| | |
04.11.2010 07:11 -
Re: Výměna árovky u RZ (SPZ)
|
2361316
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
TomasT napsal(a): Kdy u je tu tohle téma, tak dotaz - Hlásí C5 nějakým způsobem prasklou árovku? (mě jetě ádná nepraskla tak to nevím )
V diagnostice jsem koukal, e technicky by to moné bylo.
ne check kontrol C5 nema...resp HW ma ale nevyuziva ho
ne check kontrol C5 nema...resp HW ma ale nevyuziva ho
|
|
07.11.2010 16:38 -
|
2361588
|
|
jumep
|
|
|
smerovka dokonca hodi chybu v diagnostike, vcelku sranda ...
smerovka dokonca hodi chybu v diagnostike, vcelku sranda ...
|
|
17.12.2011 16:24 -
|
2433249
|
|
Hanz 397
|
|
|
Tyhle světýlka jsou snad na vech PSA od konce 90tých let,ne? Mám je na xsa picasso,kamarád na Berlingu, nai na C3,... Nikdy se mi je nepovedlo vyndat z venku,jak je popsáno o příspěvek vý. Přeci jen to za těch pár let neustálého svícení troku zkřehnou a navíc jsem větinou nebyl první,kdo nevěděl,jak s nima ven... Take vdycky radi sundám vnitřní tapec(práce na pár minut)a zevnitř jdou jednodue vycvaknout a krásně se k tomu můe.
Tyhle světýlka jsou snad na vech PSA od konce 90tých let,ne? Mám je na xsa picasso,kamarád na Berlingu, nai na C3,... Nikdy se mi je nepovedlo vyndat z venku,jak je popsáno o příspěvek vý. Přeci jen to za těch pár let neustálého svícení troku zkřehnou a navíc jsem větinou nebyl první,kdo nevěděl,jak s nima ven...:-) Take vdycky radi sundám vnitřní tapec(práce na pár minut)a zevnitř jdou jednodue vycvaknout a krásně se k tomu můe.
|
|
17.12.2011 18:53 -
|
2433270
|
|
Darja
|
|
|
No, já ten kryt napraskla (prostě je u moc zkřehlej), zalepeno sekundáčem a u drí druhou zimu
No, já ten kryt napraskla (prostě je u moc zkřehlej), zalepeno sekundáčem a u drí druhou zimu
|
|
17.12.2011 21:32 -
|
2433317
|
|
quattrop
|
Město: Česká Bělá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 111 |
|
|
Mně napraskly obě světýlka, kdy jsem sundával tu zadní litu. Prsasklá místa jsem zapravil pájkou, ale troku se to zkroutilo a teď mi tam nejdou pořádně zacvaknout ty průhledný kryty, prostě to pořádně nedrí a obě jsem u dvakrát nael jen tak volně vypadlé v prostoru pod litou - natestí jsem je neztratil. Momentálně je mám zaprajclý sloenou lepenkou, ale... Někdo nějaký tip? Nalepit je tam natvrdo nechci, přeci jen bude někdy potřeba árovku vyměnit.
Mně napraskly obě světýlka, kdy jsem sundával tu zadní litu. Prsasklá místa jsem zapravil pájkou, ale troku se to zkroutilo a teď mi tam nejdou pořádně zacvaknout ty průhledný kryty, prostě to pořádně nedrí a obě jsem u dvakrát nael jen tak volně vypadlé v prostoru pod litou - natestí jsem je neztratil. Momentálně je mám zaprajclý sloenou lepenkou, ale...:-)) Někdo nějaký tip? Nalepit je tam natvrdo nechci, přeci jen bude někdy potřeba árovku vyměnit. ;-)
|
|
17.12.2011 22:15 -
|
2433336
|
|
9000petr
|
|
|
ja to mením z kufra zhodím celý ten plast na dveroch je tam fajn prístup odpojim konektor a vytlačím von a potom to pohodlne vymením. Ked má tak popraskané tak kup nove a má pokoj nieje to nejako drahé.link.
ja to mením z kufra zhodím celý ten plast na dveroch je tam fajn prístup odpojim konektor a vytlačím von a potom to pohodlne vymením. Ked má tak popraskané tak kup nove a má pokoj nieje to nejako drahéhttp://www.autoomega.sk/index.php?id_sek=1418&id_tovar=23295&uroven=4&zaradenie=445&ukaz=detail&hlzaradenie=1
|
|
17.12.2011 23:38 -
|
2433339
|
|
Klokan
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0i V6 215k | Počet příspěvků: 213 |
|
|
jen na trojkový pětce sou moc velký otvory na otevření, (takový ty zámky na roubovák), tak je třeba to zamáznout silikonem nebo tmelem. Jinak to od vody zrezaví. U sem jeden měnil, páč při pokusu o vyjmutí árovky člověk vyndá i ten zrezlej vnitřek .....
jen na trojkový pětce sou moc velký otvory na otevření, (takový ty zámky na roubovák), tak je třeba to zamáznout silikonem nebo tmelem. Jinak to od vody zrezaví. U sem jeden měnil, páč při pokusu o vyjmutí árovky člověk vyndá i ten zrezlej vnitřek ..... :-))))
|
|
09.01.2012 18:21 -
|
2438326
|
|
Jinec
|
|
|
Ahoj,
řeím koupi led diody na osvětlení na SPZ. Chci se zeptat zda nevíte jakou patici na C5 I ?
Děkuji za radu .
Ahoj,
řeím koupi led diody na osvětlení na SPZ. Chci se zeptat zda nevíte jakou patici na C5 I ?
Děkuji za radu .:nevim
|
|
09.01.2012 18:57 -
|
2438358
|
|
DaveLbc
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 422 |
|
|
Já mám tyhle,ale bílé a jdou tam-.link.
Já mám tyhle,ale bílé a jdou tam-http://www.autodoplnky-shop.cz/zarovka-led-t10-12v-5w-green/
Přílohy: P1090115.JPG ( 125394b ) - je to jenom v garái,ale svítí pěkně |
|
09.01.2012 19:02 -
|
2438371
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
Ja tam mam tyhle: .link.
a docela dobry. jen to sviti az moc ... ale ted jsem zrovna koukal na tyhle: .link. maji jen dve ledky do jednoho smeru, tudiz by na osvetleni RZ byly asi vhodnejsi (jen si ted nepamatuju uhel v jakem jsou zarovky vuci znacce)
Ja tam mam tyhle: http://www.stualarm.cz/produkt/952000cb-led-zarovka-12v-s-patici-t10-5led/3smd/
a docela dobry. jen to sviti az moc ... ale ted jsem zrovna koukal na tyhle: http://www.stualarm.cz/produkt/95210cb-led-zarovka-12v-s-patici-t10-bila-4led/3smd/ maji jen dve ledky do jednoho smeru, tudiz by na osvetleni RZ byly asi vhodnejsi (jen si ted nepamatuju uhel v jakem jsou zarovky vuci znacce)
|
|
09.01.2012 19:34 -
|
2438413
|
|
C5stepan
|
|
|
Je na tom naem kočárku vůbec nějaká snadno vyměnitelná árovka?
Je na tom naem kočárku vůbec nějaká snadno vyměnitelná árovka:nevim?
|
|
09.01.2012 19:42 -
|
2438416
|
|
DaveLbc
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 422 |
|
|
Jak bludička to je focený v garái jenom na otevřený dveře. Nesvítí naplno. Já to teda nafotím venku mo..
Jak bludička:-)) to je focený v garái jenom na otevřený dveře. Nesvítí naplno. Já to teda nafotím venku mo..:palec
|
|
02.04.2012 09:30 -
|
2464512
|
|
masloxy
|
Město: Trencin, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 59 |
|
|
z vonku, manikurove noznicky praca na 10 sekund v teplote 3 stupne prava dierka tahat doprava lava dierka tahat dlava po uvolneni jednej strany by to malo samo vypadnut ...
z vonku, manikurove noznicky praca na 10 sekund v teplote 3 stupne :) prava dierka tahat doprava lava dierka tahat dlava po uvolneni jednej strany by to malo samo vypadnut ...;-)
|
|
08.04.2012 14:36 -
|
2467245
|
|
MS02
|
Město: Pha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX Break | Počet příspěvků: 230 |
|
|
Doporucuji si prohlednout nasledujici obrazek .link. . Natlacit ke strane cimz se vice uvolni jedna packa a za tu vzit dle obr sroubovakem... Po shlednuti obrazku uz to proste slo samo, predtim bych to rozdupal
Doporucuji si prohlednout nasledujici obrazek http://www.c5club.cz/download.php?fileid=2351996&z=yes . Natlacit ke strane cimz se vice uvolni jedna packa a za tu vzit dle obr sroubovakem... Po shlednuti obrazku uz to proste slo samo, predtim bych to rozdupal ;-)
|
|
| |
|
|