| | |
|
kotelnik
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 45 |
|
|
Tak to original radio na kterem je napsáno MP3 taky nejede..Přehraje cd ale mp3 ádné a to zkouím ruzné soubory datové toky atd.A nevím co s tím...
Tak jsem se rozhodl pro tohle jeliko aspon umí Id tagy a dá se ovládat origo radiem..Vím řeilo se to tu ale to byla ta levnějí verze..Má nekdo zkuenost s touto?
.link.
Tak to original radio na kterem je napsáno MP3 taky nejede..Přehraje cd ale mp3 ádné a to zkouím ruzné soubory datové toky atd.A nevím co s tím...:nevim
Tak jsem se rozhodl pro tohle jeliko aspon umí Id tagy a dá se ovládat origo radiem..Vím řeilo se to tu ale to byla ta levnějí verze..Má nekdo zkuenost s touto?
http://www.mp3auto.cz/citroen/s-podporou-textu-dual-can/187-gateway-300-dual-can-usb-ipod-iphone-do-citroenu/
|
|
|
kotelnik
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 45 |
|
|
No jeliko je radio z vrakáče tak je to moné i kdy vypadá e do něj nikdo nelez..Ale prostě mp3 nevezme ...No to radio z linku je moc pěkné a cena vzhledem k výbavě supr ..Má to někdo odzkouené nebo má ho?Co je to za typ?Takové jsem jetě neviděl ..
No jeliko je radio z vrakáče tak je to moné i kdy vypadá e do něj nikdo nelez..Ale prostě mp3 nevezme :nevim ...No to radio z linku je moc pěkné a cena vzhledem k výbavě supr :-p ..Má to někdo odzkouené nebo má ho?Co je to za typ?Takové jsem jetě neviděl :-o..
|
|
|
Vitaeidel
|
Město: Tachov, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 79 |
|
|
Ahoj, můete mi někdo poradit, jakým nejjednoduím způsobem dostat do mého rádia RT3 USB port, popřípadě bluetooth, abych mohl přehrávat MP3 z flash disku či telefonu? Díky za rady
Ahoj, můete mi někdo poradit, jakým nejjednoduím způsobem dostat do mého rádia RT3 USB port, popřípadě bluetooth, abych mohl přehrávat MP3 z flash disku či telefonu? Díky za rady :-)
|
|
|
ivanivan
|
|
|
Jestli má v kastlíku AUX, tak můe připojit BT adaptér. Někde jsou tu i linky. Ale asi bude záleet na kvalitě a ceně. Také se musí napájet ze zapalovače. .link.
Jestli má v kastlíku AUX, tak můe připojit BT adaptér. Někde jsou tu i linky. Ale asi bude záleet na kvalitě a ceně. Také se musí napájet ze zapalovače. http://www.autoprofi.cz/eshop/15082/5/autohifi/adaptery-k-oem-audio-systemum/bluetooth-av-adapter-pro-a2dp-profil-detail.html
|
|
30.06.2015 14:51 -
Zalomený CINCH
|
2835877
|
|
vlkr
|
Město: Dub nad Moravou, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 204 |
|
|
Dobrý den,
mám dotaz, neporadí někdo jak dostat ven zalomený kolík CINCHe v kastlíku u spolujezdce? Dnes jsem při otevření kastlíku zjistil e se mi tam jeden středový kolík ulomil (červený ale to je jedno). Měl jsem tam "natrvalo" káblík na připojení externího audio přehrávače.
Předem díky.
vlkr
Dobrý den,
mám dotaz, neporadí někdo jak dostat ven zalomený kolík CINCHe v kastlíku u spolujezdce? Dnes jsem při otevření kastlíku zjistil e se mi tam jeden středový kolík ulomil (červený ale to je jedno). Měl jsem tam "natrvalo" káblík na připojení externího audio přehrávače.
Předem díky.
vlkr
|
|
|
ivanivan
|
|
|
Jednou jsem to doloval jehlou a pinzetou . Cinch je asi nejhorí připojení.
Jednou jsem to doloval jehlou a pinzetou :-( . Cinch je asi nejhorí připojení.
|
|
|
jumep
|
|
|
ten drziak cely je tam len nacvaknuty, cize ho len zapacit a vycvaknut a potom zozadu tusim vidiet konektor a vytlacit to von
ten drziak cely je tam len nacvaknuty, cize ho len zapacit a vycvaknut a potom zozadu tusim vidiet konektor a vytlacit to von
|
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
...nebo se zastav ,ja ti to opravim
...nebo se zastav ,ja ti to opravim
|
|
01.07.2015 18:58 -
Zalomený CINCH
|
2836618
|
|
vlkr
|
Město: Dub nad Moravou, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 204 |
|
|
Dobrý večer,
tak a je potvora venku, ta plastová krabička s konektory (RWY) je na "stropu" kastlíku u spolujezdce opravdu jen nacvaklá - 2 háčky vpředu, 2 vzadu. Pak la na káblech vytáhnout cca 20cm ven, icí jehla a kombinačky stačily. Celkový čas cca 5 min. Díky vem za rady.
vlkr
Dobrý večer,
tak a je potvora venku, ta plastová krabička s konektory (RWY) je na "stropu" kastlíku u spolujezdce opravdu jen nacvaklá - 2 háčky vpředu, 2 vzadu. Pak la na káblech vytáhnout cca 20cm ven, icí jehla a kombinačky stačily. Celkový čas cca 5 min. Díky vem za rady.
vlkr
|
|
| |
|
|