| | |
13.04.2014 19:19 -
Re: problémy s parkovacím asistentem
|
2686990
|
|
Stanly
|
Město: Rudník, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) | Počet příspěvků: 94 |
|
|
Ozývá se dlouhé pípnutí.......Tedy vada!!!
Ozývá se dlouhé pípnutí.......Tedy vada!!!
|
|
13.04.2014 19:26 -
|
2686991
|
|
jumep
|
|
|
v tomto pripade repracik nehladaj, uplne zbytocne - funguje
diagnostika - ked napise nejaku vadu tu hladat
ak nenapise (co je uplne normalne) - merane parametre a vzdialenost toho ktoreho cidla - nieco treba samozrejme za autom mat aby to mohlo namerat, to cidlo ktore bude merat jasnu blbost riesit, ak budu vsetky merat blbost, verim tomu ze problem bude v tej kabelazi k nim
v tomto pripade repracik nehladaj, uplne zbytocne - funguje
diagnostika - ked napise nejaku vadu tu hladat
ak nenapise (co je uplne normalne) - merane parametre a vzdialenost toho ktoreho cidla - nieco treba samozrejme za autom mat aby to mohlo namerat, to cidlo ktore bude merat jasnu blbost riesit, ak budu vsetky merat blbost, verim tomu ze problem bude v tej kabelazi k nim
|
|
13.04.2014 20:14 -
|
2687019
|
|
Stanly
|
Město: Rudník, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) | Počet příspěvků: 94 |
|
|
OK. Děkuji. Zkusím znovu diagnostiku u jiného servisáka.
OK. Děkuji. Zkusím znovu diagnostiku u jiného servisáka.
|
|
29.06.2014 10:37 -
|
2710643
|
|
davidtnt
|
|
|
Ahoj potřebuji poradit , přestali mě fungovat vzadu senzory na parkování a zároveň couvačky , poradíte co s tím , moc dík
Ahoj potřebuji poradit , přestali mě fungovat vzadu senzory na parkování a zároveň couvačky , poradíte co s tím , moc dík
|
|
14.10.2014 10:29 -
|
2741670
|
|
Tomast5
|
Město: Kravaře, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 4 |
|
|
Ahoj, taky mám problém s PA. Je to tím, e mám tané a po připojení elektriky přestaly fungovat čidla. Pípne krátce a potom dlouze a mlhovka taky nesvítí. Na 2. stránce je na staení nějaký návod co s tím, ale odkaz e u neplatný.. Mělo by se jednat o jakousi buírku. Byl by někdo tak hodný a zkusil tady dát ten odkaz jetě jednou, nebo mi nějak jinak poradit? Díky moc
Ahoj, taky mám problém s PA. Je to tím, e mám tané a po připojení elektriky přestaly fungovat čidla. Pípne krátce a potom dlouze a mlhovka taky nesvítí. Na 2. stránce je na staení nějaký návod co s tím, ale odkaz e u neplatný.. Mělo by se jednat o jakousi buírku. Byl by někdo tak hodný a zkusil tady dát ten odkaz jetě jednou, nebo mi nějak jinak poradit? Díky moc :)
|
|
14.10.2014 12:11 -
|
2741677
|
|
jumep
|
|
|
v zasuvke je spinac a ten zostal visiet
staci to vycistit a rozchodit, stava sa ze tam zatece voda do zasuvky a potom tomu hrabe
a stiahnut to na tej druhej strane normalne ide
v zasuvke je spinac a ten zostal visiet
staci to vycistit a rozchodit, stava sa ze tam zatece voda do zasuvky a potom tomu hrabe
a stiahnut to na tej druhej strane normalne ide
|
|
10.11.2014 16:13 -
|
2750110
|
|
marek09
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v Exclusive | Počet příspěvků: 6 |
|
|
Kupil som auto C5 II a nejdu na nom parkovacie senzory,po zaradeni spiatocky ziadne pipnutie ani odozva na dispeji iba hlaska parkovaci asistent faulty na diagnostiku idem az koncom tyzdna tak sa chcem opytat kde hladat repracik ked to ani nepipa, resp niaku dalsiu chybu..este otazocka mam senzory PSA96 496 141 77 je mozne zamenit za ine cislo?? vopred dakujem
Kupil som auto C5 II a nejdu na nom parkovacie senzory,po zaradeni spiatocky ziadne pipnutie ani odozva na dispeji iba hlaska parkovaci asistent faulty na diagnostiku idem az koncom tyzdna tak sa chcem opytat kde hladat repracik ked to ani nepipa, resp niaku dalsiu chybu..este otazocka mam senzory PSA96 496 141 77 je mozne zamenit za ine cislo?? vopred dakujem
|
|
10.11.2014 20:06 -
|
2750269
|
|
jumep
|
|
|
uz sa to tu riesilo a su tu aj nahradne cisla za senzori za prijatelne peniaze
uz sa to tu riesilo a su tu aj nahradne cisla za senzori za prijatelne peniaze
|
|
29.04.2015 16:57 -
|
2815917
|
|
malik
|
Město: Chvaletice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 22 |
|
|
Zdravím, mám takovej problém. Měl jsem auto na opravě převodovky a přestal mi najednou fungovat parkovací asistent jak vzadu tak i vepředu. Má to s tím nějakou spojitost? nebo je to někde v elektrice? Při nastartování ihned naskočí hláka e je vadný.
Zdravím, mám takovej problém. Měl jsem auto na opravě převodovky a přestal mi najednou fungovat parkovací asistent jak vzadu tak i vepředu. Má to s tím nějakou spojitost? nebo je to někde v elektrice? Při nastartování ihned naskočí hláka e je vadný.
|
|
29.04.2015 17:52 -
|
2815920
|
|
jumep
|
|
|
ak je ktorekolvek cidlo zle, odpojene atd, odstavy to cely asistent
je zapojeny konektor na prednom narazniku, idu predne hmlovky?
ak je ktorekolvek cidlo zle, odpojene atd, odstavy to cely asistent
je zapojeny konektor na prednom narazniku, idu predne hmlovky?
|
|
30.04.2015 06:09 -
|
2816139
|
|
malik
|
Město: Chvaletice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 22 |
|
|
Mlhovky predne fungujou,i světla zpátečky. Ta hláka se zobrazuje a po zařazení zpátečky. No domluvil jsem si diagnostiku, tak uvidím.
Mlhovky predne fungujou,i světla zpátečky. Ta hláka se zobrazuje a po zařazení zpátečky. No domluvil jsem si diagnostiku, tak uvidím.
|
|
30.04.2015 10:18 -
|
2816180
|
|
jumep
|
|
|
tak niektory senzor, nic vynimocne a v podstate uz ani drahe
tak niektory senzor, nic vynimocne a v podstate uz ani drahe
|
|
10.02.2016 17:52 -
|
2917733
|
|
mufikus
|
Město: Semily, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 5 |
|
|
Ahoj, předem se omlouvám jestli to u tu proběhlo, ale nikde jsem to nenael. Problém: Při nastartování se zobrazí hláka PA system faulty a 3 krátké tóny. Rozsvítí se i kontrolka servisu. I při zmáčknutí tlačítka CHECK se hláka zopakuje. Jakmile se rozjedu a překročím 10km za hodinu, ve je v normálu. Zhasne SERVISE a i při zmáčknutí tlačítka CHECK, píe bez chyby. Jakmile ale někde třeba zastavím na stopce, opětovně se ukáe PA hláka o chybě a SERVIS. Kde hledat chybu, dělá to jedno z čidel? vechny jsem preventivně očistil, tané u toho nemám. Předem díky
Ahoj, předem se omlouvám jestli to u tu proběhlo, ale nikde jsem to nenael. Problém: Při nastartování se zobrazí hláka PA system faulty a 3 krátké tóny. Rozsvítí se i kontrolka servisu. I při zmáčknutí tlačítka CHECK se hláka zopakuje. Jakmile se rozjedu a překročím 10km za hodinu, ve je v normálu. Zhasne SERVISE a i při zmáčknutí tlačítka CHECK, píe bez chyby. Jakmile ale někde třeba zastavím na stopce, opětovně se ukáe PA hláka o chybě a SERVIS. Kde hledat chybu, dělá to jedno z čidel? vechny jsem preventivně očistil, tané u toho nemám. Předem díky
|
|
10.02.2016 18:11 -
|
2917755
|
|
mufikus
|
Město: Semily, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 5 |
|
|
Byl jsem to pro jistotu jetě zkusit. Nehraje roli co tam je zařazeno.Hlásí to kdy nastartuji a mám 1 neutrál či zpátečku samozřejmě, e ani předek ani zadek nefungují
Byl jsem to pro jistotu jetě zkusit. Nehraje roli co tam je zařazeno.Hlásí to kdy nastartuji a mám 1 neutrál či zpátečku :-(((( samozřejmě, e ani předek ani zadek nefungují
|
|
| |
|
|