| | |
09.12.2008 17:48 -
tlačítko ovládání pal.počítače
|
167092
|
|
sanak
|
Město: Česká Třebová, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Prosím o radu,přestalo mě fungovat ovládání pal.počítače (na páčce stěračů) jinak počítač funguje normálně,nemáta někdo zkuenost?
Prosím o radu,přestalo mě fungovat ovládání pal.počítače (na páčce stěračů) jinak počítač funguje normálně,nemáta někdo zkuenost?
|
|
09.12.2008 20:16 -
Re: tlačítko ovládání pal.počítače
|
167093
|
|
jumep
|
|
|
skor ako sa pytam hladam, je to tu aj s fotkami
skor ako sa pytam hladam, je to tu aj s fotkami
|
|
09.12.2008 20:20 -
|
167094
|
|
Darja
|
|
|
Clanky a navody -> uzivatelske navody -> Packa ovladani PC .link.
Clanky a navody -> uzivatelske navody -> Packa ovladani PC http://www.c5club.cz/articles/technical_data.html&ci=19629847
|
|
09.12.2008 20:20 -
|
167095
|
|
jumep
|
|
|
.link.
http://www.c5club.cz/index.php?gal=82766019&kod=32&ids=pilot%20C%205#pc
|
|
09.12.2008 20:42 -
|
167096
|
|
sanak
|
Město: Česká Třebová, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 2 |
|
|
omlouvám se a moc dík !!!
omlouvám se a moc dík !!!
|
|
17.03.2009 07:44 -
|
659357
|
|
Kárl
|
Město: Mratín, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 9 |
|
|
Moná je lepí po opravě prohodit ten plíek s plíkem v druhé páčce, tam je stejný a není tak namáhaný. Já to tak udělal.
Moná je lepí po opravě prohodit ten plíek s plíkem v druhé páčce, tam je stejný a není tak namáhaný. Já to tak udělal.
|
|
23.03.2009 23:08 -
|
659617
|
|
Sena
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX Break | Počet příspěvků: 92 |
|
|
Tak jsem taky rozdělával tlačítko palub.PC, díky fotům tady jsem věděl jak, tak to jde, sice při rozdělávání vypadnou pruinky a kdy se to skládá tak musí troku člověk přemýlet (aspoň teda já musel ...). Já měl ten plíek resp. ten kontakt toho plíku co spíná rozlomenej (natěstí ta ulomená malinká část mi při rozdělávání spadla do klína...), tak jsem to sletoval, sloil a zatím to chodí.
Chci se zeptat na to tlačítko na druhé (levé) páčce s označením "auto" má jakou funkci??? V manuálu píou něco o světlech , ale já mačkám a nic. (asi málo přemýlím... )
Tak jsem taky rozdělával tlačítko palub.PC, díky fotům tady jsem věděl jak, tak to jde, sice při rozdělávání vypadnou pruinky a kdy se to skládá tak musí troku člověk přemýlet (aspoň teda já musel ...). Já měl ten plíek resp. ten kontakt toho plíku co spíná rozlomenej (natěstí ta ulomená malinká část mi při rozdělávání spadla do klína...), tak jsem to sletoval, sloil a zatím to chodí.
Chci se zeptat na to tlačítko na druhé (levé) páčce s označením "auto" má jakou funkci??? V manuálu píou něco o světlech , ale já mačkám a nic. (asi málo přemýlím...:-) )
|
|
23.03.2009 23:12 -
|
659618
|
|
jumep
|
|
|
ked odomknes a zapnes kluc do polohy 1 a potom ho pridrzis, aktivujes/deaktivujes automaticke zapinanie svetiel podla svetelneho senzoru
ked odomknes a zapnes kluc do polohy 1 a potom ho pridrzis, aktivujes/deaktivujes automaticke zapinanie svetiel podla svetelneho senzoru
|
|
23.03.2009 23:17 -
|
659619
|
|
Sena
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX Break | Počet příspěvků: 92 |
|
|
Jo takhleeee ..... . A mi zase manelka někdy pujčí auto tak to zkusím jestli nekecá!
Díky
Jo takhleeee ..... :-). A mi zase manelka někdy pujčí auto tak to zkusím jestli nekecá!
Díky :-)
|
|
24.03.2009 15:32 -
|
659635
|
|
stano1
|
|
|
nekecá,
mne to funguje tie.
Ak má nastavené autom.svetlá po natartovaní motora tak ti bude "cviči" len rozsvecovanie palubovky po zotmení,: lebo pri vjazde do tunela
nekecá,
mne to funguje tie.
Ak má nastavené autom.svetlá po natartovaní motora tak ti bude "cviči" len rozsvecovanie palubovky po zotmení,: lebo pri vjazde do tunela :-)
|
|
16.06.2013 10:38 -
|
2589725
|
|
Jirka
|
Město: Český Krumlov, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 111 |
|
|
Přestalo mě fungovat ovládání pal.počítače, tlačítko nereaguje, je to jen tím plíkem jak je výe popsáno nebo je tam jetě nějaká dalí záludnost. Zjiuji to radi dopředu ne se v tom začnu vrtat.
Přestalo mě fungovat ovládání pal.počítače, tlačítko nereaguje, je to jen tím plíkem jak je výe popsáno nebo je tam jetě nějaká dalí záludnost. Zjiuji to radi dopředu ne se v tom začnu vrtat. :nevim
|
|
16.06.2013 11:08 -
|
2589734
|
|
jumep
|
|
|
v podstate tam nema byt moc co ine
v podstate tam nema byt moc co ine
|
|
14.01.2018 17:58 -
|
3124486
|
|
maty
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX Break | Počet příspěvků: 60 |
|
|
Mám prosbu při oprave tlačítka na PC se mě povedlo vytáhnout plochý pásek, který je zasunut v páčce na stěrače. Není nijak pokozen.
Neznáte někoho kdo to umí opravit, případně nemáte to někdo nafocené jak to rozebrat a sloit? Za blbost se platí, Děkuji za pomoc.
Mám prosbu při oprave tlačítka na PC se mě povedlo vytáhnout plochý pásek, který je zasunut v páčce na stěrače. Není nijak pokozen.
Neznáte někoho kdo to umí opravit, případně nemáte to někdo nafocené jak to rozebrat a sloit? Za blbost se platí, Děkuji za pomoc.
|
|
14.01.2018 18:05 -
|
3124489
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
no ten flex je vedeny v tele packy a zadunuty do konektoru uvnitr COM2000
je divne jak se ti to podarilo vytahnout...to by nemelo snad ani jit ...
musis sundat volant,sundat COM ,rozebrat ho,vyndat packu do te vlozit ten flex a nasledne cele zase vratit do COMu a slozit v obracenem poradi
no ten flex je vedeny v tele packy a zadunuty do konektoru uvnitr COM2000
je divne jak se ti to podarilo vytahnout...to by nemelo snad ani jit :) ...
musis sundat volant,sundat COM ,rozebrat ho,vyndat packu do te vlozit ten flex a nasledne cele zase vratit do COMu a slozit v obracenem poradi
|
|
14.01.2018 18:38 -
|
3124512
|
|
maty
|
|
|
Díky, vím, e by se to stát nemělo, ale povedlo se... Tiák jsem opravil samolepící měděnou páskou, ale nikdy jsem nerozebíral ten COM a nerad bych něco utrhnul... Proto jsem prosil o foto vnitřku. Díky.
Díky, vím, e by se to stát nemělo, ale povedlo se... Tiák jsem opravil samolepící měděnou páskou, ale nikdy jsem nerozebíral ten COM a nerad bych něco utrhnul... Proto jsem prosil o foto vnitřku. Díky.
|
|
14.01.2018 18:56 -
|
3124529
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
no hele kdyz uz se chces do toho postet tak si i nachstej diagnostiku po sestaveni ji budes potrebovat
foto myslim nebude potreba..na plosnaku jsou v posdtate jen na kazde strane flexy z kazde packy,v tvem pripade jeden...jinak tam vylozene urvat neni co...
doma mam na svem domacim rozvodu pripojenej COM tak kdyby si na fotce trval poslu zitra jak dorazim domu do dilny
no hele kdyz uz se chces do toho postet tak si i nachstej diagnostiku po sestaveni ji budes potrebovat
foto myslim nebude potreba..na plosnaku jsou v posdtate jen na kazde strane flexy z kazde packy,v tvem pripade jeden...jinak tam vylozene urvat neni co...
doma mam na svem domacim rozvodu pripojenej COM tak kdyby si na fotce trval poslu zitra jak dorazim domu do dilny
|
|
14.01.2018 19:41 -
|
3124554
|
|
maty
|
|
|
Bohuel nikoho neznám, kdo by byl ochoten mě s tímto pomoci. Diagnoza je asi na ustavení souososti volantu, to je u vech aut stejné. Budu to opravovat tak někdy na konci týdne, za foto budu rád. Musím okouknout jak se sundavá jetě Airbag, ale je to asi podobné jako u BMW, kde se roubovákem odjistí pruinky a Airbag odskočí. Nerad holt dělám něco co jsem jetě nedělal, ale ve je jednou poprvé...
Bohuel nikoho neznám, kdo by byl ochoten mě s tímto pomoci. Diagnoza je asi na ustavení souososti volantu, to je u vech aut stejné. Budu to opravovat tak někdy na konci týdne, za foto budu rád. Musím okouknout jak se sundavá jetě Airbag, ale je to asi podobné jako u BMW, kde se roubovákem odjistí pruinky a Airbag odskočí. Nerad holt dělám něco co jsem jetě nedělal, ale ve je jednou poprvé...:palec
|
|
15.01.2018 15:11 -
|
3124654
|
|
autodiag
|
|
|
com
com
Přílohy: 20180115_135811.jpg ( 7372456b ) - |
|
| |
|
|