| | |
29.10.2008 19:19 -
Re: MP3
|
167349
|
|
Tomi2002
|
|
|
Mám C5 II a je tam Blaupunkt RD4 X3 N1 a toto nepodporuje MP3. Čítal som na inom fóre, e nie je moné tento typ upgradova. Ak nerátame FM-transmiter, východiskom v mojom prípade by bol USB adapter, no ceny sa hýbu okolo 3.500,- Sk. No a keď som chodil a hžadal ete niečo okolo toho, tak som naiel na eBay Rakusko (neviem, ako sa vklada link, sorry) ten istý typ, iba na miesto N1 je N2 a podporuje aj MP3 a to najlepie, po prepočte konverzným kurzom cena 4141, Sk + nejaká doprava, ale tu som nezisoval.
Mám C5 II a je tam Blaupunkt RD4 X3 N1 a toto nepodporuje MP3. Čítal som na inom fóre, e nie je moné tento typ upgradova. Ak nerátame FM-transmiter, východiskom v mojom prípade by bol USB adapter, no ceny sa hýbu okolo 3.500,- Sk. No a keď som chodil a hžadal ete niečo okolo toho, tak som naiel na eBay Rakusko (neviem, ako sa vklada link, sorry) ten istý typ, iba na miesto N1 je N2 a podporuje aj MP3 a to najlepie, po prepočte konverzným kurzom cena 4141, Sk + nejaká doprava, ale tu som nezisoval.
|
|
29.10.2008 20:39 -
|
167350
|
|
tief
|
|
|
assasin: ja som to riesil tak ze permanentnych 12V som vzal s ISO konektora a spinanych 12V ( klicek ) som vzal zo zapalovaca. Funguje to krasne a presne ako ma.
assasin: ja som to riesil tak ze permanentnych 12V som vzal s ISO konektora a spinanych 12V ( klicek ) som vzal zo zapalovaca. Funguje to krasne a presne ako ma.
|
|
29.10.2008 20:45 -
|
167351
|
|
tief
|
|
|
fred: zla sprava, velka navi 2002 neumi nic
No, seriozne:
1) do navigace ( navi modul v kastliku ) patri navigacne CD, nic jine, do samotneho radia a CD menica das viacmenej akekolvek audio CD a prehra to. MP3 to neumi a jedina moznost ako ho naucit MP3 je vymenit seriovy CD menic za neskutocne drahy ktory podporuje MP3 pripadne FM modulator.
2) novy firmware ti nepomoze, ten HW to proste neumi
3) vymenou radia o navi neprijdes
4) posledne mapy co som mal v rukach bola 2007/2008
fred: zla sprava, velka navi 2002 neumi nic :-)
No, seriozne:
1) do navigace ( navi modul v kastliku ) patri navigacne CD, nic jine, do samotneho radia a CD menica das viacmenej akekolvek audio CD a prehra to. MP3 to neumi a jedina moznost ako ho naucit MP3 je vymenit seriovy CD menic za neskutocne drahy ktory podporuje MP3 pripadne FM modulator.
2) novy firmware ti nepomoze, ten HW to proste neumi
3) vymenou radia o navi neprijdes
4) posledne mapy co som mal v rukach bola 2007/2008
|
|
29.10.2008 20:52 -
|
167352
|
|
tief
|
|
|
jinak neco malo o pocitacich davam dohromady tady: .link.
jinak neco malo o pocitacich davam dohromady tady: http://www.c5club.cz/page/kod-39/sub-13/ci-52008233.html
|
|
29.10.2008 22:36 -
|
167353
|
|
assasin
|
|
|
tief: správne som a pochopil, e si to ahal cez stredový tunel zo zapalovača, alebo si to natiahol od poistky zapažovača? Ak od poistky, tak ktorá to je?
tief: správne som a pochopil, e si to ahal cez stredový tunel zo zapalovača, alebo si to natiahol od poistky zapažovača? Ak od poistky, tak ktorá to je?
|
|
30.10.2008 00:32 -
|
167354
|
|
tief
|
|
|
Od zapalovaca, ten je sa zapne ked je kluc v polohe 2. Rychle a jednoduche
Od zapalovaca, ten je sa zapne ked je kluc v polohe 2. Rychle a jednoduche :-)
|
|
30.10.2008 16:29 -
|
167355
|
|
assasin
|
|
|
Predpokladám e si musel demontova ovládanie klimatizácie aby si sa tam dostal, alebo je nejaká jednoduchia monos?
Predpokladám e si musel demontova ovládanie klimatizácie aby si sa tam dostal, alebo je nejaká jednoduchia monos?
|
|
30.10.2008 16:35 -
|
167356
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
V podstate staci odejmout kryt kolem radici paky, ktery ti umozni pristup ke kabelum zmineneho zapalovace.
Odklapnout to jde jednoduse staci za ramecek z vnitrni strany proste zabrat
V podstate staci odejmout kryt kolem radici paky, ktery ti umozni pristup ke kabelum zmineneho zapalovace.
Odklapnout to jde jednoduse staci za ramecek z vnitrni strany proste zabrat :)
|
|
30.10.2008 22:29 -
|
167357
|
|
fred
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 20 |
|
|
dik vsem, takze z toho jsem zjistil ze jsem v ... vsak vite kde
1)puvodne jsem si myslel, ze navi modul (jak vysvetlil tief) prehrava i CDsa, nicmene autoradio je pouze s telefonem takze budu resit vymenu (foun je mi na .... ) akorat se rozhodnout za co - mam Panasonic, kterej mi vyhovuje, akorat jestli by sel pripojit a pak jeste sehnat ten ramecek
2) novy firmware je teda dobrej k cemu?
3) to je fajn otazkou je co to udela se zobrazovanim radia na velkym displeji
4) daly by se ty mapky nekde sehnat (trba i s tim firmwarem), pripadne schroupne si to vysmahly na CD-RWcku nebo to musim prubnout?
dik vsem, takze z toho jsem zjistil ze jsem v ... vsak vite kde
1)puvodne jsem si myslel, ze navi modul (jak vysvetlil tief) prehrava i CDsa, nicmene autoradio je pouze s telefonem takze budu resit vymenu (foun je mi na .... ) akorat se rozhodnout za co - mam Panasonic, kterej mi vyhovuje, akorat jestli by sel pripojit a pak jeste sehnat ten ramecek
2) novy firmware je teda dobrej k cemu?
3) to je fajn otazkou je co to udela se zobrazovanim radia na velkym displeji
4) daly by se ty mapky nekde sehnat (trba i s tim firmwarem), pripadne schroupne si to vysmahly na CD-RWcku nebo to musim prubnout?
|
|
31.10.2008 05:50 -
|
167358
|
|
igok
|
Město: Pezinok, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 517 |
|
|
Tu som dal linky, kde si mozes stiahnut mapu vychodnej Europy 2 2008 pre Navi VDO .link.
Tu som dal linky, kde si mozes stiahnut mapu vychodnej Europy 2 2008 pre Navi VDO http://www.c5club.cz/page/kod-24/topic-25908203
|
|
31.10.2008 09:55 -
|
167359
|
|
Darja
|
|
|
1) ramecek sezenenes treba na www.stualarm.cz. Panasonic funguje bez problemov ( osobni skusenost ) - fungovat bude snad kazde ISO kompatibilne radio.
2) nenasel sem zadny rozdil mezi starym a novym firmware Nepridava zadnou funkci, mozna zvysuje stabilitu nebo co, kdo vi - zadny popis k tomu neni
3) kdyz si sezenes patricne radio a prevodnik tak radio bude schopne vysilat data do displeje, jinak proste displej nebude zobrazovat zadne "radio data". Kdyz sezenes kompatibilni prevodnik budes schopny sprovoznit i ovladani pod volantem.
4) Link uz zaslal igok, mne fungovalo klasicke Rko Verbatim bez problemov.
1) ramecek sezenenes treba na www.stualarm.cz. Panasonic funguje bez problemov ( osobni skusenost ) - fungovat bude snad kazde ISO kompatibilne radio.
2) nenasel sem zadny rozdil mezi starym a novym firmware :) Nepridava zadnou funkci, mozna zvysuje stabilitu nebo co, kdo vi - zadny popis k tomu neni
3) kdyz si sezenes patricne radio a prevodnik tak radio bude schopne vysilat data do displeje, jinak proste displej nebude zobrazovat zadne "radio data". Kdyz sezenes kompatibilni prevodnik budes schopny sprovoznit i ovladani pod volantem.
4) Link uz zaslal igok, mne fungovalo klasicke Rko Verbatim bez problemov.
|
|
31.10.2008 16:29 -
|
167360
|
|
fred
|
|
|
igok diky sosnul jsem to testnu
Darja dik za odkaz ramecek maj na to ze je to vylisek z plastu dost drahy ale s tim nic nenadelam, jinak bohuzel netusim podle ceho najit "kompatibilni prevodnik", tak kdyby me nekdo natuknul, byl bych mu vdecnej
na stualarmu jsem nasel Adaptér ovládání z volantu uni odporové/uni IR ale opet netisim jestli je to vhodny pro C5Brake (2002) moje radio IR cidlo ma
vsem moc dik snad uz se v tom zorientuju
igok diky sosnul jsem to testnu
Darja dik za odkaz ramecek maj na to ze je to vylisek z plastu dost drahy ale s tim nic nenadelam, jinak bohuzel netusim podle ceho najit "kompatibilni prevodnik", tak kdyby me nekdo natuknul, byl bych mu vdecnej
na stualarmu jsem nasel Adaptér ovládání z volantu uni odporové/uni IR ale opet netisim jestli je to vhodny pro C5Brake (2002) moje radio IR cidlo ma
vsem moc dik snad uz se v tom zorientuju
|
|
31.10.2008 16:33 -
|
167361
|
|
tief
|
|
|
fred: potrebujes VAN prevodnik ... skus pohledat v diskusiich, uz se to tady resilo ...
fred: potrebujes VAN prevodnik ... skus pohledat v diskusiich, uz se to tady resilo ...
|
|
06.11.2008 18:53 -
|
167362
|
|
fred
|
|
|
tak abyste vedela jakyho tu mate mezi sebou ..písk.. tak se pobavte, celou dobu resim jak vymenim radio, ted se mi C5ka vratila a tak jsem si chtel do toho vysuvnyho supliku pod sedackou neco dat sahnu ke spolujezdci a suplik neni, za to jsem nahmatal CDchanger, takze klasicky a vysmahly CD-Rka prehraju a navigace taky funguje bez problemu, moc diky vsem a omlouvam se, pripadal jsem si jak ... no ani se neptejte
tak abyste vedela jakyho tu mate mezi sebou ..písk.. tak se pobavte, celou dobu resim jak vymenim radio, ted se mi C5ka vratila a tak jsem si chtel do toho vysuvnyho supliku pod sedackou neco dat sahnu ke spolujezdci a suplik neni, za to jsem nahmatal CDchanger, takze klasicky a vysmahly CD-Rka prehraju a navigace taky funguje bez problemu, moc diky vsem a omlouvam se, pripadal jsem si jak ... no ani se neptejte
|
|
|
Stirius
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 229 |
|
|
1. je běné, e CD-changer není v autě? Já ho tam nemám
2. lze zapojit nějaký mp3 přehrávač (třeba telefon) skrz jack a cinch v kastlíku do audio díry tak, aby to hrálo? Je to propojené s radiem a bednama?
3. linky z první strany příli nefungují. Jaká je optimální varianta (a za kolik), pokud bych chtěl přehrávat MP3? Tzn. asi jaké radio a co k tomu, aby to fachalo i skrz ovládání na volantu?
Díky.
1. je běné, e CD-changer není v autě? Já ho tam nemám
2. lze zapojit nějaký mp3 přehrávač (třeba telefon) skrz jack a cinch v kastlíku do audio díry tak, aby to hrálo? Je to propojené s radiem a bednama?
3. linky z první strany příli nefungují. Jaká je optimální varianta (a za kolik), pokud bych chtěl přehrávat MP3? Tzn. asi jaké radio a co k tomu, aby to fachalo i skrz ovládání na volantu?
Díky.
|
|
|
tief
|
|
|
1. ano
2. ne
3. potrebujes VAN prevodnik na ovladani pod volantem, znama a funkcni kombinace je JVC ... nejlevnejsie je FM transmitter, idealne primo skrz antenu ...
1. ano
2. ne
3. potrebujes VAN prevodnik na ovladani pod volantem, znama a funkcni kombinace je JVC ... nejlevnejsie je FM transmitter, idealne primo skrz antenu ...
|
|
|
Stirius
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 229 |
|
|
Nemá prosím přímo linky, co kde vzít? Případně jak to pak nahodit do auta? Nejsem velký elektrotechnik
Nemá prosím přímo linky, co kde vzít? Případně jak to pak nahodit do auta? Nejsem velký elektrotechnik :-))
|
|
|
Mesik
|
Město: Praha 9-Čakovice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 19 |
|
|
malý pod dotaz k bodu 2. od Stiriuse
zdravím citroeňáky měl bych dotaz k tomu bodu 2, já jsem si osahával auto a tak sem zkusil zapojit pda do audio vstupu v kastliku přes kabel jack->cinch a mp3 jsem z toho bez problémů pustil jen samo obraz neel jeliko sem ho nezapojoval (mám C5 II tak je to předpokládám důvod funkčnosti tohoto přehrávání), dotaz zní jestli lze nějak udělat aby to fungovalo podobně jako kdy běí radio, tedy e při přepínání ostatních funkcí se přehrávání nevypne, respektive pokadý kdy chci třeba potelovat klimu a zmáčknu menu nebo přímo tlačítko klimy tak se přehrávání přes audio/video vstup přeruí.
malý pod dotaz k bodu 2. od Stiriuse
zdravím citroeňáky :-p měl bych dotaz k tomu bodu 2, já jsem si osahával auto a tak sem zkusil zapojit pda do audio vstupu v kastliku přes kabel jack->cinch a mp3 jsem z toho bez problémů pustil jen samo obraz neel jeliko sem ho nezapojoval (mám C5 II tak je to předpokládám důvod funkčnosti tohoto přehrávání), dotaz zní jestli lze nějak udělat aby to fungovalo podobně jako kdy běí radio, tedy e při přepínání ostatních funkcí se přehrávání nevypne, respektive pokadý kdy chci třeba potelovat klimu a zmáčknu menu nebo přímo tlačítko klimy tak se přehrávání přes audio/video vstup přeruí.
|
|
|
Jeffrey
|
|
|
Mesik napsal(a): malý pod dotaz k bodu 2. od Stiriuse
zdravím citroeňáky měl bych dotaz k tomu bodu 2, já jsem si osahával auto a tak sem zkusil zapojit pda do audio vstupu v kastliku přes kabel jack->cinch a mp3 jsem z toho bez problémů pustil jen samo obraz neel jeliko sem ho nezapojoval (mám C5 II tak je to předpokládám důvod funkčnosti tohoto přehrávání), dotaz zní jestli lze nějak udělat aby to fungovalo podobně jako kdy běí radio, tedy e při přepínání ostatních funkcí se přehrávání nevypne, respektive pokadý kdy chci třeba potelovat klimu a zmáčknu menu nebo přímo tlačítko klimy tak se přehrávání přes audio/video vstup přeruí.
Hmmm... Tak toto by myslím dokázal pořeit např. autodiag, ten u bude vědět. Napi mu SZ. Jinak, kadopádně je standartně blokované přehrávání obrazu za jízdy, ale i toto se dá vyřeit, tudí mě napadá, či to nemá spolu nějakou souvislost.
Hmmm... Tak toto by myslím dokázal pořeit např. autodiag, ten u bude vědět. Napi mu SZ. Jinak, kadopádně je standartně blokované přehrávání obrazu za jízdy, ale i toto se dá vyřeit, tudí mě napadá, či to nemá spolu nějakou souvislost.:-)
|
|
| |
|
|