| | |
29.09.2009 20:36 -
Re: Anténa - autorádio
|
1106598
|
|
Martin
|
Město: Vlaim, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 297 |
|
|
Ahoj, taky teď řeím problém s anténou. Prut se mi nepodařilo vyroubovat a tak musím vyměnit i drák. Nemáte někdo typ na neoriginální drák? Počítám, e to vyjde levněji.
Ahoj, taky teď řeím problém s anténou. Prut se mi nepodařilo vyroubovat a tak musím vyměnit i drák. Nemáte někdo typ na neoriginální drák? Počítám, e to vyjde levněji.
|
|
01.10.2009 08:46 -
|
1106793
|
|
tief
|
|
|
Vyber si:
.link.
Akurat mam pocit ze ten drziak obsahuje aj zosilovac antenneho signalu a GPS prijmac.
Vyber si:
http://www.stualarm.cz/kategorie/car-audio/anteny-adaptery-ant-kabely/am-fm-stresni-anteny/
Akurat mam pocit ze ten drziak obsahuje aj zosilovac antenneho signalu a GPS prijmac.
|
|
01.10.2009 11:51 -
|
1106796
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
zalezi jak pise Tief jestli mas navi....pokud ano je potreba sidat pozor aby na pate anteny byli FAKRA konektory
zalezi jak pise Tief jestli mas navi....pokud ano je potreba sidat pozor aby na pate anteny byli FAKRA konektory
|
|
22.10.2009 07:28 -
|
1107854
|
|
running
|
|
|
Čauky vespolek, utáhnout patku antény,aby pod ní neteklo bude asi vyadovat rozebrání půl auta, nemáte někdo zkuenost? No a přečetl jsem tu spousty cenných informací o FAP filtru,doufám e ho nemám. Bojím se kouknout znova pod auto. Občas mi to nahlásí závadu oruchu výfukových plynů.Zajímavé je,e podle toho kde tankuju a jaké treky jezdím. Osobně by mě zajímal poslední výzkum a komu nandali pokuty za nekvalitní palivo.
Čauky vespolek, utáhnout patku antény,aby pod ní neteklo bude asi vyadovat rozebrání půl auta, nemáte někdo zkuenost? No a přečetl jsem tu spousty cenných informací o FAP filtru,doufám e ho nemám:-d. Bojím se kouknout znova pod auto. Občas mi to nahlásí závadu :poruchu výfukových plynů.Zajímavé je,e podle toho kde tankuju a jaké treky jezdím. Osobně by mě zajímal poslední výzkum a komu nandali pokuty za nekvalitní palivo.
|
|
22.10.2009 07:33 -
|
1107855
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
FAP a 2.0i ? to neeeeee
FAP a 2.0i ? to neeeeee
|
|
22.10.2009 08:06 -
|
1107858
|
|
autodiag
|
|
|
tak to bude znamej asi hodne znalej
tak to bude znamej asi hodne znalej :palec:-)))):-)))):-)))):-))))
|
|
22.10.2009 09:16 -
|
1107860
|
|
Darja
|
|
|
running napsal(a): No a přečetl jsem tu spousty cenných informací o FAP filtru
Na klubu je několik článků o motorizacích, jsou celkem dopodrobna popsané Máme tam jak benzínové, tak dieslové, dokonce i tabulku s přehledem vech .link.
FAPu se také říká DPSF = diesel particulate filter system, take logicky odvodíme, do jakých aut se asi dává
Na klubu je několik článků o motorizacích, jsou celkem dopodrobna popsané :-) Máme tam jak benzínové, tak dieslové, dokonce i tabulku s přehledem vech http://www.c5club.cz/page/kod-39/sub-33951/ci-20310735.html
FAPu se také říká DPSF = diesel particulate filter system, take logicky odvodíme, do jakých aut se asi dává:palec
|
|
22.10.2009 10:53 -
|
1107862
|
|
running
|
|
|
autodiag napsal(a):
No má servis na francouze. Začal u Peugeotu,dávám k němu u třetího frantíka a nebyl problem.
tak to bude znamej asi hodne znalej :palec:-)))):-)))):-)))):-))))
No má servis na francouze. Začal u Peugeotu,dávám k němu u třetího frantíka a nebyl problem.:palec
|
|
22.10.2009 10:58 -
|
1107863
|
|
running
|
|
|
Darja napsal(a): Na klubu je několik článků o motorizacích, jsou celkem dopodrobna popsané Máme tam jak benzínové, tak dieslové, dokonce i tabulku s přehledem vech .link. FAPu se také říká DPSF = diesel particulate filter system, take logicky odvodíme, do jakých aut se asi dává
No,některé bláboly by se měly zapisovat a pak s je u piva se smíchem připomínat koukám,e jsem přispěl No ale o té anténě jsem se nedověděl.......
Na klubu je několik článků o motorizacích, jsou celkem dopodrobna popsané :-) Máme tam jak benzínové, tak dieslové, dokonce i tabulku s přehledem vech http://www.c5club.cz/page/kod-39/sub-33951/ci-20310735.html FAPu se také říká DPSF = diesel particulate filter system, take logicky odvodíme, do jakých aut se asi dává:palec
No,některé bláboly by se měly zapisovat a pak s je u piva se smíchem připomínat:-d koukám,e jsem přispěl:-d:-d:-d No ale o té anténě jsem se nedověděl.......:nevim
|
|
22.10.2009 11:07 -
|
1107865
|
|
Darja
|
|
|
running napsal(a): No ale o té anténě jsem se nedověděl.......
No, co by na tom bylo těkého...
Odmotnuje vechno, co na stropnici drí, tj krytky dělící přepáky, světýlka, madla, stínítka, pak A, B a C sloupky, svěsí dolů stropnici a bude přístup
No, co by na tom bylo těkého...
Odmotnuje vechno, co na stropnici drí, tj krytky dělící přepáky, světýlka, madla, stínítka, pak A, B a C sloupky, svěsí dolů stropnici a bude přístup :-)
|
|
22.10.2009 12:34 -
|
1107868
|
|
standa34
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 107 |
|
|
Kdy bude ikovný stačí jenom půlka odmontovat
Kdy bude ikovný stačí jenom půlka odmontovat
|
|
22.10.2009 12:55 -
|
1107869
|
|
jumep
|
|
|
.link.
teoreticky staci vzadu v kufri uvolnit tesniacu gumu a tym uvolnit tapec vzadu (origo je prilepeny) a dostanes sa k tej antene
ak sa chces dostat lepsie - tak vsetko dole a tapec cely von
http://www.jumep.com/c5/antena
teoreticky staci vzadu v kufri uvolnit tesniacu gumu a tym uvolnit tapec vzadu (origo je prilepeny) a dostanes sa k tej antene
ak sa chces dostat lepsie - tak vsetko dole a tapec cely von
|
|
22.10.2009 14:22 -
|
1107875
|
|
Martin
|
Město: Vlaim, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 297 |
|
|
Nedávno jsem měnil drák antény. Nejprve sundat horní plastové kryty z C sloupku (jsou nacvaknuté) a poté uvolnit tapecírunk z těsnící gumy. Samotný tapecírunk je vzadu ke střee přilepený dvěma kousky oboustranné lepící pásky. Matice k dráku je větí, přesně si u nepamatuji - 22-23?
S tapecírunkem pracuj s citem, lehce se můe zlomit.
Nedávno jsem měnil drák antény. Nejprve sundat horní plastové kryty z C sloupku (jsou nacvaknuté) a poté uvolnit tapecírunk z těsnící gumy. Samotný tapecírunk je vzadu ke střee přilepený dvěma kousky oboustranné lepící pásky. Matice k dráku je větí, přesně si u nepamatuji - 22-23?
|
|
22.10.2009 20:42 -
|
1107889
|
|
igok
|
Město: Pezinok, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 517 |
|
|
Ak by si sa nahodou rozhodol zhodit tapacirung, tak tu som dakedy daaaaavno pisal ako na to .link.
Ak by si sa nahodou rozhodol zhodit tapacirung, tak tu som dakedy daaaaavno pisal ako na to :) http://www.c5club.cz/page/kod-1300/dis-168951.html
|
|
23.10.2009 16:41 -
|
1107949
|
|
running
|
|
|
super,díky za radu. Po víkendu na to vlítnu. Doufám,e se mi něco odlomí.
super,díky za radu. Po víkendu na to vlítnu. Doufám,e se mi něco odlomí.;-)
|
|
28.10.2009 18:58 -
|
1108511
|
|
running
|
|
|
Martin napsal(a): Nedávno jsem měnil drák antény. Nejprve sundat horní plastové kryty z C sloupku (jsou nacvaknuté) a poté uvolnit tapecírunk z těsnící gumy. Samotný tapecírunk je vzadu ke střee přilepený dvěma kousky oboustranné lepící pásky. Matice k dráku je větí, přesně si u nepamatuji - 22-23?
Je to jak si psal,matice je 22,ale odrouboval jsem jetě první dva dráky na dělící sí,cellkem v pohodě se tam dalo dostat. Neteče mi tam,ale ta těsnící guma stvrdla, musím sehnat jinou.Čus
|
|
12.03.2011 14:10 -
|
2377415
|
|
svejk
|
|
|
Ahoj, nevíte někdo jaký konektor je pod tapecírunkem na střee. Chci koupit anténu a jsou dva druhy DIN nebo RAKO. Díky
Ahoj, nevíte někdo jaký konektor je pod tapecírunkem na střee. Chci koupit anténu a jsou dva druhy DIN nebo RAKO. Díky:-o
|
|
29.10.2011 13:59 -
|
2422140
|
|
Hedgehok
|
Město: Nymburk, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive | Počet příspěvků: 34 |
|
|
Dnes kdy jsem demontoval kryty zadního levého sloupku (oprava antény) a na plastu ze vnitř namontovaný kulatý díl VALEO - připojen konektorem-2 dráty.Z kabiny ádný otvor,plast plný.Co je to a k čemu to slouí?Jeden názor byl e je to asi něco jako k audiu pro příjem, mám handsfree, viz.foto dílu.
Dnes kdy jsem demontoval kryty zadního levého sloupku (oprava antény) a na plastu ze vnitř namontovaný kulatý díl VALEO - připojen konektorem-2 dráty.Z kabiny ádný otvor,plast plný.Co je to a k čemu to slouí?Jeden názor byl e je to asi něco jako k audiu pro příjem, mám handsfree, viz.foto dílu.
Přílohy: SAM_1440 a.JPG ( 652204b ) - PSA / VALEO 602708 |
|
29.10.2011 18:12 -
|
2422183
|
|
jumep
|
|
|