| | |
28.02.2011 22:22 -
Re: Probliknutí, pohasnutí světel
|
2375514
|
|
jumep
|
|
|
bude sa to chovat stejne, mam tu jeden taky comm kde sa vypnu svetla aj pri automatickom zapinani ...
bude sa to chovat stejne, mam tu jeden taky comm kde sa vypnu svetla aj pri automatickom zapinani ...
|
|
14.06.2011 18:55 -
|
2397055
|
|
Peter3822
|
Město: Martin, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 5 |
|
|
Potreboval by som poradit ohladom svetiel. Po dlksiej jazde sa mi znicoho nic predne svetla same vypli. Ked som prepol na dialkove tak tie isli a takto mi to spravilo par kret po sebe teraz mi idu normalne co to moze byt dakujem za radu.
Potreboval by som poradit ohladom svetiel. Po dlksiej jazde sa mi znicoho nic predne svetla same vypli. Ked som prepol na dialkove tak tie isli a takto mi to spravilo par kret po sebe teraz mi idu normalne co to moze byt dakujem za radu.
|
|
14.06.2011 19:40 -
|
2397061
|
|
zhrado
|
Město: Zh, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 767 |
|
|
Vak sa to tu píe, e na 99% to bude páčkou zapínania svetiel. Vzhladom na to, e tá banda nevie vyrobi v roku 2000 ani páčku na prepínanie svetiel poriadne...... Bud rozobra a vyčisti alebo kúpi novú, čo je celkom sluná pálka...
Vak sa to tu píe, e na 99% to bude páčkou zapínania svetiel. Vzhladom na to, e tá banda nevie vyrobi v roku 2000 ani páčku na prepínanie svetiel poriadne...... Bud rozobra a vyčisti alebo kúpi novú, čo je celkom sluná pálka...
|
|
14.06.2011 20:14 -
|
2397066
|
|
JirkaŘ
|
|
|
Pozor, nemusí to být jen páčkou... můe to být i COMM 2000, tedy celá ta jednotka do které je ta páčka zasazená. Myslím e se o tom tady u psalo, tedy četl jsem o tom tady někde.
Jo tady : .link. zkus se podívat, jestli najde ten samý projev zhasínání
Pozor, nemusí to být jen páčkou... můe to být i COMM 2000, tedy celá ta jednotka do které je ta páčka zasazená. Myslím e se o tom tady u psalo, tedy četl jsem o tom tady někde.
Jo tady : http://www.c5club.cz/diskuze/elektrika-elektronika-multimedia/1105802-samovolne-vypinani-dalkovych-svetel-a-blinkru/ zkus se podívat, jestli najde ten samý projev zhasínání
|
|
14.06.2011 21:45 -
|
2397080
|
|
Peter3822
|
Město: Martin, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 5 |
|
|
Vdaka moc za info citroen vzdy niecim prekvapi . Este raz dik.
Vdaka moc za info citroen vzdy niecim prekvapi . Este raz dik.
|
|
16.07.2011 11:57 -
|
2401941
|
|
bossi
|
Město: NEJDEK, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 34 |
|
|
Dobrý den vespolek . Pročítal jsem forum a mám podobný problém. Zhasíná mi pravý přední xenon. Senzor stmívání funguje jak má. Zkrátka po zapnutí světel se mi občas stane ( občas často) e mi za jízdy uplně zhasne světlo a po pár vteřinách naskočí zpět. Taky se mi párkrát stalo e nenaskočilo. musel jsem vypnout motor a znovu nastarovat. Ale delá to jen jen jedno . Pravé. Bez ohledu jestli jsem světla zapnul ručně nebo automaticky. Nekdy svítim v pohodě po celou dobu jizdy nekdy mi to za 20 km udelá snad 20x .To samé kdy pouiji dálkové. Proste zhasiná. je to nepříjemné hlavně v noci. Prý má kade světlo svuj počítač a oprava cca 15 tis. Help
Dobrý den vespolek . Pročítal jsem forum a mám podobný problém. Zhasíná mi pravý přední xenon. Senzor stmívání funguje jak má. Zkrátka po zapnutí světel se mi občas stane ( občas často) e mi za jízdy uplně zhasne světlo a po pár vteřinách naskočí zpět. Taky se mi párkrát stalo e nenaskočilo. musel jsem vypnout motor a znovu nastarovat. Ale delá to jen jen jedno . Pravé. Bez ohledu jestli jsem světla zapnul ručně nebo automaticky. Nekdy svítim v pohodě po celou dobu jizdy nekdy mi to za 20 km udelá snad 20x .To samé kdy pouiji dálkové. Proste zhasiná. je to nepříjemné hlavně v noci. Prý má kade světlo svuj počítač a oprava cca 15 tis. Help:-((((:-((((
|
|
16.07.2011 16:02 -
|
2401948
|
|
tief
|
|
|
A co vymenit vybojky ? Skusal si to ?
A co vymenit vybojky ? Skusal si to ?
|
|
17.07.2011 08:47 -
|
2401996
|
|
bossi
|
|
|
ne to jsem nezkouel. e by to byla jen vadná výbojka?
ne to jsem nezkouel. :-( e by to byla jen vadná výbojka? :-)
|
|
17.07.2011 08:49 -
|
2401997
|
|
Růa
|
Město: Horaďovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 281 |
|
|
Ahojky, dělalo mi to to samé, stačí jen vyměnit výbojku (nejlépe obě).
Ahojky, dělalo mi to to samé, stačí jen vyměnit výbojku (nejlépe obě).
|
|
17.07.2011 14:20 -
|
2402015
|
|
bossi
|
|
|
Moc dík. Výbojka tam je od koupě auta . Teda mojí koupě. Kdy jí tam dal první majitel nemám tueníAno levé světlo má jinou barvu, je vic do luta ta druhá je bílá. A nezhasínají dálkové. Jenom pri přepnuti na dálkové začne výbojka zhasinat. Jen tak na okraj co to stojí tato sranda
Moc dík. Výbojka tam je od koupě auta . Teda mojí koupě. Kdy jí tam dal první majitel nemám tuení:-)Ano levé světlo má jinou barvu, je vic do luta ta druhá je bílá. A nezhasínají dálkové. Jenom pri přepnuti na dálkové začne výbojka zhasinat. Jen tak na okraj co to stojí tato sranda :-(:-(
|
|
17.07.2011 14:25 -
|
2402016
|
|
bossi
|
|
|
Kouknul jsem na doklady co jsem dostal od prvního majitele . Levé světlo bylo měněné. Kompletně celý reflektor. Proto to asi delá jen jedna strana
Kouknul jsem na doklady co jsem dostal od prvního majitele . Levé světlo bylo měněné. Kompletně celý reflektor. Proto to asi delá jen jedna strana
|
|
17.07.2011 18:32 -
|
2402035
|
|
Mamlas
|
|
|
Zaruka je na ne dva roky, takze pokud umre tak ti ho vymeni. Horsi je, ze se mi zda, ze tyhle levne vybojky vypaluji parabolu a cerna od nich kryci plast.
Zaruka je na ne dva roky, takze pokud umre tak ti ho vymeni. Horsi je, ze se mi zda, ze tyhle levne vybojky vypaluji parabolu a cerna od nich kryci plast.
|
|
17.07.2011 21:47 -
|
2402057
|
|
Mamlas
|
|
|
Ja mel mozna stesti a asi po deseti mesicich mi umrel a s vymenou nebyl problem - kupovano pres aukro. Asi ale bude zalezet hodna na prodejci jak se k tomu postavi.
Ja mel mozna stesti a asi po deseti mesicich mi umrel a s vymenou nebyl problem - kupovano pres aukro. Asi ale bude zalezet hodna na prodejci jak se k tomu postavi.
|
|
18.07.2011 08:49 -
|
2402076
|
|
C5stepan
|
|
|
Dvouletá záruka dnes platí na vekeré nové spotřební zboí, árovky nevyjímaje. Má-li doklad o nákupu - do toho.
Dvouletá záruka dnes platí na vekeré nové spotřební zboí, árovky nevyjímaje. Má-li doklad o nákupu - do toho:palec.
|
|
18.07.2011 09:36 -
|
2402082
|
|
tief
|
|
|
to je teorie v praxi plati ze kvoli 1000 korunam sa nebudes sudit ... praktika pouzivana od malych predajcov az po T-Mobile ... Skorej by som sa ale bal poskodenia reflektoru co dokazovat a vysudit je na par rokov ...
to je teorie :) v praxi plati ze kvoli 1000 korunam sa nebudes sudit ... praktika pouzivana od malych predajcov az po T-Mobile ... Skorej by som sa ale bal poskodenia reflektoru co dokazovat a vysudit je na par rokov ...
|
|
| |
|
|