| | |
20.06.2010 21:05 -
Re: Nefunkční pravá páčka - stěrače, ostřikovače, počítač
|
2348719
|
|
jumep
|
|
|
neskumal som to, mal som druhu, vymenil som to a je pokoj - pohladovo to vypadalo ako oprskany obhoreny kontakt
edit: ale toto dohadovanie mu uz nepomoze ...
neskumal som to, mal som druhu, vymenil som to a je pokoj - pohladovo to vypadalo ako oprskany obhoreny kontakt
edit: ale toto dohadovanie mu uz nepomoze ... :)
|
|
20.06.2010 21:06 -
|
2348720
|
|
zepfo
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 16 |
|
|
autodiag - na kolik to asi přijde?
autodiag - na kolik to asi přijde?
|
|
20.06.2010 21:07 -
|
2348721
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
to je jedno...vypalit se tam nema proste co
to je jedno...vypalit se tam nema proste co
|
|
12.07.2010 11:55 -
|
2350102
|
|
Dusoň
|
Město: Mladá Boleslav, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Zdravím vechny na fóru. Připojuji se k tomuto vláknu. Před 14 dny jsem se stal astným majitelem C5tky a hned jsem začal sledovat toto fórum, je to opravdu cenný zdroj informací. Auto je z roku 2002, take nějaké mouhy na něm jsou, a teď se je snaím dochytávat.
Zjistil jsem, e mi také nefunguje tlačítko ovládání palubního počítače, tak jsem vyndal ovládací část, a zjistil jsem, e ji někdo přede mnou vytáhnul ten ploný pásek ze základny. Věděl by někdo jak ho tam nastrčit zpět, ani by se musel sundat volant s airbagem, a celý prstenec?
Zdravím vechny na fóru. Připojuji se k tomuto vláknu. Před 14 dny jsem se stal astným majitelem C5tky a hned jsem začal sledovat toto fórum, je to opravdu cenný zdroj informací. Auto je z roku 2002, take nějaké mouhy na něm jsou, a teď se je snaím dochytávat.
Zjistil jsem, e mi také nefunguje tlačítko ovládání palubního počítače, tak jsem vyndal ovládací část, a zjistil jsem, e ji někdo přede mnou vytáhnul ten ploný pásek ze základny. Věděl by někdo jak ho tam nastrčit zpět, ani by se musel sundat volant s airbagem, a celý prstenec?:nevim
|
|
30.07.2010 14:06 -
|
2351398
|
|
Macc
|
Město: Praha, Auto: | Počet příspěvků: 9 |
|
|
Zdravím, také se mi tento problém vyskytl. Kdy zmáčknu pravou páčku k sobě, tak stěrače fungují, odstřikovače světel (kdy jsou zapnutá) také, ale odstřikování předního skla nefunguje. Zkouel jsem to profouknout, jestli to není ucpané, kapaliny je dost, palub.PC nic nehlásí. Rád bych se zeptal, zda je v C5 I. r.v.2002 jedno čerpadlo na světla i na přední sklo? Zadní stěrač nemám. Ptám se proto,jestli má smysl, kdy čerpadlo funguje, sundávat přední nárazník. Nikdy jsem to nedělal a mám obavy. Na postup jak jej sundat jsem se díval. Rozdělávat volant,airback a dalí, to bych asi nezvládl,a jetě bych si rozhodil geometrii. Díky za odpověď. Hezký den
Zdravím, také se mi tento problém vyskytl. Kdy zmáčknu pravou páčku k sobě, tak stěrače fungují, odstřikovače světel (kdy jsou zapnutá) také, ale odstřikování předního skla nefunguje. Zkouel jsem to profouknout, jestli to není ucpané, kapaliny je dost, palub.PC nic nehlásí. Rád bych se zeptal, zda je v C5 I. r.v.2002 jedno čerpadlo na světla i na přední sklo? Zadní stěrač nemám. Ptám se proto,jestli má smysl, kdy čerpadlo funguje, sundávat přední nárazník. Nikdy jsem to nedělal a mám obavy. Na postup jak jej sundat jsem se díval. Rozdělávat volant,airback a dalí, to bych asi nezvládl,a jetě bych si rozhodil geometrii. Díky za odpověď. Hezký den
|
|
30.07.2010 14:51 -
|
2351400
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
jsou to dva motorky 1kus na skla ,1kus na svetla
jsou to dva motorky 1kus na skla ,1kus na svetla
|
|
13.05.2011 19:25 -
|
2390378
|
|
duff74
|
Město: Holeov, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 163 |
|
|
Jen dotaz: Nereaguje mi páčka ovládání PC, tak se chci zeptat, je nutné jí celou demontovat z volentu, ne jde rozebrat i v normální poloze? Obrazový návod jsem nael. Díky duff74
Jen dotaz: Nereaguje mi páčka ovládání PC, tak se chci zeptat, je nutné jí celou demontovat z volentu, ne jde rozebrat i v normální poloze? Obrazový návod jsem nael. Díky duff74
|
|
13.05.2011 21:26 -
|
2390432
|
|
jumep
|
|
|
budes mat zlomeny ten pliesok vodiaci
rozobrat sa to da na aute, vypacis tlacitko, zmacknes a vytiahnes ten spinac stieraca (pozor rozpadava sa, treba drzat zmacknute cupliky pri sebe aj po tom co ho povytiahnes)
budes mat zlomeny ten pliesok vodiaci
rozobrat sa to da na aute, vypacis tlacitko, zmacknes a vytiahnes ten spinac stieraca (pozor rozpadava sa, treba drzat zmacknute cupliky pri sebe aj po tom co ho povytiahnes)
|
|
23.05.2011 20:54 -
|
2391918
|
|
Mira001
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 28 |
|
|
Ahoj, sehnal jsem si páčku. Funkční páčku. Ovem nedokáu tu starou vyndat. Nechápu proč ten konektor není někde nakonci ale vede a do vnitř. Prosím jak ji vyndám ven? Fakt nevím. je to tam zabudované uplně íleně. Děkuji
Ahoj, sehnal jsem si páčku. Funkční páčku. Ovem nedokáu tu starou vyndat. Nechápu proč ten konektor není někde nakonci ale vede a do vnitř. Prosím jak ji vyndám ven? Fakt nevím. je to tam zabudované uplně íleně. Děkuji
|
|
23.05.2011 20:56 -
|
2391919
|
|
jumep
|
|
|
staci ti prehodit len ten pliesit, ak chces celu packu prehodit, musis rozlusknut comm a uz si tu par ludi utrhlo kable
(musi ist airbag dole, volant dole, odpojit comm (tj cely modul s packami), otvorit ho, prehodit packu a este to dobre zlozit)
staci ti prehodit len ten pliesit, ak chces celu packu prehodit, musis rozlusknut comm a uz si tu par ludi utrhlo kable
(musi ist airbag dole, volant dole, odpojit comm (tj cely modul s packami), otvorit ho, prehodit packu a este to dobre zlozit)
|
|
24.05.2011 11:24 -
|
2391973
|
|
jumep
|
|
|
v citroene kupis len cely comm v cene od 350E - do550E zhruba (vybava atd).
ten pliesik sa da opravit, ked to rozoberes teraz, este to bude najskor drzat, mikropajkou zaletovat a zlozit - resp. dat tento opraveny na lavu stranu na svetla (tam ten gombik fakt skoro nepouzivas) a ten zlava dobry dat do pravej packy
v citroene kupis len cely comm v cene od 350E - do550E zhruba (vybava atd).
ten pliesik sa da opravit, ked to rozoberes teraz, este to bude najskor drzat, mikropajkou zaletovat a zlozit - resp. dat tento opraveny na lavu stranu na svetla (tam ten gombik fakt skoro nepouzivas) a ten zlava dobry dat do pravej packy
|
|
04.06.2011 18:52 -
|
2394942
|
|
Citronek
|
Město: Havířov, Auto: Megane Grandtour 1.6 | Počet příspěvků: 384 |
|
|
dneska jsem koukal na ten plisek na prave strane (PP) a je cely bez znamky nejakeho opotrebeni... sem to procistil slozil zpet a tlaciko jede dobre tak nevim .... koukal jsem i na ten pravy a tam mi kurde ty dve pruszinky vyskocili a slozit to tak aby svetla sli asi na podesate sem se trefil tam je ten plesek ve stejnym stavu jako na prave strane... tak mozna sem tam mel spatny kontakt uvidim co se bude dit dal...
dneska jsem koukal na ten plisek na prave strane (PP) a je cely bez znamky nejakeho opotrebeni... sem to procistil slozil zpet a tlaciko jede dobre tak nevim .... koukal jsem i na ten pravy a tam mi kurde ty dve pruszinky vyskocili a slozit to tak aby svetla sli asi na podesate sem se trefil :-) tam je ten plesek ve stejnym stavu jako na prave strane... tak mozna sem tam mel spatny kontakt uvidim co se bude dit dal...
|
|
04.06.2011 21:44 -
|
2394980
|
|
jumep
|
|
|
ta cast co funguje ako tlacitko byva predrata a nalomena
ta cast co funguje ako tlacitko byva predrata a nalomena
|
|
04.06.2011 23:01 -
|
2395040
|
|
jumep
|
|
|
ono v tom ohybe ako je ten kontakt sa to az tak zodere ze to potom sa lame, ak si to mal len "spinave" bud rad
ono v tom ohybe ako je ten kontakt sa to az tak zodere ze to potom sa lame, ak si to mal len "spinave" bud rad
|
|
30.07.2011 15:24 -
|
2403910
|
|
Jinec
|
|
|
Prosím Vás nechci páčce ublíit nebo něco ulomit jak presně se dostanu k tomu plíku
Jumep psal :rozobrat sa to da na aute, vypacis tlacitko, zmacknes a vytiahnes ten spinac stieraca (pozor rozpadava sa, treba drzat zmacknute cupliky pri sebe aj po tom co ho povytiahnes) ale trochu se mi to nezdá.. opatrnost je opatrnost
Díky za info.
Prosím Vás nechci páčce ublíit nebo něco ulomit jak presně se dostanu k tomu plíku :)
Jumep psal :rozobrat sa to da na aute, vypacis tlacitko, zmacknes a vytiahnes ten spinac stieraca (pozor rozpadava sa, treba drzat zmacknute cupliky pri sebe aj po tom co ho povytiahnes) ale trochu se mi to nezdá.. :( opatrnost je opatrnost:)
Díky za info.:palec
|
|
30.07.2011 17:42 -
|
2403913
|
|
Řezník
|
Město: Rodalovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 161 |
|
|
vysvětlete mi jak dokáete vrátit ten konec páčky a přitom udret ten plíek kde má být ::??
vysvětlete mi jak dokáete vrátit ten konec páčky a přitom udret ten plíek kde má být ::??:nevim
|
|
30.07.2011 21:02 -
|
2403930
|
|
jumep
|
|
|
pliesok je zasunuty v tom gombiku co stiahnes, on tam je napevno, nasad si ho tam, inak to ani fungovat nemoze
edit: zajtra ma prist jeden clovek s commom, tak to skusim pofotit
pliesok je zasunuty v tom gombiku co stiahnes, on tam je napevno, nasad si ho tam, inak to ani fungovat nemoze
edit: zajtra ma prist jeden clovek s commom, tak to skusim pofotit
|
|
30.07.2011 21:07 -
|
2403933
|
|
Řezník
|
Město: Rodalovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 161 |