| | |
25.04.2008 00:25 -
Probliknutí, pohasnutí světel
|
166676
|
|
usbéčko
|
Město: Strakonice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 41 |
|
|
Ahojky vichni!Jak jsem tu ji chvilku vypozoroval tak jste tu vichni hodní i na nově příchozí a tak bych se i já chtěl zeptat zda nevíte někdo co můe být kdy probliknou světla za jízdy spolu s interiérem včetně radia,je to jen na malí okamik a ji jsem to tu i viděl e s tím měl někdo patálie ale nějak to u nemohu najít,tak sorry.Je to 2.0 HDi break r.v.2002 a je skvělej!Zatím...Vem předem dík a jsem rád e to tu ije!
Ahojky vichni!Jak jsem tu ji chvilku vypozoroval tak jste tu vichni hodní i na nově příchozí a tak bych se i já chtěl zeptat zda nevíte někdo co můe být kdy probliknou světla za jízdy spolu s interiérem včetně radia,je to jen na malí okamik a ji jsem to tu i viděl e s tím měl někdo patálie ale nějak to u nemohu najít,tak sorry.Je to 2.0 HDi break r.v.2002 a je skvělej!Zatím...Vem předem dík a jsem rád e to tu ije!
|
|
25.04.2008 01:33 -
Re: Probliknutí, pohasnutí světel
|
166677
|
|
Ňůmen
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 17 |
|
|
Ahoj. Taky se mi to párkrát stalo. Bylo to jen na setinu vteřiny a bylo mi řečeno, e prej to je normální a nikdo neví proč se to občas stane.
Ahoj. Taky se mi to párkrát stalo. Bylo to jen na setinu vteřiny a bylo mi řečeno, e prej to je normální a nikdo neví proč se to občas stane.
|
|
26.04.2008 00:23 -
|
166678
|
|
igok
|
Město: Pezinok, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 517 |
|
|
No, mne to robi tiez. Ale uz som si na to zvykol
Pravdepodobne to bude mat na svedomi inteligentny regulator napatia namontovany v alternatore. Zatial o tychto potvorkach viem len tolko ze reguluju napatie v sustave podla nejakej logiky v zavislosti od zataze a teploty, v kazdom pripade sa chovaju inak ako klasicky regler.
Mozno ste si tiez vsimli ze merac napatia na pristrojke neukazuje stale rovnaku hodnotu, regulator si reguluje napatie v sustave v rozpati 13.5 az 14,9 V. Oproti tomu klasicky regler sa snazi za kazdych okolnosti udrzat nastavenu hodnotu. Vo vacsine pripadov to byva cca 14 az 14,5 V
No, mne to robi tiez. Ale uz som si na to zvykol :-)
Pravdepodobne to bude mat na svedomi inteligentny regulator napatia namontovany v alternatore. Zatial o tychto potvorkach viem len tolko ze reguluju napatie v sustave podla nejakej logiky v zavislosti od zataze a teploty, v kazdom pripade sa chovaju inak ako klasicky regler.
Mozno ste si tiez vsimli ze merac napatia na pristrojke neukazuje stale rovnaku hodnotu, regulator si reguluje napatie v sustave v rozpati 13.5 az 14,9 V. Oproti tomu klasicky regler sa snazi za kazdych okolnosti udrzat nastavenu hodnotu. Vo vacsine pripadov to byva cca 14 az 14,5 V
|
|
26.04.2008 05:54 -
|
166679
|
|
yamos
|
Město: Velky Krtis, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Mam podobnu skusenost ako aj vy. Nie som odbornik v elektrotechnike a preto by som sa chcel opytat,ci to kolisanie napatia nemoze poskodit nejake el.suciastky a pod.Nezda sa mi to normalne ,ked to preblikuje. ahoj
Mam podobnu skusenost ako aj vy. Nie som odbornik v elektrotechnike a preto by som sa chcel opytat,ci to kolisanie napatia nemoze poskodit nejake el.suciastky a pod.Nezda sa mi to normalne ,ked to preblikuje. ahoj
|
|
21.08.2008 13:28 -
|
166680
|
|
Růa
|
Město: Horaďovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 281 |
|
|
Také se mi to občas stane, ale proč to dělá nevím. Některé věci prostě tak jsou. Moná to souvisí s nějakou regulací, nebo se v tu chvíli zrovna něco zapíná nebo vypíná a potom zakolísá napětí - moná. Já to zatím neřeím.
Také se mi to občas stane, ale proč to dělá nevím. Některé věci prostě tak jsou. Moná to souvisí s nějakou regulací, nebo se v tu chvíli zrovna něco zapíná nebo vypíná a potom zakolísá napětí - moná. Já to zatím neřeím.
|
|
17.09.2008 09:00 -
|
166681
|
|
Zdenál
|
|
|
Vysledoval jsem, e je to způsobeno změnou nastavení výky podvozku. Při jízdě po rovné silnici při překročení asi 110 km/h se podvozek sníí (vpředu víc) a při zpomalování asi při 90km/h zase zpět. Jinak i při vyí rychlosti při projetí nerovností (a to jich máme dost) podvozek reaguje zvýením. Vdy se to projeví na probliknutí světel - zesílení i zeslabení. Odcházejí kvůli tomu i árovky..
Vysledoval jsem, e je to způsobeno změnou nastavení výky podvozku. Při jízdě po rovné silnici při překročení asi 110 km/h se podvozek sníí (vpředu víc) a při zpomalování asi při 90km/h zase zpět. Jinak i při vyí rychlosti při projetí nerovností (a to jich máme dost) podvozek reaguje zvýením. Vdy se to projeví na probliknutí světel - zesílení i zeslabení. Odcházejí kvůli tomu i árovky..
|
|
17.09.2008 13:46 -
|
166682
|
|
krteček
|
|
|
je to přesně tak, pouze nevím, jestli je to tím elektronickým regulátorem nebo proudovým nárazem při sepnutí čerpadla hydraktivu. Ale hlavní je, e to není chyba, nýbr vlastnost C5tek.
je to přesně tak, pouze nevím, jestli je to tím elektronickým regulátorem nebo proudovým nárazem při sepnutí čerpadla hydraktivu. Ale hlavní je, e to není chyba, nýbr vlastnost C5tek. :-)
|
|
18.09.2008 06:44 -
|
166683
|
|
Růa
|
Město: Horaďovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 281 |
|
|
Ale originál to tak asi myleno nebylo.
Dělá to někomu i u C5 II, nebo ta u to měla odstraněno?
U C5 I s xenony to předpokládám také asi nedělá?!
Ale originál to tak asi myleno nebylo.
Dělá to někomu i u C5 II, nebo ta u to měla odstraněno?
U C5 I s xenony to předpokládám také asi nedělá?!
|
|
18.09.2008 08:31 -
|
166684
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
muzu rici zodpovedne, ze u me se to jeste nestalo. I kdyz je to jen z pohledu ridice, tudiz to nemohu potvrdit na 100%, ale nikdy jsem si nevsiml, ze by me po tme problikly svetla (xenony)
muzu rici zodpovedne, ze u me se to jeste nestalo. I kdyz je to jen z pohledu ridice, tudiz to nemohu potvrdit na 100%, ale nikdy jsem si nevsiml, ze by me po tme problikly svetla (xenony)
|
|
18.09.2008 11:20 -
|
166685
|
|
tief
|
|
|
taky se nam to na C5 I xenonech nestalo.
taky se nam to na C5 I xenonech nestalo.
|
|
18.09.2008 13:11 -
|
166686
|
|
Romullus
|
Město: P, Auto: | Počet příspěvků: 37 |
|
|
Ahoj vem.Stejně jak Alxovi tak Tiefovi mi té nic neproblikává a to jezdím dost často po večerech.A kamarád co má taky C5 nic takového nezaregistroval..
Ahoj vem.Stejně jak Alxovi tak Tiefovi mi té nic neproblikává a to jezdím dost často po večerech.A kamarád co má taky C5 nic takového nezaregistroval..
|
|
18.09.2008 13:39 -
|
166687
|
|
Zdenál
|
|
|
xenony samozřejmě neblikají, protoe mají vlasní měnič - take změna (miková) na vstupu se neprojeví.. To je problém pouze nás chudáků s obyč. árovkami..
xenony samozřejmě neblikají, protoe mají vlasní měnič - take změna (miková) na vstupu se neprojeví.. To je problém pouze nás chudáků s obyč. árovkami.. :-))
|
|
18.09.2008 14:52 -
|
166688
|
|
Romullus
|
Město: P, Auto: | Počet příspěvků: 37 |
|
|
I já se řadím mezi obyč. árovky a opravdu nic..
I já se řadím mezi obyč. árovky a opravdu nic..
|
|
18.09.2008 19:53 -
|
166689
|
|
SaraXM
|
Město: Troskotovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 130 |
|
|
jj nas chudaku me to take problikava a docela casto rekl bych tak ctyrikrat za dveste km ale je to vazne jen mzikove tak to neresim
jj nas chudaku me to take problikava a docela casto rekl bych tak ctyrikrat za dveste km ale je to vazne jen mzikove tak to neresim
|
|
20.10.2008 12:44 -
|
166690
|
|
Hud1ai2
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 60 |
|
|
Ja se pridavam k problikavacum. Mam C5 I s xenonama a obcas problikava. Nicmene to neni zpusobeny zmenou vysky podvozku.
Ja se pridavam k problikavacum. Mam C5 I s xenonama a obcas problikava. Nicmene to neni zpusobeny zmenou vysky podvozku. :(
|
|
16.12.2008 18:32 -
|
166691
|
|
stano1
|
|
|
Ahojte vetci .
svetlá poblikávajú aj mne a bolo mi to vysvetlované,e to sposobuju napäové pičky pri zapnutí alebo vypnutí velkého spotrebiča v v aute.
a vraj je to ok,tak som to prestal riei.Len som zvedavý ako dlho mi vydria iarovky. Vauguste som dával nove so zv.svietivosou - zatial ete ijú
Ahojte vetci .
svetlá poblikávajú aj mne a bolo mi to vysvetlované,e to sposobuju napäové pičky pri zapnutí alebo vypnutí velkého spotrebiča v v aute.
a vraj je to ok,tak som to prestal riei.Len som zvedavý ako dlho mi vydria iarovky. Vauguste som dával nove so zv.svietivosou - zatial ete ijú
|
|
16.12.2008 19:44 -
|
166692
|
|
jumep
|
|
|
ja mam dojem ze to blikne vzdy pri zopnuti hydraulickeho cerpadla, ale ono to pri tej rychlosti nepocut, akurat viem ze to vzdy spravi po prejdeni po hrboch na dialnici ked si to dokorigovava vysku
ja mam dojem ze to blikne vzdy pri zopnuti hydraulickeho cerpadla, ale ono to pri tej rychlosti nepocut, akurat viem ze to vzdy spravi po prejdeni po hrboch na dialnici ked si to dokorigovava vysku
|
|
22.12.2008 13:08 -
|
166693
|
|
abla
|
Město: Nový Jičín, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 13 |
|
|
muzu probliknutí potvrdit i u xenonů cas od casu se to stane nejcasteji pri prekroceni 110 Km/h takze asi to dela cerpadlo
muzu probliknutí potvrdit i u xenonů cas od casu se to stane nejcasteji pri prekroceni 110 Km/h takze asi to dela cerpadlo
|
|
08.01.2009 16:37 -
|
386445
|
|
esci
|
Město: Domalice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 5 |
|
|
I mě se to stává a ke vemu mi to hned pro jistotu zamkne auto a nejde to za jízdy odemknout.Ted jsem musel nechat repasovat alternátor/2700,-CZK/rachtal ,ale dobíjel,tak jsem zvědav.Vyměnily volnoběku,loisko a i uhlíky preventivně.
I mě se to stává a ke vemu mi to hned pro jistotu zamkne auto a nejde to za jízdy odemknout.Ted jsem musel nechat repasovat alternátor/2700,-CZK/rachtal ,ale dobíjel,tak jsem zvědav.Vyměnily volnoběku,loisko a i uhlíky preventivně.:palec
|
|
01.01.2010 20:24 -
|
1430177
|
|
pepik
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X Break | Počet příspěvků: 69 |
|
|
Zdá se mi e občas probliknou přední světla nezávysle na stavu vozovky, spí mi připadá jako by se to stávalo okolo 2tis otáček a taky ne vdycky. Co s tím? Dá se jen něco vyměnit ? nebo budu muset do servízu???
Zdá se mi e občas probliknou přední světla nezávysle na stavu vozovky, spí mi připadá jako by se to stávalo okolo 2tis otáček a taky ne vdycky. Co s tím? Dá se jen něco vyměnit ? nebo budu muset do servízu???:-o
|
|
| |
|
|