| | |
09.03.2011 21:19 -
Re: Neoriginální autorádio do C5 I
|
2376880
|
|
jumep
|
|
|
informacie o rychlosti idu v VAN aj CAN ... nakolko ale do radia ide len VAN, muselo by to radio vedet tuto info citat, takze najskor prevodnik na zbernicu
informacie o rychlosti idu v VAN aj CAN ... nakolko ale do radia ide len VAN, muselo by to radio vedet tuto info citat, takze najskor prevodnik na zbernicu
|
|
10.03.2011 23:51 -
|
2377073
|
|
boatrider
|
|
|
A můe mi nějaký převodník doporučit?bude chodit třeba tohle....link.
A můe mi nějaký převodník doporučit?bude chodit třeba tohle...http://www.stualarm.cz/produkt/cbusuni-univerzalni-prevodnik-z-can-bus-sbernice/
|
|
11.03.2011 00:36 -
|
2377076
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Raději z té odpovědi začni zkoumat: "...muselo by to radio vedet tuto info citat".
U toho Blaukpunktu jsem nic takového neviděl (teda v jednom českém překladu viděl, ale kdoví co tím mysleli)
Nevím proč by rádio s GPS navigací mělo zjiovat rychlost z tachometru, kdy si ji můe určit samo.
Orig info: "An internal gyroscope means that this system does not require a vehicle speed pulse signal - making installation plug and play"
České info: "Jednoduchá instalace: navigace i bez napojení na tachometr (monost připojení)"
Raději z té odpovědi začni zkoumat: "...muselo by to radio vedet tuto info citat".
U toho Blaukpunktu jsem nic takového neviděl (teda v jednom českém překladu viděl, ale kdoví co tím mysleli)
Nevím proč by rádio s GPS navigací mělo zjiovat rychlost z tachometru, kdy si ji můe určit samo.
Orig info: "An internal gyroscope means that this system does not require a vehicle speed pulse signal - making installation plug and play"
České info: "Jednoduchá instalace: navigace i bez napojení na tachometr (monost připojení)"
|
|
11.03.2011 02:55 -
|
2377078
|
|
Citronek
|
Město: Havířov, Auto: Megane Grandtour 1.6 | Počet příspěvků: 384 |
|
|
radio na CD mi asi moc stacit nebude a ovladani pod volantem ozelim i info na displeji...
ale pro ujisteni co vse potrebuji.
Radio mam JVC s ISO , plastovy panel na ebay nejake je (byl jen jeden typ pro me auto ? )
iso konektor staci tenhle ?: .link.
bude radio standartne zapojene tak, ze kdyz vytahnu klicek tak se vypne ?
kdyz zapnu svetla tak se stlumi podsvetleni radia ? u primery to ted tak funguje, to asi to radio samo nejak pozna ?
btw origo radio na cd ktere mam ted je s ciselnym kodem nebo se to resi pres imobilizer auta tedy v DO ?
radio na CD mi asi moc stacit nebude a ovladani pod volantem ozelim i info na displeji...
Radio mam JVC s ISO , plastovy panel na ebay nejake je (byl jen jeden typ pro me auto ? )
iso konektor staci tenhle ?: http://cgi.ebay.co.uk/Citroen-AX-Berlingo-C1-C2-C3-C5-ISO-Lead-Headunit-Radio-/160502937391?pt=UK_Cars_Parts_Vehicles_Terminals_Cabling_ET&hash=item255eb8772f
kdyz zapnu svetla tak se stlumi podsvetleni radia ? u primery to ted tak funguje, to asi to radio samo nejak pozna ?
btw origo radio na cd ktere mam ted je s ciselnym kodem nebo se to resi pres imobilizer auta tedy v DO ?
|
|
11.03.2011 09:37 -
|
2377107
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
k poslednímu dotazu: orig rádio zná VIN auta, take si po zapnutí jen zkontroluje, e je stále ve stejném autě, pokud zjistí nesoulad, nerozběhne se, je pak potřeba VIN v rádiu přepsat.
S výměnou neporadím, v C5 II je jiné rádio a výměnou bych přiel o daleko víc věcí.
k poslednímu dotazu: orig rádio zná VIN auta, take si po zapnutí jen zkontroluje, e je stále ve stejném autě, pokud zjistí nesoulad, nerozběhne se, je pak potřeba VIN v rádiu přepsat.
S výměnou neporadím, v C5 II je jiné rádio a výměnou bych přiel o daleko víc věcí.
|
|
11.03.2011 10:15 -
|
2377115
|
|
jumep
|
|
|
Citronek napsal(a): radio na CD mi asi moc stacit nebude a ovladani pod volantem ozelim i info na displeji...
iso konektor staci tenhle ?: .link.
a) kup si redukciu k tomu radiu a pojde aj display, aj ovladanie pod volantom, ak si na to zvyknes, pochopis vyznam toho
b) podsvecovanie pri beznych radiach je robene z osvetlenia auta, prevodnik by toto mohol vediet tiez citat z auta a riadit sa tym
c) v iso konektore neni napajanie spinane z kluca, preto sa nemusi vypnut, zasa to prevodnik by mal riesit
je si treba uvedomit, ze stary analogovy system v tychto autach je nahradeny elektronikou a treba sa tomu prisposobit a nebastlit
a) kup si redukciu k tomu radiu a pojde aj display, aj ovladanie pod volantom, ak si na to zvyknes, pochopis vyznam toho
b) podsvecovanie pri beznych radiach je robene z osvetlenia auta, prevodnik by toto mohol vediet tiez citat z auta a riadit sa tym
c) v iso konektore neni napajanie spinane z kluca, preto sa nemusi vypnut, zasa to prevodnik by mal riesit
je si treba uvedomit, ze stary analogovy system v tychto autach je nahradeny elektronikou a treba sa tomu prisposobit a nebastlit
|
|
11.03.2011 10:39 -
|
2377118
|
|
tief
|
|
|
Hlavne si precitat toto diskusne vlakno, riesilo sa to tu aspon 3x !!!
Hlavne si precitat toto diskusne vlakno, riesilo sa to tu aspon 3x !!!
|
|
11.03.2011 10:43 -
|
2377120
|
|
Citronek
|
|
|
jo jenze ty redukce zatim nemuzu na ebay najit ,tak jsem napsal par prodejcum a uvidim ...
takze kdyby to dal jen obycejne tak bych musel to radio vzdy vypinat rucne ,chapu to dobre ...coz by se mohlo vymstit i kdyz pokud hraje radio potichu tak baterku jen tak nevybije za nejaky den ci dva....
jo jenze ty redukce zatim nemuzu na ebay najit ,tak jsem napsal par prodejcum a uvidim ...
takze kdyby to dal jen obycejne tak bych musel to radio vzdy vypinat rucne ,chapu to dobre ...coz by se mohlo vymstit i kdyz pokud hraje radio potichu tak baterku jen tak nevybije za nejaky den ci dva....
|
|
11.03.2011 14:17 -
|
2377162
|
|
Dany
|
|
|
Ano řeilo se to tu alespoň 3x, já se podle rad řídil, koupil redukce a po 2 reklamacích, mám doma stále nefunkční kunt za cca1300kč.(před rokem) Tief- lo by s tím něco dělat přes diagnostiku ? pls? Autorádio sony+ redukce connects2.com (52spg 006+kabel SO/PIO) .link.
Ano řeilo se to tu alespoň 3x, já se podle rad řídil, koupil redukce a po 2 reklamacích, mám doma stále nefunkční kunt za cca1300kč.(před rokem) Tief- lo by s tím něco dělat přes diagnostiku ? pls? Autorádio sony+ redukce connects2.com (52spg 006+kabel SO/PIO) http://www.rojka-autohifi.cz/52spg006-adapter-z-volantu-pro-peugeot-206-citro-n-fiat-ulysse/
|
|
11.03.2011 21:29 -
|
2377268
|
|
jumep
|
|
|
diagnostika ti na neorigo veciach (tj. radiu a redukcii nepomoze uplne k nicomu)
diagnostika ti na neorigo veciach (tj. radiu a redukcii nepomoze uplne k nicomu)
|
|
12.03.2011 02:36 -
|
2377369
|
|
Citronek
|
|
|
jj diky , vlakno sem samozrejme cetl jen mi to nebylo jasne ....
no ted jen sehnat ten prevodnik a aby byl funkcni jeste k tomu...
jj diky , vlakno sem samozrejme cetl jen mi to nebylo jasne ....
no ted jen sehnat ten prevodnik a aby byl funkcni jeste k tomu...
|
|
17.03.2011 13:28 -
|
2379026
|
|
Citronek
|
|
|
tak na ebay nic neni a nikdo to neumi sehnat, nevim pripada mi ze tady je nekde tezsi neco sehnat nez v CR...
ale nasel jsem dva linky : .link.
.link.
ted ale nevim ktery je pro muj typ maji to tam trosku neprehledne... a prodejci po dvou dnech jeste neodepsali ...takze super no , naseru se pripojim ze zapalovace +12V do radia a bude bez infa a ovladani ..
v aute mam uz ISO plus ten trojkonektor , JVC mi uz tam hraje akorat pokazde se vymaze pamet takze oranzovy hadam dobre musim pridat na +12v a bude v se ok ... ?
tak na ebay nic neni a nikdo to neumi sehnat, nevim pripada mi ze tady je nekde tezsi neco sehnat nez v CR...
ale nasel jsem dva linky : http://www.incartec.co.uk/products.html
http://www.connects2.co.uk/c2search.aspx?catID=66&manID=206&modID=571
ted ale nevim ktery je pro muj typ maji to tam trosku neprehledne... a prodejci po dvou dnech jeste neodepsali ...takze super no , naseru se pripojim ze zapalovace +12V do radia a bude bez infa a ovladani ..
v aute mam uz ISO plus ten trojkonektor , JVC mi uz tam hraje akorat pokazde se vymaze pamet takze oranzovy hadam dobre musim pridat na +12v a bude v se ok ... ?
|
|
17.03.2011 14:18 -
|
2379028
|
|
tief
|
|
|
hlavne ty potrebujes VAN prevodnik, nie can ...
2 minuty hledani a vyskocilo napriklad: .link.
hlavne ty potrebujes VAN prevodnik, nie can ...
2 minuty hledani a vyskocilo napriklad: http://www.carradioskipton.com/stalk-interface-citroen--peugeot-van-bus-874-p.asp
|
|
15.04.2011 10:19 -
|
2384358
|
|
Citronek
|
|
|
muze mi nekdo pisnout presny typ prevodniku ktery mu na 100 % slape ? i ovladani pod volantem i displej ?
co jsem kontaktoval prodejce tak jeste mi nikdo nenapsal ze displej bude ukazovat, zeby mym starsim (2 roky) JVC BT11?
a zatim mi neni jasne proc se ma pritahovat stalych +12 V od zapalovace ? kdyz tam tech +12v je, jen staci prehodit na iso kont. c. 7. na c.4 tak jsem to prehodil a radio drzi pamet , jak se prepne do eco mode tak se vypne..
muze mi nekdo pisnout presny typ prevodniku ktery mu na 100 % slape ? i ovladani pod volantem i displej ?
co jsem kontaktoval prodejce tak jeste mi nikdo nenapsal ze displej bude ukazovat, zeby mym starsim (2 roky) JVC BT11?
a zatim mi neni jasne proc se ma pritahovat stalych +12 V od zapalovace ? kdyz tam tech +12v je, jen staci prehodit na iso kont. c. 7. na c.4 tak jsem to prehodil a radio drzi pamet , jak se prepne do eco mode tak se vypne..
|
|
15.04.2011 14:53 -
|
2384374
|
|
dedek
|
Město: Jeneč, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 40 |
|
|
znám někoho kdo INERFACE prodává v ČR-mám to namontováno....více soukromou potou
znám někoho kdo INERFACE prodává v ČR-mám to namontováno....více soukromou potou;-)
|
|
25.04.2011 22:19 -
|
2386345
|
|
zhrado
|
Město: Zh, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 767 |
|
|
a kde ste kupili tu krytku na neorigo radio?
a kde ste kupili tu krytku na neorigo radio?
|
|
| |
|
|