| | |
08.11.2010 18:45 -
Re: Jaké mám autorádio? Jaké jsou monosti?
|
2361805
|
|
Mamlas
|
|
|
Nepujde. RD4 ma komunikaci po CANu a C5 I ji nema.
Nepujde. RD4 ma komunikaci po CANu a C5 I ji nema.
|
|
17.12.2010 23:57 -
|
2366254
|
|
PetrXX
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 29 |
|
|
Dotaz - C5 II 2006, autorádio s navigací a kapličkou přehrávající mp3, ALE: u mp3 to neumí rychloposuv, co je trochu pruda třepa pokud poslouchám mp3 knihu o délce 50 minut kapitola.
Dá se u toho dejme tomu aktualizovat firmware tak, aby to zvládalo?
Dotaz - C5 II 2006, autorádio s navigací a kapličkou přehrávající mp3, ALE: u mp3 to neumí rychloposuv, co je trochu pruda třepa pokud poslouchám mp3 knihu o délce 50 minut kapitola.
Dá se u toho dejme tomu aktualizovat firmware tak, aby to zvládalo?
|
|
18.12.2010 09:57 -
|
2366270
|
|
tief
|
|
|
jenom typuju ale neni to spis typem komprese ?
jenom typuju ale neni to spis typem komprese ?
|
|
18.12.2010 10:47 -
|
2366272
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
bohuzel ne,RT3/4/5 to tak ma
bohuzel ne,RT3/4/5 to tak ma :(
|
|
28.06.2012 10:59 -
Verze autorádia, firmware - C5 II
|
2488485
|
|
MarcuS
|
Město: Velim, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 5 |
|
|
Ahoj vem, předně - by jsem se pokouel hledat, odpověď jsem na fóru nenael. Koupil jsem C5 2007 bez navigace a rád bych se dopátral, jaká verze integrovaného rádia tam je? Jak zjistím verzi firmware/softwareu palubního počítače(drení tlačítka MENU nic neukáe) a konečně - má to bluetooth - telefon(E72) spáruji, připojím, do adresáře se dostanu, ale zvuk do repráků nejde. Přitom mikrofon HF funguje... Má s tím někdo zkuenost? Předem díky za reakci.
Ahoj vem, předně - by jsem se pokouel hledat, odpověď jsem na fóru nenael. Koupil jsem C5 2007 bez navigace a rád bych se dopátral, jaká verze integrovaného rádia tam je? Jak zjistím verzi firmware/softwareu palubního počítače(drení tlačítka MENU nic neukáe) a konečně - má to bluetooth - telefon(E72) spáruji, připojím, do adresáře se dostanu, ale zvuk do repráků nejde. Přitom mikrofon HF funguje... Má s tím někdo zkuenost? Předem díky za reakci.
|
|
28.06.2012 11:26 -
Re: Verze autorádia, firmware - C5 II
|
2488496
|
|
MarcuS
|
|
|
Zatím si odpovím sám Verze rádia je pravděpodobně RD4(mp3) viz foto .link. Pletu se?
Zatím si odpovím sám:) Verze rádia je pravděpodobně RD4(mp3) viz foto http://img.mysoocuu.com/photo/ycarlink/uploaded/month_1106/201106071549467691.jpg Pletu se?
|
|
28.06.2012 20:03 -
|
2488625
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
MarcuS napsal(a): Ahoj vem, předně - by jsem se pokouel hledat, odpověď jsem na fóru nenael. Koupil jsem C5 2007 bez navigace a rád bych se dopátral, jaká verze integrovaného rádia tam je? Jak zjistím verzi firmware/softwareu palubního počítače(drení tlačítka MENU nic neukáe) a konečně - má to bluetooth - telefon(E72) spáruji, připojím, do adresáře se dostanu, ale zvuk do repráků nejde. Přitom mikrofon HF funguje... Má s tím někdo zkuenost? Předem díky za reakci.
Ahoj, problematika BT handsfree je resena zde: .link.
Do jedne diskuze prosim vzdy jen jedno tema, i kdyz se sebou zdanlive souviseji, diky
Ahoj, problematika BT handsfree je resena zde: http://www.c5club.cz/diskuze/elektrika-elektronika-multimedia/2391267-originalni-hf-sada-bluetooth-kompatibilita-s-telefonem/3/
Do jedne diskuze prosim vzdy jen jedno tema, i kdyz se sebou zdanlive souviseji, diky ;)
|
|
29.06.2012 14:09 -
|
2488760
|
|
MarcuS
|
|
|
alx napsal(a): Ahoj, problematika BT handsfree je resena zde: .link. Do jedne diskuze prosim vzdy jen jedno tema, i kdyz se sebou zdanlive souviseji, diky
oukej, trefil jsem správně ten typ rádia? Uzavřu to tím, e jsem BT odzkouel na 4 různých telefonech a bez úspěchu. Čili problém je v autě... Je vůbec moné aktualizovat FW palubního počítače bez navigace?
Ahoj, problematika BT handsfree je resena zde: http://www.c5club.cz/diskuze/elektrika-elektronika-multimedia/2391267-originalni-hf-sada-bluetooth-kompatibilita-s-telefonem/3/ Do jedne diskuze prosim vzdy jen jedno tema, i kdyz se sebou zdanlive souviseji, diky ;)
oukej, trefil jsem správně ten typ rádia? Uzavřu to tím, e jsem BT odzkouel na 4 různých telefonech a bez úspěchu. Čili problém je v autě... Je vůbec moné aktualizovat FW palubního počítače bez navigace?
|
|
29.06.2012 22:19 -
|
2488851
|
|
jumep
|
|
|
ak tam mas BT, toto nema s radiom nic spolocne, ale je to zvast modul, ktory v citroene by mali vedet upgradnut, samozrejme len taky co budu vobec vedet o com hovoris
ak tam mas BT, toto nema s radiom nic spolocne, ale je to zvast modul, ktory v citroene by mali vedet upgradnut, samozrejme len taky co budu vobec vedet o com hovoris
|
|
01.07.2012 09:39 -
|
2489191
|
|
Roozena
|
Město: Pragl, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 375 |
|
|
Mohu take poradit jen okrajove. Jak uvadi Jumep -BT modul je samostatna jednotka (v mem pripade umistena za kaslikem spolujezdce) S vlastnim radiem je spojena pouze analogove (prenos hlasu) a prez CAN se ridi automaticke prepinani vstypu na radiu a datova komunikace prez display.
Pokud mi posles VIN, tak se da dopatrat model radia a verze BT, coz by ale meli umet v kazdem autorizovanem servise, kde by take prez Lexii, ci jiny firemni nastroj meli umet upgrade fw na aktualni verzi. Co vim, tak byvaji nejake dilci problemy s telefony na bazi Androidu a kus od kusu od vyrobce (Blackbery jetvrdej orech), ale prikladne Nokia je v tomto smeru v poho.
Nutno podotknout, ze origo BT modul je opravdu kvalitni a BT moduly a resenimi tretich stran se s nim tezko rovnaji.
Mohu take poradit jen okrajove. Jak uvadi Jumep -BT modul je samostatna jednotka (v mem pripade umistena za kaslikem spolujezdce) S vlastnim radiem je spojena pouze analogove (prenos hlasu) a prez CAN se ridi automaticke prepinani vstypu na radiu a datova komunikace prez display.
Pokud mi posles VIN, tak se da dopatrat model radia a verze BT, coz by ale meli umet v kazdem autorizovanem servise, kde by take prez Lexii, ci jiny firemni nastroj meli umet upgrade fw na aktualni verzi. Co vim, tak byvaji nejake dilci problemy s telefony na bazi Androidu a kus od kusu od vyrobce (Blackbery jetvrdej orech), ale prikladne Nokia je v tomto smeru v poho.
Nutno podotknout, ze origo BT modul je opravdu kvalitni a BT moduly a resenimi tretich stran se s nim tezko rovnaji.
|
|
01.07.2012 22:00 -
|
2489331
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
moduly jsou dva
prvni generace je KML coz je vlastne parrot
moc kvalirni neni a je docela poruchovy (problemy s pripojenim a tuhnutim)
druha generace uz je lepsi,nicmene nejdou mezi sebou bez vymeny radia menit
prvni generace prehrat nejde,u druhe si jistej nejsem
poznas je podle toho ze druha geberace ma USB vstup
moduly jsou dva
|
|
02.07.2012 10:32 -
|
2489427
|
|
Roozena
|
Město: Pragl, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 375 |
|
|
autodiag napsal(a): moduly jsou dva
Tak evidentně platforma C5III doznala nějakou technologickou změnu - vylepení, páč pokud jsem pouíval origo BT, tak druhá strana mnohdy ani nepoznala, e volám z auta a stalo se mi, e sem byl obviněn, e se jen blbě vymlouvám... Oproti tomu - současný aftermarketový rádio za ranec určitě nedosahuje kvalit origo HF - co se týče jak zvuku, tak i občasné spolehlivosti. Páč jde origo HF pouívat pouze s origo radiem - musel jsem jej diagnostikou vypnout, co mě samozřejmě sejří...
Tak evidentně platforma C5III doznala nějakou technologickou změnu - vylepení, páč pokud jsem pouíval origo BT, tak druhá strana mnohdy ani nepoznala, e volám z auta a stalo se mi, e sem byl obviněn, e se jen blbě vymlouvám... :-) Oproti tomu - současný aftermarketový rádio za ranec určitě nedosahuje kvalit origo HF - co se týče jak zvuku, tak i občasné spolehlivosti. Páč jde origo HF pouívat pouze s origo radiem - musel jsem jej diagnostikou vypnout, co mě samozřejmě sejří...
|
|
02.07.2012 12:19 -
|
2489468
|
|
jumep
|
|
|
nebude to tym ze povazujes SONY za kvalitu?
nebude to tym ze povazujes SONY za kvalitu?
|
|
02.07.2012 13:17 -
|
2489494
|
|
MarcuS
|
|
|
Roozena napsal(a): Mohu take poradit jen okrajove. Jak uvadi Jumep -BT modul je samostatna jednotka (v mem pripade umistena za kaslikem spolujezdce) S vlastnim radiem je spojena pouze analogove (prenos hlasu) a prez CAN se ridi automaticke prepinani vstypu na radiu a datova komunikace prez display. Pokud mi posles VIN, tak se da dopatrat model radia a verze BT, coz by ale meli umet v kazdem autorizovanem servise, kde by take prez Lexii, ci jiny firemni nastroj meli umet upgrade fw na aktualni verzi. Co vim, tak byvaji nejake dilci problemy s telefony na bazi Androidu a kus od kusu od vyrobce (Blackbery jetvrdej orech), ale prikladne Nokia je v tomto smeru v poho. Nutno podotknout, ze origo BT modul je opravdu kvalitni a BT moduly a resenimi tretich stran se s nim tezko rovnaji.
Díky za reakci, myslím, e jsi trefil hřebík na hlavu. Problém není primárně s BT, ale s prostupem zvuku do repro. Telefon se bez problémů připojí... Jen kdy telefonem přijmu hovor, neslyím volajícího - sluchátko telefonu je odpojené, ale zvuk do auta nejde. Zde je VIN: VF7RE9HZC76802492, tak kdyby jsi mohl ověřit verzi, bylo by to fajn. Je těké rozebrat kaslík abych okoukl, zda tam není třeba vypadlý kabel?
Mohu take poradit jen okrajove. Jak uvadi Jumep -BT modul je samostatna jednotka (v mem pripade umistena za kaslikem spolujezdce) S vlastnim radiem je spojena pouze analogove (prenos hlasu) a prez CAN se ridi automaticke prepinani vstypu na radiu a datova komunikace prez display. Pokud mi posles VIN, tak se da dopatrat model radia a verze BT, coz by ale meli umet v kazdem autorizovanem servise, kde by take prez Lexii, ci jiny firemni nastroj meli umet upgrade fw na aktualni verzi. Co vim, tak byvaji nejake dilci problemy s telefony na bazi Androidu a kus od kusu od vyrobce (Blackbery jetvrdej orech), ale prikladne Nokia je v tomto smeru v poho. Nutno podotknout, ze origo BT modul je opravdu kvalitni a BT moduly a resenimi tretich stran se s nim tezko rovnaji.
Díky za reakci, myslím, e jsi trefil hřebík na hlavu. Problém není primárně s BT, ale s prostupem zvuku do repro. Telefon se bez problémů připojí... Jen kdy telefonem přijmu hovor, neslyím volajícího - sluchátko telefonu je odpojené, ale zvuk do auta nejde. Zde je VIN: VF7RE9HZC76802492, tak kdyby jsi mohl ověřit verzi, bylo by to fajn. Je těké rozebrat kaslík abych okoukl, zda tam není třeba vypadlý kabel?
|
|
02.07.2012 17:50 -
|
2489535
|
|
jumep
|
|
|
SYSTÉM AUDIO S KOMPAKTNÝM DISKOM RDS "RD4/MP3"
ono facelift toho moc ani nemal
RD4 bez MP3
RD4 s MP3 (davane od nejakeho datumu standartne)
RT3
RT4
a iba RD4 ma KML - teda BT hands free, rovnako ako som pisal, je mozne to upgradnut, otazka je ci a aky soft je, to uz moze zodpovedat len niekto kto ma pristup do databaz citroenu (t.j. origo diagnostiku a vie s nou robit)
SYSTÉM AUDIO S KOMPAKTNÝM DISKOM RDS "RD4/MP3"
ono facelift toho moc ani nemal
RD4 bez MP3
RD4 s MP3 (davane od nejakeho datumu standartne)
RT3
RT4
a iba RD4 ma KML - teda BT hands free, rovnako ako som pisal, je mozne to upgradnut, otazka je ci a aky soft je, to uz moze zodpovedat len niekto kto ma pristup do databaz citroenu (t.j. origo diagnostiku a vie s nou robit)
|
|
16.07.2012 09:27 -
|
2492565
|
|
MarcuS
|
|
|
Vyřeeno - verze rádia je jasná(RD4), má BT a můj problém vyřeila konfigurace přes Lexii(Kdyby to někoho zajímalo, tak na externím vstupu bylo nastaveno MUTE).
Vyřeeno - verze rádia je jasná(RD4), má BT a můj problém vyřeila konfigurace přes Lexii(Kdyby to někoho zajímalo, tak na externím vstupu bylo nastaveno MUTE).
|
|
22.11.2013 22:15 -
|
2640367
|
|
michal
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 249 |
|
|
je moné překopat RD4 na RT4? Pokud ano tak co je zapotřebí předělat? díky
je moné překopat RD4 na RT4? Pokud ano tak co je zapotřebí předělat? díky
|
|
| |
|
|