| | |
18.12.2011 21:23 -
Re: Akumulátor
|
2433557
|
|
jumep
|
|
|
pozrel si tie megapoistky?
pozrel si tie megapoistky?
|
|
18.12.2011 22:03 -
|
2433570
|
|
jruze
|
|
|
řepák napsal(a): Jó dobíjí to a startuje bez problémů . Jetě to vidím tak e to vodsralo servo čerpadlo ... nael sem na www za 4,- a repas serva za 4,-
Uvidim zejtra hned po ránu ev. pak do C k domanskýmu do Zdib .
.link. jak je psáno o pár řádků výe .
Nechci ti brát iluze,ale ty by jsi tam měl mít elektroservo a to je nové v Citroenu za 24500,- jestli je jinde za jiné peníze nevím,ale za4. určo nebude ani na vrakáči.
Nechci ti brát iluze,ale ty by jsi tam měl mít elektroservo a to je nové v Citroenu za 24500,- jestli je jinde za jiné peníze nevím,ale za4. určo nebude ani na vrakáči.
|
|
19.12.2011 20:42 -
|
2433861
|
|
řepák
|
Město: Praha 6, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 105 |
|
|
Tak sem chytřejí , vodela nějaká cesta ... cca kolem 1.000,- zejtra pro ní jedu tak dám tedy vědět jetě přesněji co a jak .
Takze to sem nakonec patrilo !
Nebyli mi schopni to vysvetlit ,ale obecne doslo k nataveni nejakyho plosnyho spoje cimz se vytvoril studenak , tak to proletoval a uz to maka .....1.600,- ufffff
Tak sem chytřejí , vodela nějaká cesta ... cca kolem 1.000,- zejtra pro ní jedu tak dám tedy vědět jetě přesněji co a jak .
Takze to sem nakonec patrilo !
Nebyli mi schopni to vysvetlit ,ale obecne doslo k nataveni nejakyho plosnyho spoje cimz se vytvoril studenak , tak to proletoval a uz to maka .....1.600,- ufffff
|
|
24.01.2012 17:59 -
|
2443766
|
|
pepe8998
|
Město: Čejč, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 57 |
|
|
Čerstvá zkuenost - po víkendu jsem sedl do auta, otočil klíčkem...a nic. Ani jedna otáčka startéru, jen cvakání. Baterka v háji napadlo mě. Vzal jsem pro jistotu voltmetr, měla 12 V, měřil i při startování, pokles napětí minimální (o 1-2 volty). Světla, klakson, pojezd sedačky, náběh palubky, ve OK. Startér! Tak na lano do zn. servisu, tam nejdřív startovací kabely...a na první cvrnk motor jede.
Odváím si tedy novou baterku a poučení moná i pro dalí - potvrzuji jinde řečený fakt, e nai mazlouni jsou závislí na perfektní kondici baterky. Baterka je zákeřná, i kdy se tváří, e je ve formě, nemusí to vdycky stačit (teď mi o poznání rychleji nabíhá displej )
Čerstvá zkuenost - po víkendu jsem sedl do auta, otočil klíčkem...a nic. Ani jedna otáčka startéru, jen cvakání. Baterka v háji napadlo mě. Vzal jsem pro jistotu voltmetr, měla 12 V, měřil i při startování, pokles napětí minimální (o 1-2 volty). Světla, klakson, pojezd sedačky, náběh palubky, ve OK. Startér! Tak na lano do zn. servisu, tam nejdřív startovací kabely...a na první cvrnk motor jede.
Odváím si tedy novou baterku a poučení moná i pro dalí - potvrzuji jinde řečený fakt, e nai mazlouni jsou závislí na perfektní kondici baterky. Baterka je zákeřná, i kdy se tváří, e je ve formě, nemusí to vdycky stačit (teď mi o poznání rychleji nabíhá displej :-d)
|
|
24.01.2012 19:26 -
|
2443794
|
|
tomix
|
Město: Ceska lipa, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 232 |
|
|
jruze napsal(a): .link. - podle win si vyhledá vekeré díly včetně aku pro dané auto.Nevím jestli se tam dostane bez přihláení,ale pokud zveřejní win tak ti to někdo vyhledá přesně pro tvé auto.Já mám 2,2HDI 74Ah - můe se liit i podle výbavy.
ALTERNÁTOR ALTERNÁTOR TŘÍDY 15
AKUMULÁTOR AKUMULÁTOR L3 450
STARTÉR SPOUTĚČ TŘÍDY 5
ZVLÁTNÍ OSVĚTLENÍ AUTOMATICKÉ ROZSVÍCENÍ SVĚTEL
OSVĚTLENÍ PRAHU DVEŘÍ BEZ OSVĚTLENÍ PRAHU
DOPLŇKOVÁ FUNKCE VNĚJÍHO ZPĚTNÉHO ZRCÁTKA RETRO EXT RABAT ELEC COND + PASS SANS MEMOIRE
ÁROVKY DO SVĚTLOMETŮ HALOGENOVÁ ÁROVKA
OSVĚTLENÍ PODLAHY KABINY BEZ OSVĚTLENÍ SPODNÍ ČÁSTI KABINY
SVĚTLOMET DO MLHY SVĚTLOMETY DO MLHY
SVĚTLOMET S KOREKTOREM VÝKY BEZ SEŘÍZOVÁNÍ SVĚTLOMETU
RÁDIOVÁ FREKVENCE RÁDIOVÁ FREKVENCE PRO ZÁPADNÍ EV
tohle tam jediny najdu jj
asi ale
74Ah
STARTÉR SPOUTĚČ TŘÍDY 5
DOPLŇKOVÁ FUNKCE VNĚJÍHO ZPĚTNÉHO ZRCÁTKA RETRO EXT RABAT ELEC COND + PASS SANS MEMOIRE
asi ale
74Ah
|
|
24.01.2012 19:52 -
|
2443799
|
|
Darja
|
|
|
Boínku, trochu hledám... 70Ah / 680
Jinak mě auto varuje, e baterka končí, jezdím denně a kdy třeba o víkendu se jen tak válím a zlobím, tak při prvním protočení slyím, jak se V6 nechce a vím, e jde na nabíječku. No a na vysočině maj zimu, tam mě to potká asi dřív
Boínku, trochu hledám... 70Ah / 680 :-)
Jinak mě auto varuje, e baterka končí, jezdím denně a kdy třeba o víkendu se jen tak válím a zlobím, tak při prvním protočení slyím, jak se V6 nechce a vím, e jde na nabíječku. No a na vysočině maj zimu, tam mě to potká asi dřív :D
|
|
24.01.2012 21:37 -
|
2443837
|
|
DaveLbc
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 422 |
|
|
Já mám vartu 74Ah myslím,e je to správně. Je to přeci jenom náročnějí na výkon baterky ne
Já mám vartu 74Ah myslím,e je to správně. Je to přeci jenom náročnějí na výkon baterky ne:-o
|
|
24.01.2012 21:55 -
|
2443846
|
|
tomix
|
Město: Ceska lipa, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 232 |
|
|
tomix napsal(a): ALTERNÁTOR ALTERNÁTOR TŘÍDY 15
STARTÉR SPOUTĚČ TŘÍDY 5
To ja jenom ze jsem to podle VIN na odkazu //service.citroen.com/docacc/caracteristique.do nenasel
STARTÉR SPOUTĚČ TŘÍDY 5
To ja jenom ze jsem to podle VIN na odkazu //service.citroen.com/docacc/caracteristique.do nenasel
|
|
24.01.2012 22:00 -
|
2443848
|
|
Darja
|
|
|
podle vin taky vyhledej přímo náhradní díl a nekoukej do charakteristik.... jdi do el, výstroje, dej akumulátor a uvidí, co ti to nabídne
45 Ah je tak max na 1,6 f benzínu, né na dýzla
podle vin taky vyhledej přímo náhradní díl a nekoukej do charakteristik.... jdi do el, výstroje, dej akumulátor a uvidí, co ti to nabídne :-))
45 Ah je tak max na 1,6 f benzínu, né na dýzla
|
|
26.01.2012 18:44 -
|
2444492
|
|
pista
|
Město: Slepčany, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 270 |
|
|
caute.Mám ponuku na baterku EXIDE .link. za polovičnú cenu.Samozrejme novú!Moem to dat do mojej 1,6HDI?dakujem.
caute.Mám ponuku na baterku EXIDE http://autobaterie.heureka.sk/exide-excell-12v-78ah-850a-eb788/galerie/ za polovičnú cenu.Samozrejme novú!Moem to dat do mojej 1,6HDI?dakujem.:nevim
|
|
26.01.2012 18:56 -
|
2444499
|
|
jumep
|
|
|
ked ti to neprebija tak uplne v pohode
ked ti to neprebija tak uplne v pohode
|
|
26.01.2012 21:47 -
|
2444605
|
|
pista
|
|
|
cauko.Po natartovaní mi robí elektrika menie anomálie,zapne cd menič a nejde hned vypnút a pri 24 hodinovom nabíjaní neklesnú ampere pod 2.To u je baterka fuč,nie?
cauko.Po natartovaní mi robí elektrika menie anomálie,zapne cd menič a nejde hned vypnút a pri 24 hodinovom nabíjaní neklesnú ampere pod 2.To u je baterka fuč,nie?:nevim
|
|
26.01.2012 21:48 -
|
2444607
|
|
jumep
|
|
|
baterkar nie som, ale nemal si s nou uz minuly rok problem?
baterkar nie som, ale nemal si s nou uz minuly rok problem?
|
|
26.01.2012 22:01 -
|
2444616
|
|
pista
|
|
|
to bolo berlingo,resetovalo po natartovaní hodiny po výmene baterky viem kolko je hodín stále
to bolo berlingo,resetovalo po natartovaní hodiny po výmene baterky viem kolko je hodín stále:palec
|
|
07.02.2012 21:27 -
|
2448776
|
|
samann
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 44 |
|
|
Caute,
zajtra idem prvy krat vymenit autobateriu. Cocital som sa tu ze po vymene baterky treba pred nastartovanim nacitat kluc. Cele by to malo trvat 3minuty, len neviem v ktorej polohe ma byt kluc v spinacej skrinke (staci zasunut alebo pootocit aby sa zapla pristrojova doska?). Diiik.
Caute,
zajtra idem prvy krat vymenit autobateriu. Cocital som sa tu ze po vymene baterky treba pred nastartovanim nacitat kluc. Cele by to malo trvat 3minuty, len neviem v ktorej polohe ma byt kluc v spinacej skrinke (staci zasunut alebo pootocit aby sa zapla pristrojova doska?). Diiik.
|
|
| |
|
|