| | |
30.08.2016 09:15 -
Re: Výměna árovky u RZ (SPZ)
|
2989257
|
|
tankista
|
Město: Hlubočky 3, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 88 |
|
|
Díky za tip alxi.Objednáno ted jen počkat a to dorazí,vyměním a pokud tam nebude jinde chrpa mělo by to fungovat.
Díky za tip alxi.Objednáno ted jen počkat a to dorazí,vyměním a pokud tam nebude jinde chrpa mělo by to fungovat.
|
|
21.09.2016 20:37 -
|
2996231
|
|
tankista
|
Město: Hlubočky 3, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 88 |
|
|
Tak světýlka přes ten aliexpres dorazila cca za 7 dní.Musel jsem sice z origo světýlek sundat prodluovací spojku,aby se propojily kontakty ale efekt led je super.
Tak světýlka přes ten aliexpres dorazila cca za 7 dní.Musel jsem sice z origo světýlek sundat prodluovací spojku,aby se propojily kontakty ale efekt led je super.
Přílohy: IMG_20160921_054053 (1280x949).jpg ( 414675b ) - |
|
21.09.2016 20:39 -
|
2996237
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
Objednal jsi presne ty co jsem daval odkaz?
Objednal jsi presne ty co jsem daval odkaz?
|
|
21.09.2016 21:10 -
|
2996259
|
|
jruze
|
|
|
Tyhle jsou super - snimi by si nemusel poradit foák od radaru.
Tyhle jsou super - snimi by si nemusel poradit foák od radaru.;-)
|
|
21.09.2016 23:11 -
|
2996335
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
tankista napsal(a): přesně podle tvého odkazu
ok, diky. Taky o necem uvazuju, ale zatim musim rict, ze se mi vic libi original zarovky (stejne jako interierove osvetleni).
U stare C5 jsem to menil proto, ze me nebavilo porad menit zarovky, tak az dojde na prvni vymenu, tak to mozna take objednam
ok, diky. Taky o necem uvazuju, ale zatim musim rict, ze se mi vic libi original zarovky (stejne jako interierove osvetleni).
U stare C5 jsem to menil proto, ze me nebavilo porad menit zarovky, tak az dojde na prvni vymenu, tak to mozna take objednam :)
|
|
23.09.2017 17:51 -
|
3096970
|
|
Miiiirek
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 26 |
|
|
Taky jsem zjistil e nesvítí spz, ani jedna. Koupil árovky, vyměnil podle návodu na sundání krytu, lo to bez problému a na DO zmačknul tlačítko..., a nic. Zkrátím to, pokud rozsvítíte světla na DO, spz nesvítí, musí se otočit u volantu. Třeba to někomu bude.
Taky jsem zjistil e nesvítí spz, ani jedna. Koupil árovky, vyměnil podle návodu na sundání krytu, lo to bez problému a na DO zmačknul tlačítko..., a nic. Zkrátím to, pokud rozsvítíte světla na DO, spz nesvítí, musí se otočit u volantu. Třeba to někomu bude. :-)
|
|
22.01.2022 09:13 -
|
3332102
|
|
Hud1ai2
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 60 |
|
|
Take jsem se do toho taky pustil. Říkal jsem si, e je to přeci jen "francouz", take to nebude tak jednoduchý a el na to rovnou přes kufr. Nic. I kdy tady někdo psal, e je tam super přístup, tak to asi neplatí pro kombík (C5 I). Musel bych tam asi přes ty zadní dveře odroubovat celou tu litu nad SPZ a abych povolil tu druhou matku, musel bych zas sundat ten plast kolem motůrku stěrače a spodní hrany okna. A z venku to prostě nevycvaknu. Nemá někdo prosím třeba obrazovej nebo video návod? Díky.
EDIT: U jsem to nael
.link.
Take jsem se do toho taky pustil. Říkal jsem si, e je to přeci jen "francouz", take to nebude tak jednoduchý a el na to rovnou přes kufr. Nic. I kdy tady někdo psal, e je tam super přístup, tak to asi neplatí pro kombík (C5 I). Musel bych tam asi přes ty zadní dveře odroubovat celou tu litu nad SPZ a abych povolil tu druhou matku, musel bych zas sundat ten plast kolem motůrku stěrače a spodní hrany okna. A z venku to prostě nevycvaknu. Nemá někdo prosím třeba obrazovej nebo video návod? Díky.
EDIT: U jsem to nael
https://www.youtube.com/watch?v=VZwNVzO3AJY
|
|
| |
|
|