| | |
12.10.2017 22:24 -
Re: Anténa - autorádio
|
3101399
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
no v jeho pripade evidentne nenapaji nebo alespon nereika nic zeby meril ,to je pravda...nechame se prekvapit
no v jeho pripade evidentne nenapaji ;) nebo alespon nereika nic zeby meril ,to je pravda...nechame se prekvapit
|
|
14.10.2017 18:07 -
|
3101645
|
|
brixtr
|
Město: Milovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 191 |
|
|
Nejsem elektrikář a rozumím jak velbloud francouztině
Udělal sem pár fotek tak jestli to napoví
Nejsem elektrikář a rozumím jak velbloud francouztině :D
Udělal sem pár fotek tak jestli to napoví
Přílohy: 20171014_175703.jpg ( 3694942b ) - 20171014_175636.jpg ( 3833845b ) - 20171014_175616.jpg ( 3921223b ) - 20171014_175512.jpg ( 4397062b ) - 20171014_175423.jpg ( 4764799b ) - |
|
14.10.2017 23:37 -
|
3101770
|
|
jumep
|
|
|
ono z takychto obrazkov sa da tak velke to ...
konektor na prvom obrazku je predpokladam ten spravny a na nom je pin 5 a ten by ti malo napajat radio (je to napajanie anteny)
ono z takychto obrazkov sa da tak velke to ...
konektor na prvom obrazku je predpokladam ten spravny a na nom je pin 5 a ten by ti malo napajat radio (je to napajanie anteny)
|
|
20.10.2017 07:10 -
|
3102691
|
|
brixtr
|
|
|
tak ne jsem se k tomu dostal tak radio nechytá vubec nic... stejně budu pořizovat nový tak sem zvědav zda se pořádně chytnou i fm
tak ne jsem se k tomu dostal tak radio nechytá vubec nic... stejně budu pořizovat nový tak sem zvědav zda se pořádně chytnou i fm
|
|
20.10.2017 09:24 -
|
3102719
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
tak to dopadne kdyz se do neceho pusti nekdo kdo tomu nerozumi
nevidim zadnou odpoved na dotazy ,ale i kdyz koupis 3-ti radio nebude hrat stejne jako to 1 a 2...a ani to 4 nebude hrat....tvuj problem je v zapojeni ne v radiu to uz se ti tu snazilo nekolik lidi vysvetlit...pokud tomu nerozumis nekupuj bezmyslenkovite dalsi a dalsi radia ,ale za usetrene penize to nech udelat nekomu kdo tomu rozumi a jeste ti dost zbyde
tak to dopadne kdyz se do neceho pusti nekdo kdo tomu nerozumi
nevidim zadnou odpoved na dotazy ,ale i kdyz koupis 3-ti radio nebude hrat stejne jako to 1 a 2...a ani to 4 nebude hrat....tvuj problem je v zapojeni ne v radiu to uz se ti tu snazilo nekolik lidi vysvetlit...pokud tomu nerozumis nekupuj bezmyslenkovite dalsi a dalsi radia ,ale za usetrene penize to nech udelat nekomu kdo tomu rozumi a jeste ti dost zbyde
|
|
20.01.2018 11:40 -
|
3125532
|
|
brixtr
|
|
|
Po delí odmlce zase píu. To e rádio nechyta u vůbec nic jsem měl na mysli ze nečte ani USB proto sem musel pořídit nové (blbě jsem to napsal moje blbost). Nechal jsem to promerit a napájení je totálně bez proudu..
Klidně ji vyměním komplet celou to mi problémy nedělá ale nevím přesně kterou pořídit protoe jsem tam měl předtím i navigaci podle toho displeje co tam měl být
Po delí odmlce zase píu. To e rádio nechyta u vůbec nic jsem měl na mysli ze nečte ani USB proto sem musel pořídit nové (blbě jsem to napsal moje blbost). Nechal jsem to promerit a napájení je totálně bez proudu..
Klidně ji vyměním komplet celou to mi problémy nedělá ale nevím přesně kterou pořídit protoe jsem tam měl předtím i navigaci podle toho displeje co tam měl být
|
|
22.01.2018 21:23 -
|
3126217
|
|
brixtr
|
|
|
tak měním poslední stanovisko... 3 300 za patu dávat opravdu nehodlám
kdy se koupí nějaká normální anténa. nemám na mysli zrovna ji zminovanou nalepovací na čelní sklo ale nějakou univerzální bude to dělat problémy? popř nemá někdo nějakou osvědčenou?
tak měním poslední stanovisko... 3 300 za patu dávat opravdu nehodlám :D
kdy se koupí nějaká normální anténa. nemám na mysli zrovna ji zminovanou nalepovací na čelní sklo ale nějakou univerzální bude to dělat problémy? popř nemá někdo nějakou osvědčenou?
|
|
22.01.2018 21:36 -
|
3126222
|
|
autodiag
|
|
|
3300 je za patu s ostrikovacem..ta bez je levnesi ,nekde kolem 2500...ale i tam
nepsal jsi nahodou uz drive ze ma vse dobre ? (kabelaz,antenu,radio)
3300 je za patu s ostrikovacem..ta bez je levnesi ,nekde kolem 2500...ale i tam
nepsal jsi nahodou uz drive ze ma vse dobre ? (kabelaz,antenu,radio)
|
|
22.01.2018 22:44 -
|
3126246
|
|
jruze
|
|
|
Já mám na breaku s ostřikem páč jsem pouil ve (komplet RT4 s kabeláí a anténou z limuzky)
Já mám na breaku s ostřikem páč jsem pouil ve (komplet RT4 s kabeláí a anténou z limuzky):-p
|
|
23.01.2018 10:35 -
|
3126290
|
|
brixtr
|
|
|
psal jsem e nejsem elektrikář a následně e ne jsem s tím někam zajel e u to nechytlo nic, pak jsem vysvětlil e jsem tim myslel e autoradio umřelo
nechal jsem si to proměřit a proud tam nejde take to dobré bohuel není proto jsem napsal e klidně jí koupim komplet novou ale to jsem netuil tu cenu proto jsem se zeptal na nějakou univerzální.
dle servis boxu mám tu za 3300 viz obrázek
psal jsem e nejsem elektrikář a následně e ne jsem s tím někam zajel e u to nechytlo nic, pak jsem vysvětlil e jsem tim myslel e autoradio umřelo :D
nechal jsem si to proměřit a proud tam nejde take to dobré bohuel není proto jsem napsal e klidně jí koupim komplet novou ale to jsem netuil tu cenu :D proto jsem se zeptal na nějakou univerzální.
dle servis boxu mám tu za 3300 viz obrázek
Přílohy: antena.png ( 224676b ) - |
|
22.04.2018 20:07 -
|
3152211
|
|
Honza80kw
|
Město: Petřvald, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive Break | Počet příspěvků: 120 |
|
|
Zdravím, dnes jsem "sundal" prut z antény, jene to nelo odroubovat, tak jsem zarval a prut dojebal.. Jene kdy jsem klíčem točil toho červa, tak jsem jen protáčí. Je monost to nějak vytáhnout nebo se raději poohlédnout po nové anténě ? Natěstí nemusím řeit GPS protoe ji nemám.
Zdravím, dnes jsem "sundal" prut z antény, jene to nelo odroubovat, tak jsem zarval a prut dojebal.. Jene kdy jsem klíčem točil toho červa, tak jsem jen protáčí. Je monost to nějak vytáhnout nebo se raději poohlédnout po nové anténě ? Natěstí nemusím řeit GPS protoe ji nemám.
|
|
22.04.2018 20:13 -
|
3152216
|
|
jumep
|
|
|
bohuzial to len tak nejde
ja som to riesil tak ze som na tu tycku co ostala trcat narezal zavit a dal tam iny prut,
pripadne si kup 6561 Y1 a presrobuj si svoje vnutro
bohuzial to len tak nejde
ja som to riesil tak ze som na tu tycku co ostala trcat narezal zavit a dal tam iny prut,
pripadne si kup 6561 Y1 a presrobuj si svoje vnutro
|
|
22.04.2018 21:06 -
|
3152237
|
|
Honza80kw
|
Město: Petřvald, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive Break | Počet příspěvků: 120 |
|
|
Na té anténě je zespodu pruina, půjde to natlačit přes ten závit ? Nebo ta pruina se namotá na ten závit ?
Na té anténě je zespodu pruina, půjde to natlačit přes ten závit ? Nebo ta pruina se namotá na ten závit ?
|
|
08.10.2018 16:30 -
|
3183694
|
|
NMC
|
|
|
V mém příspěvku ze 4.6.2016 v tomto vlákně má fotku obalu antény, kterou mi dali ve specializované firmě namísto originální. Ale teď jsem si viml, e nemá break, take nevím, jestli by byla pouitelná.
V mém příspěvku ze 4.6.2016 v tomto vlákně má fotku obalu antény, kterou mi dali ve specializované firmě namísto originální. Ale teď jsem si viml, e nemá break, take nevím, jestli by byla pouitelná.
|
|
04.01.2021 01:20 -
|
3296000
|
|
myneur
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 310 |
|
|
Něčí kočka mi zákeřně uhryzla kus antény Neví někdo číslo náhradního dílu, který potřebuji? VF7RW4HLACL521881
Jen ze zvědavosti: ví někdo, jak je anténa řeena u C5 X7, které jí nemají vzadu na střee, jako např. tato?
.link.
Jaké jsou výhody/nevýhody? Díky
Něčí kočka mi zákeřně uhryzla kus antény:) Neví někdo číslo náhradního dílu, který potřebuji? VF7RW4HLACL521881
Jen ze zvědavosti: ví někdo, jak je anténa řeena u C5 X7, které jí nemají vzadu na střee, jako např. tato?
https://d19-a.sdn.cz/d_19/c_img_H_Z/6ZgBOG.jpeg?fl=res,1024,,3|wrm,/watermark/sauto.png,10,10
Jaké jsou výhody/nevýhody? Díky
|
|
04.01.2021 10:03 -
|
3296008
|
|
jumep
|
|
|
u sedanu je antena pod oknom vzadu, vyhoda je ze tam nema co zatekat
antena je inac obycajny prut ktory kupis v podstate hocikde
origo cislo je
6561 QQ
u sedanu je antena pod oknom vzadu, vyhoda je ze tam nema co zatekat
antena je inac obycajny prut ktory kupis v podstate hocikde
origo cislo je
6561 QQ
|
|
04.01.2021 13:27 -
|
3296016
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
A na toureru 2015 je ve stresni sdruzene antene co? Me prijde, ze kdyz vysroubuju tu kratkou antenku, tak se prijem radia nezmeni, ani sila signalu se nehne.
A na toureru 2015 je ve stresni sdruzene antene co? Me prijde, ze kdyz vysroubuju tu kratkou antenku, tak se prijem radia nezmeni, ani sila signalu se nehne.
|
|
04.01.2021 13:46 -
|
3296020
|
|
jumep
|
|
|
okrem radioveho signalu ten prut nema v podstate na nic vplyv
.link. ta pruzinka sa dotyka pri zlozeni "matice" do ktorej sa zasrobovava prut
a vpredu toho kde je akoby stvorcovy otvor v tom kove je zasadena gps antena
okrem radioveho signalu ten prut nema v podstate na nic vplyv
http://jumep.com/c5/antena_vnutro/ ta pruzinka sa dotyka pri zlozeni "matice" do ktorej sa zasrobovava prut
a vpredu toho kde je akoby stvorcovy otvor v tom kove je zasadena gps antena
|
|
26.01.2024 09:28 -
|
3373920
|
|
miskod
|
|
|
Ahojte. Co je prosim ten samostatny drat z antenneho zosilnovaca? Tak nejak mi z toho vychadza ze to bude napajanie. To by som ale cakal po koaxe. Moze to byt len napajanie tej GPS casti?
Ahojte. Co je prosim ten samostatny drat z antenneho zosilnovaca? Tak nejak mi z toho vychadza ze to bude napajanie. To by som ale cakal po koaxe. Moze to byt len napajanie tej GPS casti?
Přílohy: 20240126_092722.jpg ( 2795437b ) - |
|
06.06.2024 14:56 -
|
3380963
|
|
ret33
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0i 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 162 |
|
|
Zdravím,
prosím o pomoc . Jaké jsou rozdíly mezi paticemi antény sedan/kombi RD4/RNEG/NG4 u C5 X7 a kde jsou vlastně antény u kombi umístěné ?
Řeím takový zprasek, kdy rádio má patný příjem FM. Reálně nejlépe funguje příjem pokud mám zapojený FM transmiter místo zapalovače, tedy vysílač je hned u rádia (RNEG). Příjem stanic jinak různě umí, má krátkodobé výpadky. Z toho usuzuji, e anténa je nezapojená nebo zapojená patně a příjem vlastně zajiuje jenom rádio. Není se čemu divit, podle VIN byla z výroby navigace NG4, ale v autě je RNEG, take kdoví, jak je to poskládané.
Zatím jsem zjistil následující:
Od antény ve střee vedou dva kabely - zelený + edý. Který je k čemu (GPS, FM ?), do jednoho vede napětí cca 3,5V, do druhého 0V. U to se mi zdá patně, protoe podle Serviceboxu má mít kombi s RNEG i NG4 anténu pouze s jedním edým kabelem.
Co tak vyvozuji, tak antény pro FM u kombi jsou v 3. bočních sklech ?
Vedou přes anténí moduly 6561 RK, 6561 RN IMPEDANČNÍ ADAPTÉRY přímo do rádia ?
Jsou napájený fantomově přes fakru ?
Nebo jetě vedou přes jednotku telematiky Autoliv 6579RX ?
Kde jsou v autě tyhle anténí moduly a autoliv umístěné, nechce se mi úplně jít po drátech a rozebrat kvůli tomu půlku auta ?
Anténa na střee u kombi je jenom kvůli GPS ?
GPS funguje někdy dobře, někdy dost zmateně - je mimo třeba o 50 -100 metrů, někdy dlouho trvá, ne se ukáe správná nadmořská výka a přitom to ukazuje 5-6 satelitů . Můe to souviset s parkováním v podzemní garái ?
Díky.
Zdravím,
prosím o pomoc . Jaké jsou rozdíly mezi paticemi antény sedan/kombi RD4/RNEG/NG4 u C5 X7 a kde jsou vlastně antény u kombi umístěné ?
Řeím takový zprasek, kdy rádio má patný příjem FM. Reálně nejlépe funguje příjem pokud mám zapojený FM transmiter místo zapalovače, tedy vysílač je hned u rádia (RNEG). Příjem stanic jinak různě umí, má krátkodobé výpadky. Z toho usuzuji, e anténa je nezapojená nebo zapojená patně a příjem vlastně zajiuje jenom rádio. Není se čemu divit, podle VIN byla z výroby navigace NG4, ale v autě je RNEG, take kdoví, jak je to poskládané.
Zatím jsem zjistil následující:
Od antény ve střee vedou dva kabely - zelený + edý. Který je k čemu (GPS, FM ?), do jednoho vede napětí cca 3,5V, do druhého 0V. U to se mi zdá patně, protoe podle Serviceboxu má mít kombi s RNEG i NG4 anténu pouze s jedním edým kabelem.
Co tak vyvozuji, tak antény pro FM u kombi jsou v 3. bočních sklech ?
Vedou přes anténí moduly 6561 RK, 6561 RN IMPEDANČNÍ ADAPTÉRY přímo do rádia ?
Jsou napájený fantomově přes fakru ?
Nebo jetě vedou přes jednotku telematiky Autoliv 6579RX ?
Kde jsou v autě tyhle anténí moduly a autoliv umístěné, nechce se mi úplně jít po drátech a rozebrat kvůli tomu půlku auta ?
Anténa na střee u kombi je jenom kvůli GPS ?
GPS funguje někdy dobře, někdy dost zmateně - je mimo třeba o 50 -100 metrů, někdy dlouho trvá, ne se ukáe správná nadmořská výka a přitom to ukazuje 5-6 satelitů . Můe to souviset s parkováním v podzemní garái ?
Díky.
|
|
| |
|
|