| | |
05.01.2010 13:08 -
Re: autoalarm - zabezpeceni C5
|
1430374
|
|
tief
|
|
|
Hmm tak tady ti neporadim, neslysel sem o VAN alarme ... mozna to skusit pripojit na vnejsi CAN sit ale vazne pochybuju ze to bude fungovat ...
Hmm tak tady ti neporadim, neslysel sem o VAN alarme ... mozna to skusit pripojit na vnejsi CAN sit ale vazne pochybuju ze to bude fungovat ...
|
|
05.01.2010 14:19 -
|
1430378
|
|
del42sa
|
Město: Praha, Auto: | Počet příspěvků: 441 |
|
|
Dutch napsal(a): A VAN má kde konektor ? ....já bych tomu docela věřil, na www.levnealarmy.cz to i montujou, tak by měli vědět co prodávají.
Jetě mi napadlo - el by tam dodat origo alarm ? Co by to obnáelo ?
ano měli-by, ale neví... (bohuel) , sám jsem chtěl tento alarm na C5 nechat namontovat a po hodině bádání mi řekli, e to nejde , e bych musel zajet do Citroenu, kde by to napíchli na diagnostiku a v ní alarm "povolili" ( za cenu 1.000,-Kč ) a přitom sami nebyli schopní říci, zda to potom bude fungovat.... No teorie zní jednodue, ale realita často bývá jiná....
Nakonec mi nabídli, e tam namontují klasický alarm, co jsem ve finále odmítl. (chtěl jsem jen ten co se dá přímo napíchnout na sběrnici C5, tak abych mohl pouívat originální klíč)
Zdeněk
ano měli-by, ale neví... (bohuel) , sám jsem chtěl tento alarm na C5 nechat namontovat a po hodině bádání mi řekli, e to nejde , e bych musel zajet do Citroenu, kde by to napíchli na diagnostiku a v ní alarm "povolili" ( za cenu 1.000,-Kč ) a přitom sami nebyli schopní říci, zda to potom bude fungovat....:-o No teorie zní jednodue, ale realita často bývá jiná....
Nakonec mi nabídli, e tam namontují klasický alarm, co jsem ve finále odmítl. (chtěl jsem jen ten co se dá přímo napíchnout na sběrnici C5, tak abych mohl pouívat originální klíč)
Zdeněk
|
|
05.01.2010 14:45 -
|
1430380
|
|
del42sa
|
|
|
myslím e za 4500 - 5000,-Kč cca u si to přesně nepamatuju....
myslím e za 4500 - 5000,-Kč cca u si to přesně nepamatuju....
|
|
05.01.2010 18:08 -
|
1430389
|
|
del42sa
|
|
|
ideální je koupit C5 s Alarmem z továrny A nebo nechat namontovat klasický alarm a zkousnout dalí přívěek s tlačítkem na originálním klíči. ( ten ti namontuje kadý zkuený prodejce autoalarmů na jakékoliv auto, take tady jsou obavy trochu zbytečné )
ideální je koupit C5 s Alarmem z továrny ;-) A nebo nechat namontovat klasický alarm a zkousnout dalí přívěek s tlačítkem na originálním klíči. ( ten ti namontuje kadý zkuený prodejce autoalarmů na jakékoliv auto, take tady jsou obavy trochu zbytečné )
|
|
05.01.2010 22:01 -
|
1430400
|
|
jumep
|
|
|
ja by som este videl jednu sancu, zohnat alarm z buranej C5 ktora ho mala a ten tam domontovat tak ako tam samozrejme ma byt
ale ak este auto nemas, skus sa poobzerat po inom s alarmom ... aj ked svokra ma domontovavany nejaky neorigo a ten sa vypina klucom, co to je netusim ... a samozrejme poznat na tom ze to neni origo ked su interierove cidla zavesene len tak do vzduchu
ja by som este videl jednu sancu, zohnat alarm z buranej C5 ktora ho mala a ten tam domontovat tak ako tam samozrejme ma byt
ale ak este auto nemas, skus sa poobzerat po inom s alarmom ... aj ked svokra ma domontovavany nejaky neorigo a ten sa vypina klucom, co to je netusim ... a samozrejme poznat na tom ze to neni origo ked su interierove cidla zavesene len tak do vzduchu
|
|
06.01.2010 13:47 -
|
1430417
|
|
jumep
|
|
|
tak senzory som si tam natiahol takisto, ked si vsetko vymotas tak ako ma byt a namotas ako ma byt tak nic nepoznat a vsetko je ok, akurat je to robota ohubu
tak senzory som si tam natiahol takisto, ked si vsetko vymotas tak ako ma byt a namotas ako ma byt tak nic nepoznat a vsetko je ok, akurat je to robota ohubu
|
|
06.01.2010 19:13 -
|
1430434
|
|
Dutch
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 480 |
|
|
Tak dnes jsem auto přivezl, take teď bych potřeboval poradit někoho, kdo mi tam alarm nandá, kdo s tím u má zkuenost.
Díky za tip.
Tak dnes jsem auto přivezl, take teď bych potřeboval poradit někoho, kdo mi tam alarm nandá, kdo s tím u má zkuenost.
Díky za tip.
|
|
09.01.2010 20:33 -
|
1430543
|
|
Pawell
|
Město: U Pelhřimova :), Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 97 |
|
|
No přátelé. Rád bych taky nějaký ten alarm. Po přečtení toho veho jsem uplně v pr... Can,Van, probůh co to je a co z toho mam v autě já? Měl jsem Xantii a tam jsem si skoro ve udělal sám
Tak mě někdo prosím poučte a klidně i něco doporučte. GSM vím co znamená
Holt jsem nováček
No přátelé. Rád bych taky nějaký ten alarm. Po přečtení toho veho jsem uplně v pr... Can,Van, probůh co to je a co z toho mam v autě já? :nevim Měl jsem Xantii a tam jsem si skoro ve udělal sám :-)
Tak mě někdo prosím poučte a klidně i něco doporučte. GSM vím co znamená :-))
Holt jsem nováček :-))
|
|
09.01.2010 21:20 -
|
1430545
|
|
tief
|
|
|
v C5 II mas CAN.
v C5 II mas CAN.
|
|
09.01.2010 23:31 -
|
1430550
|
|
jumep
|
|
|
original c5 2 alarm je nejakych 340E
C5 1 (VAN) origo je okolo 280E
+ montaz
original c5 2 alarm je nejakych 340E
C5 1 (VAN) origo je okolo 280E
+ montaz
|
|
19.01.2010 13:44 -
|
1802517
|
|
Dutch
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 480 |
|
|
Tak dnes jsem si nechal namontovat autoalarm, pro vechny plzeňáky, kteří by o to stáli, vřele doporučuji : .link.
Cena montáe : 1500,-Kč, chvíli jsem mu koukal pod ruce a jde mu to.
Výborné jednání, prostě mohu doporučit !!!!!
Dám ho do CCCA
- jetě bych dodal, e se neednalo o CANBUS alarm, ale o klasický analog
Tak dnes jsem si nechal namontovat autoalarm, pro vechny plzeňáky, kteří by o to stáli, vřele doporučuji : http://www.ccca.cz/seznam/AUTOALARM_Viktor_Kronych
Cena montáe : 1500,-Kč, chvíli jsem mu koukal pod ruce a jde mu to.
Výborné jednání, prostě mohu doporučit !!!!! :palec
Dám ho do CCCA
- jetě bych dodal, e se neednalo o CANBUS alarm, ale o klasický analog
|
|
21.01.2010 13:42 -
|
1802714
|
|
Petr72
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 850 |
|
|
Zdravím vechny. U vech aut co jsem měl jsem dodělával "tajný vypínač" ,který znemoňoval nastartování. Přeruoval buď napájení spínačky nebo elektromagnetickou jehlu na čerpadle (palivo). Nezkouel jste někdo takto upravit C5 ? Co by bylo nejlepí přeruovat u C5 ani by počítač psal chybová hláení ? Díky vem za odpovědi.
Zdravím vechny. U vech aut co jsem měl jsem dodělával "tajný vypínač" ,který znemoňoval nastartování. Přeruoval buď napájení spínačky nebo elektromagnetickou jehlu na čerpadle (palivo). Nezkouel jste někdo takto upravit C5 ?:nevim Co by bylo nejlepí přeruovat u C5 ani by počítač psal chybová hláení ?:nevim Díky vem za odpovědi. :-):-):-)
|
|
21.01.2010 13:43 -
|
1802715
|
|
jumep
|
|
|
to povazujem za uplne zbytocne, c5 ti bez origo kluca nenastaruje
to povazujem za uplne zbytocne, c5 ti bez origo kluca nenastaruje
|
|
21.01.2010 14:03 -
|
1802719
|
|
Petr72
|
|
|
Teoreticky by bez origo klíče nenastartoval nikdo nic, ale lumpové nikdy nespí. Napadlo mě to protoe čím víc zabezpečení tím líp
Teoreticky by bez origo klíče nenastartoval nikdo nic, ale lumpové nikdy nespí. Napadlo mě to protoe čím víc zabezpečení tím líp:palec
|
|
21.01.2010 14:07 -
|
1802720
|
|
tomc
|
|
|
zloději tet auta natahnou rovnou na korbu s plachtou adní trokaři
zloději tet auta natahnou rovnou na korbu s plachtou:-( adní trokaři
|
|
21.01.2010 14:51 -
|
1802721
|
|
Petr72
|
|
|
tomc. Pravda pravdoucí................ Leda to přidělat na kotvy rovnou do země
tomc. Pravda pravdoucí................ Leda to přidělat na kotvy rovnou do země ;-);-)
|
|
| |
|
|