| | |
30.10.2011 09:47 -
Re: Anténa - autorádio
|
2422377
|
|
Hedgehok
|
Město: Nymburk, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive | Počet příspěvků: 34 |
|
|
Dík,na tuhle monost jsem nevzpomenul.Na opravu patice anteny jsem pouil černý silik.tmel -50 a +200 st.C,uvidíme zda to pomůe.Matice byla poměrně volná.Nezdá se mi e nekopíruje zakřivení střechy, u combi je podklad střechy asi rovnějí. Přitáhnul gumou přes zadní dveře,zamknul.Nechám 24 hod. Snad se povede.Překvapuje mne ivotnost těchto dílů u 7letého vozu.V servisu mi sdělili e oprava by vyla asi na 4000,- kč,dle toho co patice obsahuje (zesil.,,GSM).Orig.díl jen v servisu?Kdo je výrobce?Na tohle jsem zde nenael odkaz.(pouívám i vyhledávač).
Dík,na tuhle monost jsem nevzpomenul.Na opravu patice anteny jsem pouil černý silik.tmel -50 a +200 st.C,uvidíme zda to pomůe.Matice byla poměrně volná.Nezdá se mi e nekopíruje zakřivení střechy, u combi je podklad střechy asi rovnějí. Přitáhnul gumou přes zadní dveře,zamknul.Nechám 24 hod. Snad se povede.Překvapuje mne ivotnost těchto dílů u 7letého vozu.V servisu mi sdělili e oprava by vyla asi na 4000,- kč,dle toho co patice obsahuje (zesil.,,GSM).Orig.díl jen v servisu?Kdo je výrobce?Na tohle jsem zde nenael odkaz.(pouívám i vyhledávač).
Přílohy: SAM_1446 a.JPG ( 401368b ) - |
|
30.10.2011 09:51 -
|
2422381
|
|
Hedgehok
|
Město: Nymburk, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive | Počet příspěvků: 34 |
|
|
Oprava:.zdá se mi e nekopíruje zakřivení
Oprava:.zdá se mi e nekopíruje zakřivení
|
|
30.10.2011 09:52 -
|
2422382
|
|
jumep
|
|
|
neviem preco, zatial som tu mal len 2 auta kde im to tadial zatekalo, tiez som to poriesil presne takto, silikon a zatiahnut
neviem preco, zatial som tu mal len 2 auta kde im to tadial zatekalo, tiez som to poriesil presne takto, silikon a zatiahnut
|
|
30.10.2011 10:25 -
|
2422405
|
|
Pablik1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731 |
|
|
tief napsal(a): Vyber si: .link. Akurat mam pocit ze ten drziak obsahuje aj zosilovac antenneho signalu a GPS prijmac. no pokud nemá navigačku tak myslím si e není problém koupit anténu se zesákem a vyměnit ale nejdřív zkus spray na uvolnování závitů snad se pustí.protoe měnit celé to bude dřina tahat koax přes celé auto,dělal jsem to a nebavilo mě to ani trochu.ale vzhledem k tomu e mám problém s přijmem některých stanic asi mě to čeká.asi budu volit typ"raločí ploutve"libivý tvar a ke kombíku bude IN ale to a jaro dorazí....
Vyber si: http://www.stualarm.cz/kategorie/car-audio/anteny-adaptery-ant-kabely/am-fm-stresni-anteny/ Akurat mam pocit ze ten drziak obsahuje aj zosilovac antenneho signalu a GPS prijmac. no pokud nemá navigačku tak myslím si e není problém koupit anténu se zesákem a vyměnit ale nejdřív zkus spray na uvolnování závitů snad se pustí.protoe měnit celé to bude dřina tahat koax přes celé auto,dělal jsem to a nebavilo mě to ani trochu.ale vzhledem k tomu e mám problém s přijmem některých stanic asi mě to čeká.asi budu volit typ"raločí ploutve"libivý tvar a ke kombíku bude IN ale to a jaro dorazí....
|
|
23.11.2011 12:08 -
|
2426924
|
|
boza
|
Město: Slaný, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 89 |
|
|
V Lidlu mají hliníkovou antenu .link. ,půjde namontovat místo stávající???
V Lidlu mají hliníkovou antenu http://www.lidl.cz/cps/rde/xchg/lidl_cz/hs.xsl/index_21711.htm ,půjde namontovat místo stávající???:nevim
|
|
23.11.2011 12:20 -
|
2426930
|
|
amirinda
|
Město: Planá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 439 |
|
|
mám tam skoro tu samou tak určo jo. Má výmněné roubky podle průměru antény.
mám tam skoro tu samou tak určo jo. Má výmněné roubky podle průměru antény.
|
|
23.11.2011 12:23 -
|
2426931
|
|
boza
|
|
|
To jo,v anténě bude klasický závit a na patici naí anteny ne
To jo,v anténě bude klasický závit a na patici naí anteny ne:-((((
|
|
23.11.2011 12:40 -
|
2426934
|
|
flyteSVK
|
|
|
Mam podobnu, lebo ma nebavilo behat a antenou jak Polsky kamionista... Urcie to bude pasovat.
V antene aj patici su klasicke zavity, a srob je k tomu bud na celej dlzke s rovnakym priemerom, alebo pol na pol velky/maly.
Mam podobnu, lebo ma nebavilo behat a antenou jak Polsky kamionista... Urcie to bude pasovat.
V antene aj patici su klasicke zavity, a srob je k tomu bud na celej dlzke s rovnakym priemerom, alebo pol na pol velky/maly.
|
|
24.11.2011 22:00 -
|
2427483
|
|
boza
|
|
|
Tak dneska koupeno a díra v anteně je větí
Tak dneska koupeno a díra v anteně je větí:-p
|
|
24.11.2011 22:08 -
|
2427485
|
|
flyteSVK
|
|
|
a ta redukcia tam neni?
a ta redukcia tam neni?
|
|
24.11.2011 22:09 -
|
2427486
|
|
boza
|
|
|
Redukce tam jsou,ale nevím,jestli ten roubek z patice anteny jde vyroubovat
Redukce tam jsou,ale nevím,jestli ten roubek z patice anteny jde vyroubovat:nevim
|
|
25.11.2011 06:02 -
|
2427507
|
|
amirinda
|
Město: Planá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 439 |
|
|
no já kdy vyroubuju anténu tak v patici nemám roubek, ale díru, take předpokládám roubek vytočit, do antény přechodku a musí tam jít
no já kdy vyroubuju anténu tak v patici nemám roubek, ale díru, take předpokládám roubek vytočit, do antény přechodku a musí tam jít :-)
|
|
25.11.2011 12:29 -
|
2427596
|
|
judas
|
|
|
Dnes jsem anténu zakoupil a hned namontoval. V patici byl vnitřní závit M5, take montá bez problémů a bez redukcí. Vypadá to o hodně líp, ne s původním rybářským prutem. Zhorení příjmu signálu jsem nepostřehl.
Za málo peněz hodně muziky a veliká krása.
Dnes jsem anténu zakoupil a hned namontoval. V patici byl vnitřní závit M5, take montá bez problémů a bez redukcí. Vypadá to o hodně líp, ne s původním rybářským prutem. Zhorení příjmu signálu jsem nepostřehl.
Za málo peněz hodně muziky a veliká krása.
|
|
26.11.2011 13:09 -
|
2427789
|
|
boza
|
|
|
No já sundal antenu a z patice kouká roubek,kterej nejde povolit
No já sundal antenu a z patice kouká roubek,kterej nejde povolit:-o
|
|
26.11.2011 17:00 -
|
2427837
|
|
boza
|
|
|
Určitě má kadá C5 v patici závit?Nechci tam něco utrhnout.
Určitě má kadá C5 v patici závit?Nechci tam něco utrhnout.
|
|
26.11.2011 17:32 -
|
2427847
|
|
flyteSVK
|
|
|
jasne ze ma. maximalne to mozes mat zahrdzavene. keby som nemal 38 teplotu tak ti to idem odfotit.
jasne ze ma. maximalne to mozes mat zahrdzavene. keby som nemal 38 teplotu tak ti to idem odfotit.
|
|
26.11.2011 17:59 -
|
2427850
|
|
lubco
|
Město: , Auto: CITROEN BERLINGO Shine BlueHDI 130 S&S | Počet příspěvků: 76 |
|
|
Pred chvilou som dal na auto antenu z Lidlu - tu kratku s hlinikom. Operacia typu vyskrutkovat staru, naskrutkovat novu. K novej boli este dva svorniky na rozne priemery - neboli treba.
Pred chvilou som dal na auto antenu z Lidlu - tu kratku s hlinikom. Operacia typu vyskrutkovat staru, naskrutkovat novu. K novej boli este dva svorniky na rozne priemery - neboli treba.
|
|
09.02.2012 20:55 -
|
2449489
|
|
Ladman
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 III 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer Exclusive | Počet příspěvků: 489 |
|
|
měl jsem docela odrbanou pičku antény, tak jsem ji malinko odřízl, ale tam u kouká drát, take to opět moc dobře nevypadá. Koupil bych novou, jenom ten prut, patice je v poho, ale nevím jestli se dá normálně koupit, protoe v autě mám navigaci NaviDrive, tak nevím jestli je to i na ní nebo jen na rádio.
měl jsem docela odrbanou pičku antény, tak jsem ji malinko odřízl, ale tam u kouká drát, take to opět moc dobře nevypadá. Koupil bych novou, jenom ten prut, patice je v poho, ale nevím jestli se dá normálně koupit, protoe v autě mám navigaci NaviDrive, tak nevím jestli je to i na ní nebo jen na rádio.
|
|
09.02.2012 20:58 -
|
2449493
|
|
jumep
|
|
|