaroue, neposlechl jsi. Při první várce vad jsem ti radil zajeď si k Jarouovi, neposlechl jsi. Co ti poradit teď moná do třetice poslechne a s Jarouem se domluví
Je to marný, je to marný, je to marný. Před koupí jsem ti radil vezmi si na to Jaroue, neposlechl jsi. Při první várce vad jsem ti radil zajeď si k Jarouovi, neposlechl jsi. Co ti poradit teď :nevim moná do třetice poslechne a s Jarouem se domluví:-p
|
|
26.02.2016 21:30 -
|
2922696
|
|
jhonzatko
|
|
|
Ja ale poslechl
Vzal jsem si ho na kontrolu auta, ktere jsem chtel vzit tady v Praze. To jsem nakonec nevzal.
Na dalsi (to, ktere jsem nakonec koupil) uz jsem ho bohuzel nebral, pze to bylo daleko za Prahou.
Ja ale poslechl :)
Vzal jsem si ho na kontrolu auta, ktere jsem chtel vzit tady v Praze. To jsem nakonec nevzal.
Na dalsi (to, ktere jsem nakonec koupil) uz jsem ho bohuzel nebral, pze to bylo daleko za Prahou.
|
|
27.02.2016 15:07 -
|
2922949
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
No a co? Myslí e by Jarou netrefil domů?
Pořád píe, e s tím zajede do servisu. U sis nějakej vybral?
No a co? Myslí e by Jarou netrefil domů?
Pořád píe, e s tím zajede do servisu. U sis nějakej vybral?
|
|
27.02.2016 15:46 -
|
2922977
|
|
ivanivan
|
|
|
Nemá originál tané? Vyhnil mi spínač v zásuvce a tam je základ problémů.
Nemá originál tané? Vyhnil mi spínač v zásuvce a tam je základ problémů.
|
|
24.06.2016 10:43 -
|
2965574
|
|
josicune
|
Město: Klatovy, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 20 |
|
|
Ahoj chtěl bych se zeptat a poprosit o radu postupně mi odeel parkovací asistent nejdříve fungoval a potom začal hlásit parking asistent faulty vzal jsem auto na diagnostiku, kde jim to nahlásilo, e se jedná o nespecifikovatelnou chybu a nepustilo je to dál. Parkovací asistent prostě nefunguje, čidla to prý nejsou a pojistky jsou ok. mohl by mi někdo poradit co mám dělat ? Mám Citroena C5 kombi, r.v. 2007, motor 2,2 HDi děkuji za odpovědi
Ahoj chtěl bych se zeptat a poprosit o radu postupně mi odeel parkovací asistent nejdříve fungoval a potom začal hlásit parking asistent faulty vzal jsem auto na diagnostiku, kde jim to nahlásilo, e se jedná o nespecifikovatelnou chybu a nepustilo je to dál. Parkovací asistent prostě nefunguje, čidla to prý nejsou a pojistky jsou ok. mohl by mi někdo poradit co mám dělat ? Mám Citroena C5 kombi, r.v. 2007, motor 2,2 HDi děkuji za odpovědi
|
|
24.06.2016 14:18 -
|
2965628
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
tak zkus vzit auto k nekomu kdo s diagnostikou umi a hlavne kdo ma Diagbox/Lexii
tak zkus vzit auto k nekomu kdo s diagnostikou umi a hlavne kdo ma Diagbox/Lexii
|
|
24.06.2016 20:01 -
|
2965710
|
|
jumep
|
|
|
Moze to byt v samotnej jednotke, ale to je dost nepravdepodobne
Moze to byt v samotnej jednotke, ale to je dost nepravdepodobne
|
|
26.06.2016 20:32 -
|
2966243
|
|
josicune
|
Město: Klatovy, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 20 |
|
|
autodiag napsal(a): tak zkus vzit auto k nekomu kdo s diagnostikou umi a hlavne kdo ma Diagbox/Lexii
byl jsem přímo v citroen servisu tak tam by to snad měli vědět ?
byl jsem přímo v citroen servisu tak tam by to snad měli vědět ?
|
|
| |
|
|