| | |
02.01.2016 20:05 -
Re: Nefunkční pravá páčka - stěrače, ostřikovače, počítač
|
2903964
|
|
jiri203
|
|
|
Dobrý den,
jsem novým a ji astným majitelem C5. Nefungovalo mi ovládání palubního PC, přečetl jsem několik návodů, jak na to. A chtěl bych Vám moc poděkovat... S obří vervou a bez rozmyslu jsem el zkusit rozebrat pravou páčku. Chytil jsem za ní u ovládání zadních stěračů a zabral... A bylo zle, ani bych pouil nějakou větí sílu, zůstala mi v ruce právě tato část i s asi 20 cm kablíkem.
Poraďte mi prosííím, jestli vůbec lze tuto mojí zbrklost opravit (myslím na C5, u mě to bude horí). Kablík má na konci "pozlacenou" část, která by snad mohla jít někam zapojit..
Velice děkuji předem
Dobrý den,
jsem novým a ji astným majitelem C5. Nefungovalo mi ovládání palubního PC, přečetl jsem několik návodů, jak na to. A chtěl bych Vám moc poděkovat... :-( S obří vervou a bez rozmyslu jsem el zkusit rozebrat pravou páčku. Chytil jsem za ní u ovládání zadních stěračů a zabral... A bylo zle, ani bych pouil nějakou větí sílu, zůstala mi v ruce právě tato část i s asi 20 cm kablíkem.:-o:-o:-o
Poraďte mi prosííím, jestli vůbec lze tuto mojí zbrklost opravit (myslím na C5, u mě to bude horí). Kablík má na konci "pozlacenou" část, která by snad mohla jít někam zapojit..
Velice děkuji předem
|
|
02.01.2016 22:27 -
|
2904024
|
|
jruze
|
|
|
jiri203 napsal(a): Dobrý den,
jsem novým a ji astným majitelem C5. Nefungovalo mi ovládání palubního PC, přečetl jsem několik návodů, jak na to. A chtěl bych Vám moc poděkovat... S obří vervou a bez rozmyslu jsem el zkusit rozebrat pravou páčku. Chytil jsem za ní u ovládání zadních stěračů a zabral... A bylo zle, ani bych pouil nějakou větí sílu, zůstala mi v ruce právě tato část i s asi 20 cm kablíkem.
Velice děkuji předem
Asi to půjde - zřejmě jsi jí jen vytáhl (pokud jsi jí a místo uchycení nepokodil) ale asi bych ti doporučil aby ti to někdo opravil ne bude opravdu potřebovat celej com.(ty návody jsou dobré,ale někdy spí ukoděj ne pomůou.
Asi to půjde - zřejmě jsi jí jen vytáhl (pokud jsi jí a místo uchycení nepokodil) ale asi bych ti doporučil aby ti to někdo opravil ne bude opravdu potřebovat celej com.(ty návody jsou dobré,ale někdy spí ukoděj ne pomůou.;-)
|
|
27.01.2016 00:06 -
|
2911589
|
|
shitena
|
Město: Tábor, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v Break | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Zdravím vechny .
Jsem rád, e jsem narazil na tuhle diskuzi. Mám u pátým rokem Citroen C5 1,8i rv 2003. Zlobí mě levá páčka. Kdy dám blinkr, tak mi velice rád přestane blikat (páčka zůstává v poloze, ale prostě to zhasne). Zároveň v tomto reimu vypadnou dálková světla, pokud jsou zapnutá. Asi by mi vypadla i normální světla, kdyby nela automaticky. Pokud při vypadnutí blinkru zkusím "poukat" do páčky, zase to naskočí a bliká (případně svítí dálky), po chvíli zase vypadává. Zajímavé je, e je to horí, pokud přepnu na rozsvícená světla (jetěe je tam to automatické svícení a nemusím to mít - nicméně v noci je to dost naprd, kdy vám nesvítí palubovka). Také mě děsí představa vysolit za to ty ílený peníze... Nemáte zkuenost s tímhle konkrétním projevem poruchy páčky? Velmi rád bych se dozvěděl, e to bude jen na jednoduchou opravu . Předem moc děkuju za jakoukoli odpověď.
Zdravím vechny :).
Jsem rád, e jsem narazil na tuhle diskuzi. Mám u pátým rokem Citroen C5 1,8i rv 2003. Zlobí mě levá páčka. Kdy dám blinkr, tak mi velice rád přestane blikat (páčka zůstává v poloze, ale prostě to zhasne). Zároveň v tomto reimu vypadnou dálková světla, pokud jsou zapnutá. Asi by mi vypadla i normální světla, kdyby nela automaticky. Pokud při vypadnutí blinkru zkusím "poukat" do páčky, zase to naskočí a bliká (případně svítí dálky), po chvíli zase vypadává. Zajímavé je, e je to horí, pokud přepnu na rozsvícená světla (jetěe je tam to automatické svícení a nemusím to mít - nicméně v noci je to dost naprd, kdy vám nesvítí palubovka). Také mě děsí představa vysolit za to ty ílený peníze... Nemáte zkuenost s tímhle konkrétním projevem poruchy páčky? Velmi rád bych se dozvěděl, e to bude jen na jednoduchou opravu :-p. Předem moc děkuju za jakoukoli odpověď.
|
|
28.05.2016 10:17 -
|
2956393
|
|
jarda 68
|
|
|
kde prosím najdu rozebrání pravé páčky to zamačkávání dík
kde prosím najdu rozebrání pravé páčky to zamačkávání dík
|
|
28.05.2016 10:41 -
|
2956416
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Tu: .link.
Tu: http://www.c5club.cz/clanky/uzivatelske-navody/packa-ovladani-pc-obrazom#.V0lZvOS31ks
|
|
19.09.2019 11:12 -
|
3239629
|
|
LukoLVG
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 227 |
|
|
caute,
tak sa chystam aj ja na opravu prepinania palubneho PC. Zatial tlacidlo funguje tak ze mozno 1stlacenie z 20 prepne palubak
navody ako to rozobrat su iba sem: .link.
plus toto tu vlakno na fore alebo mame aj nejake video? Lebo na youtube neviem ako to hladat...
caute,
tak sa chystam aj ja na opravu prepinania palubneho PC. Zatial tlacidlo funguje tak ze mozno 1stlacenie z 20 prepne palubak :D
navody ako to rozobrat su iba sem: http://www.c5club.cz/clanky/uzivatelske-navody/packa-ovladani-pc-obrazom#.UhswEH9tZlQ
plus toto tu vlakno na fore alebo mame aj nejake video? Lebo na youtube neviem ako to hladat...
|
|
23.06.2021 22:56 -
|
3314659
|
|
RimmerCZ
|
Město: Hlučín, Auto: Mercedes E 400d | Počet příspěvků: 611 |
|
|
Chlapi, cim to muze byt, ze se mi nahodne spousti ostrik zadniho sterace a s tim pak isterac? Udela to treba prumerne treba jednou za 10km, ted to zaclo delat s tema horkama. Minuly rok mi to taky parkrat udelalo, ale treba jen jednou za tyden nebo mesic. Je to problem v pacce nebo nejaka koroze v tom modulu? Nevim jestli je ten princip stejny jako u starsich C5 a je tam taky COM2000, ale pravda packy vypadaji stejne.
Chlapi, cim to muze byt, ze se mi nahodne spousti ostrik zadniho sterace a s tim pak isterac? Udela to treba prumerne treba jednou za 10km, ted to zaclo delat s tema horkama. Minuly rok mi to taky parkrat udelalo, ale treba jen jednou za tyden nebo mesic. Je to problem v pacce nebo nejaka koroze v tom modulu? Nevim jestli je ten princip stejny jako u starsich C5 a je tam taky COM2000, ale pravda packy vypadaji stejne.
|
|
23.06.2021 23:15 -
|
3314661
|
|
svmn
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 28 |
|
|
RimmerCZ napsal(a): Chlapi, cim to muze byt, ze se mi nahodne spousti ostrik zadniho sterace a s tim pak isterac? Udela to treba prumerne treba jednou za 10km, ted to zaclo delat s tema horkama. Minuly rok mi to taky parkrat udelalo, ale treba jen jednou za tyden nebo mesic. Je to problem v pacce nebo nejaka koroze v tom modulu? Nevim jestli je ten princip stejny jako u starsich C5 a je tam taky COM2000, ale pravda packy vypadaji stejne.
toto random zadne stieranie/ostrekovanie sa aj mne zacalo tento rok diat. niekedy 200km nic, niekedy 10krat za sebou v kuse s takym divnym pocitom, ze ci to vobec prestane.. ale naopak mam pocit, ze s letom sa interval random ostrekovania dost znizil..
toto random zadne stieranie/ostrekovanie sa aj mne zacalo tento rok diat. niekedy 200km nic, niekedy 10krat za sebou v kuse s takym divnym pocitom, ze ci to vobec prestane.. ale naopak mam pocit, ze s letom sa interval random ostrekovania dost znizil..
|
|
24.06.2021 07:49 -
|
3314668
|
|
citrus
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 612 |
|
|
mne stieralo po otvorení 5-tych dverí.
Boli predrate kable v husom krku. Mozno mate iny drotik predrany. Skuste chlapi kabela čeknu... Nedate za to nič
mne stieralo po otvorení 5-tych dverí.
Boli predrate kable v husom krku. Mozno mate iny drotik predrany. Skuste chlapi kabela čeknu... Nedate za to nič ;-)
|
|
24.06.2021 10:16 -
|
3314676
|
|
RimmerCZ
|
Město: Hlučín, Auto: Mercedes E 400d | Počet příspěvků: 611 |
|
|
U me to tim nebude, mi se pusti ostrik a ten urcite nema zadne kabely vedouci do 5tych dveri. Asi budu mit neco s packama nebo tim modulem co to ovlada.
U me to tim nebude, mi se pusti ostrik a ten urcite nema zadne kabely vedouci do 5tych dveri. Asi budu mit neco s packama nebo tim modulem co to ovlada.
|
|
| |
|
|