| | |
08.09.2008 13:51 -
problémy s parkovacím asistentem
|
167984
|
|
Huppy
|
|
|
Ahoj vichni C-pětkaři. jsem tu nový a chtěl bych Vás poprosit o radu. Minulý týden jsem si koupil C-5 break, 2.0 HDi, rok 2004. Po nějaké nějaké době jsem zjistil, e při zařazení zpátečky mně nesvítí zpětný světla. Pak jsem chtěl zjistit.jak přesně funguje parkovací asistent a přitom vylo najevo, e mi nefunguje, no a nakonec jsem zjistil, e mi při deti nejde ani automatické stírání okna pátých dveří při zařazení zpátečky. Vzhledem k tomu, e nejde nic co by mělo fungovat při zařazení zpátečky předpokladám, e tam bude nějaké čidlo, které toto ve řídí. Nemáte s tím někdo nějakou zkuenost, co by to mohlo být?? Děkuji za rady.
P.S jinak C5 je absolutní luxus a nikdy nechci ádné jiné auto.
Ahoj vichni C-pětkaři. jsem tu nový a chtěl bych Vás poprosit o radu. Minulý týden jsem si koupil C-5 break, 2.0 HDi, rok 2004. Po nějaké nějaké době jsem zjistil, e při zařazení zpátečky mně nesvítí zpětný světla. Pak jsem chtěl zjistit.jak přesně funguje parkovací asistent a přitom vylo najevo, e mi nefunguje, no a nakonec jsem zjistil, e mi při deti nejde ani automatické stírání okna pátých dveří při zařazení zpátečky. Vzhledem k tomu, e nejde nic co by mělo fungovat při zařazení zpátečky předpokladám, e tam bude nějaké čidlo, které toto ve řídí. Nemáte s tím někdo nějakou zkuenost, co by to mohlo být?? Děkuji za rady.
P.S jinak C5 je absolutní luxus a nikdy nechci ádné jiné auto.
|
|
09.09.2008 11:36 -
Re: problémy s parkovacím asistentem
|
167985
|
|
Darja
|
|
|
A kdyz zaradis zpatecku, tak to dlouze pipne nebo parkovaci asistent uplne mlci?
A kdyz zaradis zpatecku, tak to dlouze pipne nebo parkovaci asistent uplne mlci?
|
|
09.09.2008 11:41 -
|
167986
|
|
Huppy
|
|
|
ahoj. uplně mlčí, bez pípnutí
ahoj. uplně mlčí, bez pípnutí
|
|
10.09.2008 11:38 -
|
167988
|
|
tomikm
|
Město: Tabor, Auto: Toyota Auris TS hybrid | Počet příspěvků: 443 |
|
|
e by spínač zpátečky na převodovce? Kdy ti na zpátečku nereaguje absolutně nic kromě kol
e by spínač zpátečky na převodovce? Kdy ti na zpátečku nereaguje absolutně nic kromě kol :-)
|
|
10.09.2008 16:36 -
|
167989
|
|
igok
|
Město: Pezinok, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 517 |
|
|
podla popisu, toho co vsetko nefunguje, bude chyba 99% na spinaci spiatocky. Nemam predstavu kde sa v C5 nachadza ale u inych aut to byva vacsinou nasrobovane v prevodovke. Dnes leziem pod auto, nieco mi tam vrzga a obcas aj klepne, ak tam ten spinac niekde uvidim tak ti to nafotim
podla popisu, toho co vsetko nefunguje, bude chyba 99% na spinaci spiatocky. Nemam predstavu kde sa v C5 nachadza ale u inych aut to byva vacsinou nasrobovane v prevodovke. Dnes leziem pod auto, nieco mi tam vrzga a obcas aj klepne, ak tam ten spinac niekde uvidim tak ti to nafotim :-)
|
|
10.09.2008 17:16 -
|
167990
|
|
Huppy
|
|
|
Děkuju vem zůčastněným za reakce a rady. diky moc. můj názor je, e by to mohl byt spínač zpatečky. Dnes jsem po telefonu mluvil s klukem co dělal v Citroenu a ten říkal, e by to taky mohlo být v BSI, ale to snad ne, teda doufam a nebo někde v kabelái. Podle vecho to ale bude opravdu to čidlo. A to odstraním, tak dám vědět v čem to bylo. A jětě jednou děkuji.
Děkuju vem zůčastněným za reakce a rady. diky moc. můj názor je, e by to mohl byt spínač zpatečky. Dnes jsem po telefonu mluvil s klukem co dělal v Citroenu a ten říkal, e by to taky mohlo být v BSI, ale to snad ne, teda doufam a nebo někde v kabelái. Podle vecho to ale bude opravdu to čidlo. A to odstraním, tak dám vědět v čem to bylo. A jětě jednou děkuji.
|
|
11.09.2008 20:40 -
|
167991
|
|
assasin
|
|
|
Zistil som e mi parkovacie senzory nesignalizujú prekáku. Keď zaradím spiatočku, tak auto prvý krát zapípne, ale senzory sa neozvali ani 20 cm od prekáky a to som cúval do zadnej steny garáe. Jedna vec mám ané zariadenie, nie je tam náhodou nejaký blok, e ak je namontované ané tak sú senzory deaktivované? V návode som sa len dočítal e sa senzory deaktivujú ak sa pripojí vozík a e ané zariadenie by malo by demontované aby senzory správne fungovali.
Zistil som e mi parkovacie senzory nesignalizujú prekáku. Keď zaradím spiatočku, tak auto prvý krát zapípne, ale senzory sa neozvali ani 20 cm od prekáky a to som cúval do zadnej steny garáe. Jedna vec mám ané zariadenie, nie je tam náhodou nejaký blok, e ak je namontované ané tak sú senzory deaktivované? V návode som sa len dočítal e sa senzory deaktivujú ak sa pripojí vozík a e ané zariadenie by malo by demontované aby senzory správne fungovali.
|
|
20.10.2008 12:42 -
|
167992
|
|
Hud1ai2
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 60 |
|
|
Ja mam zas jinej problem. Sem tam mi asistent zacne piskat jako kdyz ste na minimalni vzdalenosti od prekazky. Jednou pomohlo, ze sem ty cidla ocistil, ale v tom to asi nebylo, protoze to obcas dela porad. Pak to samo od sebe prestane a vse funguje tak jak ma. Mate nekdo podobny zkusenosti?
Ja mam zas jinej problem. Sem tam mi asistent zacne piskat jako kdyz ste na minimalni vzdalenosti od prekazky. Jednou pomohlo, ze sem ty cidla ocistil, ale v tom to asi nebylo, protoze to obcas dela porad. Pak to samo od sebe prestane a vse funguje tak jak ma. Mate nekdo podobny zkusenosti?
|
|
20.10.2008 17:03 -
|
167993
|
|
Darja
|
|
|
Kdyz parkujes treba na sterku, tak se od nej odrazi signal a PA pisti. A nebo tez je velmi zabavna kapka vody, ktera stece po cidle )) To clovek zaradi R a auto pisti jak blazen a pak ztichne )
Kdyz parkujes treba na sterku, tak se od nej odrazi signal a PA pisti. A nebo tez je velmi zabavna kapka vody, ktera stece po cidle ;-))) To clovek zaradi R a auto pisti jak blazen a pak ztichne :-)))))
|
|
02.04.2009 14:51 -
|
659766
|
|
Kocyn
|
Město: Kadaň, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 14 |
|
|
Ahoj poslední dobou mám problém s asistentem.Kdy zařadím zpátečku tak dlouze píská pak přestane a u nesignalizuje překáku.Neměl jste s tím taky někdo nejaký problém?A je to stejný i kdy prí a nebo je sucho.Tané zařízení tam nemám...Tak nevím....Díky za radu
Ahoj poslední dobou mám problém s asistentem.Kdy zařadím zpátečku tak dlouze píská pak přestane a u nesignalizuje překáku.Neměl jste s tím taky někdo nejaký problém?A je to stejný i kdy prí a nebo je sucho.Tané zařízení tam nemám...Tak nevím....Díky za radu:palec
|
|
02.04.2009 18:10 -
|
659770
|
|
Huppy
|
|
|
ahoj vem, zapomněl jsem Vám napsat, e závada je opravena. byl to opravdu spínač zpátečky. Oprava cca 300,-Kč.
ahoj vem, zapomněl jsem Vám napsat, e závada je opravena. byl to opravdu spínač zpátečky. Oprava cca 300,-Kč.
|
|
02.04.2009 20:06 -
|
659772
|
|
jumep
|
|
|
Kocyn: bud zly snimac alebo ulomeny kablik, chod na diagnostiku
Kocyn: bud zly snimac alebo ulomeny kablik, chod na diagnostiku
|
|
02.04.2009 20:18 -
|
659773
|
|
Kocyn
|
Město: Kadaň, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 14 |
|
|
Jumepíky za radu koukal jsem na to a byl ulomený kabel u čidla v nárazníku
Jumep:Díky za radu koukal jsem na to a byl ulomený kabel u čidla v nárazníku;-)
|
|
17.02.2010 15:59 -
|
1804471
|
|
Pawell
|
Město: U Pelhřimova :), Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 97 |
|
|
Mam podobný problém. Parkovací asistent při zařazení zpátečky, pípne, objeví se ikona auta na displeji, a hned zhasne,a zas pípne,objeví, zhasne... Takhle pořád pravidelně dokola, překáku to ukazuje, světla svítí, auto couvá Kde je problém
Mam podobný problém. Parkovací asistent při zařazení zpátečky, pípne, objeví se ikona auta na displeji, a hned zhasne,a zas pípne,objeví, zhasne... Takhle pořád pravidelně dokola, překáku to ukazuje, světla svítí, auto couvá :) Kde je problém :nevim
|
|
17.02.2010 17:51 -
|
1804483
|
|
jumep
|
|
|
skus umyt cidla teplou vodou - docista docista a potom daj vedet
skus umyt cidla teplou vodou - docista docista a potom daj vedet
|
|
19.03.2010 16:26 -
|
1807069
|
|
Pawell
|
Město: U Pelhřimova :), Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 97 |
|
|
Pawell napsal(a): Mam podobný problém. Parkovací asistent při zařazení zpátečky, pípne, objeví se ikona auta na displeji, a hned zhasne,a zas pípne,objeví, zhasne... Takhle pořád pravidelně dokola, překáku to ukazuje, světla svítí, auto couvá Kde je problém
Take, čitla umité a blbne to stále. S tím rozdílem, e občas to lape ale větinou ne. Ale jak říkám, vzdálenost to kazuje, akorád se to střídavě zapíná a vypíná Diagnostika ukáe problém přesně? Nebo mi jen ukáe e je problém v parkovacím asistentu
Take, čitla umité a blbne to stále. S tím rozdílem, e občas to lape ale větinou ne. Ale jak říkám, vzdálenost to kazuje, akorád se to střídavě zapíná a vypíná :nevim Diagnostika ukáe problém přesně? Nebo mi jen ukáe e je problém v parkovacím asistentu :-d
|
|
19.03.2010 17:35 -
|
1807075
|
|
jumep
|
|
|
ukaze dost presne, ale postav niekoho dozadu a nech sa pozre ci ti neblikaju spiatockove svetla .....
ukaze dost presne, ale postav niekoho dozadu a nech sa pozre ci ti neblikaju spiatockove svetla .....
|
|
25.03.2010 09:57 -
|
1807498
|
|
Pawell
|
|
|
Tak světla neblikají, normálně svítí...
Tak světla neblikají, normálně svítí... :nevim
|
|
25.03.2010 13:25 -
|
1807500
|
|
jumep
|
|
|
tak potom diagnostika a pozret
tak potom diagnostika a pozret
|
|
14.04.2010 19:26 -
|
2342077
|
|
bubakkaja
|
|
|
Tak jelikoz nevim kde byl odsunut muj vcerejsi prispevek tak se zeptam znova.Prestaly mi fungovat park.senzory - po zarazeni zpatecky pipne kratce ,dlouze a konec a nereaguje na nic.
Tak jelikoz nevim kde byl odsunut muj vcerejsi prispevek tak se zeptam znova.Prestaly mi fungovat park.senzory - po zarazeni zpatecky pipne kratce ,dlouze a konec a nereaguje na nic.
|
|
| |
|
|