| | |
25.10.2012 18:13 -
Re: Nefunkční pravá páčka - stěrače, ostřikovače, počítač
|
2515277
|
|
jumep
|
|
|
to si si pomohol, volant dole, cely modul dole a poskladat
co neodporucam robit kym nevies co tam je, uz tu bolo par ludi co potrhali privod k airbagu alebo zle zlozili
to si si pomohol, volant dole, cely modul dole a poskladat
co neodporucam robit kym nevies co tam je, uz tu bolo par ludi co potrhali privod k airbagu alebo zle zlozili
|
|
25.10.2012 19:35 -
|
2515288
|
|
Boris1959
|
Město: Náchod, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 31 |
|
|
Ale já jsem to nevykubl,to někdo přede mnou.Počítal jsem s tím,e tam budou nějaké dráty,tak jsem to dělal opatrně.
Ale já jsem to nevykubl,to někdo přede mnou.Počítal jsem s tím,e tam budou nějaké dráty,tak jsem to dělal opatrně.
|
|
25.10.2012 21:38 -
|
2515338
|
|
paralen
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive | Počet příspěvků: 24 |
|
|
Jak říká Jumep. Viděl jsem, jak to dělá na mém autě, hlavně velmi opatrně a kdy jsem viděl to skládání jednotky...
Jak říká Jumep. Viděl jsem, jak to dělá na mém autě, hlavně velmi opatrně a kdy jsem viděl to skládání jednotky...:palec:-))))
|
|
02.11.2012 17:20 -
Chýba plieok v pravej páčke
|
2517280
|
|
alexko05
|
Město: Poprad, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Ahojte,kúpil som c5 a zistil som, e mi nefunguje prepínanie PC .Pozrel som na tu pravú páčku a zistil som,e tam vôbec nie je ten medení plieok.Vedel by mi to niekto posla na dobierku-zaplatím!!!
DíK
Ahojte,kúpil som c5 a zistil som, e mi nefunguje prepínanie PC:nevim .Pozrel som na tu pravú páčku a zistil som,e tam vôbec nie je ten medení plieok:-(.Vedel by mi to niekto posla na dobierku-zaplatím!!!
DíK
|
|
08.12.2012 17:05 -
|
2529177
|
|
ivanivan
|
|
|
Díky vem za příspěvky . Povedla se mi rozborka i zborka páčky . Bohuel mám na měděném prstýnku ulomený zobáček na ovládání PC . Dá se sehnat prstýnek zvlá? Nebo nemá někdo? Díky.
Díky vem za příspěvky :palec . Povedla se mi rozborka i zborka páčky ;-) . Bohuel mám na měděném prstýnku ulomený zobáček na ovládání PC :-( . Dá se sehnat prstýnek zvlá? Nebo nemá někdo? Díky.
|
|
08.12.2012 21:20 -
|
2529253
|
|
jumep
|
|
|
taky isty je v lavej packe, ten predpokladam nepouzivas, prehod si ich
taky isty je v lavej packe, ten predpokladam nepouzivas, prehod si ich
|
|
09.12.2012 21:45 -
|
2529844
|
|
ivanivan
|
|
|
Povedlo se mi to přiletovat. Snad to chvíli vydrí
Povedlo se mi to přiletovat. Snad to chvíli vydrí :palec
|
|
11.04.2013 12:30 -
|
2565742
|
|
artsvec
|
Město: Suice, Auto: Opel Insignia Country Tourer 1.6 16V - 200 koní | Počet příspěvků: 650 |
|
|
Ahoj vem.
Tak mám taky problém s pravou páčkou: stisknu tlačítko na přepnutí počítače - počítač se přepne, ale zároveň se rozběhne zadní stěrač. Otočím kroukem zapnu zadní stěrač a tím se zároveň větinou přepne i počítač.
Je to jen páčkou ?
Díky za reakce.
Vaek
Ahoj vem.
Tak mám taky problém s pravou páčkou: stisknu tlačítko na přepnutí počítače - počítač se přepne, ale zároveň se rozběhne zadní stěrač. Otočím kroukem zapnu zadní stěrač a tím se zároveň větinou přepne i počítač.
Je to jen páčkou ?
Díky za reakce.
Vaek
|
|
11.04.2013 17:44 -
|
2565905
|
|
artsvec
|
Město: Suice, Auto: Opel Insignia Country Tourer 1.6 16V - 200 koní | Počet příspěvků: 650 |
|
|
Díky za odpověď.
A těch COM 10% ?
Díky za odpověď.
A těch COM 10% ?
|
|
26.08.2013 12:18 -
|
2613327
|
|
jubileus
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Break | Počet příspěvků: 46 |
|
|
Zdravím ve spolek
Asi mě čeká oprava nádre ostřikovačů ale tykadlo ovládání ostřikovačů a palubního PC mě zajímá také.Píe se tu o nahrazení vypálených kontaktů cínem a přebrouením,(to by lo moná nahradit vyrobeným ploným spojem potaeným tvrdou pájkou ,tenké podloky pro pl.spoje jsou dostupné- a pak pouze připojit na čtyři vodiče sběrnice.
Ale můj dotaz je:jak sundat to tykadlo aby se člověk dostal ke kontaktům? Nechci to ze startu hned nějak nevratně urvat. Dík
Zdravím ve spolek
Asi mě čeká oprava nádre ostřikovačů ale tykadlo ovládání ostřikovačů a palubního PC mě zajímá také.Píe se tu o nahrazení vypálených kontaktů cínem a přebrouením,(to by lo moná nahradit vyrobeným ploným spojem potaeným tvrdou pájkou ,tenké podloky pro pl.spoje jsou dostupné- a pak pouze připojit na čtyři vodiče sběrnice.
Ale můj dotaz je:jak sundat to tykadlo aby se člověk dostal ke kontaktům? Nechci to ze startu hned nějak nevratně urvat. Dík:-)
|
|
15.12.2013 10:24 -
|
2646338
|
|
ltob
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 15 |
|
|
Zdravím vechny zúčastněné a měl bych dotaz. Koupil jsem C5 I, 1.8, r.v. 2003 a nevím, jestli je v mém modelu palubní počítač. Displej je tam multifunkční, po připojení baterie se na něm nastavuje jazyk, jednotka pro rychlost (km/h-MPH, nikoliv vak pro vzdálenost, jak je uvedeno v návodu!), jednotka pro teplotu (C-F) , čas a datum, hodinový cyklus. Po nastavení se na displeji zobrazuje standardně datum, čas, teplota, informace z rádia, hláení ŘJ atd., ale nezobrazuje se informace z palubního počítače - spotřeba, dojezd atd. Na pravé páčce tlačítko na ovládání je, ale nijak na to displej nereaguje. Nael jsem tady, e by problém mohl být v tom kontaktu pravé páčky, ale nechci se do toho poutět, kdyby tam ta funkce palubního PC třeba vůbec nebyla nebo nebyla aktivovaná. Nevím toti, jestli ten palubní PC dříve vůbec fungoval a předchozímu majiteli přestal fungovat a nebo to fungovat nemá vůbec...
Zdravím vechny zúčastněné a měl bych dotaz. Koupil jsem C5 I, 1.8, r.v. 2003 a nevím, jestli je v mém modelu palubní počítač. Displej je tam multifunkční, po připojení baterie se na něm nastavuje jazyk, jednotka pro rychlost (km/h-MPH, nikoliv vak pro vzdálenost, jak je uvedeno v návodu!), jednotka pro teplotu (C-F) , čas a datum, hodinový cyklus. Po nastavení se na displeji zobrazuje standardně datum, čas, teplota, informace z rádia, hláení ŘJ atd., ale nezobrazuje se informace z palubního počítače - spotřeba, dojezd atd. Na pravé páčce tlačítko na ovládání je, ale nijak na to displej nereaguje. Nael jsem tady, e by problém mohl být v tom kontaktu pravé páčky, ale nechci se do toho poutět, kdyby tam ta funkce palubního PC třeba vůbec nebyla nebo nebyla aktivovaná. Nevím toti, jestli ten palubní PC dříve vůbec fungoval a předchozímu majiteli přestal fungovat a nebo to fungovat nemá vůbec...
|
|
15.12.2013 10:55 -
|
2646341
|
|
jumep
|
|
|
kazda C5 ma funkcu palubneho pocitaca
kazda C5 ma funkcu palubneho pocitaca
|
|
15.12.2013 13:50 -
|
2646401
|
|
jumep
|
|
|
ano, problem je v tej packe, uplne bezny jav
ano, problem je v tej packe, uplne bezny jav
|
|
24.02.2014 16:51 -
|
2671598
|
|
ltob
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 15 |
|
|
jumep napsal(a): ano, problem je v tej packe, uplne bezny jav
Take potvrzuji tvoje slova, dnes rozebráno, ulomený kontakt pro palubní PC na tom kruhovém plíku, ten ulomený konec připájený, natvarováno, naprueno, sloeno a opět funkční!
Take potvrzuji tvoje slova, dnes rozebráno, ulomený kontakt pro palubní PC na tom kruhovém plíku, ten ulomený konec připájený, natvarováno, naprueno, sloeno a opět funkční!
|
|
30.03.2014 12:02 -
|
2681803
|
|
Livingston
|
Město: aža, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Dobrý deň.
Mám podobný problém ako ltob. Do rodiny sme kúpili ojazdenú C5, palubný počítač ukazuje len priemernú spotrebu a nejde to zmeni. Páčku som opatrne rozobral a tlačidlo som vyčistil..nepomohlo. Tak som opatrne vybral celý ten koncový segment a zistil som, e ten zelený vodič čo vedie k tlačidlu je vytrhnutý ..asi z nejakej koncovky, alebo neviem čo tam na konci má by. Bývalý majitež sa to asi snail opravi. Existuje nejaké rieenie, ako tlačidlo opä sfunkčni?? Kúpu celého nového bloku si nemôem dovoli. Prípadne keby ste mi vedeli poradi niekoho na západnom Slovensku, kto by to vedel opravi (v servise mi odporučili meni celý blok), bol by som vežmi vďačný.. rozobera ten blok si radej netrúfnem.
Dobrý deň.
Mám podobný problém ako ltob. Do rodiny sme kúpili ojazdenú C5, palubný počítač ukazuje len priemernú spotrebu a nejde to zmeni. Páčku som opatrne rozobral a tlačidlo som vyčistil..nepomohlo. Tak som opatrne vybral celý ten koncový segment a zistil som, e ten zelený vodič čo vedie k tlačidlu je vytrhnutý ..asi z nejakej koncovky, alebo neviem čo tam na konci má by. :-(((( Bývalý majitež sa to asi snail opravi. Existuje nejaké rieenie, ako tlačidlo opä sfunkčni?? Kúpu celého nového bloku si nemôem dovoli. Prípadne keby ste mi vedeli poradi niekoho na západnom Slovensku, kto by to vedel opravi (v servise mi odporučili meni celý blok), bol by som vežmi vďačný.. rozobera ten blok si radej netrúfnem.
|
|
30.03.2014 12:11 -
|
2681810
|
|
Renegade01
|
Příspěvek byl vymazán. Vymazal(a) najk, 30.03.14 20:37 Důvod: pořeit cestou SZ, děkuji uctivě | | |
|
27.12.2015 18:16 -
|
2901378
|
|
stadik88
|
Město: Ohrazenice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive Break | Počet příspěvků: 4 |
|
|
zdarec lidi mam problem s PC.minuli rok my v servisu opravovali budik tachometru a od te doby me nejde i PC a to je prvni vec druha vec je kdyz dam zadni ostrik steracu tak sterac funguje ale spina se mi ostrik predniho skla a treti vec urcite to ma skoro kazdy z nas otevirani zadniho skla kufru-ten sem vyresil do privodu do skla je zluty drat a ve skle u capliku ze vnitr skla jsou napajeny 2draty (cerny) tak propojit zluty podel okna a otevirani funguje.nasel sem to tady mezi vas pratele
zdarec lidi mam problem s PC.minuli rok my v servisu opravovali budik tachometru a od te doby me nejde i PC a to je prvni vec druha vec je kdyz dam zadni ostrik steracu tak sterac funguje ale spina se mi ostrik predniho skla :nevim a treti vec urcite to ma skoro kazdy z nas otevirani zadniho skla kufru-ten sem vyresil :-d do privodu do skla je zluty drat a ve skle u capliku ze vnitr skla jsou napajeny 2draty (cerny) tak propojit zluty podel okna a otevirani funguje.nasel sem to tady mezi vas pratele :palec
|
|
| |
|
|