| | |
20.02.2008 10:58 -
tlacitko prepinani pocitace
|
166742
|
|
jarda72
|
Město: Přetice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 2 |
|
|
chlapi chtel bych se zeptat prestalo me jit tlacitko na prepinani pocitace spotreba a tak ,tady uz to nekdo nafotil , ja to rozendal a kdyz jsem to videl tak jsem to radsi zavrel,jak vyndam jen tem prepinac?diky
chlapi chtel bych se zeptat prestalo me jit tlacitko na prepinani pocitace spotreba a tak ,tady uz to nekdo nafotil , ja to rozendal a kdyz jsem to videl tak jsem to radsi zavrel,jak vyndam jen tem prepinac?diky
|
|
25.02.2008 12:18 -
Re: tlacitko prepinani pocitace
|
166743
|
|
damage
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Ahoj.
Mam problém, nefunguje mi pačka na palubní počítač. Můete mi někdo poradit jak se to da opravit?
Předem děkuji za odpověd
Ahoj.
Mam problém, nefunguje mi pačka na palubní počítač. Můete mi někdo poradit jak se to da opravit?
Předem děkuji za odpověd
|
|
05.06.2008 15:32 -
|
166744
|
|
Jinryd
|
Město: Praha , Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Zdravím a hned se zeptám. Mám nyní auto v servisu na normální údrbě s tím a se mi podívají proč nejde ostřikovač předního skla. Volal mi technik, e do motorku nejde proud a pravděpodobně to bude páčkou pod volantem. Dočetl jsem se pouze e jde rozdělat páčka od blinkrů ale jak je to s páčkou na ostřikovač. A hlavně nemůe být závada někde jinde (pojistky jsou samozřejmě zkontrolovány). Díky
Zdravím a hned se zeptám. Mám nyní auto v servisu na normální údrbě s tím a se mi podívají proč nejde ostřikovač předního skla. Volal mi technik, e do motorku nejde proud a pravděpodobně to bude páčkou pod volantem. Dočetl jsem se pouze e jde rozdělat páčka od blinkrů ale jak je to s páčkou na ostřikovač. A hlavně nemůe být závada někde jinde (pojistky jsou samozřejmě zkontrolovány). Díky
|
|
19.06.2008 16:17 -
|
166745
|
|
vlk
|
Město: etec okr LN, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 61 |
|
|
tzdravím,mně nejde pro zněnu ostřikovač zadního skla a bylo mi řečeno e je na motůrku nějaký ventil a ten přepoutí předek a zadek,ten se občas zadrhne a přepoučtí jen jeden směr,jen nemám tucha kde je zastrčenej a jak se k němu dostanu,jen pro informaci se dá pořídit za 500,-czk v síti auto kelly,poradíte někdo kde to hledat a jak se k tomu dostat?přdem díky
tzdravím,mně nejde pro zněnu ostřikovač zadního skla a bylo mi řečeno e je na motůrku nějaký ventil a ten přepoutí předek a zadek,ten se občas zadrhne a přepoučtí jen jeden směr,jen nemám tucha kde je zastrčenej a jak se k němu dostanu,jen pro informaci se dá pořídit za 500,-czk v síti auto kelly,poradíte někdo kde to hledat a jak se k tomu dostat?přdem díky
|
|
19.06.2008 18:25 -
|
166746
|
|
igok
|
Město: Pezinok, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 517 |
|
|
pre vlk, ja som to uz tiez riesil. Motorcek je mamontovany v nadobe ostrekovaca a ten je pri pravom prednom kolese pod narazniom. Navod na demotaz naraznika je tu .link.
a obrazky som tu tiez niekde videl. Ten spominany ventil je priamo na motorceku. Treba ho jednoducho vytrhnut rozobrat. V nom je take supatko ktore treba vybrat, ocistit (moze tam byt vony kamen) Normalne by malo byt mazane ostrekovacou kvapalinou ale ja som ho trochu pomazal INDULONOU . Funguje uz 8 mesiacov.
pre vlk, ja som to uz tiez riesil. Motorcek je mamontovany v nadobe ostrekovaca a ten je pri pravom prednom kolese pod narazniom. Navod na demotaz naraznika je tu http://www.c5club.cz/articles/technical_data.html&ci=20242099
a obrazky som tu tiez niekde videl. Ten spominany ventil je priamo na motorceku. Treba ho jednoducho vytrhnut rozobrat. V nom je take supatko ktore treba vybrat, ocistit (moze tam byt vony kamen) Normalne by malo byt mazane ostrekovacou kvapalinou ale ja som ho trochu pomazal INDULONOU :-). Funguje uz 8 mesiacov.
|
|
20.06.2008 15:12 -
|
166747
|
|
vlk
|
|
|
mockrát děkuju za uitečné rady
jetě jeden dotázeček,mám rádio na cd a je tam i čudl na měnič,po vyjmutí rádia jsem ale nenael ani cinčové ani jiné vstupy,chtěl jsem přez přechodku poutět muziku z externího zdroje a nevím jestli by to vůbec nějak lo,nemáte prosím nějaký typ?předem díky za ohlasy
mockrát děkuju za uitečné rady
jetě jeden dotázeček,mám rádio na cd a je tam i čudl na měnič,po vyjmutí rádia jsem ale nenael ani cinčové ani jiné vstupy,chtěl jsem přez přechodku poutět muziku z externího zdroje a nevím jestli by to vůbec nějak lo,nemáte prosím nějaký typ?předem díky za ohlasy
|
|
20.06.2008 23:13 -
|
166748
|
|
igok
|
Město: Pezinok, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 517 |
|
|
pre vlk, tu sa uz na podobnu temu diskutovalo .link.
ja som vsak pristupil jednoduchsiemu (lacnejsiemu) rieseniu.
FM transmiter .link.
vydrazil som ho na drazbe za 430 sk + som si kupil 4GB USB kluc za 450 a mam to vyriesene Prenasany signal je sice obcas ruseny ale nevadi mi to, ak si chcem hudbu vypocut a vychutnat v kvalite, tak si ju pustim doma na mojej HIFI zostave
pre vlk, tu sa uz na podobnu temu diskutovalo http://www.c5club.cz/page/kod-24/topic-54947160
ja som vsak pristupil jednoduchsiemu (lacnejsiemu) rieseniu.
FM transmiter http://www.itonline.sk/index.php?page=6&itm=2171
vydrazil som ho na drazbe za 430 sk + som si kupil 4GB USB kluc za 450 a mam to vyriesene :-) Prenasany signal je sice obcas ruseny ale nevadi mi to, ak si chcem hudbu vypocut a vychutnat v kvalite, tak si ju pustim doma na mojej HIFI zostave :-)
|
|
22.06.2008 11:21 -
|
166749
|
|
vlk
|
|
|
asi to taky takhle udělám,jetě by mně zajímalo kde je umístěn pylovej filtr zdá se mi e to fějak málo fouká,předem díky za odpověď
asi to taky takhle udělám,jetě by mně zajímalo kde je umístěn pylovej filtr zdá se mi e to fějak málo fouká,předem díky za odpověď
|
|
22.06.2008 12:00 -
|
166750
|
|
tief
|
|
|
uvodna stranka, najnovsi navod
uvodna stranka, najnovsi navod
|
|
29.10.2009 05:53 -
|
1108531
|
|
js42
|
|
|
Pro jarda72: prosím Tě jak to nakonec dopadlo s tím nefunkčním přepínačem na té páčce stěrače. lo to opravit nebo musela být nějaká výměna? Potkal mne právě včera stejný problém. Za radu díky předem.
Tak jsem nael odpověď v uivatelských návodech. Snad se to povede.
Pro jarda72: prosím Tě jak to nakonec dopadlo s tím nefunkčním přepínačem na té páčce stěrače. lo to opravit nebo musela být nějaká výměna? Potkal mne právě včera stejný problém. Za radu díky předem.
Tak jsem nael odpověď v uivatelských návodech. Snad se to povede.
|
|
29.10.2009 11:53 -
|
1108544
|
|
jumep
|
|
|
.link.
hladam / citam
http://www.c5club.cz/articles/technical_data.html&ci=19629847
hladam / citam
|
|
29.10.2009 15:18 -
|
1108548
|
|
js42
|
|
|
jumep napsal(a):
Hledal jsem a nael. Bohuel a potom co jsem napsal dotaz. Holt to je tak kdy jsou ruce rychlejí ne hlava! Take omluva a dík.
http://www.c5club.cz/articles/technical_data.html&ci=19629847 hladam / citam
Hledal jsem a nael. Bohuel a potom co jsem napsal dotaz. Holt to je tak kdy jsou ruce rychlejí ne hlava! Take omluva a dík.
|
|
| |
|
|