| | |
31.07.2011 21:06 -
Re: Nefunkční pravá páčka - stěrače, ostřikovače, počítač
|
2404036
|
|
DOUFAK
|
|
|
Já jsem to před léty měnil celé - celý komplet prstenec s oběma páčkami,čili volant dolů atd a stálo to v Citroenu ÍLENÉ peníze - vzpomínám,e to bylo 11800kč i s prací. Take se snate si to opravit,nebo Vás bude čekat vydáníčko....
Já jsem to před léty měnil celé - celý komplet prstenec s oběma páčkami,čili volant dolů atd a stálo to v Citroenu ÍLENÉ peníze - vzpomínám,e to bylo 11800kč i s prací.:-( Take se snate si to opravit,nebo Vás bude čekat vydáníčko.... :-o
|
|
31.07.2011 21:08 -
|
2404037
|
|
jumep
|
|
|
fotky uz su na svete, len sa mi musia dostat do ruk
fotky uz su na svete, len sa mi musia dostat do ruk
|
|
31.07.2011 22:57 -
|
2404098
|
|
paralen
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive | Počet příspěvků: 24 |
|
|
Jumep: Dostanou, zítra
Jumep: Dostanou, zítra ;-)
|
|
01.08.2011 00:12 -
|
2404105
|
|
jumep
|
|
|
lebo to chce postup rozoberania ...
ale zober sebou databazu na zraz, mozme porobit nejake navody potom
lebo to chce postup rozoberania ... :)
ale zober sebou databazu na zraz, mozme porobit nejake navody potom
|
|
23.01.2012 23:19 -
|
2443628
|
|
abart
|
Město: Lodenice, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 58 |
|
|
Přátelé, prosím o radu, mám také problémy s páčkou a to následující:
při mačkání tlačítka computeru občas stírá zadní stěrač, při ostřikování (a vpředu nebo vzadu) vydy ostřikují obě okna, při zapnutí zadního stěrače a následného vypnutí zadní stěrač stírá po nějakou dobu dále
tzn. computer OK, problémy jsou se stěrači
Prohlédl jsem tady fotky rozborky páčky, myslíte, e je nutné to kompletně rozebrat (airbag, volant, komplet páčky), nebo stačí rozebrat jen páčku a pokusit se vyčistit popř. zjistit závadu???
Přátelé, prosím o radu, mám také problémy s páčkou a to následující:
při mačkání tlačítka computeru občas stírá zadní stěrač, při ostřikování (a vpředu nebo vzadu) vydy ostřikují obě okna, při zapnutí zadního stěrače a následného vypnutí zadní stěrač stírá po nějakou dobu dále
tzn. computer OK, problémy jsou se stěrači
Prohlédl jsem tady fotky rozborky páčky, myslíte, e je nutné to kompletně rozebrat (airbag, volant, komplet páčky), nebo stačí rozebrat jen páčku a pokusit se vyčistit popř. zjistit závadu???
|
|
23.01.2012 23:22 -
|
2443629
|
|
jumep
|
|
|
ostrekovac - nemoze technicky striekat na obe okna, takze bude motorcek na vymenu
a potom bude prava packa na 2 veci, staci skusit otvorit v aute
ostrekovac - nemoze technicky striekat na obe okna, takze bude motorcek na vymenu
a potom bude prava packa na 2 veci, staci skusit otvorit v aute
|
|
13.02.2012 14:20 -
|
2450547
|
|
Boracon
|
Město: Praha 9, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 97 |
|
|
Ahoj tak jsem dnes rozebral páčku s tím, e je patnej ten měděnej krouek ale bohuel ten je v pořádku ale ty kontakty po kterých se pohybuje jsou uplně přerueny to je asi na novou páčku e?
Ahoj tak jsem dnes rozebral páčku s tím, e je patnej ten měděnej krouek ale bohuel ten je v pořádku ale ty kontakty po kterých se pohybuje jsou uplně přerueny :-(((( to je asi na novou páčku e?
Přílohy: pravá páčka.jpg ( 592124b ) - |
|
13.02.2012 15:38 -
|
2450592
|
|
jruze
|
|
|
Nová páčka není díl - jen celej com - zeptám se mladýho jestli jetě něco má,nebo na vrakáči.Tak to bohuel je.
Nová páčka není díl - jen celej com - zeptám se mladýho jestli jetě něco má,nebo na vrakáči.Tak to bohuel je.
|
|
13.02.2012 15:59 -
|
2450599
|
|
Boracon
|
|
|
toho sem se bál, kadopádně děkuju za kadou pomoc
toho sem se bál, kadopádně děkuju za kadou pomoc
|
|
13.02.2012 17:09 -
|
2450613
|
|
jumep
|
|
|
lavu postihuje presne to iste, preto dokazu zhasinat svetla a je lepsie ich nechat na automat (facelift je 100x lepsie na tom, tam je packa len plastove supatko a vsetko sa deje na plosaku ako su tu napr. smerovky)
rozmyslal som ci by tam neslo nechat spravit nejaky plosak a zabudovat, dopasovat, miesto toho flex kablu
lavu postihuje presne to iste, preto dokazu zhasinat svetla a je lepsie ich nechat na automat (facelift je 100x lepsie na tom, tam je packa len plastove supatko a vsetko sa deje na plosaku ako su tu napr. smerovky)
rozmyslal som ci by tam neslo nechat spravit nejaky plosak a zabudovat, dopasovat, miesto toho flex kablu
|
|
13.02.2012 18:23 -
|
2450672
|
|
Boracon
|
|
|
no právě, já sem to četl, na to se můu vy....
no právě, já sem to četl, na to se můu vy.... :-((((
|
|
17.02.2012 19:40 -
|
2452204
|
|
Hajkis
|
Město: Most, Auto: Citroën C5 I 2.0HPi Exclusive | Počet příspěvků: 42 |
|
|
Dneska přiel kolega ,e se mu povedlo urvat ten otočný mechanismus(aretaci)na pravé páčce.Samozřejmě to rozebral a postrácel ty pruinky s těma koncema.Jednu jsme nali.Nemáte někdo náhodou zbytečnou pruinku a ten plastový kří.Uvaoval jsem jetli to není stejný v Peu 406,Partner a pod. Picaso,Berlingo.Nezkouel to někdo,ne začnu pátrt sám?Díky
Dneska přiel kolega ,e se mu povedlo urvat ten otočný mechanismus(aretaci)na pravé páčce.Samozřejmě to rozebral a postrácel ty pruinky s těma koncema.Jednu jsme nali.Nemáte někdo náhodou zbytečnou pruinku a ten plastový kří.Uvaoval jsem jetli to není stejný v Peu 406,Partner a pod. Picaso,Berlingo.Nezkouel to někdo,ne začnu pátrt sám?Díky
|
|
17.02.2012 21:38 -
|
2452212
|
|
Boracon
|
|
|
v Picasu je to stejný, měl jsem to v ruce
v Picasu je to stejný, měl jsem to v ruce
|
|
17.02.2012 21:40 -
|
2452213
|
|
jumep
|
|
|
ako som pisal, ak je to comm2000 tak je to zhodne, mozno nevybavene uplne, ale princip rovnaky
comm2003 je uz iny (facelift atd.)
ako som pisal, ak je to comm2000 tak je to zhodne, mozno nevybavene uplne, ale princip rovnaky
comm2003 je uz iny (facelift atd.)
|
|
22.02.2012 12:44 -
|
2453084
|
|
Hajkis
|
Město: Most, Auto: Citroën C5 I 2.0HPi Exclusive | Počet příspěvků: 42 |
|
|
Tak nakonec vítěztví.Koleba sehnal rozbitou , já akorát napájel kousek měd.pásku a u to funguje
Tak nakonec vítěztví.Koleba sehnal rozbitou , já akorát napájel kousek měd.pásku a u to funguje
|
|
23.02.2012 21:01 -
|
2453363
|
|
Boracon
|
|
|
Ahoj tak se mi povedlo ve zprovoznit, ty uetřený peníze za novej comm byla velká motivace , kdy sem se v práci podíval jak to v tý páčce má vlastě vypadat stačilo jen troku cínu a pájka, pak u jsem jen ten cín malím pilníkem obrousil do roviny a je hotovo, přepínání počítače, zadní stěrač, ve ok
Ahoj tak se mi povedlo ve zprovoznit, ty uetřený peníze za novej comm byla velká motivace :-d, kdy sem se v práci podíval jak to v tý páčce má vlastě vypadat stačilo jen troku cínu a pájka, pak u jsem jen ten cín malím pilníkem obrousil do roviny a je hotovo, přepínání počítače, zadní stěrač, ve ok :palec
Přílohy: funkční páčka.jpg ( 848607b ) - moje nefunkční.jpg ( 610145b ) - napájení cínu.jpg ( 467158b ) - po obrouení.jpg ( 395470b ) - |
|
11.03.2012 14:27 -
|
2457799
|
|
Teedeet
|
|
|
Zdravím vechny, jsem novým majitelem C5. Také mi nefunguje přepínání informací z palubního počítače pomocí tlačítka na pravé páčce. V manuálu jsem se dočetl, e je moné tyto údaje přepínat i pomocí tlačítka vedle displeje (pokud jsem to tedy správně pochopil). Na displeji mám zobrazený údaj o průměrné spotřebě a po stisknutí tlačítka nalevo od displeje se pouze objeví aktuální datum a tlačítko dále nereaguje. Po určité době se vrátí údaj o průměrné spotřebě. ádný jiný údaj nejsem schopen z počítače dostat. Je toto chování v pořádku? Děkuji za odpovědi.
Zdravím vechny, jsem novým majitelem C5. Také mi nefunguje přepínání informací z palubního počítače pomocí tlačítka na pravé páčce. V manuálu jsem se dočetl, e je moné tyto údaje přepínat i pomocí tlačítka vedle displeje (pokud jsem to tedy správně pochopil). Na displeji mám zobrazený údaj o průměrné spotřebě a po stisknutí tlačítka nalevo od displeje se pouze objeví aktuální datum a tlačítko dále nereaguje. Po určité době se vrátí údaj o průměrné spotřebě. ádný jiný údaj nejsem schopen z počítače dostat. Je toto chování v pořádku? Děkuji za odpovědi.
|
|
11.03.2012 17:20 -
|
2457859
|
|
jumep
|
|
|
udaje sa prepinaju packou, kedze tato ti nejde tak to neprepnes ...
udaje sa prepinaju packou, kedze tato ti nejde tak to neprepnes ...
|
|
| |
|
|