| | |
18.01.2015 20:32 -
Re: Výměna árovky u RZ (SPZ)
|
2776684
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
On chce vyndat celý světýlko, ne jen sklíčko. Celý světýlko je tam jen nacvaknutý a stačí ho podebrat a vydloubnout. Sklíčko se vyndává zatlačením těch dírek do stran.
On chce vyndat celý světýlko, ne jen sklíčko. Celý světýlko je tam jen nacvaknutý a stačí ho podebrat a vydloubnout. Sklíčko se vyndává zatlačením těch dírek do stran.
|
|
18.01.2015 21:20 -
|
2776707
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Jasně e ti věřím. Já to nevyndával jetě nikdy. Jen u sebe a tam je to jinak.
Jasně e ti věřím. Já to nevyndával jetě nikdy. Jen u sebe a tam je to jinak. ;-)
|
|
18.01.2015 22:09 -
|
2776727
|
|
valec
|
Město: Nitra, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 53 |
|
|
ide aj sklicko aj cele kazde ma zvlast tie pacicki ci co to je len cele svetlo ich ma take vcsie a sklicko len taki drobizg mozem odfotit mam ho na stole
ide aj sklicko aj cele kazde ma zvlast tie pacicki ci co to je len cele svetlo ich ma take vcsie a sklicko len taki drobizg mozem odfotit mam ho na stole
|
|
19.04.2015 18:13 -
|
2812378
|
|
macejko74
|
Město: Miletin, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 39 |
|
|
Zdar chlapci,no a vtom světýlku je jaká árovka.Je to klasická sulfidka?Budu to taky rozdělávat tak a to nedělám dvakrát.Díky
Zdar chlapci,no a vtom světýlku je jaká árovka.Je to klasická sulfidka?Budu to taky rozdělávat tak a to nedělám dvakrát.Díky
|
|
19.04.2015 19:20 -
|
2812420
|
|
Mamlas
|
|
|
Jo jo, tam obycejna bez patice 12V 5W.
Jo jo, tam obycejna bez patice 12V 5W.
|
|
19.04.2015 21:52 -
|
2812479
|
|
jumep
|
|
|
oznacenie ma W5W
oznacenie ma W5W
|
|
27.10.2015 06:20 -
|
2878456
|
|
spacekj
|
Město: Brno, Auto: Audi A4 2013 1,8TFSI 172kW | Počet příspěvků: 93 |
|
|
Ahoj. Stala se mi nemila vec, ze mi prestaly svitit svetla u RZ. Po vymene zarovek se nic nestalo. Zaroven mi nesvitej obrysovky. Je mozny, ze maj treba spolecnou pojistku a proto nesvitej oboje? Nebo je to jen nahoda prasklych obrysovek a zaroven mi odeslo "neco" okolo RZ svetel? Dekuju mockrat za jakykoliv rady (i kdyby nekoho napadlo proc nesvitej ty u RZ)
Ahoj. Stala se mi nemila vec, ze mi prestaly svitit svetla u RZ. Po vymene zarovek se nic nestalo. Zaroven mi nesvitej obrysovky. Je mozny, ze maj treba spolecnou pojistku a proto nesvitej oboje? Nebo je to jen nahoda prasklych obrysovek a zaroven mi odeslo "neco" okolo RZ svetel? Dekuju mockrat za jakykoliv rady (i kdyby nekoho napadlo proc nesvitej ty u RZ)
|
|
27.10.2015 06:24 -
|
2878457
|
|
johnny.m
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 498 |
|
|
Ahoj, určitě, měly by mít stejnou pojistku, mrkni do návodu k autu
Ahoj, určitě, měly by mít stejnou pojistku, mrkni do návodu k autu
|
|
27.10.2015 09:55 -
|
2878506
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
To by si musel mit obe dve pojistky vadne. Je tam levy okruh a pravy okruh. Pojistky F12 a F22.
Mozne to ale je ze odesly obe a nebo jak pises odesly W5W v prednich parkovackach a patice v osvetleni SPZ. To bych videl jako vice pravdepodobne.
To by si musel mit obe dve pojistky vadne. Je tam levy okruh a pravy okruh. Pojistky F12 a F22.
Mozne to ale je ze odesly obe a nebo jak pises odesly W5W v prednich parkovackach a patice v osvetleni SPZ. To bych videl jako vice pravdepodobne.
|
|
27.10.2015 09:59 -
|
2878509
|
|
spacekj
|
|
|
Takze ty patice znamena vymenit cely ty dva moduly co jsou nad SPZ v narazniku co? Nejspis sundat naraznik, takze servis... No musim to do mesice vyresit, kvuli tomu jsem neprosel technickou
Takze ty patice znamena vymenit cely ty dva moduly co jsou nad SPZ v narazniku co? Nejspis sundat naraznik, takze servis... No musim to do mesice vyresit, kvuli tomu jsem neprosel technickou :-d
|
|
19.11.2015 16:06 -
|
2888845
|
|
spacekj
|
|
|
Tak jsem dnes byl v servise a bylo mi oznameno, ze do patic SPZ nejde vubec proud. Takze nekde prerusena kabelaz. Spravit to bohuzel potrebuji co nejrychleji a v tuto chvili bohuzel i nejlevneji abych prosel reparatem na technicke. Je mozne se napojit treba na zadni svetla? Abych nemusel nechat rozdelat cely auto v tuhle chvili. Diky za rady
Tak jsem dnes byl v servise a bylo mi oznameno, ze do patic SPZ nejde vubec proud. Takze nekde prerusena kabelaz. Spravit to bohuzel potrebuji co nejrychleji a v tuto chvili bohuzel i nejlevneji abych prosel reparatem na technicke. Je mozne se napojit treba na zadni svetla? Abych nemusel nechat rozdelat cely auto v tuhle chvili. Diky za rady :)
|
|
19.11.2015 18:48 -
|
2888981
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Tak přeruená bude nejspí v husim krku a napojit se na zadní parkovačku jde určitě..
Tak přeruená bude nejspí v husim krku a napojit se na zadní parkovačku jde určitě.. ;)
|
|
19.11.2015 19:25 -
|
2889003
|
|
jumep
|
|
|
nakolko ma facelift sedan, krk sa ho netyka (v tomto pripade)
predrete to moze byt len v prechodke v kufri co sa da pozret rychlo a lahko bez rodelavani
jedine co treba rozdelat je vnutorny plast narazniku zospodu (to aj tak v kazdom pripade) a tam to skontrolovat
a este jedna vec, ak nahodou skratovalo to svetlo, BSI to vie vyblokovat a nezapinat a pomoze odpojit a pripojit baterku, ak nenajde skrat uz tam stava ide normalne
nakolko ma facelift sedan, krk sa ho netyka (v tomto pripade)
predrete to moze byt len v prechodke v kufri co sa da pozret rychlo a lahko bez rodelavani
jedine co treba rozdelat je vnutorny plast narazniku zospodu (to aj tak v kazdom pripade) a tam to skontrolovat
a este jedna vec, ak nahodou skratovalo to svetlo, BSI to vie vyblokovat a nezapinat a pomoze odpojit a pripojit baterku, ak nenajde skrat uz tam stava ide normalne
|
|
20.11.2015 17:23 -
|
2889313
|
|
spacekj
|
|
|
Jumepe diky moc. Mrknu na to jeste nez pojedu do servisu se nechat oskubat. Takze zevnitr kufru sundat plast a prekontrolovat kabely tam, promerit kam az dojde "stava" a kdyztak najit pripadny zkrat. Baterku uz jsem vyndanou mel a nic to nepomohlo ale to predpokladam diky tomu, ze jestli tam je zkrat trvaly, bude to vypinat do vyreseni okamzite bez jakekoliv prodlevy.
Jumepe diky moc. Mrknu na to jeste nez pojedu do servisu se nechat oskubat. Takze zevnitr kufru sundat plast a prekontrolovat kabely tam, promerit kam az dojde "stava" a kdyztak najit pripadny zkrat. Baterku uz jsem vyndanou mel a nic to nepomohlo ale to predpokladam diky tomu, ze jestli tam je zkrat trvaly, bude to vypinat do vyreseni okamzite bez jakekoliv prodlevy.
|
|
20.11.2015 19:28 -
|
2889331
|
|
jumep
|
|
|
ide to z BSI +12 biely 40pin konektor pin 18 - spusta to elektronika cize skrat to vyblokuje
kostra ide do zvaru spolu s ostatnymi zadnymi svetlami, takze niekde ti len skratuje ten privod najskor
kabel ma oznacenie 2905
na obrazku IC82 je konektor, bude niekde v tom kufry, este aj ten moze byt rozpojeny ked sa manipulovalo s rezervou alebo nieco podobne
ide to z BSI +12 biely 40pin konektor pin 18 - spusta to elektronika cize skrat to vyblokuje
kostra ide do zvaru spolu s ostatnymi zadnymi svetlami, takze niekde ti len skratuje ten privod najskor
kabel ma oznacenie 2905
na obrazku IC82 je konektor, bude niekde v tom kufry, este aj ten moze byt rozpojeny ked sa manipulovalo s rezervou alebo nieco podobne
Přílohy: osvspzface.PNG ( 19335b ) - |
|
28.08.2016 21:34 -
|
2988541
|
|
tankista
|
Město: Hlubočky 3, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 88 |
|
|
Na mý X7 taky nesvítí ani jedna árovka nad SPZ,vycvakl jsem sklíčko a zjistil e dráčky árovek jsou úplně shnilé,take musím sehnat komplet nové dráky a vyměnit celou tu plastovou kokotinu :-/ Hned tam anrvu led árovky a uvidím zda to bude svítit,nebo bude chrpa jetě někde jinde.Jinak plastový sklíčko jde vycvaknout bez problémů.
Na mý X7 taky nesvítí ani jedna árovka nad SPZ,vycvakl jsem sklíčko a zjistil e dráčky árovek jsou úplně shnilé,take musím sehnat komplet nové dráky a vyměnit celou tu plastovou kokotinu :-/ Hned tam anrvu led árovky a uvidím zda to bude svítit,nebo bude chrpa jetě někde jinde.Jinak plastový sklíčko jde vycvaknout bez problémů.
|
|
28.08.2016 22:49 -
|
2988580
|
|
tankista
|
Město: Hlubočky 3, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 88 |
|
|
.link.
myslíte e to je ono do X7 ?
https://www.jcparts.cz/svetla-xenony-zarovky/Osvetleni-SPZ/6340A5-p
myslíte e to je ono do X7 ?
|
|
29.08.2016 14:24 -
|
2988853
|
|
tankista
|
|
|
Díky.Pohledám nějakej obchod na netu a budu muset koupit
Díky.Pohledám nějakej obchod na netu a budu muset koupit:-(
|
|
| |
|
|