| | |
13.05.2016 22:59 -
Re: Anténa - autorádio
|
2950979
|
|
jumep
|
|
|
co presne si spravil ked ti to nabehlo, zopakuj to, ak to nabehne bude to niekde v tom okoli co si chytal
co presne si spravil ked ti to nabehlo, zopakuj to, ak to nabehne bude to niekde v tom okoli co si chytal
|
|
13.05.2016 23:38 -
|
2950983
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
johnny.m napsal(a): Jumep, ty má vdycky pravdu . Ale na konentoru to není. Tak a teď jestli to nechat někoho opravit, nebo koupit jiné.
to je jasne ze ma
uz jsem se te ptal jednou,co mas pripojene v zasuvce..(nabijecka,kamera atd...)
to je jasne ze ma :-p
uz jsem se te ptal jednou,co mas pripojene v zasuvce..(nabijecka,kamera atd...)
|
|
14.05.2016 07:18 -
|
2951014
|
|
johnny.m
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 498 |
|
|
U jsem ti na to odpovídal ze tam je kamera . A i kdy ji odpojím, tak to nepomůe. Co vim, tak můe ruit signál, ale ne napájení.
U jsem ti na to odpovídal ze tam je kamera ;-). A i kdy ji odpojím, tak to nepomůe. Co vim, tak můe ruit signál, ale ne napájení.
|
|
14.05.2016 11:14 -
|
2951043
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
odpoj ji, nech auto usnout a pockej cca 5 min,potom znovu zapni zapalovani a nastartuj
je nutne aby navigace presla z powersafe mode do bootmode
odpoj ji, nech auto usnout a pockej cca 5 min,potom znovu zapni zapalovani a nastartuj
je nutne aby navigace presla z powersafe mode do bootmode
|
|
14.05.2016 11:38 -
|
2951049
|
|
johnny.m
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 498 |
|
|
Tvrdý reset nepomůe? Předpokládám e lze ivytáhnout pojistku zásuvek?
Tvrdý reset nepomůe? Předpokládám e lze ivytáhnout pojistku zásuvek?
|
|
14.05.2016 13:19 -
|
2951061
|
|
autodiag
|
|
|
proc reset ???? neni potreba
staci udelat co ti pisu a pak dej vedet jak to dopadlo
proc reset ???? neni potreba
staci udelat co ti pisu a pak dej vedet jak to dopadlo
|
|
14.05.2016 17:09 -
|
2951081
|
|
johnny.m
|
|
|
Powersafe vs bootmode? Ráno dam vědět, adaptér je na drátech napájený bez zásuvky, vytáhnul jsem pojistku.
Powersafe vs bootmode? Ráno dam vědět, adaptér je na drátech napájený bez zásuvky, vytáhnul jsem pojistku.
|
|
14.05.2016 21:04 -
|
2951172
|
|
autodiag
|
|
|
johnny.m napsal(a): Powersafe vs bootmode? Ráno dam vědět, adaptér je na drátech napájený bez zásuvky, vytáhnul jsem pojistku.
Powersafe je mod ktery navi drzi nejakou dobu po vypnuti klice a usnuti bsi kvuli rychlosti nabehnuti systemu,v RAM zustavaji promenne,neprobiha inicializace
bootmode je v podstate to same jako zapnuti na napajeni...v RAM neni zadna promenna,probiha inicializace,je to hardreset
Powersafe je mod ktery navi drzi nejakou dobu po vypnuti klice a usnuti bsi kvuli rychlosti nabehnuti systemu,v RAM zustavaji promenne,neprobiha inicializace
bootmode je v podstate to same jako zapnuti na napajeni...v RAM neni zadna promenna,probiha inicializace,je to hardreset
|
|
15.05.2016 10:38 -
|
2951261
|
|
johnny.m
|
|
|
Tak jsem včera večer zapojil novou anténu a nechal auto přes noc být. Ráno najela přes fastboot a samozřejmě nula satelitů. Jetě jsem jí dal hard reset (tlačítko DARK podret dlouze). Taky nic, i kdy jsem jí nechal asi pět minut na fix. Zítra vyzkouím anténu na jiném rádiu.
Tak jsem včera večer zapojil novou anténu a nechal auto přes noc být. Ráno najela přes fastboot a samozřejmě nula satelitů. Jetě jsem jí dal hard reset (tlačítko DARK podret dlouze). Taky nic, i kdy jsem jí nechal asi pět minut na fix. Zítra vyzkouím anténu na jiném rádiu.
|
|
15.05.2016 13:45 -
|
2951313
|
|
johnny.m
|
|
|
Zkontroloval - píu to o pár příspěvků nahoře. Zlobit to začalo bez jakéhokoliv zásahu. Jetě ne napadá zda tam nemůe dělat neplechu 3. brzdové světlo kdy je v něm voda.
Zkontroloval - píu to o pár příspěvků nahoře. Zlobit to začalo bez jakéhokoliv zásahu. Jetě ne napadá zda tam nemůe dělat neplechu 3. brzdové světlo kdy je v něm voda.
|
|
15.05.2016 13:47 -
|
2951314
|
|
jumep
|
|
|
3tie brzdove a antena su uplne 2 rozlicne veci este aj daleko od seba
ak napojis druhu antenu a nic sa nedeje, tak to moze robit uz len zlomeny kabel alebo radio samotne
mozes skusit zohnat nejaku GPS antenu externu a tu pripojit na skusku priamo na radio ci sa chyti a ci sa to chyti aj viac krat, ak nie - je jasne radio
3tie brzdove a antena su uplne 2 rozlicne veci este aj daleko od seba
ak napojis druhu antenu a nic sa nedeje, tak to moze robit uz len zlomeny kabel alebo radio samotne
mozes skusit zohnat nejaku GPS antenu externu a tu pripojit na skusku priamo na radio ci sa chyti a ci sa to chyti aj viac krat, ak nie - je jasne radio
|
|
15.05.2016 14:15 -
|
2951328
|
|
johnny.m
|
|
|
Před týdnem jsem koupil externí anténu s Fakrou - tenhle konektor je přímo na rádiu. Konektor vzadu je gt-5. Kabel v autě vynechávám, dá se za pár korun vyměnit. Pro mě je důleité vědět, zda jede GPS modul v navi.
Anténa můe být přes kostru ruena ledasčím.
Zítra zkusím tu novou anténu na jiném rádiu a nechám u nás v labu zkontrolovat rádio. Uvidíme jak to dopadne.
Před týdnem jsem koupil externí anténu s Fakrou - tenhle konektor je přímo na rádiu. Konektor vzadu je gt-5. Kabel v autě vynechávám, dá se za pár korun vyměnit. Pro mě je důleité vědět, zda jede GPS modul v navi.
Anténa můe být přes kostru ruena ledasčím.
Zítra zkusím tu novou anténu na jiném rádiu a nechám u nás v labu zkontrolovat rádio. Uvidíme jak to dopadne.
|
|
15.05.2016 16:51 -
|
2951371
|
|
citrus
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 612 |
|
|
ja som mal problem s radiom. Problem bol v konektore neviem aky konektor ma navi ale ak je rovnaky ako radio moe tam ma rovnaky problem. Pozri o stranu spat.
ja som mal problem s radiom. Problem bol v konektore neviem aky konektor ma navi ale ak je rovnaky ako radio moe tam ma rovnaky problem. Pozri o stranu spat.
|
|
15.05.2016 18:03 -
|
2951402
|
|
johnny.m
|
|
|
Zítra to beru do práce do laborky, já nemám tak jemné nářadí. Ale zatím jsem tam ádný problém nezjistil. Měl jsem to celé rozebrané.
Zítra to beru do práce do laborky, já nemám tak jemné nářadí. Ale zatím jsem tam ádný problém nezjistil. Měl jsem to celé rozebrané.
|
|
15.05.2016 18:09 -
|
2951403
|
|
autodiag
|
|
|
no pokud nemaji v laborce na stole BSI je to celkem zbytecne nekam nosit
no pokud nemaji v laborce na stole BSI je to celkem zbytecne nekam nosit
|
|
15.05.2016 18:12 -
|
2951405
|
|
johnny.m
|
|
|
To mi je jasný, ale aspoň můou zkontrolovat zda je ok tiák a konektor. Co navrhuje ty, Martine, jako dalí kroky pls?
To mi je jasný, ale aspoň můou zkontrolovat zda je ok tiák a konektor. Co navrhuje ty, Martine, jako dalí kroky pls?
|
|
15.05.2016 18:23 -
|
2951412
|
|
autodiag
|
|
|
hele ja bych to vyzkousel mimo auto ,zkusil bych jestli jde z konektoru napajeni
napada me jedte ze by mohl byt prerusenej kondik co oddeluje signal od napajeni anteny ale to je dost nepravdepodobne
ted ale premyslim nad tim jestli je GPS antena vubec napajena a neni pasivni
hele ja bych to vyzkousel mimo auto ,zkusil bych jestli jde z konektoru napajeni
napada me jedte ze by mohl byt prerusenej kondik co oddeluje signal od napajeni anteny ale to je dost nepravdepodobne
ted ale premyslim nad tim jestli je GPS antena vubec napajena a neni pasivni
|
|
15.05.2016 18:39 -
|
2951413
|
|
johnny.m
|
|
|
Zítra snad kolega přitáhne do práce RNS510 tak zkusíme zda jde moje anténa co jsem koupil. Anténa je aktivní, má 5V. Ty jsem na rádiu i naměřil. Ale jen jednou a pak u taky ne. O tom kondíku řeknu naim borcům, třeba se jim podaří něco zjistit. Ty má předpokládám BSI mimo auto na které to umí vyzkouet.
Zítra snad kolega přitáhne do práce RNS510 tak zkusíme zda jde moje anténa co jsem koupil. Anténa je aktivní, má 5V. Ty jsem na rádiu i naměřil. Ale jen jednou a pak u taky ne. O tom kondíku řeknu naim borcům, třeba se jim podaří něco zjistit. Ty má předpokládám BSI mimo auto na které to umí vyzkouet.
|
|
| |
|
|